ACO – Från mor till dotter

I samarbete med ACO

 

PW-FaceOil-1

Bianca och jag har gjort flera roliga arbeten tillsammans senaste tiden!

En av mina personliga favoriter har varit ACO´s kampanj med fokus på generationsöverskridande produkter.

Ni mina bloggläsare får också hela 25% rabatt på ACO:s härliga nyheter Renewing Face Oil och Stay Soft Hands både HÄR och på närmaste Kronans Apotek just nu med koden PERNILLA (stora bokstäver)

Se videon nedan för att få en inblick i vad jag lärt mig av min mamma,  vad jag försökt lära Bianca-  och vad Bianca lärt mig :) om hudvård.

 

I samarbete med ACO from Pernilla Wahlgren

 

 

PW-FaceOil-3

Kronans Apotek finner ni just nu mina två favoriter ;  ansiktsoljan som Bianca lärt mig använda ACO Renewing Face Oil. 

 

PW-StaySoft-4

 

Och denna sköna handkräm som följer med överallt ;  ACO Stay soft hands

Det fina med denna produkt är att den inte bara ger mig mjuka händer. Den motverkar också ålderstecken på händerna och är en ”Anti-Aging-Produkt”.   Dessutom doftar den MAGISKT!!! 

 

NI mina härliga bloggläsare får just nu 25% rabatt med koden PERNILLA (stora bokstäver). 

Erbjudandet gäller mellan den 25/10 – 7/11    –    så passa på HÄR –   eller på närmaste Kronans Apotek.

 

54 reaktioner på “ACO – Från mor till dotter”

 • Jeanette skriver:

  Pernilla, ni är helt underbara!!! Du och din familj! Får så många härliga skratt av ert program! Skulle vilja bjuda hem er på middag med Champagne och bara mysa och skratta en lååång kväll! 😄😻🥂🌷 När ni har vägarna till Göteborg!

 • HeleneK skriver:

  Pernilla och Bianca ,jag hoppas ni är starka att stå emot sånt jävla skit som en del skriver.Ni är helt underbara och jag bara älskar ert program.Pernilla du har fostrat ALLA dina barn på ett jätte fint sätt…den som inte ser kärleken och respekten i er familj är blind.All heder till er som fixar att visa att ni blir arg på varann ibland,inget jävla sopa under mattan där .Bra jobbat säger jag!Kram

 • mona persson skriver:

  Tycker du är en fantastisk mamma Pernilla, tänk vilken lycka att barnen har dig som mamma, följer erat program på TV och wow jag bara älskar det, hoppas eran resa blir underbar med många fina minnen, kram på er.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vem behöver sticka huvudet i sanden?! Inte jag. Jag skäms inte över nånting , ÄR stolt över vad jag har åstadkommit. Är stolt över mina barn. Är stolt över min karriär, och är superstolt över Wahlgrens Värld! Vilket jäkla klockrent program vi har lyckats att skapa! Om du kallar det jag gör för en räkmacka , så kan du få byta jobb med mig för en dag. Lycka till säger jag bara! :-)

 • Hilde skriver:

  Vet inte vem du frågar, men jag har stått på scener över hela Europa i över tio år, så…stäng igen grötluckan va.

 • Carola skriver:

  Herrejösses, en del kan inte konsten att luta sig tillbaka och låta sig roas. Du kanske borde sluta se programmet om du känner ansvaret att uppfostra människorna du ser på tv? Det måste vara jättejobbigt att känna det ansvaret. Du vet att du riskerar att verka oerhört nedlåtande med dina ”kloka ord” (host host)? Tycker du att det är ett mer sympatiskt drag?

 • Carola skriver:

  Nu ska ju programmet vara underhållning…du måste förstå det. Hur kul är det att titta på människor som tänker efter före hela tiden egentligen?

 • Carola skriver:

  Och vet du, för oss som inte lider av komplex och missunnsamhet så är Bianca charmig. Det är väl härligt med människor som bjuder så mycket på sig själva att man T.o.m visar att man kanske inte är vassaste kniven i lådan….men att man duger mycket väl ändå och ändå kan komma nån vart i livet? Det borde ju inge hopp även hos en pessimist som du.
  Härligt befriande med med människor som Pernilla och Bianca .
  När bjöd du på dig själv senast?? En vild gissning…ALDRIG hänt.

 • Hilde skriver:

  Det är snarare Bianca som inte mår så bra, har du inte fattat det nu? Inget skvaller, bara sund kritik mot dåligt uppförande och uppfostran. Sluta stick huvet i sanden, och glida runt på din räkmacka i livet, att tjäna pengar på flams och trams är helt tragiskt.

 • Hilde skriver:

  NU ja, men hur var det för några år sen, då ni skulle till Maldiverna typ, oj tre barn åkte inte med, jättebra sammanhållning…

 • Ann-Sofie skriver:

  Hej!
  Vilken härlig semester!! Jag känner inte dig och din familj men om man har någon form av intelligens så förstår man att Bianca driver med mycket och både hon du bjuder så stort på er själva. Jag har tre döttrar varav den yngsta är 18 och hon påminner väldigt mycket om Bianca. Min dotter kan vara väldigt temperamentsfull och säga rakt ut vad hon tycker. Vi skrattar mycket åt att de är så lika. Hon är för det ingen odräglig eller diva. Det har inte uppfostran heller att göra. Mina två äldsta 22 o 24 har en helt annan personlighet och jag har uppfostrat dem på samma sätt. Egentligen så skulle du inte svara såna dumma påhopp. Tystnad biter bättre på en sån människa. Önskar er en fortsatt underbar resa du och dina härliga kids!! Hälsn Ann-Sofie

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Sofia . Tack för dina ord! Så sant det du skriver, men man måste vara lite smart för att förstå det också. Och det är tyvärr inte alla som är det…. 😉

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  HILDE: Vilka attityds-problem du har. Du verkar inte må så bra?! Bianca har en jargong och en ärlighet som alla som ha något innanför pannbenet fattar och uppskattar , då det gör programmet så mycket roligare! Bara för att du inte gör det, så betyder det inte att du vet bäst. Du vet ingenting egentligen. Skvallra om oss kan du göra i fikarummet på ditt jobb, men det blir bara patetiskt när du gör det här inne. För medan du sitter bakom din skärm och spyr ut galla över min dotter och mig på min blogg, så är vi i Florida på världens bästa resa tillsammans! Och den sammanhållningen jag har med mina barn får man bara om man har gjort ett bra jobb som mamma. Därför faller dina ord platt…. Gå och hata någon annanstans .

 • Hilde skriver:

  Jo, det är precis vad det är.

 • Sofia skriver:

  Nej, det är inte skitsnack.

 • Hilde skriver:

  Skitsnack, man får inte bullemi utan anledning, och de har ju bråkat hur mycket som helst tills för inte så länge sedan. P fick tex åka själv med Theo på semester pga det, minnet är kort tydligen, eller svansen lång kanske.

 • Sofia skriver:

  Bianca är lika smart som någon annan och är en härlig, rolig tjej med stort hjärta som syns tydligt även för den som aldrig träffat henne. Jag hade varit väldigt stolt om hon varit min dotter.
  Pernilla har helt klart lyckats mycket bra med att uppfostra sina barn, de är jättefina allihop.

 • Hilde skriver:

  Det där är bara bullshit och det vet du nog också, hon är inte tillräckligt smart för att driva med bilden av sig själv. Och det finns absolut INGEN ursäkt för att uppträda som en bortskämd divaunge, inte ens ”ett stort hjärta”, och det är definitivt INTE roligt, snarare tragiskt, hur du misslyckats med din uppfostran av henne, och fortsätter hitta på dåliga ursäkter för det. Dags att vakna kanske?

 • P skriver:

  Helena Dom har fått prova ACOs produkter sen gör dom reklam för dom. Det betyder inte att dom alltid använt eller tänker använda dom. Om du är intresserad så kan du nyttja koden och så kan du också prova produkterna till ett bra pris.

 • Titti skriver:

  Minns när du för flera år,sedan glömde någon svindyr ansiktscreme på något hotellrum. Att nu blir städerskan glad :) ACO gillas!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Haha, kul att du gillar programmet! Nej det där med humor och ironi och självdistans är inte helt lätt alla gånger , och inte alla som förstår . Men å andra sidan så upprör och berör jag heller än att det bara är ointressant dravel….

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Visst använder jag dyra krämer också emellanåt, men har aldrig blivit överbevisad att dom skulle vara bättre – ACO´s serie har jag verkligen testat nu och har flera favoriter, och älskar att det är en så prisvärd serie! Använder hela deras serie med ögonkräm , dag och natt kräm och serum för ansiktet. Och handkrämen är jag besatt av! Att jag inte har tänkt på det innan att man ska ha Anti-Aning även på händerna!!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Men mormor tar inte illa vid sig. Hon vet hur Bianca är , och vet att hon uppskattar gesten , men kanske inte vill ha en broderad Ängeltavla på väggen just nu i sitt nya hem. Så småningom kommer hon säkert att uppskatta den desto mer!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Karolina , Exakt så är det. Man får ta vissa delar i programmet med en nypa salt! 😉

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Japp, det gör den!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vad kul att det kommer till glädje och att ni precis som vi gillar ACO!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Bianca driver ju mycket med bilden av sig själv, och inte alla som förstår det. Hon framstår säkert som bortskämd och divig , men jag vet vilket stort hjärta hon har , och vi kan – både hon och jag – driva rätt bra med biled av oss själva och bjussa på det. Det blir roligare TV så också vet du! 😉

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vad kul! Ja, ja brukar också ha en droppe i min Fondation. Ger huden en grym lyster! Och visst doftar handkrämen ljuvligt!!

 • Valpen skriver:

  Tanken har inte slagit dig att det handlar om pengar?? Det är reklam och då får personerna i fråga betalt för att säga att produkterna är fantastiska. Det är inte välgörenhet eller av snällhet som kändisar vill att du som konsument ska köpa just det här märket. Funderar på hur många sorters olika produkter en o samma person kan göra reklam för innan följarna fått nog, men det verkar inte finnas någon gräns alls…

 • Nina skriver:

  Åsa
  Vet inte vem du syftar på i din kommentar, men någons svar var klockrent: ”Andas själv lilla vän!” Ironi? Kanske, men denna typ av ”humor” brukar vara elegantare och mer subtil och bör användas med försiktighet av amatörer. Sedan är det väldigt lättköpt att avfärda alla dumheter som ironi och humor.

  Ellinor
  Fansens svar på allt obekvämt är att man inte behöver ta allt på allvar. Kan ofta upplevas som att man inte har några egna åsikter eller inte vågar stå för dem. Därav uttrycket ”svans”.

 • Lise05 skriver:

  Hej P, tack för rabatten på Aco-produkterna, handkrämer är ett måste för mig då jag spritar händerna ofta på jobbet och har även köpt oljan till ansiktet , säljaren på Apoteket rekommendera att ta en droppe tillsammans med dag-eller nattkrämen och även använda till nagelband o på halsen ..bra va?!

 • Emma S skriver:

  Jag med! Har inte råd med Dior eller Chanel , men det här passar min plånbok perfekt ! Och handkrämen har jag redan testat. Doftar ljuvligt! Tack för rabatten – från fattig student 😉

 • Malin k skriver:

  Jag heter Malin K är väl bäst att skriva ut. Finns ju fler Malin här😉

 • Malin skriver:

  Jag fattar inte varför en del som dig t.e.x Ullis fortfarande skriver att Pernilla ska säga ifrån o sätta ner foten o en massa annat INTE har förstått att Pernilla inte bryr sig om detta som upprör här på bloggen om Bianca. Hon säger gång på gång att det är en jargong som dom har och att hon vet att det inte är illa menat.

  För många föräldrar är det förnedrande, för andra inte.

 • Hanna skriver:

  Bianca är en bortskämd kändisunge som inte på långa vägar kommit dit hon är idag om det inte var för att hon har kända föräldrar och morföräldrar. Obegripligt att hon verkar sätta en ära i att visa hur otrevlig hon är och hur hon behandlar folk. Och dessutom verkar tycka/tro att det är charmigt och kul.

 • Klara skriver:

  Det kan Ju oxå vara att Bianca o Pernilla aldrig provat ACO produkter pga att dom som jag t.e.x trott och gör nog det lite fortfarande att de inte är tillräckligt bra😕 jag erkänner det. Jag är fullt medveten om att det dyra inte alltid är näst o att det är själva märket som kostar o inte innehållet i allt. Men ändå så köper jag det dyra. Knasiga faktiskt! Ska nog ge ACO en chans😉

 • Anna skriver:

  Åh, älskar ACO! Vad roligt att ni samarbetar med dom! Prisvärda och sköna produkter! Så värdefullt när folk som ni tipsar om inte b a r a dyra krämer som inte alla har råd med. Den här rabatten kommer jag använda med glädje! Tack fina ni!!

 • marie skriver:

  Den vackra divanen i rosa..kommer den från jotex?!
  Många glada skratt från mej!

 • Agneta skriver:

  Andas själv LILLA vän!! Sådana översittarkommentarer gör mig illamående!

 • KAROLINA skriver:

  Förstår inte alla som klagar på Bianca. Det är ironi och har inget att göra med om man är uppfostrad eller inte. Bianca driver ju även med sig själv och jag tvivlar på att någon i hennes familj känner sig ledsna eller felbehandlade. Är ganska säker på att dom alla får godkänna programmen innan dom sänds.

 • Johanna skriver:

  Det gäller att vara rädd om människor i sin närhet. Jag tyckte inte det var ett dugg roligt att se Biancas beteende när hennes gulliga mormor kom med massa fina presenter. Den där ängeltavlan kanske kommer vara din käraste ägodel en dag. Ett minne från din mormor. Varför vill ni visa dumma och sarkastiska sidor hos er?! Jag skulle tycka att det vore jättejobbigt att hela tiden ”leverera” istället för att bara vara sig själv.

 • Åsa skriver:

  Vad rolig du är som inte förstår ironi, allt är inte blodigt allvar. Andas nu lilla vän så löser det sig

 • Helena skriver:

  Man blir som man uppfostras. Om Pernillas aldrig har kunnat sätta ner foten till Bianca är det klart att det avspeglar sig nu när hon är vuxen. Hur kan det vara charmigt att bete sig så bitchigt och självupptaget? Sen att det skylls på pms, uppbrott med pojkvän och skilsmässobarn könnsbbara patetiskt. Finna hur många vuxna människor som helst som brottas med samma saker utan att bete sig som omogna skitungar.

 • Malin skriver:

  Håller helt med! Jag vet att Pernilla älskar att skylla på att de har humor. Men som betraktare framstår hon bara som bortskämd, dryg och faktiskt ganska otrevlig. Sättet att prata om pengar, dissa saker som mormor säger och gör, tro att man är universums medelpunkt när en leverans blir försenad etc. Man undrar ju vad hon fått för uppfostran och värderingar. Till och med min elvaåriga dotter beter sig bättre och mer moget än så.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Tack för tips och rabatt 👍🏼😊
  Kram till er ❤️❤️

 • Ellinor skriver:

  Man kanske inte ska ta allt så förbannat allvarligt?

 • Nina skriver:

  Bianca visar ibland upp sin goda sida. Det är hon som styr upp mycket, hon är en fin storasyster för Benjamin ( i avsnittet körkortsskolan) och för Theo som hon antagligen tagit hand om ofta.
  I senaste programmet gör hon ironiska miner över mormors inflyttningspresenter. Är C införstådd med dissandet, alltså rent skådespeleri ? B ger inte heller något trevligt intryck då hon inte accepterar senare leverans av möbler:” Då JAG ringer ska man komma GENAST”
  Är detta regisserat av filmteamet? Isf varför ge en onödigt negativ bild av henne?

  där

 • Helena skriver:

  I mängden av massa dyra märken skulle det stå!

 • Helena skriver:

  Jag tycker ni är jätteroliga, så inget illa menat…Jag har aldrig hört/läst varken dig eller Bianca nämna ACO’s produkter. När Bianca gjort smink tutorials så har inga ”billiga” märken förekommit. Varför är dessa produkter helt plötsligt favoriter i mängden av massa day märken? Det känns inte äkta utan som ren sponsring.

 • Eva skriver:

  Håller med. Bianca framstår som väldigt bortskämd och gör som hon vill utan en tanke på att det kan såra någon.
  Inte charmig ett dugg!

 • Dea skriver:

  Fantastiskt roligt avsnitt igår, skrattade så tårarna sprutade flera gånger! Och då är jag inget ”fan”, om man säger så, men ni verkar ändå vara en härlig familj med färgstarka personligheter. Så mycket igenkänning!

  Så trist att läsa vissa kommentarer, hoppas ni kan se förbi dem och ta åt er av majoriteten som är positiva. Och de som gnäller över samarbeten och hur ni tjänar pengar har nog helt enkelt inte hängt med i tiden. Låt dem inte ta er energi, ignorera bara. Nya yrken kommer och gamla försvinner, så har det alltid varit.

  Trevlig helg! Ta hand om er!

 • Annika skriver:

  Tack för rabatten, den kommer väl till pass!!

 • Annika skriver:

  Jag vill inte vara en negativ typ, men jag är benägen att hålla med Ullis ovan. I gårdagens program framstod inte Bianca som någon man vill ha i sin närhet. Förlåt och tyvärr, men det är inte roligt alls, om det är det som är meningen.

 • Ullis skriver:

  Det är möjligt att Bianca fejkar/visar respekt för dem hon jobbar med, men hon gör det definitivt inte för dig… Hon säljer dina saker trots att du inte vill (dessutom svindyra saker för en spottstyver), hon stjäl saker från ditt hem och dessutom kallar hon dig för kärring. Nej Pernilla, sätt ner foten. Det är beklämmande att se hur du hela tiden skrattar och ler och tar henne i försvar. Jag förstår att det inte alltid har varit lätt för dig som ensamstående mamma och jag förstår att det är TV… men… jag får ont i hjärtat när jag ser hur du förminskar och fördummar dig själv. Hoppas Bianca får sig en tankeställare när hon ser sig själv på TV.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram