Älskar att vara på Turné med världens bästa gäng!

img_4383.jpg

SOM jag älskar att vara ute på turné med det här gänget!!!!
img_4385.jpgVi har så himla KUL tillsammans!!!! Bråkar ALDRIG!!! Skrattar heeeela tiden!!! Reser, jobbar, äter och lever ihop under helgerna – och när vi går in på scenen så LEVERERAR ALLA,  konstant!!!! 😍💥🎉beca4696-e850-477e-bba2-8c1213b48835.jpgSminkad av Jessica  i en logen någonstans i Sverige, samtidigt som jag har har spelat in veckans Pod med Sofia! 
0d2cacd1-d4a5-4a62-90ed-27cae88824a8.jpgHon kan , den där Jessica! 😘img_1542.jpgI Jönköping hade dom dekorerade hela min logen med hjärtballonger och massa godis!!! img_1543.jpgSååå gulligt!!!!! ❤️img_1425.jpgRedo för show!!! Jessica som sminkar oss innan show och jobbar backstage,  och Hanna som står på scen tillsammans med mig!

Sån ynnest att få jobba och turnera tillsammans med sina bästa vänner!!! 😍🙌1e2b5f73-4c68-491a-b38d-d02f7998f62b.jpgOch dit räknar jag dessa tre underbara killar också!!! ❤️❤️❤️img_1333-4.jpgTvå timmars oavbrutet skratt,  bjuder vi publiken på!!!  Och vi har lika roligt vi!!! 😍

En sann glädje också att spela för så gott som utsålda hus över hela Sverige! 💥🎉🙌

img_1331-4.jpgimg_1332-3.jpgimg_1337-1.jpgimg_1561.jpgimg_1336-1.jpgSka ni se EN show i år som garanterat ger er glädje och energi, så är det det vår ”HYBRIS” ni ska se!!! 

Ni kommer INTE bli besvikna – sanna mina ord…!!! 😋

Biljetterna börjar dock att sälja slut, så vänta inte för länge med att boka….!!img_1551.jpgÄlskar henne, min lilla Hanna!!!! ❤️

Biljetter och Turnéplan hittar ni HÄR!

538 reaktioner på “Älskar att vara på Turné med världens bästa gäng!”

1 5 6 7
 • Bente Karlberg skriver:

  Det hender at jeg går inn på bloggen, bare for å lese litt. Hver gang så holder det med 2 eller 3 minutter. Jeg forstår hvorfor Pernilla ikke blogger lenger. Så mange syke kommentarer. Har dere ikke noe liv ute i virkeligheten? Jeg hadde gjort det samme som Pernilla. Hvem er det som orker så mye shit fra fremmede mennesker? Dere burde skamme dere, men mennesker som ikke har selvinnsikt har ikke den evnen. Det gjelder veldig mange her. Skjerp dere.

  • Aida skriver:

   Tyvärr är det många som är avundsjuka på Pernillas nya bekantskap. Enligt vissa av Pernillas följare så tillhör hon dem. Sen hon blev ihop med denne man så har trollaktiviteten ökat markant.

   Pernilla skrattar hela vägen till banken. Och tackar trollen för ökad aktivitet på blogg och instagram.

 • Lena skriver:

  Du är så duktig Pernilla! Som kämpar på trots pandemi och korkade politiker!

 • Malin Jakobsson skriver:

  Hahaha att det fortfarande sitter missnöjda små tanter här och skriver skit. Ni har inget liv, det märks. Ut och umgås med vänner och familj och njut av livet istället för att vara bitter.

 • Ida skriver:

  Kan vi klargör några saker angående debatten. Pernilla och hennes kollegor Lisa, Per etc.. tillhör en litet minoritet kulturarbetare som klarar sig exceptionellt bra på sitt arbete. En stor majoritet kulturarbetare klarar sig, men ibland bara knappt.

  Finns en vanföreställning att alla kulturarbetare är höginkomsttagare och glassar runt i Stockholm.

  Vilket är 100% fel! Med det sagt att är det inget fel att Pernilla tjänar stora pengar. Kultur är som sagt i stort dock ingenting du blir någon miljonär på.

  Inom Pernillas kulturarbete ingår även alla bakom scenen, ljud, ljus, organisatörer, smink, kläder, etc etc..

  Att sätta hårda restriktioner på kulturen, samtidigt som det har varit noll restriktioner i bussar, klpcentrum, flygplan, tunnelbana, etc etc.. gör allting ännu mer löjligt. Regeringen går hårt åt kulturen för att de vet att det sänder ut ett budskap. Medans de struntar i restriktioner där det verkligen skulle behövas.

  Stödjer Pernilla och hennes kollegor i detta!

 • Klassin skriver:

  Vad skönt att veta, bara en vanlig förkylning när man får covid, varför har du inte sagt det tidigare. Här har dom lurat i mig att jag är i riskgrupp, nu är det bara ut och härja och kramas. En liten fundering, alla som har avlidit i covid, är det bara påhittat! Det har du väl svar på det också, eller?

  • A skriver:

   Pernilla har tagit mer ansvar än de flesta. Igenom tester.

   Så du kan ju bara hålla din lilla snattra stängd

   • Klassin skriver:

    😁Vet inte om kommentaren var riktat till mig, men jag nöjer mig med det lilla, hur kul som helst.
    Nu håller jag min lilla snattra, kram

   • Stefan skriver:

    Bania poserar världsvant som en riktig modell.. han som inte var intresserad av att synas :-0

   • Mallah skriver:

    Jag tror att Pernillas kille har bättre saker för sig än att bråka under pseudonym på en skvallersida som Flashback. Och jag tror du kan skippa att tjata denna man hela tiden.

    Du har ju fått som du ville. Du har jagat bort Pernilla från bloggen och hon har slutat blogga. Allt för att slippa läsa dina infantila kommentarer om hennes C.

    Kan du inte vara nöjd med det och sluta tjata

 • Sara skriver:

  Hur tänkte ni nu? Din andra hälft som bokstavligen sitter fast vid dig 24/7 åker till fjällen när du har covid? Ta ansvar!

 • Mallah skriver:

  Du är så vacker!

 • ???? skriver:

  För övrigt så om jag är moderator enligt dig så är du bloggens tjötkärring. Och eviga tjatare om Pernillas pojkvän som du har fått helt på hjärnan. Är det så hemskt i din värld att Pernilla dejtar. Och hur rör det dig eller ditt liv.

  • ????? skriver:

   Nä nu har du missuppfattat. Är väl jättekul att hon träffat en trofast och rekorderlig kis…

   • KINA skriver:

    Din kärlek tar mig med på svindlande affärer o jag har aldrig känt så här, din kärlek tar mig med på svindlande affärer o jag vet inte vart det ”BÄR”! :-0

   • ?? skriver:

    Den är bra. Gillar hennes låt Mardröm också: Att leva med dig
    ahh, ner på knä osv…,

   • KINA skriver:

    Dolda budskap!:-0

   • Per skriver:

    Morningnurse o Juttan verkar ha väldig inblick i allt!

   • Lillen skriver:

    Mr Bania tbx o ger sin syn med djup inblick!

   • ?? skriver:

    Om han är så rekorderlig, varför betalar han inte underhållet då? så slipper skattebetalarna stå för den notan…

   • Mallah skriver:

    Frågan är väl varför du (??) bryr dig? Är det ditt problem? Du verkat leva i villfarelsen att du lever Pernillas eller Christians liv.

   • ?? skriver:

    Frågan är varför du låtsas vara Mallah ? Som man bäddar får man ligga? Och har du inte råd med alla otrohetsragg så låt bli,,,,

   • Mallah skriver:

    Vem har gjort dig illa i livet trollet? Mår du dåligt. Och tar ut det på Pernilla.

    Du borde titta ut igenom fönstret och upptäcka världen. Och sluta leva Pernillas liv

1 5 6 7

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram