Bella Roma!

Inget besök i Rom – utan att gå till vackra Fontana di Trevi , såklart!

 

 

img_2213.jpg img_2214-1.jpg img_2212.jpg

img_2237.jpg

 

Vi semester-amatörer , som inte har en Selfie-pinne…!  😉

 
img_2228-1.jpg

img_2210.jpg

 

Eftersom vi inte var dom enda  svenskarna på plats vid Fontänen, så blev det även lite fotografering och Selfies med gulliga svenskar och ”Wahlgrens Värld-fans” ! :-)

 

img_2226-1.jpg

 

De stora kidsen ville äta lunch på nåt ställe långt borta med taxi , men vi ”gamlingar” satte oss istället vid Fontänen och åt lunch i luuuugn och ro….   :-)

 

img_2224.jpg

 

Fina lilla mamma och pappi….! 😍

 

img_2231.jpg

Bredvid oss vid lunchen satt ett trevligt par som var i Rom för att fira 50-årskalas!  Mia och hennes man Stefan.  Supergulliga!! 

Mia berättade att hon och hennes två tonårs-söner samlades i TV-soffan varje torsdag för att kolla på Wahlgrens Värld tillsammans!  :-)   Så himla gulligt,  och kul för oss att märka hur populär och omtyckt vår Realityserie är…! 🤗 

Tusen tack Mia och Stefan för en supertrevlig lunch , och lycka till med festen!!!  🎈😋👍

 

 
img_2233.jpg

Johannes –  vår ständige följeslagare och v ä r l d e n s bästa filmfotograf!!!!   Han ÄR vårt program!!!

 

img_2195.jpg

 

Vi äter sååå mycket gott här Italien!!!

 

img_2197.jpg
Riccotaost med Honung och Valnötter!  Ett recept jag ska sno rakt av!

 

img_2241.jpg
img_2245.jpg

 

Middagen i går kväll var amazying!

img_2247.jpgimg_2243-1.jpgimg_2252.jpgimg_2255.jpg

 😅😍

Hej då Rom !   Nu drar vi vidare!

11 reaktioner på “Bella Roma!”

 • Veronika skriver:

  Åh vilken underbar resa :) Ska till Rom om en månad så tipsa gärna om bra restauranger om du har möjlighet… Är det nån familj som har koll på bra italiensk mat är det ju ni 😉 // Veronika

 • lise05 skriver:

  Ciao !
  Alla vägar bär till Rom :). Ska bli kul att se eran tripp runt i Italien på WV !.
  /lise

 • Rosa skriver:

  Så mysigt ni har det, vilken fantastiskt fin present till din fina pappa. Så gulliga ni är som tar er tid för alla fans ni möter, så omtänksamma allihop.
  Dina föräldrar är ju bara så fina tillsammans, vilket par. Fortsätt och njut av vackra Italien och att ni är tillsammans.

 • Ej avundsjuk skriver:

  Och om dom sen blir bjudna? Skulle det vara något problem?
  Världen vore bättre utan avundsjuka och missunnsamhet 😉

 • Oslojenta skriver:

  So what? Kan vara många olika orsakar till att resan inte blivit av tidigare. Inte vår sak! Dessutom tror jag att gåvan inte består enbart av den ekonomiska sidan av saken. Pernilla vet så mycket mer om sitt italienska påbrå i dag, och hon ger sin familj allt hon har fått veta och allt hon tycker om i Italien. Att resan filmas är bara ett stort plus! Kram till familjen! (Måtte rettferdigheten seire, Christina!)

 • Kina skriver:

  Hej
  Vilka fina bilder på dina föräldrar och vad maten ser god ut. Ska bli roligt att se när det kommer på Tv. Läste på biancas blogg att hon är påväg till er, vad mysigt. Snart är det torsdag.

 • Pretty Home Blog skriver:

  Pernilla,
  Blir riktigt arg och ledsen när jag läste vad som hänt med din mammas lokal och det som gör mig ännu mer arg är när personen i fråga försöker få det att låta som hon är utsatt för något drev och inte gjort något fel. Då kan jag säga att alla vi som drivit business och hyrt en lokal vet vad som krävs. Vi förstår också att hon hade aldrig kommit in i lokalen om det inte vore för din mamma som hade kontraktet. Vad som hände sedan behöver vi egentligen inte veta. Hon vet att hon kunde agerat annorlunda och vad som än inträffat så vet hon att hon skall ersätta din mamma för att hon haft möjlighet att komma åt kontraktet på den lokalen hon nu lagt beslag på, allt annat är orimligt! Hon hade fortfarande kunnat agera och ersatt din mamma för att hon fått tillgång till kontraktet. Det är det minsta! Om hon nu är så hederlig som hon påstår så är det väl bara att betala den ersättning för överlåtelse av avtal som din mamma vill ha. Ett hyreskontrakt på en butik är värt pengar och det ingår i verksamheten, det vet alla som bedriver verksamhet, och det är helt lagligt.
  Självklart skall denna kvinna som kallar detta drev inte ljuga för en hyresvärlden, det är det heller ingen som kräver, men att någon skulle ge henne ett hyreskontrakt på denna adress förefaller helt orimligt som din mamma dessutom haft i 22 år.
  Jag hoppas din mamma får den ersättning för hyreskontraktet som hon begärt. Allt annat är helt orimligt!
  //Berith

 • Ullis skriver:

  Inte för att det angår mig… men… jag blir bara lite förundrad… Du ger din pappa i present att åka till Italien… FÖR TJUGO ÅR SEDAN… och den resan blir inte av förrän Wahlgrens värld är med och filmar… och kanske även betalar… Hm… 🤔

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Härliga bilde från Rom 😍

 • Nathalie skriver:

  Ni är så mysiga! Så roligt att du är här i Italien. Var så ledsen att höra om kvinnan som var dum mot din fina mamma. Jag ska aldrig gå in i den butiken. Siete veramente fantastici! Una bellissima famiglia! 🍷❤️💋

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Bella donna.
  Mozzarella, tomatsås italia pizza.
  Kanterna Pernilla pizza italia.
  Kärlek…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram