äntligen tillbaka i rosa huset!

ÄNTLIGEN Semester!!!

I tisdags hade jag min sista Tv-inspelningsdag, och i går flög jag, Theo och Benjamin till Spanien för att njuta av ledighet med sol, salta bad och massa god mat! 

Älskar att resa!  Och extra mysigt denna gång tillsammans med mina två ”minstingar”!  😘

 

img_8463.jpg

 

Benjamin slocknade redan innan planet hade lämnat Arlanda… 😅

 

img_8465.jpg

 

Och efter en inte allt för lång stund , så var det även lillebrors tur att slockna…

 

img_8470.jpg
Goooos! ❤️❤️

 

Vid halvåtta på kvällen landade vi i Malaga med allt vårt bagage. Två stora resväskor fyllda med inredning och kläder, samt två Kabinväskor fyllda med porslin,  och  en GIGANTISK matta (3 X 4 m)  som jag beställde från Jotex innan vi flög ner.

(Ska byta ut den jag har nu i vardagsrummet , och vet att det kommer att bli pricken över I´t med nya mattan!)

Glad i hågen tog vi oss till Biluthyrningsfirman för att hämta ut den stora SUV som jag hade hyrt för att vi skulle få plats med allt bagage samt jättemattan.

DÅ slår det mig att jag har glömt körkortet hemma….! 😩

Så jäkla klantigt!!

Som tur är bor Oliver hos mig när vi är borta,  så han hittade körkortet liggandes på köksbordet,  och jag har nu fått hjälp med att få ner det hit till Marbella tills på måndag redan!

Allt gick ju bra ändå . Vi tog en stor taxi från flygplatsen istället , och känslan att få komma tillbaka till mitt rosa hus, och sätta nyckeln i låset och vara ”hemma” igen var heeelt underbar..!!

 

img_8487.jpgimg_5799-1.jpg

 

Och sååå underbart att också få visa Benjamin HUSET!! 

Han är nämligen den enda av barnen som inte har varit här än.   Men nu blev det äntligen dags , och jag är så glad och lycklig att Benjamin ÄLSKADE det precis lika mycket som de andra barnen!!

 

img_5867.jpg

 

Känslan att vakna upp till detta i morse….!  🙌

 

img_5858.jpgimg_5859.jpg

 

Mitt mysiga sovrum…. 

 

img_5869.jpg

 

Theos rum….  

 

img_7924.jpg

 

Och här sover Benjamin… 

 

 

img_5868.jpg

img_8521.jpgimg_8507.jpg

Gulliga Emilia hade bokat in samma massagekille som senast , så Benjamin och jag startade dagen med varsin behövlig massage ute på terassen….! 🙌

 

img_8506.jpg

 

 

Den här busken klipptes ned helt när huset skulle målas om, och nu när jag kom , så har den växt med rekordfart till något som mest liknar ett åttaarmat monster , haha…! 

 

img_8505.jpg

 

Supermärkligt och inte så snyggt…! 😱  Dessutom var det massa rosa vackra blommor på innan. Nu finns inte en enda kvar.   Kommer de tillbaka ?    Någon som har gröna fingrar och vet…?!

 

img_5881.jpgimg_6086.jpg

 

Nu ser jag fram mot många sköna lunga dagar här , utan måsten och stress tillsammans med mina fina killar! 

 

img_8552.jpg

Och med Emilia och hennes lilla familj såklart! 😍  Theo har jag knappt sett röken av sen vi kom , då han har hängt hos sin bästa kompis Leon hela dagen! :-)

 

 

Och jag har bara suttit så här hela dagen i skuggan och njutit av den vackra utsikten – och insikten – av att jag faktiskt är HELT ledig nu ett tag framöver….!

Halleluja på det…!  🙌😍😎🌴🌞

82 reaktioner på “äntligen tillbaka i rosa huset!”

1 2 3
  • Jo faktist så dyrkar jag dig,inte så jag blir sjuk på nåt sätt utan jag blir bara så glad.du är den människa som jag kan kalla super svensk o känna att jag är stolt.du är inte dömmande,du är godhjärtad,du är alldaglig,du vågar vara dig själv,du skrattar för det mesta vilket saknas hos många här i sverige .du verkar tänka på alla andra i första hand o dig själv sist,pernilla du är värd din semester,.jag följer wahlgrens värd och känner mig hemma.njut av sommaren njut av lugnet.kram

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram