Äntligen fick vi kramas igen!!

En underbar solskenshistoria!

Min älskade mamma och pappa fick Corona för flera veckor sedan, och i fredags fick dom veta att de båda har Antikroppar!

Så underbart på alla sätt! ❤️🙌

Dels – att de som är över 80 år och i riskgrupp med ålder, hjärtsvikt och ganska nyligen vatten i  lungorna – inte alls blev nämnvärt sjuka mer än som en vanlig förkylning.

Mamma fick symtom som lätt feber-  endast en dag – och sedan lite lätt hosta och ont i kroppen. Pappa hade absolut inga symptom alls förutom att han var lite snuvig.

SÅÅÅ tacksam att de fick en så oerhört mild Corona!  Och skönt för alla som är livrädda där ute att veta att den nya vågen verkar var mycket mildare,  för de flesta iallafall.

Den läkaren som kommer hem och gör regelbundna Covid-test på oss intygade att när viruset muterar blir det svagare vid en andra våg för att det inte ska utrotas.  Tro eller inte på det, men det var vad hon sa.

Och nu när mamma och pappa har haft Corona och fått Antikroppar , så kan vi ju ÄNTLIGEN – efter ETT ÅRS väntan få KRAMAS igen! Och umgås NÄRA!!!!

Så det ser ut som att det blir en vanlig jul hemma hos oss i år igen med familjen!   Yeeeyyyy!!!!!

I går åkte jag och Linus ut till Lagnö och firade detta underbara med att äta söndagsmiddag med mamma och pappa!

Och GISSA om vi KRAMADES!!!! ❤️❤️❤️

08cce4de-0cf5-40d8-b6b2-29686bc6c14c.jpgimg_6104-1.jpg img_6103-1.jpgimg_6102.jpgimg_6118.jpgimg_6120.jpgEfter middagen fikade några av oss…!

img_6116.jpgOch några av oss tog en tupplur….!

67f93c23-2f1d-4ac2-80c7-6d8303c6b5e5.jpgimg_6112.jpgSååååå mysigt att vara NÄRA sina kära föräldrar igen!!

Vi är så lyckliga allihop!

Att mamma har Antikroppar var ju det bästa som kunde hända nu till Jul!

129 reaktioner på “Äntligen fick vi kramas igen!!”

1 2 3
 • 50 åringen skriver:

  Nu är det nya restriktioner. Tydligt att baras umgås med dem i samma hushåll. Undantag sa de tidigare för vuxna/utflugns barn som kunde besöka sina äldre ensamma föräldrar. Endast nödvändiga ärenden som handla mat och apotek. Bara viktiga sjukbesök inga frisörbesök eller annan skönhetsvård. En restriktion från regeringen och fhm är att betraktas som en lag. Sedan måste vi väll alla tycka det är bra att P äldre 80+ föräldrar klarat av Coronan med milda symtom och förstår familjen glädje säkert efter stor oro. Däremot vet vi inget om vi får fira jul med våra nära och kära. Kan komma tydliga regler närmare inpå vilket de antydde i dag. Kanske bara i egna hemmet vilket jag hört många tror det lutar mot. Var rädda om er alla både för er och andras skull.

 • Malin skriver:

  Vilken lycka! 🙏

 • Mrs Trump skriver:

  Ugh vad trakiga kommentarer du far pernilla.
  Jag ser fram emot att aka hem till sverige och umgas med familj.
  Aker sa fort granserna oppnas!
  Bor utomlands.
  Onskade dock att svenskar skulle bli lite smartare.
  Tex inte bara lyssna pa regeringen och vad man ska gora utan anvanda common sense, som vi sager har i usa.
  Svenskar ar sa insatta i att lyssna pa lagar och anvander inte sitt eget sunt fornuft.
  Ja menar alla borde ju ha maskar pa sig nar man gar in pa butiker, sitter pa tbana, bussar eller tag. Flyg med? Varfor gor ni inte det? Sa enkelt.
  Nej for det ar inte lag pa det. Suck.
  Sluta klanka pa pernilla!
  Hon e juninte dum.
  Sa trist att du alltid kanner att dunmaste forklara dig sjalv pernilla!
  Sluta med det.
  Behovs inte.
  Kor ditt race.
  Skit i dessa muppar.
  Kram

 • Maria skriver:

  Men Gud vad folk håller på… skulle aldrig lägga tid på att följa nån jag inte gillar
  Det är ju uppenbart att många inte gillar Pernilla, och ändå följer de bloggen….. superkonstigt!!!

 • Kina skriver:

  Men vad härligt. Underbart att äntligen få kramas.

  https://blogg.loppi.se/kina/

 • N skriver:

  ”Ska jag sitta ensam med Theo?”
  Stör mig som fan på den meningen.
  1) JÄVLIGT många föräldrar kommer kanske inte öht få fira sin kanske sista jul alls med sina barn. Och där sitter Per illa Wahlgren och ojar sig över att spendera en högtid med sin son.

  2) Vad är problemet att sitta ensam med Theo? Är det jobbigt att va ensam för dig för det tror jag verkligen det är men du har världens möjlighet att ha skitnysogt med Theo. Det ska jag ha med min lilla familj. Det låter verkligen skitilla: ”Sja jag sitta ensam med Theo?”

  • Tilda skriver:

   Finns det någonting överhuvudtaget som inte stör dig med Pernilla?😂

   Jo, kanske att hon skiter fullständigt i dina åsikter.

  • Lina skriver:

   ”N” trodde inte att du faktiskt genom dina övriga dumma meddelanden till Pernilla då du skriver mkt skit OCH kastar!!! Kan ha så rätt i detta .

   Dum kommentar av Pernilla att säga. Hur många jular har P firat? Jo, 52 st. Nu en nr 53 och ändå tycka att ” ska jag o Theo sitta här ensamma då” ? 😂😂😂

   Det råder kaos Pernilla! Jag som är 50 år fyllda kommer som det ser ut nu oxå sitta ensam med min ena dotter 21 år ” ensam” …. det kommer fler jular och vi måste ju ta hand om detta nu.

   Va nu inte en bortskämd liten flicka som bara VILL VILL. Tänk efter. 🙏

   • Tilda skriver:

    Så N tycker att N skrev en bra kommentar.😂 Pernilla har redan avslöjat att N och Lina har samma IP.

    Och bortskämd? Tänk att vara så självupptagen och förstoppad som du är N😂

   • Lina skriver:

    Ditt sjuka huvud Tilda! Fy fan vad jag önskar att Pernilla tar dig o kollar dig. Jag är inte ”N” !!!!!!!!

   • Tilda skriver:

    N, Pernilla har redan kollat dig. Du är en vidrig liten människa. Så ”Lina” varför ska Pernilla kolla mig. Det är du som skriver ett skitnödigt inlägg efter det andra.

    Väx upp

  • Linda skriver:

   Jag ska fira Jul med mina föräldrar pappa är jätte dålig han har hjärtsvikt inte tro du att jag sitter själv med man å barn över julen när det kanske är SISTA julen för min far 😂
   Mina syskon kommer ner dom oxså

 • Helena skriver:

  TT: Men det normala är väl ändå att en immunitet betyder att man inte kan smitta andra ?
  – Ja, men det behöver inte vara hundraprocentigt. En immunitet är inte alltid plus eller minus. Man kan tänka sig att man får ett bättre eller sämre skydd. Eller att det finns risk för att man tar med sig smitta. Vi vet heller inte hur länge den här immuniteten varar. Det är sånt vi ska försöka titta på nu.
  Enligt Anders Tegnell finns det antikroppstester i dag som ger ett så pass tillförlitligt svar att de kan användas på individnivå, varför Folkhälsomyndigheten inom kort kommer att ange tydligt vilka krav som ställs på de tester som ska genomföras.
  Det mest kritiska för olika tester är deras specificitet, det vill säga risken för ett falskt positivt provsvar. Det vill säga om testet visar att du har antikroppar, fast du i själva verket inte har det.
  Så man ska väl inte ropa HEJ ännu !!!

 • Charlotte skriver:

  Era sjuka jäkla människor Tilda, N Ellis och ja jag vet inte vad. Är ni inte riktigt kloka? Hålla på och kommentera människors inlägg här med spydigheter?

  Svaga och ynkliga är nu! Lämnar nu denna patetiska blogg. Kan ni sitta här och vräka ur er skit.

 • Julia skriver:

  Du är så himla lik sin fina mamma 😍
  Så mysigt att kunna kramas igen efter så lång tid 🥰

 • Lotta skriver:

  Tacka Alexandra Charles! 🤗

 • Cia skriver:

  Vad skönt att höra att din mamma mår bra. Har varit orolig för henne sen jag såg bilder från en fest där hon var med och många fått covid. Ta hand om er.

 • Camilla skriver:

  Oavsett antikroppar eller ej ni hade självklart firat jul som vanligt. Antikropparna kom bara väldigt lägligt. Synd bara att dina föräldrar inte förstod att de spelade rysk rolette (din mamma var ju på fest med en massa andra och umgicks väldigt nära andra). Jaja ni driver ju runt smittan bra ni i bloggvärlden/kändisvärlden kom bara inte och gnäll över alla era förlorade intäkter. Det är smällar ni få ta för er livsstil.

  • Maggan skriver:

   Ok ”N”

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Ja, Camilla och du kan bli smittad på ICA eller i Tunnelbanan, eller på Apoteket. Så om du inte vill spela rysk roulette du heller, så föreslår jag att du låser in dig ensam i ditt hem och aldrig mer går ut över huvud taget tills pandemin är över!

   • Tilda skriver:

    Bästa svaret Pernilla😂👍

   • N skriver:

    Lite så är vad fhm har sagt miss aldrig vilja bliva stur. Men va faan. As long as Pernilla Wahlgren får sin vilja igenom…

   • Camilla skriver:

    Stor skillnad att som äldre gå på fester (verkligen nödvändigt att tränga ihop sig på bild för att få visa hur kul och nödvändigt det är att gå på fest) och jämföra det med att gå på Ica/apotek (med det skydd man kan använda för att skydda sig tex gå på tider då det är lite folk). Tunnelbana har vi inte här och jag arbetar hemifrån trots att min bransch inte lider ett dugg som din gör. Men det är ju jättebra att vi med dina råd kan öppna upp allt och strunta i att det finns oskyldiga som drabbas av att vissa måste umgås med alla sina vänner. Gå gärna ut i kvällspressen och ta det med resten av Sverige. Du kanske tom kan få ta upp det med Stefan Löfven & co. Det blir jättebra ska du se. Hoppas din bransch nu har råd att sättas på paus bra länge för det behöver ni.

   • N skriver:

    Camilla för mig räcker det med att hon antar mitt förslag att diskutera sitt beteende i hennes podd med några sjuksyrror men det skulle ju kanske inte bli en av de mest enastående avsnitten efter som det skulle bygga på fakta isf Pluppar (TP kommer aldrig gå att spela på samma sätt igen)

   • Karin skriver:

    Visst kan man bli smittad över allt men vissa saker måste man även om man inte vill. Dumt svar! Jag åker tåg men vill inte men jag behöver inte ränna runt och träffa folk

   • Maggan skriver:

    Camilla och N, ni ger både er själva och framförallt Pernilla oerhörd makt.

    Eller är inte sanningen att ni har väldigt tråkigt hemma. Och måste reflektera detta mot en person som ni upplever lever det liv ni själva önskar ni levde..,

   • erika skriver:

    Håll dig till ämnet och håll god ton och ta av dig offerkoftan. Du har ju en enastående förmåga att provocera, kanske att du tycker det varit
    alltför ”lugnt” omkring dig nu. Du provocerar och sedan ”förstår du inte” alla elaka kommentarer. Du retar folk helt enkelt.

   • erika skriver:

    Och din mamma Christina blev med all säkerhet smittad när hon var hos Alexandra Charles på middag bland ca 18-20 personer!!!!!
    Rysk roulette…..

   • Tilda skriver:

    Erika, hoppas du förstår hur totalt ologisk och barnslig din kommentar är. Ingen tvingar dig att följa eller läsa. Att DU blir provocerad är DITT problem. Så länge du inte är 10 år så utgår jag ifrån att du är stor nog att kanske börja bete dig där efter.

   • Lena skriver:

    Mat måste handlas, många måste åka till sina arbeten och medicin behövs också för många. Gå på fest ligger i en helt annan liga i dessa tider!

   • Cecilia skriver:

    Det är skillnad på nödvändiga inköp (Ica och Apotek) och att vistas i sammanhang som inte är nödvändiga. På Ica och Apoteket får man försöka hålla avstånd och handla på tider när det inte är så många där. Jag är själv 40 år och tillhör ingen riskgrupp men ser att följa rekommendationerna till punkt och pricka – det är jättetråkigt och en uppoffring, men jag gör det för att belastningen på vården inte ska bli för stor – och helt enkelt för att det är det som gäller nu (det är inte upp till mig att göra min egen bedömning). Då är det otroligt tråkigt att läsa om din inställning och att du tycks tro att detta är någonting där var och en kan göra det som passar dem bäst. Det passar inte mig personligen bäst att bara umgås med min lilla familj jag bor med – men jag gör det för att det är så råden i Stockholms län ser ut. Råden gäller alla oavsett antikroppar. Jag har tidigare gillat din inställning till livet och tyckt att det varit roligt att följa dig, men tycker att ditt beteende under pandemin är helt bedrövligt.

   • Tilda skriver:

    Jag tycker namnet Cecilia är fult! Men du kommer inte byta namn för det.

   • Luna skriver:

    Ett hett tips on man inte vill bli SMITTAD är att gå in på ett APOTEK och köpa ffpp 2 MUNSKYDD, som skyddar till 95 procent, och använda munskydden TILLSAMMANS med handdesinfektion flitigt när man är ute bland folk, och man inte kan hålla 2 METERS AVSTÅND, som är OMÖJLIGT i tex en affär eller hos frisören, i kollektiv trafiken mm. Att det ska vara sä jävla svårt för svenskarna att fatta det, NÄR RESTEN AV VÄRLDEN BÄR MUNSKYDD? Vem fan lyssnar på vad Tegnell har att säga eller regeringen efter deras hantering av smittspridningen i Sverige? Alcogel på händerna,ta på munskyddet, och alcogel igen på händerna för att ta av munskyddet. Jag bor utomlands och gör detta varje dag utan problem och jag gör samma sak när jag är i Sverige, och jag gör inte det för bestämmelser eller böter utav rent sunt förnuft! Man kan bli smittad 2 gånger av Corona, andra gången är värre än den första även om den första smittan var lindrig. Smittan är luftburen, små ” areosoler” vid utandning sprids i luften på upp till 2 meters avstånd, alltså inte bara droppsmitta när man hostar eller nyser eller pratar. Genom att använda ffpp2 munskydd minskar du risken att bli smittad och att smitta andra, den informationen verkar inte någon ta på allvar, utan väntar snällt på vad en regeringsnisse på nyheterna har att säga som varken åker kollektiv trafik eller står i kön i matvaruaffären.

  • Linda skriver:

   SKAFFA dej en FRITID så du inte har tid att klandra andra
   SKÖT DITT

 • Ellis skriver:

  Presskonferens idag! Läs, titta och lär!

  • Tilda skriver:

   Ellis. Du är verkligen desperat efter att Pernilla ska skriva till dig. Jisses, räknade på det och du har skrivit samma sak i 30 inlägg den senaste veckan.. och det är lågt räknat.

   Är du så desperat efter att få Pernillas uppmärksamhet. Tragiskt.

   • Ellis skriver:

    Tilda, presskonferensen var idag. Inget jag skrivit om tidigare. Mycket är jag men inte synsk.

   • Tilda skriver:

    Du har skrivit enbart om coronan i inlägg efter inlägg. Du är tragisk.

   • Ellis skriver:

    Ja Tilda, där har du rätt. Och jag kommer att fortsätta och fortsätta och fortsätta så länge det finns de som fortfarande efter 9 månader inte följer restriktioner.

   • Maggan skriver:

    Har du reflekterat över hur tragisk du är. Det borde du

   • erika skriver:

    Tilda Tilda ditt namn och galna kommentarer ser man överallt.
    En dåres försvarstal, en galen fan av Pernilla. I och för sig förstår jag att du gillar Pernilla – lika barn leka bäst!
    Ha en god dag och var trevlig i kommentarsfältet!!

 • Pernilla skriver:

  ❤️❤️❤️Äntligen ❤️❤️❤️

 • Helena skriver:

  Härligt! Hoppas ni alla får en fin jul! :)

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram