Allsång i Eskiltuna

Herregud, vad jag har åkt tåg, buss och bil de senaste dagarna….

Är hemma nu och det är skönt! Jag äskar annars att åka bil och tåg och bo på hotell, men denna gång längtade jag faktiskt  hem efter att farit runt på vägarna i över en vecka.

Dessutom blev ju tågresan från Vimmerby till Eskilstuna onödigt seg eftersom det brunnit i nån ledning, så alla fick kliva av i Karlskrona och ta en trång buss till nästa stad (som jag inte minns namnet på)  och sedan hoppa på ytterligare ett tåg – innan jag äntligen var framme i Eskilstuna något försenad…..

Bild 2014-07-23 kl. 11.06 #2Bild 2014-07-23 kl. 11.06 #3 Bild 2014-07-23 kl. 11.06 #4

Tack god gud för tidningar , dator och Iphone när man har långtråkigt…!

20140726-121951.jpg

32 grader och strålande sol mötte mig i Eskilstuna! Kvällens Allsång höll till på travet, så vi repade samtidigt som det pågick hästlopp runt omkring oss!

20140726-121959.jpg

Vi hade våra loger och backstage-området i flera olika tält som stod uppställda mitt i solen.  Behöver jag säga att det var VARMT?!

20140726-122007.jpg

Som tur var hade jag ett svalt hotellrum , så jag kunde duscha och göra mig ordning där innan gig.

20140726-122015.jpg

20140726-122051.jpg

Utsikt från hotellrummet över båthamnen.

20140726-133224.jpg

Allsången på Travet blev en trevlig kväll , där publiken även fick kryssa samtidigt och kunde vinna en resa med hotell till Malta!

20140726-122301.jpg

Mina fina, fina fans Johan och Marie var på plats och lyste upp publiken med sina glada leenden och härliga outfits! Marie var söt i klänning från min kollektion! :-)

20140726-122403.jpg

Hela gänget (utom bandet) som stod på scen denna kväll! Rille som var sångare i bandet , Tina Lejonberg som var allsångsledare –  och fin i ”Pernilla-klänning” hon också! Stefan som var konferencierer och arrangör , och delar av Abba-kören som backade upp oss jättefint!

20140726-122411.jpg

Sedan packade vi alla ihop oss i bilen för färd hem mot Sthlm.

Jag hade parkerat min bil utanför Centralen på Vasagatan där den hade stått i flera dagar – och kors i taket – jag hade inte fått böter!!!

Ibland är Gud god…! :-)

Min älskade Oliver hade varit någonstans och spelat han med,  och anländen precis samtidigt till Centralen fast med tåg! Snacka om sammanträffande!  Så han fick skjuts hem med mig  och jag fick krama på honom,  vilket var härligt eftersom vi inte har setts på ett tag!

20140726-125834.jpg

Nu står denna vackra bukett som jag fick av världens bästa Johan och Marie här hemma och lyser upp min tillvaro lite extra!

Kram på er alla och ha en underbar dag var ni än är!

 

PS. Tack för all feedback på förra inlägget!  Viktigt att vi tänker oss för en extra gång innan vi skriver kommentarer som kan såra och göra ont….!

17 reaktioner på “Allsång i Eskiltuna”

 • Jenny skriver:

  Hej Pernilla!

  Dom prickiga klänningarna som fanns förut, har ni slutat sälja dom? :/ Tacksam för svar!

  Kram!

 • Karin i Lerum skriver:

  Vilken turné! Förstår att det är skönt för dig att vara hemma nu. Njut!

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Roligt att se Johan och Marie, hej hej! Pernilla – är något inbokat i Skåne i sommar (Sandra, du får rulla ner från Jkpg i så fall och Cecilia – vi får ge oss av tillsammans, Malin kom ner! :) ) ?
  Kul att se din kompis Tina också, Pernilla, hoppas allt är bra med henne! Och att allt är bra med dig också, Pernilla!

  Kramen

  • Johan skriver:

   Tack Anette i Malmö / Delfinaste !
   Omtänksamma du :) Jag blev så glad när jag läste din hälsning !
   Hoppas vi ses på något PW event framlöver !

   Kram till dig !

  • Cecilia i Malmö skriver:

   Anette: Hej! Det var länge sedan, hoppas det är bra med dig! Ja det hade varit skoj om Pernilla hade kommit ner till oss i Skåne i sommar, men jag tror inte hon gör det. Men om hon mot förmodan gör det, så hoppas jag hon skriver det här (och i god tid innan 😉 ).
   Kram

 • Maria skriver:

  Eeeeh? Karlskrona ligger nog liiiite för långt ifrån både Vimmerby & Eskilstuna… Tror du kanske menar Katrineholm? 😉 kram

 • Nina skriver:

  Men allvarligt hur söta Goa fans har du inte. Vet just Johan dyker upp då o då. Gullig du är som verkligen uppskattar. Väldigt fint från båda håll. Kram!!

 • Sandra, Jkpg skriver:

  Kul att du varit iväg på lite allsång :) Förstår att det är skönt att komma hem med även om man har det bra när man är iväg. Hoppas du får en fin helg och glöm inte bort att du är FANTASTISK på alla sätt!

  Kram Sandra

 • Marie Graff skriver:

  Tack för en härlig kväll Pernilla! Hoppas att resan hem gick bra <3

 • Pernilla skriver:

  Vill bara skriva att jag tycker du är så fantastisk.. Läste förra inlägget. Att en del orkar lägga energi på o klaga hela tiden. Har läst din blogg länge nu. Så bra!!!!! Stå på dig Pernilla.. Du är bäst!

 • Anna T skriver:

  Det hade varit roligt om du ville skriva hur det fungerar på ditt jobb. Ex vem bestämmer låtarna, bokar in dig, logistiken, väljer kläder mm ja allt som gör att det blir en konsert. :-)

  • Pernilla skriver:

   ANNA T: Jag bokas via min agentur Laifeline och jag bestämmer själv vilka låtar jag ska sjunga , om det inte finns speciella önskemål från arrangören. Kläder bestämmer jag också själv, och det varierar ju efter vilken typ av gig det är. Jag reser antingen med någon från produktionsbolaget eller själv. Repar med bandet gör jag först några timmar innan gig i samband med soundcheck. Då har dom redan fått låtarna för längesen och repat in dom innan jag kommer. Ja, det är väl typ så det går till när jag gigar. :-)

  • Anna T skriver:

   Tack snälla för svaret. Man tänker ju som publik inte på att det ligger en massa jobb bakom framträdandet, alltid kul att få veta hur olika yrkesgrupper får sina jobb att fungera :-))

 • Johan skriver:

  Tack för en häääärlig allsångskväll, Pernilla !
  Vilken show du bjöd på :) De gamla goda hitsen plus ett ABBA-medley :) Det var oväntat men kul !

  Nu önskar jag dig en riktigt fin avslutning på sommaren och en skön semester !

  Kram från mig !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram