Äntligen! Nypremiär i kväll på Wahlgrens Värld!

Tjohoooo! 

SOM ni väntat!!!

Det är TORSDAG , och Wahlgrens Värld är ÄNTLIGEN tillbaka i rutan!! 🎉🎈

I kväll klockan 21 som vanligt på Kanal 5 så kör vi igång SÄSONG 6!!!

Helt sjukt att vi redan har gjort 6 säsonger!!!

Så poppa popcorn, häll upp ett glas vin eller vatten, och bänka er framför TV´n i kväll – och låt oss underhålla er! 😅

 

 

För er som inte har Kanal 5, så kan du se kvällens avsnitt och ALLA säsonger på ;   Dplay!   💥💥💥

55 reaktioner på “Äntligen! Nypremiär i kväll på Wahlgrens Värld!”

1 2
 • Mallah skriver:

  Du avslöjar ju i bloggen att ni spelar in ännu en säsong 😉 Har Benjamin helt hoppat av serien? Hörde sägas att han bor mest hos Biancas väninna (livepodden) är det för att det filmas hemma hos dig… :/

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vi spelar in allt eftersom. En säsong är 15 avsnitt. Det gör man inte på en kvart. Benjamin är med när han känner för det och när det känns relevant för honom.

 • Ake skriver:

  Greta är ingenting. En pr byrå blåste liv i hennes ångest så hela världen fick se den. I Mexiko har en åtta åring uppfunnit något för att förbättra klimatet isf att sitta o påstå att vi ska dö. Greta är oskyldig. Hon är rädd o utnyttjad. Seglatssnacket är sjukt patetiskt. Bianca har blivit känd i en såpa och är som sin mor ett varumärke som inte behöver Jobba mer än att fylla sim narcisism med blogg (Benjamin är fan värst ändå. Jävla diva och gnällunge många gånger). Tänk er Bianca sköta ett företag o inte ha tvä assistenter som väljer tröja åt henne. Lycka till. Det här är en familj som inte ens kan matte. Hur fan skulle de kunna driva företag om inte alla gjorde det åt dem. De är varumärken o det är de bra på att förvalta genom att fullfölja sina Egon. Noll kompetens. Bara egenkärlek. Den där tjejen i Mexiko däremot….

  • Tina skriver:

   Ett tips om du vill nå ut till folket, instagram ! Här inne är det inte lika många som läser. Så gör det du ditt fega lilla kräk..

 • Catharina Sandberg skriver:

  Hmmm brukar inte kommentera, men ni som ”dissar” tror nog att det är till produktionen som klipper avsnitten som ska ha synpunkterna.
  Sen blir jag bestört över hur folk spyr galla i text SNÄLLA …alla har en knapp på tv: n och kan stänga av eller byta kanal.
  Har man rätt att kritisera folks beteende på tv ? När man kommenterar andras brist på ödmjukhet , hur ödmjuk är man då själv ? man ska väl inte kasta sten i glashus.
  Jag blir mörkrädd av kommentarerna då vi på den skola jag ansvarar för jobbar stenhårt med värdegrund och hur vi beter oss mot varandra och så kommer man in i ett kommentarsfält och ser vuxna göra precis det vi motarbetar i skolan….hur ska barnen lära sig om inte vuxna kan bete sig.
  Ha en fortsatt fin helg …och glöm inte att krama varandra i trafiken 😄.

  • Malin skriver:

   Om du jobbar på skola och tycker frågor om uppförande och att behandla varandra schysst och med respekt är viktiga så borde knappast Bianca vara någon du uppmuntrar att synas i rutan. Mer bortskämd, divig och otrevlig ung kvinna är svårt att hitta. Och som dessutom inte klarat av att gå ut skolan utan byggt sin ”karriär” på att hon har kända föräldrar. Titta på tex Greta Thunberg, där har vi en förebild som använder sin plattform till något bra.

   • Lili-Marleen skriver:

    Så rätt så…

   • annica skriver:

    Haha Malin å ja Greta har ju inga kända föräldrar ?? Om dom hetat Karin och Lasse Nilsson från Brandbergen, hade hon fått samma mediala uppmärksamhet då?

   • Charlotte skriver:

    Malin, du missar helt innebörden och poängen i det Catharina skriver. Läs igen och begrunda…

   • Malin skriver:

    Annica, jag vet mycket välvilja Gretas föräldrar är. Klart det ger extra uppmärksamhet, men dom jag skrev, hon använder det till något bra och viktigt. Lite skillnad mot en 24-åring som hänger mamma i kjolarna i en dokusåpa (Oliver och Benjamin har ju isf självrespekt nog att avstå och vill bygga sina karriärer och identiteter på egen hand) och får sin uppmärksamhet genom att bitcha i tv och fläka ut sitt privatliv.

   • Kristine skriver:

    All heder åt Greta för det hon gör. Men hon har väl också bara gått ut 9:an. Hon hade väl anpassad skolgång och sen har hon ju tagit ett sabbatsår för att hon vill göra det hon brinner för. Visst gick väl Bianca ut 9:an. Eller har jag fel där? Och nu gör hon det hon brinner för. Bara för att man har kända föräldrar och sen inte fortsatte skolan så kan man vara duktig iallafall. Tror att Bianca är en ganska så smart tjej om man tänker på hur mycket pengar hon har tjänat.

   • maria skriver:

    Du verkar inte veta så mycket du. Greta hade vi aldrig hört något om om hon inte haft kända föräldrar o en pr byrå.
    Bianca är en duktig tjej som lyckats bra, men hon arbetar också för det. Man måste tack o lov inte läsa på högskola för att lyckas i livet.
    Ditt inlägg andas elakhet o avundsjuka

 • Carolina skriver:

  Så hinla härligt att ni äntligen är tillbaka! Shit så kul när ni var i Norge 😊 Stora kramar till er alla! Tack för att ni förgyller torsdagarna igen. Det händer så mycket hemskheter i världen. Så man behöver er som motpol ❤

  • Tess skriver:

   Du får dricka kyrkkaffe med någon annan. Kommentarer är inget kuddrum och det är verkligen noll ”dissningar” här. Saklig kritik mot divig Bianca och fjamsande mor. Diskutera på. Är det här nån alla vi som älskar p o b grupp? Is hade P väl tagit bort all kritik?
   Ser ibland folk som BER OM URSÄKT då de ställer en fråga för att den kanske kan låta dissig. SKÄRP ER. Ni har väl all rätt att ställa en fråga?! Be inte om ursäkt för att ni finns liksom.
   Avskyr värdegrunder som stöd för att ifrågasätta eget ansvar och pragmatik. Kan man inte ta tonalitet och kritik ska man absolut inte jobba i offentlighetens ljus. Och kommenterar man får man vara beredd på mothugg.

 • Ann-Louise skriver:

  Tack för ännu en säsong!! Blir lycklig i mitt hjärta o att få skratta igen😂 Niii är bara så bra & bjuder verkligen på er👏👏 Hösten är räddad💕

  • Nicklas skriver:

   …och efter 15 avsnitt av Wahlgrens värld börjar Julkalendern i 24 avsnitt som direkt följs av Stjärnorna på slottet. Mycket Pernilla blir det resten av året haha .
   Lite ny musik på Spotify också så är man i himmelriket 😀

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram