Foodtruck-lunch med mina favoritkilllar!

Efter en ”borta-helg” med TV-inspelningär det alltid gött att komma hem till Theo och hans kompisar som sovit över! 

img_2444-1.jpgimg_2839.jpgSedan en båttur med alla sönerna från Lidingö till Funky Chicken Food truck i Nacka Strand! 

img_2838.jpg1185c23b-1608-45cc-b206-4f9f291dd0a3.jpgimg_2840.jpgSveriges godaste burgare!! 

img_2846.jpg Mina favoritkillar! 😍❤️
img_2843.jpgÄldst och yngst = Världens Bästa vännner! ❤️❤️
img_2841.jpg img_2848.jpgLillebror och storebror på väg hem igen!

ece5409d-9b07-422b-ba21-3ded4fb6d708.jpgMagiska buketter hade kommit med bud!

e15f9c72-9165-47a5-b71c-43cf798f0896.jpgimg_2852.jpgOliver och Theo spelade kort, medan vi andra hade ett litet snack med Lasse min manager.

a7679fd7-d52d-4800-a5cf-4c3341d440cb.jpgSedan promenix med hundarna!

428d0b5e-703f-456c-b956-4c0adaf884b7.jpg56e89c75-756c-4c27-88f5-aaecccdddec7.jpgKallt och blåsigt – men friskt väder! ’img_2787.jpgPassade också på att slänga alla gala dynor och utemöbler som jag inte längre vill ha!
img_2835.jpgKvällen avslutades med att smida planer ihop me detta eminenta gäng!

Håll ut, vänner!  Håll ut…! 😘

61 reaktioner på “Foodtruck-lunch med mina favoritkilllar!”

1 2
 • marie källinger skriver:

  Hej!
  Jag undrar vilket frågespel ni pratade om den 11/10 som Sofia pratade om, verkade så kul!
  Skulle vara sååå tacksam om du kunde svara på det. Ni gör en grym podd! Tack för att ni kämpar på varje vecka, ses 2021 i Västerås 🥳🤩
  Kram!

 • Anna K skriver:

  Du är så väl värd blomsterbuketten som tack för att du ställde upp Pernilla. Det är vanligt hyfs att ge en liten tackpresent oavsett om det är till en kändis eller inte. Även om det är barncancerfonden som ger buketten. Det kan Kanske vara så att någon skänker blommorna för att stötta barncancerfonden så att de kan ge en uppskattning till de dom ställer upp ideellt.Vad vet vi…

 • Jenny skriver:

  Jag reagerade faktiskt också på blombuketten från barncancerfonden. Inte på något sätt missunnar jag Pernilla att få fina blommor, tycker hon är duktig både som artist och verkar vara en härlig och varm person. Jag ifrågasätter mest hur de på barncancerfonden tänker, syftet måste ju vara att blommorna ska synas men är ju ingen vidare reklam precis. Inte så att man blir taggad på att skänka mer pengar dit även om man vet att de gör ett viktigt jobb.

  • Malin skriver:

   Newsflash, ingen bryr sig om du skänker eller ej! Däremot framstår du då som jävligt snål

   • Jenny skriver:

    Haha skulle tro att barncancerfonden bryr sig om jag skänker eller inte och är väl det som är hela syftet. Hur som helst finns det ju många andra bra organisationer som man kan skänka till

 • Carina skriver:

  Vad hände med Keyan? Lyckades upproret mot kommunen?

 • Eva skriver:

  Har Nicklas din bror slagit Laila? Är det därför du har en dålig relation med honom

 • Calle skriver:

  Dagens I-landsproblem för bloggtrollen, Pernilla får en bukett blommor av Barncancerfonden.

  Kanske dags att SKAFFA ER ETT LIV.

 • Roger skriver:

  Men snälla alla tjejer! Sluta och hacka på allt. Pernilla har gjort ett bra jobb ideellt och fått blommor. Snälla snälla.

 • Mia skriver:

  Vi vet ju inte från vilken pott pengarna för blommorna och budet kommer ifrån så dumt att gissa. Men det allra bästa hade väl varit om ” kändisarna” som fick blommor sa tack men nej tack lägg pengarna på forskning i stället.

  • Calle skriver:

   Dagens I-landsproblem för bloggtrollen, Pernilla får en bukett blommor av Barncancerfonden.

   Kanske dags att SKAFFA ER ETT LIV.

  • Ursprungs-Mallah på riktigt skriver:

   (Jaa pga Davids liv & leverne härinne blir mitt nickname snart meterlångt)
   Barncancerfonden vill synas. Nå ut till kreti och pleti. In i stugvärmen och myset. Därav blombud.

  • Lena skriver:

   Vad finns det för olika potter?

   • Mia skriver:

    Ingen aning Lena men man vill väl kanske tacka och visa sin uppskattning. Om Pernilla med flera nu ställt upp idiellt en helkväll för att dra in pengar till forskning så finns det säkert en pott avsatt för att visa sin tacksamhet för det. Men visst jag är själv lite kluven där faste jag inte alls reagerade på det förren någon skrev om det. Ha en fin kväll💐

 • Anna skriver:

  Är så roligt att läsa din blogg 😊
  Känns verkligen som du är glad på riktigt och inte ”fejk-glad” som känslan är på många andra bloggar. Och din glädje smittar verkligen av sig!

  Kram 💗

 • Lena skriver:

  Definitivt avslut på mina gåvor till barncancerfonden när en del av pengarna verkar gå till att skicka blommor till kändisar. Känns som dom har råd att köpa sina blommor själv. Pengar som är skänkta och avsedda för forskning skall absolut inte gå till detta.

  • Vera skriver:

   Vilken ologisk och korkad kommentar. Pernilla har hjälpt fonden att få in mer pengar än vad DU någonsin kommer skänka. Och även hjälpt till med att träffa sjuka barn.

   Sluta upp med misstänksamheter och struntprat. Men så gissar jag att du är samma troll som då alltid lever här på bloggen och letar med lupp och lykta efter något att gnälla på.

   • Ann skriver:

    Vad har det för betydelse att P hjälpt fonden att få in pengar. Det är fondens pengar som används till att köpa in blommor. Jag har under mina 60 år i olika sammanhang skänkt otroligt mycket pengar till fonden men vill absolut inte få blommor som tack. Det är kanske dags att tänka om. Om P tänkt till hade hon inte lagt ut bild och skrivit om blommorna. Förstår inte vad hon vill med bilden. Hon måste väl förstå att det provocerar alla oss som skänker pengar till Barncancerfonden.

   • Vera skriver:

    Om man blir provocerad av detta har man nog problem med sig själv.

  • Charlotte skriver:

   Jaha Lena, du väljer hellre att överge sjuka barn med ditt/dina gåvor än att kändisar får blommor? Man får tycka vad man vill om detta men alltså, kom igen…

   • Pernilla skriver:

    Jag kan hålla med om att pengarna bör inte gå till buketter till de som skänker.
    Vi är många som ger oavsett inkomst. Vi skäner både till Röda Korset och Barncancerfonden varje månad och tanken att jag skulle få något igen har aldrig slagit mig.
    Jag har även genom mitt yrke inom sjukvården arbetar ideellt för Barncancerfonden och vi har då valt att inte ens bli bjuda på en kopp kaffe.
    Valet att skänka av mina pengar och min tid är för jag vet hur mycket det behövs. Varje krona ska gå till de sjuka barnen.

  • u skriver:

   Man får ha vilken synpunkt och åsikt man vill om vad andra människor får i tack-för-hjälpen-gåva av nån. Att vara ”kändis” betyder dock inte automatiskt att man har gott om pengar. Det glöms ofta bort, alla ”kändisar” har inte obegränsat med pengar. En artist som arbetar ideellt får inte nån lön för de timmarna. En blomma för några hundralappar tycker jag är ett fint tack.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram