Årliga tjejdagen på Puro Beach!

Lite semester-tempo även på bloggen..

Men hoppas att ni har överseende med det! 😘

 

img_1905.jpg

 

För tredje året i rad , så kör vi ”Marbella-tjejer” en heldag på Puro Beach! 

 

img_1890.jpg

 

Och sååå kul att i år är även Charlotte här , som nybliven Marbella-bo!

Eller Benavavís-bo som vissa svenskar boende här nere  KRÄÄÄVER att vi ska säga, haha…! 😂

Det roliga i kråksången är att Benhavís tydligen är en mycket rikare kommun än vad Marbella är,  sett till medelinkomsten i de olika områden , och ändå tycker vissa fisförnäma Marbella-svenskar att man inte får säga att man bor i Marbella om man inte har rätt postkod!  SÅ urbota dumt att jag skrattar ihjäl mig!   ( OM det nu är sant,  det vill säga.  Skulle inte använda ”Stoppa Pressarna” som den mest säkra källan direkt.)  😅

Jag kommer så klart att fortsätta att tagga Marbella hur mycket jag vill .  Trots att Benhavís är en finare kommun! ;-)😅

 

Nog om detta .    Här kommer fler härliga bilder från vår härliga Tjejdag på Puro! 

 

81cbb1ea-4ad4-493a-af5d-e31723074302.jpg

 

Vår lilla glädjespridare Emilia , styrde upp dagen till punkt och pricka!

Inget fattades.  Vi fick till och med varsin Solfjäder med tillhörande halsband av Emilia i olika färger.  SÅ omtänksamt och gulligt!

 

576ad5e6-dfa9-49de-bff6-63a4827c08d4.jpg

 

Hörde jag SKÅL?!

 

img_1877.jpg99daee67-729b-4466-9627-a56a12176d57.jpgimg_1904.jpgimg_1900.jpgedd7a6ae-55f1-48ad-9f7e-e9fc269a26a2.jpg

 

Enda killen som fick följa med var Charlottes minsta lilla charmtroll Alvin.

 

af32891a-06e2-43f3-ab3d-6fff448d4d10.jpg

 

Gulligaste och snällaste bebisen på jorden! 😍

 

facetune_20-07-2019-13-54-23.jpgeed20de9-862b-4f00-9735-4db60ebcf264.jpg

 

Magdalena och Malin

860e0f1b-ce80-413d-958a-5e9d22bd0906.jpg

 

Annika och Charlotte
img_1884.jpg

 

Lunch dax….! 

 

img_1888.jpgimg_1887.jpgimg_1885.jpgimg_1945.jpg
Och efter det lite Cava de Sangria – min favoritdrink!

 

facetune_20-07-2019-13-52-56.jpgimg_1929.jpg

Emilia fick en tjusig ansiktsmålning….

fe961a6f-9966-4914-9ee4-4a2d4ef4183a.jpg

 

Och jag försökte svara på sms, haha….!

 

img_1931.jpg

 

Vi öppnade stället – och stängde det….  Bra jobbat!  😉
img_1989.jpg

 

Inga droppar fick gå till spillo….! 😅

 

img_1872.jpg

Skål och tack för ännu en underbar dag med härliga vänner och många skratt…! 😍

 

49 reaktioner på “Årliga tjejdagen på Puro Beach!”

1 2
 • Ann skriver:

  Klart Wahlgrenskan säger Marbella för det låter finare. Det är viktigt för henne. Vi vet efter FEM säsonger. Låt egot få blomma. Det ger pengar till er älskade. :). Sen är det ett jättestort gäng med kyrktanter ink Pernilla själv som hänger här 😂😂😂

 • Frtihetenärhär skriver:

  Rise in support for Hong Kong!
  https://www.youtube.com/watch?v=LhEujfPrMZ0

 • Sophie skriver:

  Underbara bilder.! ❤️
  Ang. Benahavis och Marbella. Jag bor också i Marbella, men i Nueva Andalucia (iof samma kommun), men säger/skriver Marbella, annars får man tusen frågor var NA ligger. Jag förstår dig, så fortsätt skriv Marbella om du har lust med det 😁 Skrattade så tårarna rann när jag lyssnade på podden ang detta… Hahaha 😁😁😁 Så himla löjligt av de där svenskmarbellar 🤣🤣🤣.
  Keep going strong! och ha en skön semester i marbsen. 😉😘

  • Anne skriver:

   Låter märkligt o väldigt roligt. Tror allting är påhittat av stoppa pressarna eller ??????? 🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐🧐

 • Kalle skriver:

  Tror knappast tex en Södertäljebo skulle säga att den bor i Stochkolm, ungeför samma avstånd, så varför påstå att du bor i Marbella när du inte ens är i närheten? För att du vill va finare än du är förstås, har inget med inkomst att göra…pinsamt.

  • Mari Ledin skriver:

   Där har du allt fel Kalle. Jag bor i Södertälje och när jag är utomlands och någon frågar mig var jag kommer ifrån säger jag alltid Stockholm. Det är ju väldigt få utländska personer som vet var Södertälje ligger.

  • Ann skriver:

   Min kommentar hamnade fel, lite längre ner men hur som helst; jag bor i Södertälje och jag säger inte till någon att jag bor i Stockholm, även om jag är utomlands- jag förklarar i så fall var det ligger i förhållande till Stockholm. Tycker inte heller man ska dra till med närmsta/ största/kända ort om det heter något annat där man bor. Nog om detta

   • Kalle skriver:

    Exakt Ann, är ju inte jättekomplicerat direkt, är nog snarare så att vissa vill säga sthlm för det låter bättre, precis som P och Marbella, men är ju bara löjligt.

   • Lena skriver:

    Nu får ni väl ändå ge er!! Hålla på med detta prat om huruvida man är skriven/uttrycker sin adress osv.

    Snälla Pernilla, ge oss ett nytt inlägg😍

 • Elna skriver:

  Var kan man köpa de fina halsbanden med solfjädern i ?

 • Paulaspaljetter skriver:

  Så smal du blivit! Bara positivt menat :)

  • Sofia skriver:

   Sluta kommentera människors kroppar. Det är aldrig okej att prata om någon annan människas kropp, om den personen inte har godkänt det. Det är aldrig okej att prata om någon annan människas kropp, oavsett om det är på ett ”positivt” eller ett negativt sätt, om man inte vet att det är okej för den personen att man gör det. De flesta vill bara ha sina kroppar ifred. Jag fattar inte hur man kan nämna någonting om någon annans kropp överhuvudtaget. Och av vilket syfte dessutom? Vad är poängen? Det är bara så märkligt tycker jag att folk kommenterar andra människors kroppar.

   • Ann skriver:

    Håller fullständigt med ! Man gör bara inte det om man har något hyfs. Nu är det kanske inte någon fara i det här fallet men vet andra där man på ett positivt sätt sagt att någon blivit smal och så var det pga att personen mådde dåligt pga problem inom familjen. Men är ju fult/dåligt att inte vara smal så så fort någon blir det tror man att det är avsiktligt, att personen bantat.

  • Paulaspaljetter skriver:

   Att Pernilla kämpat med att gå ner i vikt har väl inte undgått någon och jag berömmer henne då hon lyckats med sitt mål.
   Det blir lite sorgligt att läsa nedlåtande svar när jag höjer en annan människa som själv gått ut med att hon tränar, ändrar kost.
   Då borde man inte hylla någon för varken utseende, kläder eller saker heller.
   Jag är ju knappast elak eller ohyfsad för att jag höjer någon, tvärtom!

   • Ann skriver:

    Kläder och saker är en sak, tror vi båda menade att kropp dvs utseende kan vara mer personligt och något man inte kan hjälpa/rå för.

  • Paulaspaljetter skriver:

   Många som skriver att Pernilla är snygg och det har ju med ansikte, hår och kropp att göra :) Ser inget fel i det alls. Det är fint att lyfta upp andra med peppande ord. Vill man gå upp i vikt är det ok och vill man gå ner i vikt så är det ok. Alla är vackra på sitt sätt.

  • Charlotte skriver:

   Håller med dig ”paulaspaljetter” läser man och kanske t.o.m lyssnar på Wahlgren o wistams blogg så vet ”vi” att Pernilla blir glad av din kommentar:)

   Strunta i de kränkta Sveriges land och kör på om vad du känner o tycker. 😍

 • Camilla skriver:

  Så kul med tjejdag men trist att Charlotte inte kunde respektera det. Hur gullig och söt denna lilla kille är så är väl tanken att det är barn och man fritt?
  Det blir ju alltid lite speciellt när barn är med i bilden och man måste anpassa lite mer där efter. Minns förra året då Charlott tog med sin man Anders på årliga tjejdagen😂 Man kan ju liksom inte gå helt all in då om man säger så.
  Det ser fantastiskt ut iaf och ni har säkert haft det gör kul👍🏻🍾🍾🍾🍾

  • Linda skriver:

   Grattis till dagens dummaste kommentar🍾

   • Anne skriver:

    Ja va då respektera. Grattis dagens muntergök

   • Anna skriver:

    Men oj någon som tog åt sig eller anser sig rätten att vara polis här på bloggen. Låt folk vara i fred istället och få ha sina åsikter.
    Det är sånna som du som förstör på bloggar med onödiga kommentarer. PUCKO!

   • Linda skriver:

    ”Polis på bloggen” 😂 oj oj oj … vad menar du? Du skrev en töntig kommentar, får jag inte bemöta den om jag inte är ” polis” ?

    Du kallar mig ”pucko” ? Snällt sagt faktiskt😊 vad du är orkar jag inte ens benämna…

  • Sara skriver:

   Respektera?? ett litet barn måste väl ändå kunna ta med sig snälla nå’n och vad då gå all in? tror nog de här tjejerna har kul utan att behöva göra det och i så fall är det väl bara Charlotte som ”behöver” anpassa sig. Om du har läst vad Charlotte har skrivit om sin graviditet så förstår du kanske också varför hon hade sin man med sig förra året. Så oförskämt skrivet och jag tror nog att alla tjejer som var med i år och förra året har full förståelse för båda ”tilltagen” suck säger jag.

  • Paulaspaljetter skriver:

   Det visar bara på vilken fin och kärleksfull mamma Charlotte är. Klart att barnen kommer i första hand <3

 • Jaana skriver:

  Åh! Ljuvliga Puro Beach!! Älskar stället! Jag och mina underbara väninnor brukar oxå vara där när vi är i Marbella där en av de har ett ställe! Eller är det Marbella…?!!!! Kan ju vara något annat ställe! Kan ju aldrig veta!! 😜 Skål för solen och Marbella!

 • Anita skriver:

  Hej Pernilla! Blev väldigt förtjust i den blåblommiga bandå-överdel. Finns den att köpa i Sverige? Var i så fall?
  Önskar dig en fortsatt fin semester! :)

 • Luna skriver:

  Någon av Spanjorerna som bor i sin stad Marbella som har klagat? Svenskarna som bor där är inte speciellt fisförnäma eller rika för den delen heller, fast dem vill framstå som det. Dom som bor i dom stora husen är Ryssarna, det är dom som styr i Marbella ,sedan dom rika Spanjorerna och därefter kommer Engelsmännen och Holländarna och Svenskarna som för det mesta bor i stora lägenhets komplex.

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så härligt du har det. Verkligen glad för din skull. Du är värd allt ♥️
  Njut och mår bra i ditt fina rosa hus.

  Kram Sandra 🌸

  • Ann skriver:

   Jag bor också i Södertälje men brukar inte säga att jag bor i Stockholm utan i så fall beskriva att det är några mil från Stockholm om det handlar om att man är utomlands men inte annars. Här är ju bloggen för mestadels svenskar och jag struntar fullständigt i vilken ort det är, håller mer med om att det ska bara rätt – inte ta närmsta största ort om det är så att man inte bor där.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram