Äntligen fick vi kramas igen!!

En underbar solskenshistoria!

Min älskade mamma och pappa fick Corona för flera veckor sedan, och i fredags fick dom veta att de båda har Antikroppar!

Så underbart på alla sätt! ❤️🙌

Dels – att de som är över 80 år och i riskgrupp med ålder, hjärtsvikt och ganska nyligen vatten i  lungorna – inte alls blev nämnvärt sjuka mer än som en vanlig förkylning.

Mamma fick symtom som lätt feber-  endast en dag – och sedan lite lätt hosta och ont i kroppen. Pappa hade absolut inga symptom alls förutom att han var lite snuvig.

SÅÅÅ tacksam att de fick en så oerhört mild Corona!  Och skönt för alla som är livrädda där ute att veta att den nya vågen verkar var mycket mildare,  för de flesta iallafall.

Den läkaren som kommer hem och gör regelbundna Covid-test på oss intygade att när viruset muterar blir det svagare vid en andra våg för att det inte ska utrotas.  Tro eller inte på det, men det var vad hon sa.

Och nu när mamma och pappa har haft Corona och fått Antikroppar , så kan vi ju ÄNTLIGEN – efter ETT ÅRS väntan få KRAMAS igen! Och umgås NÄRA!!!!

Så det ser ut som att det blir en vanlig jul hemma hos oss i år igen med familjen!   Yeeeyyyy!!!!!

I går åkte jag och Linus ut till Lagnö och firade detta underbara med att äta söndagsmiddag med mamma och pappa!

Och GISSA om vi KRAMADES!!!! ❤️❤️❤️

08cce4de-0cf5-40d8-b6b2-29686bc6c14c.jpgimg_6104-1.jpg img_6103-1.jpgimg_6102.jpgimg_6118.jpgimg_6120.jpgEfter middagen fikade några av oss…!

img_6116.jpgOch några av oss tog en tupplur….!

67f93c23-2f1d-4ac2-80c7-6d8303c6b5e5.jpgimg_6112.jpgSååååå mysigt att vara NÄRA sina kära föräldrar igen!!

Vi är så lyckliga allihop!

Att mamma har Antikroppar var ju det bästa som kunde hända nu till Jul!

129 reaktioner på “Äntligen fick vi kramas igen!!”

1 2 3
 • Ullis skriver:

  Älskar servisen Ostindia! Fint val av dina föräldrar :)

 • pio skriver:

  Hörrni vi alla som skriver här till Pernilla, kan vi inte bara sluta svara den provocerande människan som är helt förvirrad i sina svar, elak och har noll koll.
  Vi bara låtsas som h*n inte finns?

 • Agnes skriver:

  Pernilla jag skrattar med dig och dina klockrena svar på korkade inlägg om coronan på din insta. Folk lägger av någon anledning allt fokus på just dig. Innan coronan var du skyldig till all världens växthusgaser för att du flög till Spanien. Nu är du skyldig på ett eller annat sätt till spridning av coronan.

  Helt otroligt vilken makt dina följare ger dig. Helt otroligt😂👍 Snälla Pernilla kan du använda din makt till att fixa fram en miljon till mitt bankkonto till imorgon😂😂 lol.

  Hoppas du fortsätter leva ditt liv som du gör!

  Kram

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Haha, Agnes. Ja, det är verkligen sjukt att vissa lägger alla livets svårigheter på mina små axlar, haha…

 • Lena skriver:

  Härligt att dina föräldrar har antikroppar. Men snälla hitta inga kryphål för att ni ska leva på som vanligt, att det blir en vanlig jul. Träffa bara dom du bor ihop med, handla det nödvändiga i mataffärer o apotek. Önskar så att det här är över, men det är nu vi avgör hur det blir framöver ❣️

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vi tänker ju självklart fira jul ihop nu eftersom mamma och pappa har Antikroppar och därmed inte kan bli smittade eller smitta andra just nu.
   Eller menar du på riktigt att jag ska sitta själv hemma med bara Theo ?!

   • Sara skriver:

    Det är väl en uppoffring många säkert kommer behöva göra i dessa tider. Är det mer synd om dig eller hur menar du nu?

   • Tilda skriver:

    Sara, när har Pernilla skrivit att det är synd om henne. Hon beskriver i sitt inlägg hur hon och föräldrarna tänker, vad är svårt att förstå.

   • N skriver:

    Vad är det du inte förstår Pernilla? Well vill du att fler ska lämna dig och sälja dina biljetter så go a head. En lindrig infektion som din mamma haft innebör LÄGRE koncentration antikroppar som kan vara borta till jul. Hon behöver då testa sig igen för att ni ska kunna ses. Läser du absolut INGENTING annat än din egen insta? Är det Då man når insikten av att Ryssland KAN vara ett land?

    Regeringen: ställ in er på en annorlunda jul. Vi måste visa solidaritet med våra medmänniskor och vårdpersonalen.

    P: Tror ni jag tänker fira jul själv ?

   • Paula skriver:

    Oj, det där kom väl ändå inte ut som det skulle, hoppas jag.

   • Tilda skriver:

    Pernilla ignorera ditt superfan Ellis.. också kallad N… också kallad Mallah😂 som såklart aldrig läser bloggen eller bryr sig.

 • Anni skriver:

  Snälla Pernilla ta bort stycket där du skrev att andra vågen verkar vara lindrigare. Det är nämligen inte riktigt sant.

  • Annika skriver:

   Men snälla sluta över analysera allt Pernilla skriver. Det är en BLOGG inte ett jävla manifest.

   • Sofia skriver:

    Anni har en viktig poäng här. Det finns INGA belägg för detta. Inte heller att en andra infektion skulle vara lindrigare. Så bara onödigt att skriva något som inte stämmer, eftersom det uppenbarligen finns många av Pernillas fans som tror allt hon säger.
    Antikroppar eller ej – de skärpta råden gäller alla.

 • p skriver:

  Snälla Pernilla, varför skriver du att ”andra vågen verkar vara mildare, för dom flesta”?
  Vid torsdagens inrapportering så hade över 40 personer dött!
  40 människor! Det ligger massor av människor på IVA i resperator.

  • Annika skriver:

   Och hur drar du några slutsatser av ett blogginlägg och detta? Snälla detta är EN BLOGG OCH INTE ETT JÄVLA MANIFEST!

 • F skriver:

  Jag blev så glad för din skull, Pernilla att du äntligen fick krama din mamma och pappa! Blev så varm i hjärtat av att få se hur ni kramades igen! Jag själv fick antikroppar i våras, och jag hade inte alls sådana milda symtom som Christian och Hans verkade ha! Fruktansvärda symtom hade jag… Men efteråt fick jag ju mina antikroppar och jag är ändå glad över att jag faktiskt fick corona. Så att jag fick mina antikroppar. Och vilken lycka det var att få krama sina föräldrar och sina farföräldrar! Aldrig varit så tacksam över att få kramas! Och kommer definitivt aldrig att ta en kram för givet igen!

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Åh ,v ad härligt för dig!! Ja, det är helt underbart att dom nu har Antikroppar så att vi kan kramas och umgås igen utan risk!

 • Lilian skriver:

  Statsministern nyss: UMGÅS BARA MED DEM DU BOR TILLSAMMAMS MED. Kan inte bli tydligare. Finns inga ”pluppar”.

  • N skriver:

   Och Max 8 pers får träffas from 24 november. MEN. Han sa också att man inte ska leta ett enda kryphål försatt träffas åtta utan man ska minimera alla sociala kontakter. Förrförra veckan smittade 3600, bara i början på veckan efter smittade 4000. Ge fan i ditt hemsnickrade plupperi. Det här är inte din reality där alla tycker du är så tokig med dina tokerier. Det här är allvar. Folk dör. Dina inspelningar borde pausas och det gäller alla andra inspelningar också. Fattar inte att det fortgår men de stänger det snart tror jag. Mer restriktioner är tydligen att vänta.
   Jag vet att jag rantar men egoism och dumhet får alla topplock i mig att gå. Särskilt då man skrattar och hånar de som vet bättre.

  • Marie skriver:

   Så tråkigt med dålig stämning här bland kommentarerna. Jag har bara träffat min mamma sen i mars o ingen annan. Och kommer bara att kunna fira jul hemma hos henne, ja bara vi två Men inte fan gnäller jag över vad andra gör o skulle aldrig göra, inte ens i någons blogg. Det är ett väldigt sjukt beteende som försiggår här. Tur att Pernilla är stark o inte bryr sig.

 • Carina skriver:

  Vet ni hur dina föräldrar blev smittade? Otäckt om de nu har hållit sig undan och hållit avstånd och ändå blivit smittade.
  Skönt att det blev lindriga symptom :-)

  • Ellis skriver:

   En vild gissning är att Christina fick det på den stora middagen med Alexandra Charles. Där fanns varken munskydd eller avstånd. Det vore faktiskt bra om de vore ärliga och informerade.

 • Sara skriver:

  Vad har du för belägg för att den andra vågen ger mildare symtom? Om rvå veckpr beräknas IVA vara lika fullbelagt som i April.
  Det kallar inte jag milda symtom.
  Alltså bara sluta försöka att föringa ditt beteende genom att ställa påståenden som inte ens stämmer.
  Alla är överens, utvecklingen i Sverige går åt helt fel håll och det beror på att folk inte tar sitt ansvar

  • Tilda skriver:

   Ok ”N” vi vet att du är sur och avundsjuk😂

   • Sara skriver:

    Okej, Tilda. Du verkar lida av någon sjukdom?
    Jag vet inte vem denna N är! Jag är bara irriterad över Pernillas agerande angående detta
    Vad finns det att vara avundsjuk på? Dumdristighet och nonchalans? Nej knappat….har mer vett i mitt huvud än så.

   • Tilda skriver:

    Sara, du verkar inte speciellt intelligent,

   • Sara skriver:

    TILDA- Haha nej inte du heller faktiskt:)

   • Ellis skriver:

    Hoppsan det blev lite fel här. Sara är intelligent, Tilda NOT.

   • Tilda skriver:

    Ellis, när man har många fejknamn, blir det lätt ”lite fel”. Som du vet..

  • Ullis skriver:

   Håller helt med dig Sara! Dödsfallen har ju ökat oroväckande mycket de senaste veckorna. Det tyder väl inte på att det är lindrigare nu… Men som vanligt har Pernilla en egen agenda, en agenda som passar hennes syften.

   • Maggan skriver:

    Hur är Pernillas privatliv en agenda? Tvingar någon dig att läsa bloggen. Av med offerkoftan

 • Lova skriver:

  Jag ska skriva nåt snällt: Man kan bli immun för mindre än att vara så positiv och glad som din änglalika mamma och positiva pappa.
  Jag skulle dock inte ropa Hej om jag var Ni. Man kan få det fler gånger… fanskapet har ju muterat. Hörde på radion en kvinna som haft i april och sedan igen i augusti.
  Det är verkligen rysk roullette. Minns den unga friska sköterskan som gick hem från jobbet en dag kände sig sjuk. Hon hittades död 4 timmar senare.

 • N skriver:

  FHM: Lindriga symptom – lite antikroppar. Hon bör testa sig till jul om ni nu ska försöka umgås.

 • Ellis skriver:

  NEJ, NEJ och åter NEJ. INGEN expert säger att sjukdomen är mildare nu. Kan du inte bara vara tyst och inte lura din svans igen. De finns tyvärr de som tror på vad du säger, OBEGRIPLIGT!!!!!!

  • N skriver:

   Glädjande att se vad som händer på hennes Insta. Folk tar verkligen avstånd. Det är inte avundsjuka människor. Det är människor bla inom vården. P vågar inte ens ta utmaningen om att bjuda dem till podden o det förstår jag eftersom hon aldrig skulle klara av att försvara sina pluppar med folk som kan nånting på riktigt. Blir också jälvit irriterade på hennes vettlösa beteende. Det går spikrakt uppåt. Nu ny pressträff från regeringen med flera ministrar inblandade. Undrar hur P hanterar en lock down med 24h hemmasittande jag,

  • Veronica skriver:

   Jaha N så du är lycklig över att Pernilla kommit upp i 601.000 följare istället för att det minskat som du påstod i en kommentar till nåt blogginlägg före detta. Det var ju roligt att höra att du ändrat dig :)

   Sen undrar jag över ditt påstående att de flesta som inte backar Pernilla i kommentarerna på hennes Instagram-konto är sjukvårdspersonal. Hur vet du det??

  • Maggan skriver:

   Och svans? Ellis den enda svansen jag ser här är du själv.

 • Ellis skriver:

  Så ser vi då återigen att vi har en sjukdom som spelar rysk roulett med oss.
  Christina Schollin frisk.
  Sven Wolter död.
  Ingen vet hur den drabbar dig. Tänk om ALLA bara kunde följa de restriktioner som gäller.

  Skärpta råd
  Från den 29 oktober till och med den 19 november uppmanas alla som vistas i Stockholms län att:

  Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
  Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

  • Tilda skriver:

   Ellis, Wollter hade andra sjukdomar som gjorde honom mer utsatt. Du borde läsa på innan du amvänder en död person som referensram,

   • p skriver:

    Och Pernilla skriver att även hennes föräldrar har underliggande sjukdomar.

   • Ellis skriver:

    Varken du eller jag har tillgång till deras journaler men Pernilla redovisade Christinas delvis
    ”Dels – att de som är över 80 år och i riskgrupp med ålder, hjärtsvikt och ganska nyligen vatten i lungorna”
    ganska högrisk i mina ögon, så rysk roulett igen.

   • Tilda skriver:

    Ellis, kul. Hur är det med dina föräldrar? Ge oss en utförlig redovisning.

 • Karin skriver:

  Toppen😊. Fast sjukdomen slår ganska olika nu med men förhoppningsvis är den mildare som du skriver.
  Härligt med en vanlig jul🎅👍

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram