Bella Italia!

Vår husbilssemester i vackra Italien fortsätter.

Vi har knappt något nät eller wifi , så det blir lite sparsmakat med bloggandet, men vi njuter av naturen och den goda maten – när vi inte bråkar med varandra förståss….!  😉

Att åka på husbilssemester med ”mellanbarnen Ingrosso” är ingen lek kan jag säga….! 😅

 

img_2367.jpg

 

Men att äta frukost i den här miljön gör ju vem som hela lugn till slut…   🙌

 

img_2366-1.jpgimg_2371-1.jpg

img_2360-1.jpg

 

Världens gulligaste Linnéa njuter i solen….

 

img_2358.jpg

img_2446-1.jpgimg_2361-1.jpg

 

Vårt lilla TV-team som är med och dokumenterar vår lilla familjetripp!

 

 

 

img_2332.jpg

 

Efter att ha ätit frukost och packat ihop Husbilen , så begav vi oss ut på vägarna igen .

 

img_2335.jpg

 

Ungarna ville stanna lite då och då för att ta bilder.   Det är ju magiskt vackert här!!

 

img_2334-1.jpgimg_2333.jpgimg_2447-1.jpg

img_2349-1.jpg

 

Vi åkte sedan till ett mysigt torg i Tuscana för att handla lite middagsmat och äta lunch.

 

img_2348-2.jpgimg_2340.jpg
img_2339.jpg

img_2351.jpgimg_2345.jpgimg_2341.jpg

 

Och tänk, där mitt i en pittoresk by i Tuscana så träffade vi Nathalie – som är ett stort Wahlgrens Värld-fan och älskar både Podden, Bloggen och programmet!

SÅ roligt att ses , och helt sjukt att det blev så!!!

 

Så här gulligt skrev Nathalie : 

NATHALIE MED HUNDEN LUNA SKRIVER:

Jag hade turen att träffa på hela teamet här i Toskana häromdagen, visste inte riktigt hur jag skulle våga fram och vad jag skulle säga, men det löste sig då min valp sprang fram till Bianca! ❤️

Mysiga varma Bianca som gav mig en kramoch fina Linnea.

Benjamin är precis lika mat galen som jag trodde !

Jag såg den otroligt stora husbilen stå parkerad och måste ge dig en fantastisk eloge Pernilla, inte ens jag som bor här skulle våga köra en sån på de här vägarna, och du har rätt, många kör som galningar här.

Detta har sagt förut men en av anledningarna till er succé är att ni är så självironiska.

Vi känner alla igen oss. Stor kram och buon viaggio ancora. //

TACK Nathalie för dom fina orden!
Och TACK alla ni andra som sprider sån kärlek härinne på bloggen , och ger oss så mycket uppskattning både här och överallt där vi träffar svenskar som uppenbarligen älskar programmet…!   :-) 🙏

66 reaktioner på “Bella Italia!”

 • jonna skriver:

  det var till pernilla, inte kommenteraren över.

 • jonna skriver:

  fine, om man är egoist och har inte empati, så fine!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Exakt! Man behöver ju inte tycka lika om allt heller! Och man kan tycka att Bianca beter sig illa utan att skriva elaka saker t ex.

 • Ken skriver:

  Hej ”i”. Jo så genomusel så det inte finns. Och det säger tom barnens programmet. Men svansa på du.

 • Carin skriver:

  Peter hängde ut hennes barn. Du tog bort det efter några dagar. Du har inte ens redovisat alla fakta och på andra sidor än den här lilla rosa bubblan finns annan fakta som inte är från dig eller m. Internet är större än pw.se.

 • B skriver:

  Nej men vaaaad säger du? De är kunde
  ”Härliga och underbara och gör succé. ” 😂😂😂

 • Helen skriver:

  Bortsett då frpn att du bestämmer vad de ska visa enligt uppgift. Och nu fick du in succé igen. Du är så tvungen att förstora dig tom på bloggen. En dag utan bekräftelse skulle vara som en kula i bröstet.

 • Bettie skriver:

  Vissa företeelser i Wahlgrens är uppfriskande. Att våga visa sitt hem även då det är stökigt är beundransvärt i dessa tider då bloggar svämmar över av perfekta inredningsbilder.
  Däremot tycker jag att Sofias tjat om att ” få ligga” var vulgärt. . Bra där, Pernilla och Emilia, som tycker att hjärtat ska vara med! Håller också med den som tycker att Bianca uppträder divigt ibland. Däremot var hon mycket bra och förnuftig mot Benjamin i körkortsavsnittet.
  Ros och ris- som det bör vara – eller hur ”svansen”?

 • P skriver:

  Man säger väl inte ”jävla kärring” till någon människa och allra minst till sin mamma?

 • I skriver:

  Nej ”Ken” hon är verkligen inte sämst på kritik. Varje gång hon blir kritiserad så svarar hon ändå vänligt. Har nog aldrig sett henne svara på ett elakt på någon kritik.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  TACK fina Anki! Vad glad jag blir!

 • ia skriver:

  Helena jag håller sååå med dig. Jag blir mörkrädd när jag ser och hör hur dom behandlar sin mamma. Dom borde skämmas tycker jag.
  Bianca som pratar så mycket om att hon vill ha barn. Vill hon att dom sen ska bete sig så här mot henne?

 • Panora skriver:

  Finns inte på kartan att mina barn skulle behandla mig som P barn och speciellt Bianca behandlar henne.
  Och alldeles särskilt skulle dom inte behandla och prata med sin mormor på det vis som Bianca gör.
  Man behandlar inte någon så.

 • P skriver:

  Vadå sån sammanhållning och kärlek…???
  ”Barnen” skriker och svär. Åt både mamma och mormor. Utnyttjar sin mamma, och gör henne ledsen.
  Bianca beter sig som en galen diva som har ett kontrollbehov som gäller allt utom hennes eget rum.
  Jag tror inte den här familjen vet vad sammanhållning betyder, och den ”kärlek” som dom visar sin mamma, skulle jag lätt kunna vara utan.

 • Miranda skriver:

  Jag växte upp i en ”husvagnsfamilj” på 1960-talet och vi kuskade runt i Europa. I vår familj var det bara vår pappa som bråkade och skrek. Vi barn måste hålla tyst. Därför är det ju befriande att höra att barnen numera har fått egna röster och ges möjlighet att skrika , bråka och säga fula ord till mamma! Vilken HÄRLIG utveckling! Det var väl så här vi ville ha det eller….

 • Charlotte skriver:

  Jamen så är det ju!! Kramar!

 • Bodil skriver:

  Fast är det sant som Jonna skriver att lammen sätts i en bur är det ju hemskt! Jag förstår om man som köttätare vill äta gott kött då och då men man måste ju också ta reda på hur djuren lever! Vi kan ju påverka just detta så att djuren inte lider under sitt korta liv! Förr så hade man kanske en gris, get och några höns och alla djuren gick fria. Det är ju först på 1950-talet som den storskaliga uppfödningen av djur startade och man byggde grishus och kycklingfarmer etc och låste därmed in de stackars djuren. Det var och är oestetiskt och hänsynslöst! Jag förstår inte varför ett djur ska lida för att jag ska äta något gott?? Jag blir ledsen å djurens vägnar att man visar dem så liten respekt! Idag finns ju många bra mindre uppfödningar där man låter djuren gå fria och ha det bra under sitt liv! Så borde det naturligtvis vara för alla djur! Jag menar att några uppoffringar får man ju göra här i livet om man tror att det gynnar andra varelser!

 • Annie skriver:

  Det låter som att arbetsuppdelningen är fördelad! Mannen får fylla på vatten, tömma bajshinken och se till att det finns gasol…+ köra förstås! Själv ska jag njuta av semestern! Ska genast höra med honom om han är lika sugen på husbil..🙈😂

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det var viktigt för oss att folk ska få veta att mamma inte längre är involverad i sin lokal i Gamla Stan och på vilket sett det har skett att hon har blivit av med lokalen – eftersom vi har gett denna salong massa gratisreklam .
  Jag vet inte var du har fått ifrån att Minettes barn är inblandade och fått skit. Det har jag aldrig sett här på min blogg iallafall.
  Sedan är det inte nättroll eller näthat när flera olika människor intygar att även dom har blivit utsatta och lurade av denna kvinna! Det är fakta.
  Viktigt då att någon som jag talar om hur det ligger till, så att folk som kanske tänker inleda samarbeten med henne tänker sig för en gång extra innan – och därmed slipper bli grundlurade som min mamma och många med henne har blivit.
  Som man bäddar får man ligga. Då hjälper det inte att ta på sig offerkoftan i efterhand och spela oskyldig….

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det har sina upp och ner sidor! Man måste vara tålig och ha någon teknisk med när vattnet tar slut, bajshinlen ska tömmas , gåsölen slutar att funka etc , men förutom det så är det charmigt såklart!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack Charlotte! Ingen fara med mig . Att folk har åsikter om programmet visar bara att det väcker känslor – och det är bra! Hade vi gjort ett tillrättalagt program med bara goodwill så hade folk tröttnat och ingen brytt sig. Det är för att vi är som vi är – på både gott och ont – som gör att detta är en sån stor TV-succé på Femman. Vi vågar visa livet som det är ! :-)

 • Annie skriver:

  Hej! Jag är såå nyfiken på vad ni gillar husbilslivet..hiss eller diss? Min man tjatar om att vi ska skaffa husbil men jag själv är tveksam, kanske för att vi också har tonåringar 😅 Ha en fortsatt fin resa!

 • Va? skriver:

  Va? Dynga? Kärleken haglar som aldrig förr och lilla Nilla är alldeles till sig.
  Bianca borde aldrig involveras i WV. Hon gick från charmig och smart till en superdiva på en säsong. Tror WV gått de båda åt huvudet.

 • Charlotte skriver:

  Pernilla! Så mycket dynga du får här på bloggen nu. Du visste nog om att detta skulle ske. Vill därför ge dig en stor o varm kram 💜 hoppas resan blir fortsatt trevlig med dina älskade!

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Montagna bella.
  Njut Pernilla Bianca Benjamin Oliver Linnéa…

 • caroline skriver:

  sin mamma i den åldern.. de går över. MEN han är antingen tondöv eller spelar att du sjunger sämre för att han har hört någon säga de i nedsättande syfte eller för att dom spela in å de är så ”han borde reagera”. lilla landet lagom du vet. ja sku aldrig sluta berätta för mina barn att dom är bra nog och duger precis som dom är och känner om dom va som dina. (dom gör precis som samhället lärt dom, me plus att dom har din humor och självdistans) ni är underbara människor!!

 • caroline skriver:

  du påminner om min mamma (men me skillnaden att du ha mer folk som vet vem du är och ser upp till dig och min mor är tondöv), Theo vill skryta över att han är din son tror jag, för att han älskar å ser upp till dig (men bryr sig eller tänker för mycke av vad andra sagt och ”vad ska folk säga” inom familjen/närheten/allmänheten gör att han beter sig som han gör) ja dummar mamma så folk fattar å vet att ja int är likadan och det är fult/töntigt/pinsamt att älska

 • Johanna skriver:

  Tycker att Bianca ska skärpa sig. Hemskt att se hur hon beter sig mot dig.

 • Anki skriver:

  Har inte sett ikapp alla avsnitt av WW än men vill tacka hela familjen Wahlgren
  för den ärliga glädje och kärlek ni sprider .
  Trots alla berg o dalbanor som finns i en familj .
  Kärlek till er och speciellt till dig Pernilla <3

  Kram Anki

 • Ken skriver:

  Pernilla: varför är det tydligt? Har hon sagt andra saker som indikerar det? Eller var det det lägsta du kunde slå? Du är fan världssämst på kritik. Tänk om du hade hängts ut. Hade du ens överlevt?

  Helena. Jag vill gifta mig med dig. Så jävla bra var ditt inlägg.

  Det är en ännu större massa som inte tittar på WV och det finns en anledning.

 • Stellaan skriver:

  Classic P. Tom hennes barn säger i WV att hon inte kam argumentera. Vi som inte är svansen ser ganska mkt i den här familjen som känns rätt så där… jag tror verkligen Pernilla är skit stolt och glad över stt m fått så mkt skit och tom enl uppgift blivit trakasserad. Jag tror hon njuter av att ha så mkt makt att hon kan göra det och stämmer det stämmer min fulla övertygelse om att p lider av extrema bekräftelsebehov i närhet av narcisism. Stör mig som fan på det faktiskt

 • Hanna skriver:

  Jag förstår mig verkligen inte på hela den här soppan med skönhetssalongen. Jag känner ingen av er inblandade och har inte den info som ni insatta har. Men VARFÖR harvar ni om det här på sociala medier? Varför stämmer/anmäler ni inte? Varför går ni inte den vägen som är naturlig om man blivit utsatt för en bedragare? Jag minns när Camilla Läckberg blev arg på Little Jinder för något hon sagt. Istället för att ta det direkt med henne så använde hon sin instagram vilket gjorde att massor av människor som inte visste ett dugg om saken utan bara var fans till Camilla började hoppa på henne och en del sa helt sjuka saker…. Vilket man ju självklart vet som offentlig person med många följare, att om jag är arg på någon nu så kommer den stora massan av fans att haka på, för folk älskar att få haka på ett drev även om de inte är insatta i situationen. Som sagt, har fel begåtts ska de självklart redas upp men varken du eller din mamma verkar intresserade av något rättsligt efterspel utan erat mission med dessa inlägg är enbart att folk ska hata denna kvinna…? Att ni som är inblandade är arga och upprörda kan jag absolut förstå. Men är ni verkligen stolta över att ni har fått en stor massa okända människor att hata och hota någon? Och snacka skit om hennes barn? Och nej, jag letar inte efter argumentet ”som man bäddar…” för i så fall hade det räckt med att NI var förbannade på henne och ville kräva svar. Allt annat känns på ett tjurigt barns nivå. Och alla som hakar på hatet här inne: hur många har mer än Pernillas inlägg att gå på? Hur många känner någon av dem och har nån info och anledning till att hata någon man inte känner?

 • Gen skriver:

  Hej Pernilla Kan lite hålla med om att Bianca får skärpa sig med tonen mot dig du som har ställt upp till 200 % för dina barn

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Sofia : Kunde inte ha sagt det bättre själv.

  Maria ; Att du är kompis till denna Minette är ju ganska tydligt. Bara att beklaga då. Omge dig med folk med sunda värderingar och goda hjärtan istället , så blir du säkert en gladare människa av det!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Haha, härligt att höra!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Hela Italien är ju vackert ! Vi höll oss i Toscana denna gång!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jag respekterar till fullo att du inte vill äta lamm, men jag är inte vegitarian och råkar älska Lamm. Jag äter det inte särskilt ofta – och inte kött heller, så jag har inte dåligt samvete de gånger när jag äter kött.

 • Sofia skriver:

  Helena, uppenbarligen är det många som inte uppfattar innehållet i programmet på samma sätt som du gör. Respekt för andra människor handlar ju lika mycket om att acceptera olikheter hos andra. Du kan bara byta kanal om du tar illa vid dig, så kan vi som ser det på ett annat sätt titta vidare. Är ju inte svårare än så.

 • Sofia skriver:

  Jadu Maria, vi är många som gillar fam Wahlgren men det är förstås upp till var och en vad man gillar. Vi är säkert ännu fler som ogillar folk som lurar 80-åringar, oavsett om de är kändisar eller inte.
  Gör man sådant bör man fokusera på att skaffa sig en betydligt vackrare insida.

 • Lenea skriver:

  Problemet är att Bianca inte är något ”tonårsbarn”. Hon är vuxen men beter sig värre än en barnunge. Det är verkligen på tiden att hon lär sig lite hyfs. Det är beklämmande att se hennes uppträdande gentemot Pernilla och andra i familjen.

 • jonna skriver:

  hej pernilla, yes du verkar vara en sån underbar person, följt dig, men nu har jag avföljt dig och tänker inte läsa din blogg mer. Hur kan man år 2017 vara nöjd med att man äter lammracks?! Små lamm som tas från sin mamma och sätts i bur och sen dödas?! små ungar! Jag kan inte föreställa mig mina barn skilda från mig, både för lamm och mamma. och även allt med miljöpåverkan och häslsa med kött. Jag förstår att man vill äta kött, men alla borde väl i allafall DRA NER på kött för att rädda vår planet etc. och köttätare, hur kan ni äta ungar?!?! helt sjukt!

 • Helena skriver:

  Att det finns duktiga sångare och skådespelare i familjen Wahlgren är ingen nyhet. Det anmärkningsvärda är väl just detta tv-program. Vad tillför det förutom att de säljer ut sig totalt, berättar om sexliv och har bråk som inte är av denna värld. Sån fruktansvärd brist på respekt för andra människor när man beter sig sådär. ”Alla familjer med tonåringar bråkar” ”det blir såna reaktioner när man varit ensamstående mamma” etc. Bullshit! Många är ensamstående föräldrar utan att barnen blir bortskämda snorungar som tappat respekten för en. Många grälar med sina tonåringar uta att svära och behandla varandra så respektlöst. Skulle ALDRIG acceptera att mina barn (eller vem som helst) tilltalade mig på det viset. Sen kan Bianca inte gömma sig bakom ”trulig tonåring” längre, hon är 23 år och vuxen. Klart som sjutton man kan begära att en person i den åldern kan bete sig!

 • Charlotte skriver:

  Nej Maria, jag skojar inte! Konstigt att du tror det. Du undrade vad det är som gjort Wahlgren kända och jag svarade dig på det. Jag skrev ingenting om lyteskomik eller pengar pga att det var ett påstående från dig.

 • Lenitha skriver:

  Hej! Vi tänkte ta oss en tur till Italien med husbil nästa sommar:) Har du ni några tips på vart vi ska åka runt och titta på? Kram Lenitha

 • Åsa skriver:

  Du verkar bry dig, vad anbelangar entreprenören är det en fullblodspsykopat som gått och väl kan hängas ut.

 • Åsa Bergström skriver:

  Jättekul att se detta trevliga program om Wahlgens. Jag kan känna igen mig i Pernilla och Bianca. Jätteduktiga kaxiga kvinnor. Mina tre flickor hade inte teater eller skådespel i sig. Däremot är jag som dig Pernilla, ensam mamma men jag gav mig fan att de skulle få utbildning, en är sjuksköterska den andra lärare och den tredje läkare . Själv är jag väl lite av skådespelare eftersom jag ofta är statist. Min första statistroll var i Varuhuset. Där var Christina Scholin med/Med vänlig hälsning, Åsa

 • Katja skriver:

  Ligger hemma, magsjuk. Tittar på reprisen av Wahlgrens värld. Alltså, på slutet haha. Du räddade min kväll. Du måste in på toa och komma på frågorna. OMG!
  Ha en bra helg!

 • CC skriver:

  Hej fina du. 💗Jag älskar Wahlgrens värld och tycker att du är en fantastisk mamma. Jag tror
  att vissa som har kommenterat negativt här
  ovan inte har tonårsbarn , det är inte lätt att
  hantera vissa situationer och bråk med tonåringar, man är inte mer än människa
  ,ibland blir man kränkt , besviken osv även
  fast man är mamma, så det så😄Kram

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så härligt ni har det på er Italien resa.
  Underbara bilder och vilket fint väder.
  Ha det fortsatt bra och kör försiktigt.

  Kram Sandra

 • Anna skriver:

  Säg åt Bianca att vlogga!!

 • Lena skriver:

  Men hallå Bianca är inget barn hon är 22 år. Då ska man inte acceptera att hon beter sig som gör gentemot dig och säger ”jävla käring”. Hon borde ha vuxit upp för länge sedan. Den enda vuxna personen i familjen verkar vara Oliver.

 • Sofia skriver:

  Själv tycker jag det är befriande att se en familj där man har sådan öppenhet även om det förstås har sina baksidor. Det är nog betydligt vanligare att familjer har en hel flock elefanter i rummet och pratar om varandra i lönndom men inte till varandra, vilket gör att man förlorar öppenheten och därmed en riktig närhet.
  Jag tycker man uppfattar stark kärlek och starka band mellan alla i familjen så i mina ögon tycker jag det är schysstare mot Bianca att hon får veta att även Oliver tycker likadant istället för att Pernilla pratar om ena barnet med det andra. Bakom ryggen, som det blir om Bianca inte får veta något. Helt rätt att säga tycker jag, ut med det så kan alla känna sig trygga med var de har varandra och få en chans att bemöta.

 • Charlotte skriver:

  Man blir ju stum av din kommentar Maria! Vilka tankar du har.. du frågar vad familjen tillfört? Vet du inte att Linus är skådespelare? Att Christina en gång var ett stort namn inom filmens värld? Att Niklas både sjungt och även han spelat teater i en mindre skala då? Att Benjamin just nu håller på att slå igenom duktigt inom musiken? Tja, vad har dom tillfört? Dom har glatt OCH glädjer många där ute på olika vis. Kallas för att underhålla om du inte vet det. Hoppas det klarnat något! Nämnde inte Pernilla men förmodar att du vet eftersom du är på hennes blogg vad hon har och vad hon åstadkommit genom åren.

 • Maria skriver:

  Bianca är vuxen! Hela klanen är vuxen. Realtysåpan är lyteskomik på högsta nivå. Men det kanske man inte förstår ? Pengar äger sägs det. Vem? Vem bryr sig över huvudtaget om denna familj i så enormt behov av att synas? Vad har denna familj tillfört? Mer än då lyteskomiken. Jo drevet mot en entreprenör med fokus på hälsa och skönhet i Stockholm. Där ett gäng meningslösa änglar fick sorti tack och lov.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Oliver och Benjamin är de som har perfekt uttal och klarar sig bra på den italienska dom kan och förstår. Vi andra – inte så mycket…! 😉

 • Tara skriver:

  Jag läser både bloggen – även Biancas – och ser på ”Wahlgrens värld” och tycker att de bjuder på sig själva, på både gott och ont 😉 Man både skrattar och får tårar i ögonen. Det enda jag kan tycka är lite tråkigt — och blir lite tjatigt – är att det hela tiden hörs ”jag har varit/är ensamstående” eller ”hon har varit/är ensamstående, men klarar ändå att jobba SÅ mycket osv”. Tyvärr är det idag väldigt många som är just ensamstående, men de får klara av det och många har nog inte hälften av hjälpen som Pernilla faktiskt har/har haft.

 • Helene skriver:

  Jag har haft samma situation som du med en icke närvarande pappa till mina 3 barn…

 • Maggan skriver:

  Bianca är inget barn.

 • Anngelicka skriver:

  Förstår inte Helene att du kan skriva så till Pernilla.En mamma som alltid har funnits där för sina barn. Jag vill bara ge dig Pernilla milj kramar.

 • Jenny skriver:

  Hej
  blev lite nyfiken, talar någon av er i familjen italienska? 😊

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack Nathalie! Det ska vi verkligen ! Magiskt vackert här!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vad mysigt! Det är lustigt men det är många som berättar att dom ses flera stycken eller har torsdagsmys med familjen framför Wahlgrens Värld – just för att alla gillar att se programmet tillsammans!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Nu är det ju så att jag och Bianca har haft en väldigt turbulent relation sedan lång tid tillbaka. Jag har varit ensamstående med en pappa som inte har varit närvarande , och Bianca tog ofta ut sin ilska och besvikelse över det på mig. Det är väldigt vanligt att det blir så med skilsmässobarn där den ena föräldern sviker barnet. Dom tar ändå ut sin ilska på den föräldern som dom är trygga med och som dom vet inte lämnar. Detta har naturligtvis varit väldigt påfrestande för mig och ibland har det varit omöjligt att vara den ”perfekta mamman” när man har så mycket att jobba emot. Vi visar vårt liv som det ser ut, och det ser självklart inte ut så hos alla familjer. Här finns mycket temperament och känslor…!! Att jag tar in Oliver- som är storebror och fått ta ”papparollen” med jämna mellanrum – i diskussionen i bilen , är för att Bianca ska förstå att det är inte bara jag som tycker att hon beter sig illa. Det tycker jag inte är att gå över någon gräns. Men alla reagerar olika , och vi har valt att visa upp vårt liv helt ofiltrerat, och då får jag också ta att folk reagerar på olika sätt.

 • Anngelicka skriver:

  Hej Pernilla!!Wahlgrens värld äääääääääääger hihi.Ännu ett lika bra och roligt program.Jag och min dotter har som tradion nu att se programet på fredagar när hon slutar skolan.Jag tittar på torsdagskvällen och eftersom hon sover då så ser vi det tillsammans med en god fika på fredagen.En mysig start på helgen.Hon tycker ni är så härliga och roliga och jag håller med henne vi älskar er hihi.Hoppas ni får en forsatt härlig semester kram från mig.

 • Nathalie con Luna skriver:

  Ha det underbart på villa San M. Drick massa vin och njut av utsikten! 🍷

 • Helene skriver:

  Såg Wahlgrens värld idag på play och kän­de att era bråk (du och Bianca) inte är något som ska föreko­mma mellan barn och föräldrar.
  Du som borde vara den vuxna i er relation är inte det. Tex när du tog upp i bilen att det är inte ba­ra jag utan även Oli­ver också som tycker du är sur och otrevlig . Så säger inte en fö­rälder. Man använder inte barnen mot var­andra. Kändes väldigt omoget vid flera tillfällen hur du til­ltalar framförallt Bianca. Kan förstå att man inte alltid är den mest lugna och balanserade förälde­rn men idag upplevde jag att du gick över gränsen………..­….trist att se tyc­ker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram