Älskar min publik, mitt turnégäng & att bo på hotell! :-)

Så var denna helgs turné till ända. 

Jönköping, Örebro och Trollhättan besökte vi denna gång. 

 

img_8190.jpgimg_8193.jpgimg_8191.jpg

 

Så här ser det ut runt om i landet när vi spelar.  Fullsatta arenor och konserthus vart vi än kommer!  Världens bästa publik har vi!!! 😍🎈

 

img_8194.jpg

 

Världens bästa ensemble! 

 

img_8199.jpg

Så lycklig över att få göra den här turnén tillsammans med mitt underbara gäng och för min älskade publik! 🙌❤️

 

img_8074.jpgimg_8070.jpg img_8072-1.jpgimg_8076.jpg

img_8160.jpg

 

Mitt underbara fan Johan hann med två shower denna gång!  Jönköping och Trollhättan!

 

img_8049.jpgimg_8012.jpg

 

Det blev nummer 16 eller 17 i ordningen för Johan! 😛👏😍

Ni ska veta att det är en ynnest för mig som artist, att ha ett så troget fan som Johan! ❤️  Och jag värdesätter ALLA mina fans och min publik som uppskattar det jag gör,  och kommer och ser mina shower!  Vare sig de ser den en-  eller flera gånger!

Så jag undanber mig alla elaka och negativa kommentarer om detta! Tack. 
img_8019.jpg

 

Går ibland  (om vi hinner ) ut och skriver autografer och tar selfies efter showen. Den här gulliga tjejen var fin i klänning från min kollektion! :-)

 

img_8016.jpg

 

Signerade lite fina bilder på mig som någon i publiken hade tagit när jag sjöng på ”Lotta på Liseberg”. 
img_8017.jpg img_8015.jpg

img_8189.jpg

 

Av gulliga 10 -åriga Thella fick jag en Adventskalender till Dino och Sammy!  Hur gulligt?!  🙌 😍 TACK SÖTA THELLA!

 

img_8170-1.jpg

 

Fler presenter till Dino och Sammy fick jag på Elite Hotell i Örebro!

 

img_8171.jpg

 

Så gulligt!!!

 

img_8081-2.jpg

 

Jag  fick även ett härligt fruktfat, dricka, och en roligt Lucia-klädd  Glöggflaska på mitt fina hotellrum på Elite!

 

img_8079-2.jpg

img_8082-2.jpg

 

Vilket passade perfekt , eftersom vi hade lite lördagsmys efter showen på mitt hotellrum! 

 

img_8083-2.jpg

 

Alltså vi har så himla roligt och mysigt på den här turnén,  att det inte är sant!!!
facetune_18-11-2018-12-12-37.jpg

BÄSTA gänget man kan jobba med! ❤️  Vi säger det till varandra hela tiden…

Vilken lycka och glädje att få spela för utsålda hus genom hela Sverige med en föreställning som vi har skapat tillsammans!

Och samtidigt har så fruktansvärt roligt som vi har både på och bakom scenen!

Ren och sann GLÄDJE!!! 🙌😍

57 reaktioner på “Älskar min publik, mitt turnégäng & att bo på hotell! :-)”

1 2
 • Claes stensson skriver:

  Hej Pernilla tack för du gav oss en bra konsert i Jönköping, fick du mitt paket , ha det så bra Pernilla från Claes i Jönköping puss o kram

 • Anette skriver:

  Det är skitsnack från Pernilla skyller ifrån sig. Och jag vet exakt vilka var jag är. Löjligt att inte kunna ta emot allt. Det har gått över Pernillas, zon..Jag är en riktigt bra person men jag har svårt för översitteri.

 • Pernilla skriver:

  Tack för en trevlig Show i Jönköping, man fick en tidsresa med en massa skratt…. hehe, jag fastnade visst på en bild ser jag. Tredje bilden uppifrån. Sitter där med tre tomma sätten bredvid som snart fylldes på.

 • jimmie skriver:

  ok så för att man inte mår bra så är de ok att spy ut elaka kommentarer?Då har jag rättigheter att gå in och spy ut elaka kommentarer mot alla hockeydomare hockeyspelare mfl som jag har varit förbannad på genom åren om jag inte mår bra?

 • Anna skriver:

  Jag vet att du inte gav ut hennes mailadress? Poängen är att det är VÄRRE att lämna ut privatpersoners riktiga namn och adress än att lämna it någons mailadress som ju oftast är anonym? Och om du försäkrar dina bloggläsare om att deras mailadress inte kommer att synas när man kommenterar borde du kanske också informera om att du däremot kan få för dig att lämna ut våra namn och adresser om du en dag skulle vara på dåligt humör och känna att ”nej nu får det vara nog!” Du säger att du hoppas att den här äldre kvinnan kommer att lära sig något av din uthängning. Kanske slutar hon skriva kommrntarer på din och andras bloggar? Hoppas du. Ja…eller så mår hon redan psykiskt dåligt och den här uthängningen får henne att göra någonting drastiskt? Det vet man aldrig eller hur? Och det är därför man som ägare till ett forum eller blogg ska inse vilket ansvar och förtroende man har när man öppnar upp för vems om helst att diskutera/kommentera på ens plattform. Man lämnar inte ut en privatpersons namn och adress samtidigt som man hånar den för sina ( eventuella ) alkoholproblem. Så är det bara.

 • Anna skriver:

  Innan man postar en kommentar till denna blogg blir man lovad att ens emailadress inte publiceras. Du kanska borde informera om att bloggägaren till denna blogg snokar reda på sina läsares fulla namn och lägger ut det plus adress på NÄTET. Att du dessutom hintar om att personen du hänger ut på nätet har alkoholproblem. Om personen nu har alkoholproblem så borde du kanske visa lite förståelse istället för hänga ut henne med namn och adress på nätet? Min förra kommentar blev inte publicerad. Det borde betyda att du har möjlighet att låta bli attpublicera kommentarer du inte tycker om? Så varför lät du inte bara bli att publicera den 63-åriga damens kommentar istället för att hänga ut henne med namn och adress på nätet? Om du har hennes adress och telefonnummer kunde du varnat henne PRIVAT. Jag anser verkligen att du borde informera dina bloggläsare om att du pysslar med sådant. Att lämna ut en människas identitet på nätet är liksom LITE allvarligare än att avslöja någons emailadress.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag lär folk att veta hut . Kan man inte stå för det man skriver , så ska man inte skriva det på någons annan blogg . Jag har inte tågot bort någon kommentar så vet inte vad du pratar om. Men jag har tröttnat på att vissa tror att det är ok att gå in här dagligen och skriva elaka och kränkande kommentarer om mig , min familj och mina fans eller trogna bloggläsare utan att jag får reagera. Nu gjorde jag det. I kommentarsfältet – där alla får skriva öppet till mig och hänga ut mig. Så varför skulle inte jag få göra det samma ?! Skrämmer detta bort några nättroll – så BRA!!! Det är precis det jag vill!
   Så kan vi ha en trevlig ton här inne istället.

   • Anna skriver:

    Det är ingen som hänger ut dig Pernilla eftersom du frivilligt har skapat en blogg under ditt rätta namn där du skriver om det du väljer att skriva om.
    Har en blogg, ett nätverksforum eller vad som helst där folk är välkomna att diskutera får man vara beredd på att det kommer in människor av olika slag och komnenterar. Det finns väldigt många olika slags individer i samhället och man kan inte styra övee vad dom skriver. Man kan blockera och man kan anmäla. I det P R I V A T A. Att som ägare till ett forum lägga ut namn och ADRESS till de komnentatorer man stör sig på är att slå under bältet. Det är inte schysst. Att som du dessutom påpeka att denna ( äldre ) kvinna har alkoholproblem och samtidigt lägga ut hennes namn och adress är OERHÖRT lågt. Du sparkar nedåt. Du har som sagt valet att anmäla henne, i det privata. Och om du nu lägger ut namn och adress på de kommentatorer du stör dig på skall det stå skrivet i de fält där du garanterar att kommentatorernas emailadress inte kommer att publiceras. Man behöver inte vara ett nättroll för att begripa att du har gjort fel.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Jag har inte angivit hennes mailadress heller. Jag hittade henne däremot på flera andras bloggar där hon även där kräks ut sitt hat mot bloggaren i fråga. Kanske detta gör att hon slutar?! Att HON får en väckarklocka ! Att det inte är ok att sitta och hata på andra anonymt . Fega människor är det värsta jag vet. Hon får väl starta en egen blogg om hon vill fortsätta att kasta skit på mig, mina barn och mina fans. Jag tar inte mer.

 • N skriver:

  Kan va hur mkt din blogg du vill. Det är olagligt. Lagbrott. Punkt. Men du sätter dig över det med? Med vilken rätt Pernilla?

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram