Älskade publik, älskade Göteborg, älskade Bellora & älskade Bishara!

Jag har det sååå bra här i Göteborg!

Vilken lycka att få vara kvar i samma stad så här länge ( en stad jag dessutom älskar ) och att bara få njuta av världens bästa hotell och kunna ha samma hotellrum tre dagar i rad!

Hotellfrukosten här på Bellora är nog den bästa av alla jag har ätit i Sverige!
img_3567.jpg img_3568.jpgimg_3570.jpg

 

Nybakat VARMT bröd!!!

 

img_3565.jpg

 

Och inte gillar jag Bellora mindre för att personalen har på sig mina klänningar dessutom! 

 

img_3566.jpg

 

Klart att man är stolt att alla fina tjejerna bär min design här på hotellet! Och har gjort i flera år!

 

img_3518-1.jpg

 

Tog taxi till teatern i går , där det görs reklam för min show! :-)🎈🎉

 

img_3519.jpg

 

Här håller vi till nu!  5 shower på 3 dagar , och alla sålde slut till slut! 💥

Och publiken här i Göteborg är HEEELT fantastisk!!!  

 

img_3532.jpg

 

Hinner ibland med att träffa delar av min härliga publik efteråt!

Många tjejer som firar sina födelsedagar med att gå på min show!

 

img_3535.jpgimg_3528.jpg

 

Mor och dotter som inte missar ett avsnitt av Wahlgrens Värld! 

 

img_3537.jpg

 

 

Den här fina tjejen heter Nomi och har ett utav mina Fan-konton på Instagram! 

Så otroligt gullig och dedikerad tjej!  TACK för att du finns! ❤️

 

img_3557.jpg

 

Och så fantastiska Johan – mitt trogna fan – som var och såg oss för 29:de gången!! 🎈💥

 

img_3558.jpg

 

Johan hade dessutom med sig en helt otrolig gåva!  En ”bok” som han har jobbat med jättelänge!  En dokumentär över min karriär , med massa urklipp, texter och minnen från 1984 och fram till nu!

Du ÄR helt fantastisk, Johan!! ❤️👏

 

img_3552.jpg

 

Och någon som ÄR helt fantastisk –  och som jag skrev igår –  är ju fina Bishara , som slog igenom med dunder och brak igår kväll! 🙌🌟

Ingen kunde väl undgå att beröras av hans historia och hans fantastiska sång och framträdande!!

Nicklas – mitt trogna fan sedan många år – tipsade mig om denna enkla video där Bishara sjunger Benjamins melodi.  (Texten har Benjamin inte skrivit.)  

Melodin och texten tillsammans med Bisharas gudagåva till röst och hans fina varma ögon,  gör att tårarna bara strömmar ner för kinderna när jag ser denna video.

TÄNK vad musik kan beröra….! 🙌

Se och njut av Bishara – och ”On my own”….  ❤️

 

 

 

54 reaktioner på “Älskade publik, älskade Göteborg, älskade Bellora & älskade Bishara!”

1 2
 • Cecilia skriver:

  Sitter ikväll och ser Wahlgrens värld och ser att ni filmade även här i Vara för ”Wahlgrens Värld” En liten men ganska trevlig ort. Du har rätt. Vi i publiken har ingen aning om hur det ska vara.

  Du försökte dra ett skämt om Vara… Tänker på Shakespeares citat ”Att vara eller icke vara… Det är frågan”

  Kram

 • Cute skriver:

  De gula västarna och De rosa svaren lyckas ungefär lika bra i sina protester och får lika mycket uppmärksamhet. Det är ändå ganska gulligt ändå hur Pernilla försöker.

 • Sussi skriver:

  Nej usch vilken tråkig blogg dålig stämmning bråk tjafs och hot !!! Lika fort jag och några till gick in så tackar vi för oss och går ur 👍👍👍👍👍

  • Lena skriver:

   Äh, kom igen, inte slutar man väl att läsa en blogg för att det står skit i några kommentarer om man gillar bloggerskan i sig? Och nåt direkt ”hot” anser ju inte jag att det är direkt att skriva om att man skulle vilja ge folk som jämt o ständigt förpestar här inne en smäll (fast de får man ju inte, bara sånt man känner) var väl inte så farligt om man jämför alla påhopp pernilla får tänker jag om allt möjligt skit.

   Fortsätt ”ni” att läsa bloggen, tycker jag verkligen👍

 • Sof skriver:

  kan inte se dina bilder

 • Anna skriver:

  Att Johan har sett showen 29 gånger verkar ju inte riktigt friskt måste jag säga…. jag känner bara ”stalker varning”. Att du inte tycker att det känns otäckt…. att du orkar vara så trevlig mot honom…. jag hade ringt polisen!

  • Charlotte skriver:

   Det är just sådana här kommenterar som får en att baxna. Ringa polisen? Vad är det för några som gillar dig eg pernilla:/

  • Mariiaa skriver:

   Anna, jag HOPPAS att du inte är samma person som Johanna Toftby besökte i Tolljägarna…http://www.johannatoftby.se/2018/01/15/intervju-expressen-om-nathataren-anna/

   Oavsett om du är det eller inte, Johan mår uppenbarligen bra av detta och verkar vara en jättehärlig person. Ditt liv påverkas inte av hur många gånger han väljer att se showen, sköt du ditt så får Johan och alla andra sköta sitt :)

  • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

   ANNA: När ska det ta slut med att skriva skit om Johan? Han har rätt att gå hur många gånger han vill, och varför visade Pernilla fotobilder på honom med henne och det är för att hon uppskattar och gillar vad Johan gör, och jag känner Johan och han är inte stalker och han har inte jagat efter Pernilla och inte varit hemma hos henne..Varför ska man ringa polisen? Han har inte gjort brott, Pernilla uppskattar vad Johan gör och jag tycker det är fantastisk av Johan som orkar åka och se på Pernilla och Pernilla har fortfarande sina fans sedan 1985, jag har gillat Pernilla sedan 1985 och har bara sett henne 4 gånger oavsett hur många gånger man går och ser på Pernilla är det upp till andra, att johan har gått och sett 29 gånger och varför skulle Pernilla inte vara trevlig mot Johan? Du är nog avundsjuk på Johan, låt honom göra vad han vill och jag kan säga att Johan är en fantastisk och fin vän jag har känt och han är absolut inte en stalker, det finns andra fans som går och sett många gånger, nu får du lägga ner och sluta skriva skit om Johan!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   ANNA : Vet inte om du är bara är dum i huvet – eller om du spelar dum i huvet….?!
   Johan är ett troget fans sedan många år , och har sett alla mina uppsättningar flera gånger och dessutom skrivit en hel ”bok om mig och min karriär. Det är inget ovanligt alls att artister har trogna fans som följer dom och ser deras shower och konserter flera gånger! Det hände alltid nåt nytt på en föreställning , och Johan älskar att resa och se nya städer också då han följer efter vår turné.
   Som artist är man oerhört glad och stolt over sina fans . Utan dom är vi inget.
   Just denna show ser väldigt många dessutom om flera gånger. I går var det ett tjejgäng där som var där för tredje gången och såg oss. Ska jag ringa polisen om dom också eller….?!
   Sluta skriv dumma kommentarer, för det blir bara du som verkar dum i slutändan….!

   TACK JOHAN för att du finns!

  • Ellen skriver:

   Det är ju pga dig och din kommentar man borde ringa polisen… det verkar INTE riktigt friskt att skriva en kommentar som din.Usch.

   • Ellen skriver:

    Min kommentar var alltså riktad till ”Anna” som hade synpunkter på hur många gånger man får gå och se en show…

  • lillajag skriver:

   Jag tycker med att Pernilla ska ringa polisen omedelbart och tala om föt dem vilken fantastisk person Johan är. Jag menar polisen kan ju med behöva lite glada nyheter efter allt elände de får hålla på med.:)

 • Maria skriver:

  Jag har mist båda mina ben och musiken är en del av min medicin. Jag skulle inte kunna leva utan. Sedan har jag en blogg, som jag använder som terapi. Jag måste säga att hela din familj gör mig glad.
  Kram och tack för en underbar blogg 💐

  • Charlotte skriver:

   Hej Maria! Jag har sett att du skriver på lite bloggar om dig själv. Får du några svar? Vad är det för blogg du har? Är det nåt som kanske jag kan bli intresserad av att följa och många med mig? Berätta… 💜

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Maria : Vet inte vad du har råkat ut för, men hoppas att du klarar din vardag och ditt liv ändå , trots allt…..
   Blt glad att vi kan göra något för dig i din vardag och fint att du hittar styrka i musiken och i skrattet!
   SKRATT är oerhört viktigt för att vi ska må bra!
   Stor kram till dig och tack för att du läser min blogg!

 • CeciliaSkor skriver:

  Ciao Pernilla!
  Har velat se din show så länge men då jag bor i Italien så har jag inte fått i hop det! Nu var jag hemma i Gbg på jobb/ familjemys och såg på din blogg för 2 dgr sedan att det fanns biljetter kvar till gårdagskvällens föreställning, fick biljett och gick dit själv! Tack för en fantastisk show och att du älskar GBG lika mycket som jag gör!
  Con affetto C

 • Yvonne Berthas skriver:

  Bisharas låt kommer att vinna Mellon tror jag,om inte John Lundvik snor förta platsen.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram