Årliga tjejdagen på Puro Beach!

Lite semester-tempo även på bloggen..

Men hoppas att ni har överseende med det! 😘

 

img_1905.jpg

 

För tredje året i rad , så kör vi ”Marbella-tjejer” en heldag på Puro Beach! 

 

img_1890.jpg

 

Och sååå kul att i år är även Charlotte här , som nybliven Marbella-bo!

Eller Benavavís-bo som vissa svenskar boende här nere  KRÄÄÄVER att vi ska säga, haha…! 😂

Det roliga i kråksången är att Benhavís tydligen är en mycket rikare kommun än vad Marbella är,  sett till medelinkomsten i de olika områden , och ändå tycker vissa fisförnäma Marbella-svenskar att man inte får säga att man bor i Marbella om man inte har rätt postkod!  SÅ urbota dumt att jag skrattar ihjäl mig!   ( OM det nu är sant,  det vill säga.  Skulle inte använda ”Stoppa Pressarna” som den mest säkra källan direkt.)  😅

Jag kommer så klart att fortsätta att tagga Marbella hur mycket jag vill .  Trots att Benhavís är en finare kommun! ;-)😅

 

Nog om detta .    Här kommer fler härliga bilder från vår härliga Tjejdag på Puro! 

 

81cbb1ea-4ad4-493a-af5d-e31723074302.jpg

 

Vår lilla glädjespridare Emilia , styrde upp dagen till punkt och pricka!

Inget fattades.  Vi fick till och med varsin Solfjäder med tillhörande halsband av Emilia i olika färger.  SÅ omtänksamt och gulligt!

 

576ad5e6-dfa9-49de-bff6-63a4827c08d4.jpg

 

Hörde jag SKÅL?!

 

img_1877.jpg99daee67-729b-4466-9627-a56a12176d57.jpgimg_1904.jpgimg_1900.jpgedd7a6ae-55f1-48ad-9f7e-e9fc269a26a2.jpg

 

Enda killen som fick följa med var Charlottes minsta lilla charmtroll Alvin.

 

af32891a-06e2-43f3-ab3d-6fff448d4d10.jpg

 

Gulligaste och snällaste bebisen på jorden! 😍

 

facetune_20-07-2019-13-54-23.jpgeed20de9-862b-4f00-9735-4db60ebcf264.jpg

 

Magdalena och Malin

860e0f1b-ce80-413d-958a-5e9d22bd0906.jpg

 

Annika och Charlotte
img_1884.jpg

 

Lunch dax….! 

 

img_1888.jpgimg_1887.jpgimg_1885.jpgimg_1945.jpg
Och efter det lite Cava de Sangria – min favoritdrink!

 

facetune_20-07-2019-13-52-56.jpgimg_1929.jpg

Emilia fick en tjusig ansiktsmålning….

fe961a6f-9966-4914-9ee4-4a2d4ef4183a.jpg

 

Och jag försökte svara på sms, haha….!

 

img_1931.jpg

 

Vi öppnade stället – och stängde det….  Bra jobbat!  😉
img_1989.jpg

 

Inga droppar fick gå till spillo….! 😅

 

img_1872.jpg

Skål och tack för ännu en underbar dag med härliga vänner och många skratt…! 😍

 

49 reaktioner på “Årliga tjejdagen på Puro Beach!”

 • Ann skriver:

  Klart Wahlgrenskan säger Marbella för det låter finare. Det är viktigt för henne. Vi vet efter FEM säsonger. Låt egot få blomma. Det ger pengar till er älskade. :). Sen är det ett jättestort gäng med kyrktanter ink Pernilla själv som hänger här 😂😂😂

 • Paulaspaljetter skriver:

  Tack Charlotte ♥️

 • Linda skriver:

  ”Polis på bloggen” 😂 oj oj oj … vad menar du? Du skrev en töntig kommentar, får jag inte bemöta den om jag inte är ” polis” ?

  Du kallar mig ”pucko” ? Snällt sagt faktiskt😊 vad du är orkar jag inte ens benämna…

 • Charlotte skriver:

  Håller med dig ”paulaspaljetter” läser man och kanske t.o.m lyssnar på Wahlgren o wistams blogg så vet ”vi” att Pernilla blir glad av din kommentar:)

  Strunta i de kränkta Sveriges land och kör på om vad du känner o tycker. 😍

 • Lena skriver:

  Nu får ni väl ändå ge er!! Hålla på med detta prat om huruvida man är skriven/uttrycker sin adress osv.

  Snälla Pernilla, ge oss ett nytt inlägg😍

 • Frtihetenärhär skriver:

  Rise in support for Hong Kong!
  https://www.youtube.com/watch?v=LhEujfPrMZ0

 • Anne skriver:

  Låter märkligt o väldigt roligt. Tror allting är påhittat av stoppa pressarna eller ??????? 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐

 • Sophie skriver:

  Underbara bilder.! ❤️
  Ang. Benahavis och Marbella. Jag bor också i Marbella, men i Nueva Andalucia (iof samma kommun), men säger/skriver Marbella, annars får man tusen frågor var NA ligger. Jag förstår dig, så fortsätt skriv Marbella om du har lust med det 😁 Skrattade så tårarna rann när jag lyssnade på podden ang detta… Hahaha 😁😁😁 Så himla löjligt av de där svenskmarbellar 🤣🤣🤣.
  Keep going strong! och ha en skön semester i marbsen. 😉😘

 • Kalle skriver:

  Exakt Ann, är ju inte jättekomplicerat direkt, är nog snarare så att vissa vill säga sthlm för det låter bättre, precis som P och Marbella, men är ju bara löjligt.

 • Paulaspaljetter skriver:

  Många som skriver att Pernilla är snygg och det har ju med ansikte, hår och kropp att göra :) Ser inget fel i det alls. Det är fint att lyfta upp andra med peppande ord. Vill man gå upp i vikt är det ok och vill man gå ner i vikt så är det ok. Alla är vackra på sitt sätt.

 • Ann skriver:

  Kläder och saker är en sak, tror vi båda menade att kropp dvs utseende kan vara mer personligt och något man inte kan hjälpa/rå för.

 • Ann skriver:

  Min kommentar hamnade fel, lite längre ner men hur som helst; jag bor i Södertälje och jag säger inte till någon att jag bor i Stockholm, även om jag är utomlands- jag förklarar i så fall var det ligger i förhållande till Stockholm. Tycker inte heller man ska dra till med närmsta/ största/kända ort om det heter något annat där man bor. Nog om detta

 • Anna skriver:

  Men oj någon som tog åt sig eller anser sig rätten att vara polis här på bloggen. Låt folk vara i fred istället och få ha sina åsikter.
  Det är sånna som du som förstör på bloggar med onödiga kommentarer. PUCKO!

 • Paulaspaljetter skriver:

  Att Pernilla kämpat med att gå ner i vikt har väl inte undgått någon och jag berömmer henne då hon lyckats med sitt mål.
  Det blir lite sorgligt att läsa nedlåtande svar när jag höjer en annan människa som själv gått ut med att hon tränar, ändrar kost.
  Då borde man inte hylla någon för varken utseende, kläder eller saker heller.
  Jag är ju knappast elak eller ohyfsad för att jag höjer någon, tvärtom!

 • Camilla skriver:

  HA HA HA HA…vänta…….HA HA HAAAAH 😂

 • Ann skriver:

  Håller fullständigt med ! Man gör bara inte det om man har något hyfs. Nu är det kanske inte någon fara i det här fallet men vet andra där man på ett positivt sätt sagt att någon blivit smal och så var det pga att personen mådde dåligt pga problem inom familjen. Men är ju fult/dåligt att inte vara smal så så fort någon blir det tror man att det är avsiktligt, att personen bantat.

 • Ann skriver:

  Jag bor också i Södertälje men brukar inte säga att jag bor i Stockholm utan i så fall beskriva att det är några mil från Stockholm om det handlar om att man är utomlands men inte annars. Här är ju bloggen för mestadels svenskar och jag struntar fullständigt i vilken ort det är, håller mer med om att det ska bara rätt – inte ta närmsta största ort om det är så att man inte bor där.

 • Sofia skriver:

  Sluta kommentera människors kroppar. Det är aldrig okej att prata om någon annan människas kropp, om den personen inte har godkänt det. Det är aldrig okej att prata om någon annan människas kropp, oavsett om det är på ett ”positivt” eller ett negativt sätt, om man inte vet att det är okej för den personen att man gör det. De flesta vill bara ha sina kroppar ifred. Jag fattar inte hur man kan nämna någonting om någon annans kropp överhuvudtaget. Och av vilket syfte dessutom? Vad är poängen? Det är bara så märkligt tycker jag att folk kommenterar andra människors kroppar.

 • Mari Ledin skriver:

  Där har du allt fel Kalle. Jag bor i Södertälje och när jag är utomlands och någon frågar mig var jag kommer ifrån säger jag alltid Stockholm. Det är ju väldigt få utländska personer som vet var Södertälje ligger.

 • Kalle skriver:

  Tror knappast tex en Södertäljebo skulle säga att den bor i Stochkolm, ungeför samma avstånd, så varför påstå att du bor i Marbella när du inte ens är i närheten? För att du vill va finare än du är förstås, har inget med inkomst att göra…pinsamt.

 • Elna skriver:

  Var kan man köpa de fina halsbanden med solfjädern i ?

 • Paulaspaljetter skriver:

  Det visar bara på vilken fin och kärleksfull mamma Charlotte är. Klart att barnen kommer i första hand <3

 • Paulaspaljetter skriver:

  Så smal du blivit! Bara positivt menat :)

 • Anne skriver:

  Ja va då respektera. Grattis dagens muntergök

 • Sara skriver:

  Respektera?? ett litet barn måste väl ändå kunna ta med sig snälla nå’n och vad då gå all in? tror nog de här tjejerna har kul utan att behöva göra det och i så fall är det väl bara Charlotte som ”behöver” anpassa sig. Om du har läst vad Charlotte har skrivit om sin graviditet så förstår du kanske också varför hon hade sin man med sig förra året. Så oförskämt skrivet och jag tror nog att alla tjejer som var med i år och förra året har full förståelse för båda ”tilltagen” suck säger jag.

 • Linda skriver:

  Grattis till dagens dummaste kommentar🍾

 • Camilla skriver:

  Så kul med tjejdag men trist att Charlotte inte kunde respektera det. Hur gullig och söt denna lilla kille är så är väl tanken att det är barn och man fritt?
  Det blir ju alltid lite speciellt när barn är med i bilden och man måste anpassa lite mer där efter. Minns förra året då Charlott tog med sin man Anders på årliga tjejdagen😂 Man kan ju liksom inte gå helt all in då om man säger så.
  Det ser fantastiskt ut iaf och ni har säkert haft det gör kul👍🏻🍾🍾🍾🍾

 • Jaana skriver:

  Åh! Ljuvliga Puro Beach!! Älskar stället! Jag och mina underbara väninnor brukar oxå vara där när vi är i Marbella där en av de har ett ställe! Eller är det Marbella…?!!!! Kan ju vara något annat ställe! Kan ju aldrig veta!! 😜 Skål för solen och Marbella!

 • Anita skriver:

  Hej Pernilla! Blev väldigt förtjust i den blåblommiga bandå-överdel. Finns den att köpa i Sverige? Var i så fall?
  Önskar dig en fortsatt fin semester! :)

 • Luna skriver:

  Problemet med husen som ligger i bergen runt La Quinta och Benhavis är dom hemska bränderna , något som folk som inte tänker på när dom köper hus där.Varje sommar fylls spanska nyheterna på tv om varningarna för hög brandrisk just i dom områdena.

 • Luna skriver:

  Någon av Spanjorerna som bor i sin stad Marbella som har klagat? Svenskarna som bor där är inte speciellt fisförnäma eller rika för den delen heller, fast dem vill framstå som det. Dom som bor i dom stora husen är Ryssarna, det är dom som styr i Marbella ,sedan dom rika Spanjorerna och därefter kommer Engelsmännen och Holländarna och Svenskarna som för det mesta bor i stora lägenhets komplex.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så härligt du har det. Verkligen glad för din skull. Du är värd allt ♥️
  Njut och mår bra i ditt fina rosa hus.

  Kram Sandra 🌸

 • jimmie skriver:

  Skål på dig Pernilla

 • Ninnix skriver:

  Jaaaaa, Jag hörde skål ! Cava, Gott å Lycklig !

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Sofia Wistams halsband:
  https://www.sofiawistam.se/collections/mamma

 • Åsa Höglund skriver:

  Hej! Jag undrar var ditt halsband med ringar, i olika storlekar är köpt? Och Emilias läckra vita bikini med blomtryck? Tack!

 • Tina skriver:

  Så himla härligt och kul ni har det tjejer! Måste vara underbart att kunna ha ett boende i solen😎. Läste om perrellis nya husköp och såg även bilder.

  Det är verkligen så man tror att det är superstjärnor som köpt huset. Det måste väl ändå vara lite ovanligt ändå att svenskar eller nån annan nationalitet förstås som inte slagit igenom internationellt har råd att köpa ett hus av den kalibern och astronomiska summor?

  Nu är jag ju inte dum, vet ju att hennes man är tät så de smäller, men ändå.. Bara en reflektion av mig och inget elakt eller missunnsamt. Bäst att tillägga då folk hugger som kobror på allt:/

  Min första tanke var när jag såg huset var att , så ensamt och stort !! Inget mys . Men sen tänkte jag att dom är ju rätt många ändå då Charlottes föräldrar ofta är med och många barn oxå. De blir nog många härliga år där framöver. 🌸

 • Marianne skriver:

  BÄRS stavas det väl ändå….!?! Tänkte på poden….

 • Ingela skriver:

  Håller med!!! Nu slutar vi stri (som vi säger på värmländska) om detta!! Såååååå intressant är det inte. . . . ):

 • Gullan skriver:

  Kan man inte bara släppa detta med marbella eller vad de nu heter? Tjööööt…

 • Eva skriver:

  sköna dagar i sköna vänners lag, blir ett härligt minne när snöflingorna yr hemma i Svedala.
  Visst kan man ta sej en funderare om det är sant att Ditflyttade Svenssons i Marbella är på krigsstigen
  för att du skriver Marbella som hemort.
  Och att ”dom” skulle bjuda dej på middag, och som tack skulle du få sitta i ett sk. husförhör.
  Men snälla nån, ”dom” måste ha alldeles för lite att göra…
  Mitt tips är att ”dom” fortsätter att peta navelludd…Och att tänka ut något allvarligare att bry sej om…

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Åh så härligt ☀️🌴🍷🥳🥂🍾🦄
  Klart du ska unna dig och leva livet – du har ju flängt land och rike runt ett bra tag fram tills nu👊🏻
  Älskar hur du har inrett ditt hus, gillar att du visar upp ditt fina färgglada ”porslin” och allt det andra, mycket tjusigt, jag förstå att det är en fröjd att sätta nyckeln i dörren varje gång 🥰
  Sträck på dig – DU är värd detta 🙌🏻 – och ännu härligare att kunna dela dessa upplevelser och dagar med bra umgänge!
  Du skapar ju minnen.

 • Klara skriver:

  Har du någon gång tänkt eller reflekterat över att du kanske har en del alkoholproblem?

 • Kattis skriver:

  Jag döööör också av skratt, vem bryr sig om du bor i Benahavis eller Marbella, huvudsaken är att du trivs👏😎
  Fortsätt du att tagga #marbella, det vet ju folk var det är ock så ger du ju reklam till området 😜

 • Majsan skriver:

  Wow, vem skulle inte vilja ha denna underbara dag som ni haft 👏🏻 Ser grymt trevligt ut, tror jag hänger på nästa år 😍 Fortsätt och nJut av ledigheten det är du så värd ❤️

 • cissi skriver:

  Vilken härligt häng och massor av fina bilder!
  älskar bilden där du sveper det sista, cava sangria är såå gott!
  ha en fortsatt fin semester,

 • Eva skriver:

  Hej
  Hörde din och Sofias podd om artikeln om de griniga Marbellaborna. Jag höll på att dö av skratt min powerwalk gick i världens fart. Så jäkla rätt av dig att fortsätta använda Marbella. På dom bara!
  Du och Sofia med er härliga pod gör att även en hårt arbetande kvinna med några kilo för mycket Och +50 nästan längtar ut på power walks
  Kram på er!
  Ni är bäst

 • Ser fantastiskt ut, och du gör helt rätt i att tagga precis vad du vill! Dessvärre tror jag att det är dagspressen hemma som hittar på massor av denna typen av nyheter just nu. De vill väl antagligen inte att någon skall läsa deras tidningar i framtiden för det är de den här typen av ”skvallernyheter” leder till. Dom gör stora rubriker utan innehåll.
  Ha en superskön fortsatt lördagskväll! :)
  //Berith

 • Elin skriver:

  Hej,Pernilla!,jag undrar över din bikini överdel(den med blå bakgrund och små rosa blommor) och bikini”shorts” ,var är de köpta?Plaggen har du på bild 19 ,(uppifrån räknat.)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram