4 år med min favorit-konstnär!

I betalt samarbete med The Wine team!

Häromdagen så ringde på dörren , och min gulliga ”Lidingö-granne” Madeleine Santiago kom förbi med en fantastisk blomsterbukett och sina vackra egen-designade brickor! img_6260.jpgAnledningen att Madeleine kom förbi med allt detta fina, var för att hon ville fira att det var exakt 4 år sedan som jag upptäckte hennes fantastiska tavlor, och tack vare det så fick Madeleine så mycket uppmärksamhet att hon idag jobbar heltid som konstnär!img_6259.jpgSååå glad att jag ”hittade” Madeleine och hennes underbara tavlor! img_0370.jpgSå här såg det ut för 4 år sedan, när konstnärinnan själv levererade min första tavla till mig! Som jag hittade HÄR!

Så här står det på Madeleines hemsida : 

De mest omtalade målningar Madeleine skapat är de Pernilla Wahlgren bloggat om och som artisten nu har hängandes både i sitt hem på Lidingö och sitt ”home away from home” i Marbella. Tavlorna syns titt som tätt i den populära realityserien Wahlgrens värld. ”Jag ÄLSKAR mina målningar av min favoritkonstnär” skriver hon i bloggen och på Instagram.img_3788-1.jpgimg_9447.jpgimg_9451.jpg

Japp, det gör jag VERKLIGEN!! 😍🙌img_6267-1.jpgMåste bara säga att jag är SÅÅÅ himla glad för den fantastiska respons som mitt nya Rosévin har fått!!!!
img_6265.jpgimg_6266-1.jpgTorrt, LJUST och fruktigt med låg sockerhalt.  Och jag dör för den snygga flaskan! 👌💫

img_7190.jpgNu längtar jag till vår, sommar och ett glas iskallt Rosé på min terass i solen….!

”Pazzione Rosé” finns att beställa på ditt närmsta systembolag – eller HÄR. 

Artikel nr 86582    89 kr.

I samarbete med The Wine Team. 

55 reaktioner på “4 år med min favorit-konstnär!”

1 2
 • T skriver:

  Låt oss göra en sak klar. Bianca GÖR INGENTING I CAIA. Hon framställer inga produkter, hon skriver inga kontrakt, hon rör inte en millimeter av företaget. Hon är ansiktet utåt. Hon kunde lika gärna vara ansiktet utåt för vilket företag som helst.

  Den förljugna räkmacka glidande Bianca ..

  • T skriver:

   Innan de vanliga ”du är avundsjuk” kommentarerna kommer. JA! Jag är avundsjuk, tänk att glida räkmacka på sin mammas och familjs kändisskap och tjäna miljoner. Utan att röra en tum! Låter härlig!

  • Marie skriver:

   Haha du har då verkligen ingen koll när de kommer till henne o hennes roll i ett företag hon själv startat o sedan valt att sälja en del av bolaget i syfte att få ut produkterna på världsmarknaden.
   Fördomar och åter Fördomar från dig, är du inte påläst i ämnet så bara knip igen.

   • Mallah skriver:

    Jag har undrat vad Vanessa gör egentligen det var ju de 2 som startade upp? Blev fundersam då deras reklam blivit anmält såpass ofta sexistiskt.
    Och vem i hela friden kom på den där skolflickelooken :O Britney Spears One moor time-eran är väl ändå över får man hoppas.

   • M skriver:

    Spännande! Jag har inte heller koll på hennes roll mer om som varumärke. Vad gör hon mer konkret i bolaget?

   • T skriver:

    Ja Marie, fortsätt leva i din illusion.

   • Anna skriver:

    CAIA startades av Mikael Snabb, Jesper Matsch, Vanessa och Bianca. Mikael har tidigare startat ett framgångsrikt företag inom skönhetsbranschen som han drev i många är. Både Mikael och Jesper hade lång erfarenhet av skönhetsbranschen när de såg möjligheten till succé att kunna starta ett nytt skönhetsmärke med en känd influenser som frontfigur. Man startar inte ett företag inom skönhetsbranschen utan kapital kunskap hur branschen fungerar. Det är dessa män som stått för kapital och kunskap. Bianca kan dock ta åt sig en del av äran vad gäller försäljningsframgången, utan henne som frontfigur hade inte framgången blivit lika stor som den blivit.

   • M skriver:

    Tack Anna. Bianca är annonsen men killarna bakom är hjärnan. Det är så jag också uppfattat det.

   • Marie skriver:

    Jaså de säger ni. Det är Biancas affärsidé och hon som testar o tar fram produkterna. Hon sa för många år sen att hon ville starta ett skönhetsmärke vid namn Caia. Ta reda på fakta innan ni uttalar er.
    Men såklart att ni är avundsjuka på hennes stora framgång o miljoner kronor.
    Lär er att glädjas åt andras lycka.
    Håll käft om ni inte hsr något snällt att komma med. Och sluta prata om Bianca här, det är Pernillas kanal, Bianca har sina egna.

    Heja duktiga o kreativa familjen Wahlgren o barnen

   • M skriver:

    Hej Marie. Kan du länka för det är inte det jag har läst?

   • Anna skriver:

    Mikael Snabb som är VD för Caia fick 2020 pris som årets E-handelsföretagare.

   • Anna skriver:

    En önskan att starta ett sminkföretag det är väl något som många ungdomar säger sig ha.. Men inte betyder det att de kan sägas ha en affärsidé för att man sagt att man vill starta ett sminkföretag. Det krävs mycket mer för att man ska kunna kalla det en affärsidé. Det är killarna som haft kunskap och omvandla Biancas önskan till en affärsidé. Vad gäller namnet har ju Bianca själv skrivit att namnet har de fyra gemensamt kommit fram till.

 • anette skriver:

  Otrolig fan i mej ingenting. Det är konceptet. Kryddat med lagom Europa. Bli aktiva mot kungliga arvsrätt i Sverige. Går det för Wahlgren så går det för oss.Heja Wahlgren Ingrrosso. Bort med kungen.

  • Marie skriver:

   Till M.
   Om man följer Biancas youtube så finns sll info där. Det går flera år tillbaka. Det jag menar är att har man inte all fakta så ska man vara tyst.
   Och Hon är ansiktet utåt ja, men i Norge är det Eveline Karlsen som står för arbetet utåt för där säls produkterna oxå.
   Sen blev hon ju årets kvinnliga företagare o det säger ju allt.
   Nu lämnar jag att kommentera, orkar inte med alla andra som är så negativa

 • Ingela skriver:

  Hej! Såg senaste avsnittet av WW och undrar lite över hundarnas koppel (perfekt längd på dem!! ) – o skulle va’ jättesnällt om du svarade 😊Vad heter märket på dem? Hur långa är de?

  • Ylva skriver:

   Skrämmande att fråga sådant av en artist även om nu Pernilla kan ge dig de rätta måtten…

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vet tyvärr inte vilka koppel du menar , då vi har en del…! 😉

   • Ingela skriver:

    De hundarna hade när du satt på en utomhusservering med bl a Edvard af S o Melina kom förbi…..I senaste avsnittet 😊

 • Lotta skriver:

  Så här står det på Madeleines hemsida : De mest omtalade målningar Madeleine skapat är de Pernilla Wahlgren Japp, det gör jag VERKLIGEN!! 😍🙌
  Vad menar du???

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   ”Jag ÄLSKAR mina målningar av min favoritkonstnär” skriver hon i bloggen och på Instagram. JAPP. Det gör jag verkligen.

 • Marie skriver:

  Men herregud , vem hade sminkat dig o Felix i fredags ? Någon prao-elev ? Såg ut som tjockt gammaldags brunkräm el spraytan som missat händerna o halsen ..

  • Mallah skriver:

   Värsta är väl att de gått ut med att alla tv stationer använder CAIAS produkter

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vi hade spraytanat oss båda två! Så det var nog mer det än vi var sminkade så. Och CAIA används av så många makeupartister just p ga det är så bra kvalitet!

 • Ingela skriver:

  Ursnygga tavlor 😍😍, förstår att hon är din favorit konstnär. 👌🏼😀
  Ha en trevlig helg Pernilla 😀
  Kram

 • Åsa skriver:

  Hej
  Till alla er som klagar och skriver era åsikter hit och dit ert motto måste vara:
  ”Varför vara nöjd när man kan klaga på allt”
  Trist och tråkigt att läsa alla ”veta bäst kärringars” åsikter.

  • Marianne skriver:

   Tips: LÄS INTE DÅ……..

   • Veronica skriver:

    Marianne: Översättning: ”Läs inte så kan ni inte skriva motargument-kommentarer, så får vi större chans att trycka till Pernilla ifred”🙄😏 Exakt så var innebörden i din kommentar nu. Problemet för er är ju att dessa korkade gnällkommentarer rinner av Pernilla som vatten på en gås

 • Kristina.E skriver:

  Bra program masked singer, överraskande och roligt,som det ska vara . Stor kram till dig Pernilla för att du är du och bjuder på dig själv. Kram💖

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Vilken jättefin tavla 😍
  Ditt rosévin måste jag prova, flaskan är ju jättesnygg.

  Ha en fin helg
  Kram Sandra 💗

 • Lena M skriver:

  Blev verkligen sugen på ditt rosé vin. Det ser härligt lyxigt och gott ut. Tänk att sitta ute på altanen och dricka en liten slurp av det. Håller med om att flaskan är supersnygg och den vill man ju spara.
  Kram

 • Tove skriver:

  Flaskan är otroligt vacker. Skulle vilja ha den som en inredningsdetalj😊

 • Bibbi skriver:

  Men jag orkar inte 🙄 Hur kan folk hänga upp sej på precis allting, nu kan man inte få säja vad man vill heller utan att nån ska klaga. Det dör människor varje dag jämt även utan Corona. Herregud Mallah och S skärp er för fan😡

  • S skriver:

   Du verkar ORKA reta upp dig mycket Bibbi. Och visst får man både säga vad man tycker, och man får ha avvikande åsikt, det du kallar klaga. Uttrycket ”Jag DÖR för” är löjligt oavsett Corona. När 50+ använder det känns det som att man har åldersnoja.

   • Mallah skriver:

    Tack S. Det uttrycket används frekvent av Pernilla + hennes 2 barn som figurerar i TV. Benjamins fantastiska program får ju ganska många klagomål på att det svärs så mycket och uttrycket Jag dööööör i parti och minut även. Man kanske kan lära sig tänka till när man har tittare och följare och fans. Att det är den värsta pandemin i modern tid tycks ju mest ändå inte påverka dem. Kanske är det. Ändå har de haft det flera av dem i klanen.
    Jag står för att det är opassande och respektlöst. De syns och hörs frekvent i TV:n numera, ja alla medier för den delen. Då får man allt tåla tittaråsikter.

   • Bibbi skriver:

    Tro mej jag orkar mycket, men när töntiga kommentarer kommer då orkar jag inte. Du skulle ju fullkomligt svimma om du hörde mej prata ibland, jag säjer mycket tokigt som man tydligen inte kan i min ålder , jag har absolut ingen åldersnoja och jag är tillomed 60+ Hujedamej hur kan jag , fy på mej😂

   • D skriver:

    S och Mallah är pinsamma

 • Mallah skriver:

  Alla dessa meningar alá JAG DÖR från den släkten, under värsta pandemin i modern tid – är så respektlöst och ogenomtänkt.

  • Helena skriver:

   Du verkar vara helt blåst du…

   • S skriver:

    Eller också är det du som är blåst. Jag har också reagerat på samma sak. Uttrycket är löjligt rent allmänt och just nu rent opassande.

   • D skriver:

    S och Mallah borde hitta något roligare att göra med sina liv än att störa sig på ord i en blogg

  • Pernilla skriver:

   Haha, tänk vad vissa kan gå igång på.
   Det är som att skriva
   Sjukt kul
   Fett snyggt
   Hemskt roligt
   Osv…

  • Anna skriver:

   Håller med att det är tröttsamt på samma sätt som att alla personer Pernilla möter är världens finaste/bästa/bäste.

 • vita_margarita skriver:

  Läs på om reklm för alkohol. Detta inlägg har alla fel som tänkas kan i detta fall.
  PLUS att reklam ska markeras.

  • Marie skriver:

   Du missa helt klart textraden sist i inlägget.
   Så sluta gnäll

   • Annas skriver:

    Konsumentverket har kommit med nya och hårdare regler ang marknadsföring på socialamedier. Råder dig Pernilla att läsa på då det kan kosta dig mycket mycket pengar eftersom du inte reklammarkerar varken på bloggen lr på din senaste post på ig.
    Reklam ska märkas ut tydligt och genast, så att konsumenten, även vid en flyktig anblick, kan identifiera den som reklam.
    Det räcker inte att du annonsmärker i slutet av ett inlägg, oavsett om det är på en blogg, Instagram etc.
    Tips! Läs även på om alkohollagen.
    Ps. Bloggbevakning skriver idag om dig.

   • D skriver:

    Anna så länge som du inte jobbar på Konsumentverket så tycker jag att du ska låta Konsumentverket göra sitt jobb. Istället för att hobbyjobba

  • 😂 skriver:

   Pazzione Rosé” finns att beställa på ditt närmsta systembolag – eller HÄR.

   Artikel nr 86582 89 kr.

   I samarbete med The Wine Team

   Läs den sista raden…

 • Marta skriver:

  Åh det vinet såg lyxigt ut.Vet du om det kommer och säljas i Norge? 😊

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram