Allsång & Rockbjörnsvinster!

Hej vänner.

Nu är det så här.

Om jag ska tycka att det är KUL att fortsätta att blogga, så blir jag tydligen tvungen att ha en liten vett och etikett-skola mer vissa av er som skriver vissa kommentarer här på bloggen.

Jag kan inte ha en blogg och dela med mig av mitt liv med bilder och text som det är och ser ut –  och sedan behöva försvara mig inför människor som PÅ RIKTIGT tror att det som står på SVALLER-SIGHTER som FB är sant…?!!!

Är ni från vettet?!!

Vem LÄSER ens denna skit?!

Det är ju en SKVALLERTRÅD med Krösamajor som är inne och hittar på , ljuger och försöker verka som att de vet något de inte vet.  FATTAR ni inte det?!

Tro mig.

Jag slutade läsa på FB för över 17 år sedan – när jag jag träffade Theos pappa och insåg hur mycket skit det stod om honom-  och om mig  – som ABSOLUT inte var sant!!

Jag blev bestört över hur mycket tid och energi vissa lägger på sitta och skriva rena lögner på detta forum – som är till för Psykopater skulle jag säga.

Vilken vettig person som helst förstår väl att 90 % av det som står där INTE är sant.

Det är nyfikna, avundsjuka, bittra och svartsjuka människor som inte har något eget liv, och som lägger ner oändligt med tid på att skvallra, ljuga och förtala – för att de antagligen inte mår så bra eller har så kul liv helt enkelt.

Så LÅT MIG SÄGA ER DETTA:

Det finns vissa psykopater som jag känner till  – och som inte riktigt klarar av att se folk vara lyckliga.

De är några få, men de kommer säkert att fortsätta att skriva dynga på diverse skvaller-forum.

LÅT dom göra det.

Men låt mig SLIPPA att läsa en kommentar till här på min blogg , som inte har med mina inlägg på bloggen att göra!!! 

Jag kommer ALDRIG att gå in och läsa på FB, eller ”ta till mig” av vad psykfall skriver där, eftersom jag har läst vad som skrivits om mig och min familj tidigare –  och VET hur LÅNGT ifrån sanningen det som står där är!

Så nu säger jag STOPP till att min blogg ska bli nåt jäkla skvaller-forum!!!

Jag kommer ta bort alla kommentarer som inte är relevanta till mina blogginlägg .

Eller så slutar jag bara att blogga helt enkelt.

Det är upp till er .

Sköt er i kommentarsfältet – annars får det vara.

img_7958.jpg

Med det sagt , så återgår vi nu till bloggen!

Så här ser det ut just nu på min BERGS-TOMT som jag ska bygga mitt DRÖMHUS på! img_7951.jpg img_7952.jpgEn del kvar som ni ser, innan det kommer att stå ett färdigt HUS där…! 😅img_7959.jpgMen när det väl gör det, så kommer jag att kunna gå ut på min balkong och se ut ÖVER trädtopparna…!

LÄNGTAR…!!! img_7875.jpgNi kanske såg sista Allsång på Skansen i tisdags?! Jag var med på ett litet hörn och och gästade i ett Medley för att hylla min älskade kompis Peter Jöback – som firar 40 år som artist! 
0d167283-5b73-41ad-8b39-2cec0111345c.jpg Det regnade under repet, så det fick bli häng i logen innan sändning.
4f0a641c-221b-4c82-9d3d-c10600224dda.jpg aad4de3d-342c-4314-bed9-3cb50ac06093.jpgMycket väntan blir det en sån här dag…. facetune_18-08-2021-13-20-18.jpgDet var inte i går jag stod jag på en scen inför publik och sjöng….!

Då jag inte har något nytt sång material, eller släppt något nytt på länge, så har jag tackat nej till den formen av framträdanden denna sommar. Men Peter kunde jag inte säga nej till…! 😘
img_7932.jpgFoto ; Karin Thörnblom7a8279d1-1a9c-494e-a09c-227bf9986295.jpgFina Sanna! Snart mamma och så grym som programledare för Allsången! f1327eb4-81ea-448c-a1b0-59afaffe7f5c.jpgPetra, jag och Martin var med och hyllade på vår fina kompis Peter! 05fe88ef-a7ef-4ea6-a76a-477e27186bd3.jpgDen 29:de augusti ska jag och Petra gästa Peter igen – när han har streamad Jubileums-konsert i sin trädgård! 2c54cc30-91fa-4e3b-b499-c90bad40a925.jpgNu blir det andra TV-program för min del , och ingen mera sång på ett tag….!

Men alltid kul med ett litet inhopp i väntan på det riktiga skivsläppet….! 😋😘img_8273.jpgOch apropå Skivsläpp – så VANN Benjamin TVÅ Rockbjörnar i går!!! 

ÅRETS MANLIGA ARTIST!!!  Hans TREDJE vinst i denna kategori!!!!
img_8275.jpgSamt vinnare av ”ÅRETS SVENSKA LÅT” – med ”Allt det vackra”  – som Benjamin har skrivit tillammans med sin morbror Niclas – vilket gör det extra fint!!!! img_8292.jpgGRATTIS ÄLSKADE BENJAMIN!!!

Du är SÅ värd dessa priser!!!!

Och jag är så oerhört STOLT över dig!!❤️🙌👏

149 reaktioner på “Allsång & Rockbjörnsvinster!”

1 2 3 4
 • Camilla skriver:

  Men Hjälp! Vad är det frågan om här då?
  P kallar folk psykon,följarna kallar varann för sjuka i huvet…
  Mysig blogg… eller inte. TAGGA NER FÖR FAN! Att stänga ner bloggen kanske är en himla bra idé trots allt. Blir fan mörkrädd.

  • Eric skriver:

   Pernilla har helt rätt i din diagnos av dessa individer

   • Melinda skriver:

    Eric – sedan när har du OCH Pernilla införskaffat kunskap som medger er rätten att diagnostisera andra människor? Desstuom med några inlägg i en blogg som underlag. Otroligt okänsligt och oseriöst att kasta diagnoser runt sig. Finns många människor som faktiskt har en diagnos eller människor runt diagnostiserade som lider, kämpar, faller och reser sig igen.

   • Eric skriver:

    Om man spenderar år efter år med att skriva skit här på PW blogg. Då är man ett psykfall. Och låtsas inte som att du bryr dig om folk med psykisk ohälsa. Du skriver alltid en massa strunt.

 • Hur anonym jag vill skriver:

  När du går loss på dina följare som du nu gör här blir min första tanke…. Oj, vet hon att det som sägs om CB är sant?
  Du måste förstå att C haft ett liv innan dig och förmodligen så är mycket av detta sant annars hade de aldrig kommit upp på tal. Jag tror inte att du är dummare än att du nånstans förstår att ingen rök utan eld och för din egen skull gör en liten bakgrundscheck på din nya pojkvän. Människor vill bara ditt väl även om det blir lite otydligt och ter sig som skvaller i dina öron. Vad vet du om dina följare här? Säker på att ingen av dom har nåt förhållande till C? Och vet vad dom pratar om och då kallar du dom krösamajor,psykfall….
  Jag hoppas för din skull att inget går fel.

  • Malin skriver:

   Pernilla har alltid kallat folk Krösa-Major, avundsjuka och psykfall om de inte tycker som hon och är hennes svans. Det säger enbart saker om henne själv. Vad gäller C så har jag ingen åsikt alls om honom då jag inte känner honom. Pernillas beteende och överreaktion är däremot under all kritik. Men det kommer hon aldrig att fatta då hon ständigt omger sig med JA-sägare.

  • Ingrid skriver:

   En riktigt bra kommentar. Detta har ju urartat totalt. Bättre då Pernilla att du stänger av kommentarer och tänker på ditt språk. Det här är inte ok.

   • Ingrid skriver:

    Tillägg:

    Har inte läst på FB vad det nu står där, men du adresserar ju en lång harang till dina följare som faktiskt i förlängningen betalar din lön. Inte sett någon ”kändis” bete sig såhär.

   • Eric skriver:

    Alltså blev ni i denna tråden lobotomerade vid födslen?

    Ingen tvingar er att läsa eller följa Pernilla. Sluta lipa

  • A skriver:

   Vad skulle gå fel? Låt dom vara ifred nu. Dock var uttrycket psykfall inte så smart…

  • Hanna skriver:

   Men snälla ni. Tror ni att Pernilla är 5 år gammal?! Hon är 53 år!!! Hon kan ta hand om sig själv!!! Hon har NATURLIGTVIS gjort en bakgrundskontroll på sin nya man. Det tar 10 sekunder. Det finns flera sidor på nätet där man kan kolla det hur enkelt som helst. Det går även hur enkelt som helst att ringa runt till olika myndigheter och höra sig för. Tror ni verkligen att en offentlig, känd, rik, person skulle ta in en ny helt okänd människa väldigt nära i sitt liv utan att kolla upp den personen?!

   Karln har säkert gjort misstag. Precis som varje människa på denna jord har. Det kanske stämmer det som står på Flashback, att han har varit otrogen på en konferensresa, hamnat i konflikt med en kollega på en arbetsplats och flirtat med flygvärdinnor tidigare i livet. DET HAR VI ALLIHOPA. VI HAR ALLIHOPA DÅLIGA SIDOR. Vi har allihopa varit otrogna!!! (Dom som säger att dom aldrig har varit det ljuger). Karln är 55 år!!!! Tror ni att han inte har gjort några misstag i livet?! Tror ni att en 55-årig människa är som en nyfödd bebis?? har ett fläckfritt förflutet och aldrig gjort några misstag!? Vad är det folk håller på med alltså?!!

   • A skriver:

    Jag har aldrig varit otrogen, prata för dig själv😉inte heller flirtat med en flygvärdinna. Men jag håller med dig, alla är värda en andra chans. Tror han är rädd om P.

   • Annekrisa skriver:

    I all verden. Alle har da vitterligen ikke vært utro. Hvor i all verden har du det fra? 😊 Sannheten kommer alltid for en dag, og den dagen kommer nok etter at de har giftet seg. Alt ser ut til å gå i en heidundrende fart, så tipper frieri innen året er omme, og deretter giftemål i løpet av neste år. 😊 Det ser ut til at de passer perfekt sammen! Like barn leker best! No worries! ❤️

   • Annekrisa skriver:

    Tror du virkelig at man ved et Googlesøk og bakgrunnssjekk finner ut hvordan et menneske er innenfor hjemmets 4 vegger? Og tror du virkelig at ansatte og sjefer kan stå fram å si nøyaktig hva de vil om eks kollegaer? (Sånn generelt) Det er noe som heter taushetsplikt på arbeidsplasser! Når noen virker for gode til å være sanne, BØR det ringe noen bjeller. Kjenner verken P el C, men man gjør seg noen refleksjoner over det som blir vist fram. Hva som skjer videre, vil KUN tiden vise. 😊

   • Sara skriver:

    Men gud är du knäpp? Alla har varit otrogna?.nä verkligen inte. En del av oss har både hjärta och hjärna och då gör man inte så.

  • Lotta skriver:

   Du verkar FULLKOMLIGT SJUK I DITT JÄVLA HUVUD MED DINA KOMMENTARER 🤮🤮

  • LillaJag skriver:

   Hade du lyssnat på anonyma skribenter om du vore kändis?

 • Malin skriver:

  Fräscht Pernilla. Du kallar en kvinna för psykfall gör att hon skriver att just hon inte skulle falla för din man. (Nonne) Någon som dessutom skriver att hon tänkt se din show, alltför någon som förmodligen gillat dig. Ditt beteende mot dem som inte dyrkar dig är vidrigt och omoget.
  Så, nu kan du kalla mig psykfall också eftersom sånt narcissistiskt beteende verkar få dig att må bra.

 • Gunilla skriver:

  Hej!

  Vill bara säga att jag tycker det är kul att följa dig och din fina familj.
  Gläds åt era framgångar . röstade som en galning på Benjamin.
  Dina barn precis som mina är så duktiga och verka så genuint snälla och ödmjuka.
  Så glad för din skull att du träffat någon efter allt som du gått igenom.
  Lyssnar alltid på er pood din och Sofias .
  I höst ska jag till Gekås och handla din kollektion som jag längtat.
  Kram Gunilla

 • Marianne Nicolaisen skriver:

  Hvorfor skal hun stenge kommentarfeltet?? Er hun ikke voksen nok til å tåle å få svar tilbake?!?!?
  Er så enig med alle som er besvikna, hur kan hon snakka om psykisk sjukdom?!?! Hva vet hon om andre og ikke minst – vi vet alla at hennes egen datter inte mår bra til tider. Flere kommentarer som går på hennes egne kommentarer om dette er slettet, varför kan hun ikke stå for det hun mener?!?!

  Har alltid likt Pernilla, men nå er jeg shockad. At hun har møtt sin ”store kärlek” er vel bra, men inte alle er like blinde og tror at han er så ”fantastisk” som hon vil vi skal tro. Kräks av å se hva han legger ut på insta, bilde med Benjamin hvor han skriver ” we are family” og ”hot stuff”. Gud hvilket menneske er dette? Tycker synd om Pernillas barn som må leva med dette!

  Ps. Vet dette blir slettet.

  • Enannananna skriver:

   Haha har du använt dig av Google translate eller fru Nicolaisen 😂😂 Folk e fan inte kloka. Håller med Pernilla , riktiga psykon🙄😂

   • Annekrisa skriver:

    ENANNANANNA: Google translate? 😂 Aldri hørt om svorsk?

    Søtt hvordan du prøver å forsvare Pernilla her, ved selv å fremstå som PSYKON. (Ditt ord)

   • Hanna skriver:

    Det är ju du som verkar vara ett totalt psyko ju. Moget och friskt att göra sig lustig över någons språk och ursprung. Snacka om helt jävla psyko.

  • Lena skriver:

   Tror inte att PW menar personer som lider av psykisk ohälsa, beror nog på OM man vill tolka det så. Psykfall skulle jag kunna använda om vissa vänner och en och annan kollega, det har dock en annan innebörd. Så klart är psykisk ohälsa fruktansvärt men när man läser vissa kommentarer blir man mörkrädd. Man får hoppas att dessa personer får hjälp, skriver ju helt absurda inlägg!

 • Gina skriver:

  Stäng av kommentarsfältet.

 • Maria skriver:

  Håller med alla andra som skriver att det är mycket lågt av dig Pernilla hur du beskriver människor som mår dåligt som hemska avundsjuka psykfall! Det säger så mycket om dig som människa och din syn på andra människor med psykisk ohälsa. Om jag inte minns fel så har din egna dotter mått psykiskt dåligt i perioder och man undrar hur ser du på henne då?
  Förstår att du ruttnar på skitsnack och förtal som du säger att det är men varför stänger du inte av kommentarsfältet? Det är ju inte så att du ofta svarar dina läsare så stäng ner skiten.
  Snälla gör dig själv ej tjänst och läs på om psykisk ohälsa och bli lite mer påläst i ämnet innan du slänger ut dig ord som psykfall…. inte snällt!

  • Ylva skriver:

   Men orka hänga upp er på ord. Varenda människa vet att man slänger sig med vissa ord lite hur som helst utan att ha en tanke om att man ser ner på folk med psykisk ohälsa. Jag själv säger ofta när det blir för mycket att – jag känner mig som ett psykfall. Ni vill nog bara klämma till Pernilla för jag tror nog att ni är klokare än så än att ni verkligen tror att Pernilla menar bokstavligen människor som dåligt och lider av psykisk ohälsa. Vad ska man kalla folk som sitter halva dagen och kommenterar skit på bloggar då? Som söker upp forum för att kolla av en person de inte känner eller har nånting att göra med dess person? Är de bättre att skriva idioter då? Det är ju samma sak som psykfall då pga att för längesen så hette mentalsjukhus just idiothus:/ visst nu drar jag det till sin yttersta spets men varför hålla på och märka ord hela tiden. Finns nog knappast någon som lider av psykisk ohälsa som tar åt sig av detta precis. Det börjar bli löjligt med allt märkande av ord överlag.

   • Kebma skriver:

    Nej, väldigt många människor slänger inte ur sig nedsättande ord om andra, i affekt.. Tala för dig själv.
    Pernillas inlägg visar bara på hur hon skiter i sina följare så länge de inte köper allt hon gör. Hon är en extremt offentlig person. Då får man ta det onda med det goda. Tror ni Kungen skulle gå ut och kalla alla som inte är rojalister för psykfall? Nä, han har nog förstått att han inte kommer så långt med det.

    Pernilla vill ha JA-sägare omkring sig, vilket är hennes val, men i längden kan det ställa till det för henne. Det brusar ens omdöme och till slut kan man inte bedöma vem som är sund eller inte.

    Finns det verkligen INGEN nära vän till Pernilla som kan få henne att tagga ner? T.o.m. i den ”riktiga” världen gör det väldigt ont att behöva städa efter att något fullständigt havererat – tänk att behöva göra det i offentligheten?

   • Ullis skriver:

    Men lilla perfekta du, är det inte jobbigt och vara så reko hela tiden? Stackars dig…

   • Eric skriver:

    Ni fokuserar på ordet psykfall för att ni vill fortsätta bråka med Pernilla. Det är enda anledningen. Ni skiter fullständigt i psykisk ohälsa då ni mobbar Pernilla

  • Enannananna skriver:

   Och vem fan har inte slängt ur sig ordet psykfall en o annan gång?!har väl för sjutton inget med att göra med någon som lider av psykisk ohälsa! Ni kärringar som e här o härjar o skriver massa skit e riktiga psykfall. Eller om ni hellre föredrar ; idioter, dumma i huvudet, vidriga, psykopater mmm mmm

   • Kebma skriver:

    Inte jag men mitt narcissistiska ex gjorde det återkommande. Hen gillade inte när jag sa sanningen.

   • B skriver:

    Kärringar? Moget… nä tror absolut inte hon menade det bokstavligen, blev ett olyckligt ordval som hon borde be om ursäkt för. Men som professionell artist och s k ”föredöme” bör man tänka sig för hur man uttrycker sig. Tycker f ö synd om henne, nu har hon hört saker om C till leda. Upphör det inte kanske hon blir psykiskt sjuk snart. Kan tycka det räcker nu…

  • B skriver:

   Förstår inte heller varför hon inte gör en Perrelli och stänger kommentarerna. Inte heller varför bloggare har det när dom ändå inte svarar på kommentarer.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Nu är det så här. Att jag har läst dessa ”trådar” på denna ”skvaller-sida” – och är man inne där dagligen och läser, gottar sig & TROR på det som står – eller ännu värre – sitter & skriver skvaller eller rena ”hitte-på-teorier” – då ÄR man ett psyffall. Punkt.

   • Gia skriver:

    Men Pernilla, kan du inte byta ordval åtminstone. Till ”idioter” eller ”lögnare”? Ordet ”psykfall” är inte snällt, för det syftar ju på något helt annat? Personer som lider av psykisk ohälsa och kämpar med diagnoser. Detta inte samma sak, en kan vara hur klok och snäll som helst trots psykisk
    ohälsa. Tro mig, jag jobbar inom LSS som undersköterska och mina brukare är de finaste människor jag vet. ”Idioter” är dock något helt annat..

    Ta hand om dig <3

   • Marianne skriver:

    Nu är det så här att man KALLAR INTE FOLK FÖR PSYKISKT SJUKA om man inte vet ett dugg om dem!!! Fjortisar kan slänga ur sig sånt men inte en mogen (?) kvinna över femtio!! Punkt.

   • Kicki skriver:

    Bra där Pernilla! Bara på dem, psykona👍

 • Mia skriver:

  Hej Pernilla
  läser din blogg och tycker den är så bra,roligt att föla med i ditt liv,du är så begåvad liksom dina barn!
  Men när du skriver psykfall om de som sitter och ljuger på flashback,så blir jag besviken
  många kämpar faktiskt med sin psykiska hälsa, och sysslar inte med skvaller på sådana sajter,
  Allt gott!

 • Lilian skriver:

  Stäng kommentarsfältet och fortsätt blogga.
  Det är dina inlägg jag vill läsa. Inte kommentarerna som ofta är mer än lovligt korkade.

 • Karina Brandt skriver:

  Du får ABSOLUT inte sluta blogga, detta är ju bästa bloggen jag vet och har verkligen saknat dina inlägg. Förstår till 100 % varför du funderar på att lägga ner den men gör det inte snälla fina du! Folk som inte förstår bättre eller är genuint elaka och avundsjuka är inte värda att få dig att sluta med bloggen.
  Blocka dem, anmäl dem eller vad man nu kan göra men jag skulle bli otroligt ledsen om du inte vill uppdatera bloggen med nya inlägg.
  Tycker du och din familj är bäst, roligast och riktigt jäkla grymma på allt ni gör. Du, dina barn, dina föräldrar och alla dina fina vänner ni är fantastiska!
  Hälsningar Karina (en vanlig jäkla medmänniska) Kram till er alla!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Tack fina Katarina!! Det är för ER skull jag bloggar!! Krösamajorna får man tyvärr på köpet..!

 • Mia skriver:

  Jag skulle med glädje fortsätta att läsa din blogg och hoppas att du orkar fortsätta. Beklagar allt skvaller som sprids och som påverkar dig och dina nära. Önskar dig all lycka. Det enda som jag reagerade på med inlägget är användandet av ”psykfall”, det kändes lite nedlåtande mot de som faktiskt kämpar med psykisk ohälsa, och som inte skriver skvallerinlägg på Flashback. Jag förstår att du är upprörd och det har du all rätt att vara, men det kanske finns lämpligare ord att ta till <3 ha en fin vecka.

 • Sofia skriver:

  Folk älskar att vältra sig i drama och skvaller – eftersom ingenting spännande händer i deras egna liv och då försöker dom få spänning genom andras liv i istället. Folk älskar även när andra människor har det dåligt och misslyckas för då får dom känna sig lyckade själva en stund. Du får se det positivt, det är ju åtminstone (förhoppningsvis..) folk som du inte känner och som inte finns i ditt liv som vill förstöra din lycka på olika forum. Vi är många som har folk som vi känner som vill förstöra vår lycka :/ Det är såååååå mååååånga människor som inte klarar av när andra människor är väldigt lyckliga, när det går väldigt bra, träffar en snygg kille osv. Avundsjuka är bland det starkaste draget hos människor. Och speciellt i Sverige där allt ska vara lagom och inget får sticka ut.

  • Nonne skriver:

   Exakt vad är det man ska vara avundsjuk på menar du?C.B? Inte ens om han var den sista mannen på jorden skulle jag ta i honom med tång. Att P har den dåliga smaken att avfärda det som sägs om den mannen som skvaller,illvilligt skitsnack, avundsjuka från människor utan eget liv och tenderar att se ner på människor med dåligt mående är så osmakligt så kräkreflexen triggas… P Har sjunkit till bottennivå i mina ögon och jag och min man beslutade just att avboka vårt planerade besök av hennes show… må hon få vad hon förtjänar

   • Enannananna skriver:

    Trollmor minne,Din kommentar är så oooootrooooligt löjlig så MIN kräkreflexen triggas. Av skratt😂😂

   • Enannananna skriver:

    Trollmor NONNE, ska det stå😂😂😂

   • Lisa skriver:

    Vilken hemsk kommentar. Låt kvinnan ha sitt privata liv! Du vet inget om hennes relation! I dina ögon, låt dina åsikter stanna där. Det är inte ditt liv. Pernilla är en fantastisk artist som generöst delar med sig av händelser ur det i en underhållande blogg.
    Ni som klagar, varför läser ni? Era bittra kommentarer gör väll livet väldigt surt och tråkigt?

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Vet du kära ”Nonne” , såna som dig vill jag inte ha i min publik , så TACK för att du avbokade! Och angående psykfall, så verkar du vara ett. Sköt du ditt, så sköter jag mitt. Hej då. 👋

   • Anna35 skriver:

    Pernilla.
    Jag har alltid tyckt du verkat varit en trevlig person,rolig och charmig. Tittar på dina program och följer bloggen.
    MEN,oavsett vad man tänker om personer som skriver på fb,så uttrycker man sig inte med ord som du nu gjort.
    Ordet ”psykfall” säger man inte idag. Nästan lika fel som med N-ordet.
    Min son är autistisk,är han psykfall då,enligt dig?
    Eller om din dotter har ångest,är hon psykfall då?
    Jag kan förstå att du blir irriterad och arg,men när du svarar som du gör blir det bara värre.
    Idag är psykisk ohälsa otroligt vanligt och allvarligt,så snälla,använd annat ord.
    Sen är det ju faktiskt,bl.a,vi fans som betalar din lön och din lön antar jag att du vill ha kvar 🙂

   • LillaJag skriver:

    Hade du lyssnat på ett gäng anonyma oförskämda skribenter om du vore kändis?

   • Eric skriver:

    Pernillas comeback är så BÄST!! Heja!!

   • Camilla skriver:

    Helt rätt!!! Önskar fler får veta vem han är. Men det kommer ta sin tid.

 • Ingela skriver:

  Bästa Pernilla 🌸
  Hoppas innerligt att du fortsätter att blogga . Vore så synd att inte få ”vara med” på allt du gör. Så spännande varje gång att få läsa din blogg 💕 och sist men inte minst : Ett stort grattis till dig Benjamin för dina rockbjörnar . Du är en fantastisk artist . Fullfjädrad. Som sagt: GRATTIS GRATTIS GRATTIS 💥🎉🎊

 • Veronika M skriver:

  Grattis Benjamin !! 💕❤💕❤🌹🍾🎉

 • Birgitta skriver:

  Hoppas att du kommer att fortsätta med din blogg! Vi är många som uppskattar den. Bra att du kommer att rensa i kommentarsfältet alternativt stänga kommentarsfältet, så att vi slipper kommentarer från avundsjuka och bittra personer, vars enda syfte är att trycka ner andra personer.

1 2 3 4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram