Ananas-bonanza , pod, gulliga fans & mys med bästa gänget

Som ni vet, så älskar jag att bo på hotell! 

Och när man åker på turné är det extra kul att sätta ”nyckeln” i låset på varje nytt hotellrum, eftersom man aldrig riktigt vet hur dagens hotellrum kommer att se ut..!

Vi bor alltid på bra hotell på Turnén, så jag får alltid fina hotellrum, men ibland är dom lite extra fina…!

 

img_7703.jpg

 

Som nu i Skövde där vi bodde på Clarion Majoren.  Inte bara det att jag fick ett mysigt stort rum.  Den gulliga hotellpersonalen hade dessutom pimpat mitt hotellrum med KÄRLEK!

 

 

img_7704.jpg

 

Eller med Ananasar – om jag ska vara exakt….! 🍍😃
img_7691.jpg

 

Ananasar lite överallt…!

 

img_7692.jpg

img_7693.jpg

 

De hade t om dekorerat mina små brownies med Ananas! :-)

 

img_7711.jpg

 

Inne i badrummet stod en Ananas-tvål samt ett gulligt meddelande skrivet till mig på spegeln…! 

 

img_7712.jpg

 

Tack, tack säger jag som blev så här glad och tacksam!  :-)

 

img_7699.jpg

 

Jag och Sofia spelade in söndagens Podavsnitt via Skype , och jag fick en extra skön fåtölj att sitta i medan jag poddade! 

 

img_7705-1.jpg

 

Avsnittet kan ni lyssna på HÄR!  (Eller klicka på bilden nedan)

img_7760.jpg

 

img_7759.jpg

 

Och gissa vem som dök upp på två av helgens fyra shower , om inte världens bästa fan Johan! 

 

img_7709.jpg img_7680.jpg

 

Johan hade med sig en gammal idol-plansch på mig som han fick signerad!

 

img_7713-1.jpg

 

På kvällen efter showen i Skövde hade vi lite mys på mitt hotellrum och avnjöt allt gott jag hade fått på rummet!

Vi kollade på Charlottes kväll i ”Så mycket bättre” i min dator – eftersom vi alltid står på scen när programmet går.
img_7718.jpg

Myyyyzzzz….❤️

 

img_7710.jpg

 

Dessa små söta tjejer var och såg showen och hade med sig jättefina presenter och teckningar till mig!

 

img_7793.jpg

img_7794.jpg

Tusen tack snälla Wilma och Julia! 😍

 

img_7748.jpg

 

Och i Kungsbacka där vi körde två shower , så var Johan på plats även där!

 

img_7681.jpg

 

Och det blev Johans FEMTONDE gång som han såg min show!  💥🎉   Heeelt otroligt!!!

GRATTIS – till MIG – som har såna fantastiska fans!!! ❤️🙌😍

69 reaktioner på “Ananas-bonanza , pod, gulliga fans & mys med bästa gänget”

1 2
 • Maria skriver:

  Bra Pernilla att du säger ifrån vem har rätt att döma andra människor ,ens orka ha åsikter om vad andra gör . Tror många är bara avundsjuka på vissa delar av ditt liv och att Johan får uppmärksamhet av dig .tack för en bra show i Örebro //Maria

 • Helena skriver:

  Men alltså det finns folk till allt 😳😂skriva om en person och lägga sig i! Man kanske kan tycka att 15 ggr är många ggr för samma show och inte själv vilja gå på samma så många ggr men om någon annan gör det och lägger pengar på det, måste man då kommentera!? Vad fult! Folk ska sköta sig själva och skita i andra när det gäller sånt onödigt tjafs

 • Anne skriver:

  Att ni bara orkar tjata ❤️😘💕

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Men snälla ni om ni tycker det är jobbigt läsa om Johan då behöver ni inte läsa på Pernillas blogg, att skriva elak är inte okej och jag känner Johan mycket bra och vi har fantastiskt bra kontakt och Pernilla uppskattar sina fans liksom jag men jag tittar inte flera ggr som Johan men det är hans pengar och det är inte förbjudet att åka och titta flera gånger, jag kommer titta på pernila med Johan och det blir min fjärde ggr trots jag är Pernillas största fan ( Jag är döv) och har varit med tidningar med Pernilla och jag tycker Johan är en härlig omtänksam gullig och när jag och Johan gick för att se på Pernilla blev hon jätte glad och jag tycker inte om när någon skriver elak här på bloggen låt Johan göra vad han vill och han är en stjärna :-)

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så mysigt hotellrum du fick i Skövde. Gulligt av personalen att dekorera och fixa det så fint.
  Härligt att gulliga Johan dök upp i både Skövde och Kungsbacka 😊💫
  Du är så värd all uppskattning du kan få. Är glad för din skull.
  Fortsatt lycka till med turnén.
  Kram Sandra 💕

 • Sofia skriver:

  Så elaka folk är mot Johan. Besatt?! Bara för att han ser samma föreställning 15 gånger? Då är vi ju alla det, för vi har väl alla sett samma favoritfilm många gånger? Trots att vi redan sett den innan? Hur många har inte sett samma avsnitt av Sex and the city en 20-30 gånger t ex? Om man gillar något så ser man ju samma om och om igen. Och det är inget konstigt att ha en idol och vilja träffa den idolen om och om igen heller, så länge det inte stiger över några privata gränser. Hade jag fått möjligheten att träffa Bruce Springsteen på nåt ställe så hade jag sprungit dit varje dag och träffat honom. Elakt och onödigt mot Johan. Som verkar vara helt fantastisk och snäll och sprider glädje.

  • Malin skriver:

   Kanske en anings skillnad i pengar, engagemang och besatthet att se Vänner på repeat på Netflix och att betala hundratals kronor per show samt åka många mil varje gång och även bekosta resa och boende.

   • Maria skriver:

    Ja, Malin, det kostar säkert mycket pengar för Johan, men det är väl ändå hans ensak?
    Till dig och alla andra som har åsikter om hyr många gånger han sett showen, det är ju inte så att han tvingar er att betala för det, så varför bryr ni er?
    Det är väl bara härligt för honom att han har möjlighet att göra det och kunna unna sig en liten minisemester då och då? :)

    Och till er som säger att han är obehaglig? På vilket sätt är han det? Han skadar ju ingen? Han sitter där och njuter av bra musik och en bra show?
    Är väl tusen gånger er obehagligt med de människor som åker förbi familjen wahlgrens hus när de befinner sig i Stockholm?

 • Susanne skriver:

  Men hjälp! Så missunnsamma människor! Hur ofta bor ni på hotell? En/två nätter i halvåret? Om ingen förstått så är ju Pernillas turnerande hennes YRKE! Att åka omkring alla dessa nätter och bo borta är ju hennes arbetsliv så varför skulle hon inte unna sig och varför skulle hotellen INTE skämma bort henne? Precis som hotell skämmer bort trogna gäster?! Sluta var så missunnsamma och släpp sargen! För att få måste man GE och ni bittra bara TAR hela tiden. Suck!

  • Nina skriver:

   Håller med signaturen Susanne m fl som skriver ”Skäms Clarion Skövde” ( och alla andra hotell) som fjäskar för kändisar. Skärp er och börja behandla alla människor lika. Kändisar har råd att köpa allt de behöver. Däremot kan vanliga gäster behöva lite guldkant på tillvaron.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Susanne : SÅ kolla vettiga ord! Tack! :-)

 • Maria skriver:

  Men vad är det med vissa människor?!?
  Diskutera huruvida Johan har råd att se showen, hur många gånger han ser den…. jag tror Johan är fullt kapabel att bestämma hur många gånger han vill se showen och hur mycket pengar han vill lägga ner på det….
  Jag tycker att han verkar så oerhört skön o positiv…..vi har olika intressen och lägger ner vår tid och pengar på olika saker….
  Jag tror oxå att Johan är klok nog att inte bry sej om denna oerhört konstiga diskussion!
  Maria

 • Rosa skriver:

  Alla har vi olika intressen och tur är väl det. Tycker du är helt fantastisk Johan, du verkar vara en sådan härlig person och sprider lika mycket glädje som Pernilla, heja dig 😀.
  Kram Rosa

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Johan ÄR helt fanatisk! Och att många artister har trogna fans som deras shower flera gånger är inget onormalt. Men det är något väldigt fint!

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Underbara du Kort, Glad och Tacksam.
  ❤Underbara tåget fortsätter sprida kärlek och glädje genom Sverige 100.000 sålda biljetter.
  Benjamin Ingrosso och Nathalie Brydolf duett på fredag 20.00 TV4…
  😉En sak till, alltid sköna sängar http://www.nordicchoicehotels.se

 • Anna skriver:

  Ja vi har ju olika intressen men att se samma show 15 gånger låter mycket,:-)

 • Harrison skriver:

  Om man skulle testa och boka ett hotellrum i dit namn,i sällskapet nästa gång,,,,

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det vore väl ingen bra idé när ert sällskap dyker upp sedan och visar sig vara några andra….

 • Cecilia skriver:

  När Pernilla och Sofia var på turné i Malmö så fick Johan något av Pernilla för han är ett stort fan. Helt rätt gjort. Jag undrar också hur han har råd att se showen så många gånger.

  • Lena skriver:

   Hahaha undrar du hur Johan har råd att se showen så många ggr? Antingen är du dum på riktigt eller så spelar du dum. Vem fan bryr sig om huruvida folk har råd med saker o ting. Bry ditt eget lilla huvud du o bli lite smartare.

   • Malin skriver:

    Lena du får nog ta och bry dig lite mer om ditt eget huvud. Som svarar så otrevligt och omoget på en kommentar som inte ens var till dig?

  • Sofia skriver:

   Varför skulle han inte ha råd med 9000 kr eller vad det var? Det är enkelt sparat ihop på 1 månad med en helt vanlig inkomst. Det kan man spara ihop på 1 månad om man inte spenderar i onödan, och inte har en massa barn och bilar och hus och lyx och shopping och hela tiden onödiga småutgifter och onödigt man köper hit och dit. Han kanske håller hårt i pengarna, och kanske också lever enkelt i övrigt. Detta hör man ofta ”Hur har hon/han råd?”. Och man blir lika förvånad varje gång och alldeles förundran. Bara för att andra slösar hej vilt, inte sparar, köper en massa onödigt varje dag, osv, så betyder ju inte det att alla lever så. Vissa lever sparsamt, prioriterar annat än vad andra gör, tänker ekonomiskt, är bra på ekonomi osv. Det är hur enkelt som helst att spara t ex 10 000 kr i månaden på en helt vanlig enkel inkomst, och ändå kunna leva bra och njuta. Har man ett öga för ekonomi och att få pengar att räcka kan pengar räcka väldigt långt. Och han kanske inte reser som andra gör t ex utan väljer att lägga det på biljetter istället. Svårare än så är det ju inte. Det är väl hans ensak dessutom.

   • A skriver:

    Och varför bryr DU dig, för mycke fritid kanske…?

   • Anna skriver:

    Hur enkel som helst och spara 10000 varje månad!! Vad tusan jobbar du med och vad lever du på? Luft o vatten eller?

   • A skriver:

    Hon har helt klart en väldigt snedvriden verklighetsuppfattning, inte många som klarar spara så mycke per månad, heeelt stört.

 • Ingela skriver:

  Åååhh så fint hotellrum å så fint dom hade fixat för din skull med ananaser lite här och där och jag instämmer i det som stod på spegeln😀 ha en bra tisdag-kväll !
  Kram

 • Caroline skriver:

  Åh vad mysigt ni har det. Skulle inte vara fel att bo på hotell ibland.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram