Belmond Villa San Michele i Florence!

Efter ett ”hårt liv” i Husbil på slingriga vägar i Toscana,  så har vi nu tagit oss till vackra Florence och ett av de vackraste hotell jag har bott på i hela mitt liv! 🙌

Belmond Villa San Michele. 

Det som en saga-  eller som att vara mitt i en romantisk film , att vara här!

I går kom dessutom Oliver och gjorde oss sällskap igen , så nu är vi alla samlade – förutom Theo som vi såklart alla längtar efter jättemycket!!!

 

img_2491.jpg

53e98cae-56b3-4eb9-bf45-3f68fd257afb.jpg

img_2490.jpg

8f803505-5d8e-465a-b9ea-5b7fedda5b51.jpg

belmond villa san michele
5c909baa-4c16-447f-9da6-c6a476bc54ea.jpg
57a6835b-c8d8-4a83-9af8-58999624b13f.jpg
3118d224-5e73-4e0f-b246-8f5691df68ec.jpg
mat florens bianca blogg
img_2478.jpg
img_2480-1.jpgimg_2484.jpg
oliver & benjamin italien
img_2497.jpg
img_2496.jpgimg_2492.jpgimg_2499.jpgimg_2501.jpgimg_2500.jpg
Utsikten här tar nästan andan ur en…..!
1c2206ae-9530-4d1c-9c99-b85337a182cd.jpg
img_2509.jpg

 

Här trivs vi , jag och mitt lilla flickebarn….! 😘

 

Flera av bilderna i detta inlägg har jag lånat från Biancas blogg.

72 reaktioner på “Belmond Villa San Michele i Florence!”

 • E skriver:

  Bananskal betyder att man kommit in i en bransch med hjälp av någon. Din mamma var gigantisk då det begav sig. Att tro att du hade haft lika stor chans på egen hand med ”vanliga” föräldrar kan du tro om du vill. Biancas chanser ska vi inte ens tala om med tanke på konkurrens idag. De skulle inte vara lite tufft för henne.
  Du säger att vi ska googla dig för dina prestationer. Men prestationer är något helt annat än bananskal. Vad du gjort och hur du hamnat där är olika saker Pernilla. Jag undrar vem som förstår vad det handlar om jag.
  Jag kan ha fel men kritik och förluster verkar ta fram de sämsta sidorna i dig.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack Nathalie! Så skönt med smarta människor som förstår vad det handlar om. Ni som skriver om bananskal hit och dit. Sätt er och googla oss en dag på Youtube. Där kan du se vad vi har presterat på scenen och i TV genom åren , och det kan knappast kallas för Bananskal. Ett tröttsamt ord man tar till i brist på kunskap. Det är inte lätt att göra reality, men vi har lyckats att hitta en känsla i programmet som folk uppenbarligen gillar väldigt mycket! Detta får vi alla bekräftat varje dag vi går ut på stan eller möter folk som berömmer programmet! T om pressen och recensenterna har gett oss tummen upp, istället för att skriva ner oss – som hade varit väldigt enkelt när man sticker ut hakan och blottar sig så mycket som vi gör. Så jag är STOLT över vår Realityserie och otroligt TACKSAM över alla den kärlek vi får av så många tack vare programmet!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack gulliga ni för fina kommentarer! Blir glad av att ni är så många som gillar vårt program!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Nu är det ju så att allt som har hänt, vill jag inte ta upp framför kamerorna och det är saker som jag heller inte vill läsa om i pressen igen – så då blir mitt enda val att gå undan och att inte bemöta Biancas ord just där och då.
  Självklart pratade vi om det i efterhand och då var jag väldigt tydlig med berätta varför jag reagerade på vissa saker . Små barn vet inte allt som händer mellan sina föräldrar och det är BRA att Bianca är inte medveten om mycket som hände mellan hennes pappa och mig. Men just därför är det också onödigt att hon uttalar sig om det , eftersom jag inte vill bemöta kritiken – även om jag borde. Min tystnad får tala för sig själv. Resten tar vi med varandra i familjen ”Off Cam”

 • Maria skriver:

  Lyssnade på er senaste pod och fick höra att Bianca fått skit för att vara respektlös
  mot digi Wahlgrens värld. Jag tyckte att ditt sätt att vara mot Bianca efter hennes deltagande i ”skvallerpodden” var jättehemsk att se på. Är det ingen mer än jag som reagerat på det??? Hon fick gå där ensam och försökte få förklara hur hon hade känt sig under skilsmässan men fick bara skit och iskallt bemötande. Synd att inte ta barn på större allvar efter en skilsmässa. Det visade ju sig också att det inte hade varit så allvarligt när det väl lyssnades på. Annars ett stort fan till Er alla. Kram på dig Bianca

 • CS skriver:

  Wahlgrens värld är så himla bra!! ❤️❤️❤️

 • Sofia skriver:

  Det som ”driver dem till säsong 2” är vi som tittar, såklart. Skulle aldrig ha blivit en säsong till om det inte fanns så många tittare. Och där ingår du också, Helena, eftersom du tydligen tittar på programmet.
  Varför skulle det vara fult att vilja synas? Det är väl ett personlighetsdrag så gott som något, och är väl närmast en förutsättning för att trivas i jobbet som artist, programledare, tv-hallåa eller vad du vill där man syns. Varför ska man ”erkänna” att man gillar att synas? Varför ska man ”erkänna” något överhuvudtaget – vi har väl alla rätt att vara de vi är? Ska vi bara vara toleranta mot de vi uppfattar är lika eller har det sämre, men övriga är det fritt att spy på? Det var ju moget.
  Om du tycker att familjen saknar integritet (tycker inte jag) och att du klarar dig utan programmet har jag ett tips: byt kanal.

 • Helena skriver:

  Det är många som vunnit både let’s dance och Melodifestivalen. Inget konstigt eller störande i det. Men hur många fläker ut livet i tv bara för det? En säsong, lite annorlunda, märklig erfarenhet men okej, älskar man uppmärksamhet så låt prova. Men säsong två? Vad driver en till det? Hur mycket bekräftelsebehov finns det egentligen? Sen tycker jag det är patetiskt att gömma sig bakom ”vi bjuder på oss själva” ”vi ger glädje till svenska folket” etc. Svenska folket skulle överleva alldeles utmärkt utan att se Bianca vara oförskämd mot sin mamma och utan att veta att Pernilla inte kan passa tider och inte vet var gasen sitter på en bil. Känns mer klädsamt att stå för att man gör programmet för man älskar att synas och älskar bekräftelse samt inte har så mycket integritet. För det är ju det det handlar om.

 • G skriver:

  Hanna: amen to that. Hade inte sagt det bättre själv. Hör jag nån till säga att blogga är att jobba…. Att kändisblogga är att få betalt för sitt bekräftelsebehov och så långt från att ”jobba” man kan komma. Heder till Isabella.

 • G skriver:

  Varken b eller p hade hamnat i showbiz utan c så bananskal – ja.
  Sen är det väl inte då mkt att de presterar som vad de presterar. WV och bloggen är intellektuell försmutsning: hej jag blir fotad, hej jag har en podd (asså att podden ens har lyssnare…) hej jag äter mat, hej jag vet inte var gasen sitter på en bil, hej jag vet inte vad Brexit är. Tack: 7 miljoner!
  Men det som stör mig mest är att folk inte bara köper det här utan ”älskar det” och fullkomligt dyrkar den här dumheten. Skrämmande. Sorgligt. Den end förklaringen jag hittar är att folk kan identifiera sig i osäkerheten och kaoset i wahlgrens liv och på så sätt må bättre. Att kändisar inte är perfekta. Men att det ska behövas ett tv program till det?

 • Hanna skriver:

  Haha, knappast va? Blondinbella är inte mycket äldre än Bianca men driver eget företag, har bott hemifrån i flera år, uppfostrar två barn etc. Vad man än tycker om henne som person så är hon så långt ifrån curlade 90-talister man kan komma. Hon JOBBAR, springer inte runt och blir filmad dagligen och kallar det för hårt jobb. Hon skilde sig för bara några månader sen men kämpar på med jobb och barn, till skillnad från Bianca som blir dumpad och då knappt klarar av att utföra det glidarjobb hon har samt beter sig som ett svin mot sin familj med ursäkten ”hon mår ju så dåligt”. Blondinbella spelar i en helt annan liga vad gäller styrka och yrkesproffsighet.

 • Camilla skriver:

  Hej!
  Gillar också att kolla på Pernillas Värld, många härliga skratt.
  Om man uttalar ordet ”kärring” med ett R alltså ”käring” så är det mer ett kärvänligt ord.
  Men varför hänga upp sig på det, det ordet har man själv sagt (fast kanske mest i smyg när ingen har hört det 😉 )
  Kram <3

 • Elin skriver:

  Så tröttsamt med så många tråkiga kommentarer här, en del kan ju inte ens nästan bete sig som folk…
  Fortsätt vara du Pernilla, så skön människa!

 • AnneM skriver:

  Jag tror att jag är född i fel land! I mitt nästa liv ska jag födas i Italien! Tror du att man kan välja det? 😉 Älskar Italien!
  Ha det gott!
  Kram Anne
  https://liteuppochner.blogspot.se/2017/10/hipp-hipp-hurraaaaa.html?m=1

 • Sofia skriver:

  Nu tror jag att din kommentera hamnat på fel blogg. Det verkar som att det är Blondinbella du tänker på.

 • Ann skriver:

  Älskar er tv program.ni är helt underbara ..Skrattar alltid.men tycker Bianca är lite respektlös motsin gulliga mamma

 • Marita skriver:

  Heja familjen Wahlgren!
  Ni förgyller min vardag, och så får jag skratta igenkännande😉
  Och ni förgyller även mina söndagskvällar, du och Sofia❤️
  Fortsätt i samma anda👏🏻👏🏻👏🏻

 • Carola skriver:

  Ja, är det någon som kan roa så är det du! Wahlgrens värld är den bästa dokusåpan som någonsin visats i Sverige.
  Vi skrattar högt här i soffan varje avsnitt, både maken och jag.
  Tack för att ni bjuder så otroligt mycket på er själva, det är uppskattat!

 • Carola skriver:

  Amen på den 👍🏾

 • Nathalie skriver:

  På ett bananskal? Utan att prestera? Kan du dansa så bra att du vinner let’s dance? Har du varit med i musikaler och melodifestiver? Framför allt, skulle du klara av ett film team som ringer på 7 på morgonen varje dag och du bara måste prestera?

 • Denise skriver:

  Jag tror att dom elaka kommentarerna grundar sig i en irritation över att alla ni halkat in i branschen på ett bananskal och tjänar massor med pengar utan att prestera. Det är nog så att folk är less på att ni syns i media ständigt och jämt och att ni reser och shoppar besinningslöst utan en tanke på miljön.

 • Ingela skriver:

  Så vackra bilder och jag förstår fullkomligt att utsikten nästan tar andan ur dej , bedårande vackert … Njut av tiden i Italien tillsammans med dina fina barn 😀

 • Sofia skriver:

  Att du ens ska behöva förklara detta? Men hoppas att de som kommenterat får sig en tankeställare…och inte drar förhastade slutsatser i fortsättningen.

 • Anna skriver:

  Sofia.. jag kan inte hålla med dig att många 23 åringar är som Bianca, både min o väninnornas barn har aldrig gapat och kallat oss det ena o andra. Att försvara ett sådant beteende är inte ok och att sedan skylla på att man har haft det tufft pga ensamstående mamma, många är ensamstående och gör så gott dom kan

 • Helena skriver:

  Använder din 9-åriga dotter samma språk som du?

 • Charlotte skriver:

  Håller verkligen med dig Viktoria! Tycker som dig, men samtidigt kan man ju inte säga att man ska läsa en annans blogg bara för att man inte tycker som ägaren till bloggen.

  Alla har vi rätten att tycka o det är kul!! Går det över gränsen o det blir direkta påhopp om ditten o datten, ja DÅ är det dags att byta kanal.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Då tycker jag att du ska ta dig tid och åka hit fortast möjligt! :-) Lycka till på nattskiftet!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Inte alla som förstår sånt , Nathalie…. Inte många som förstår att vi faktiskt JOBBAR också när vi åker på alla dessa resor. Vårt filmteam som också jobbar får jiu såklartäven dom resor och hotellrum betalda -OCH lön…! 😉

 • Charlotte skriver:

  Gått på mitt pass nu. Jobbar i nattpatrullen och har ju som sagt inget att göra, dricker bara kaffe😉 hur som haver, väntar in kommande eventuella larm, men ännu tyst o lugnt. Tittar på Pernillas blogg. Roliga Italien inlägg! Ääääälskar Italien!

  En av mina bästa vänner bor i Rom och jag bara måste åka dit snart. Toscana förresten har jag en moster som bor i och nu kommer jag på att jag faktiskt har en massa anledningar att åka till Italien😀.

  Ha en fortsatt kul resa söta Pernilla med familjen!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det förstår jag! Så vaknade vi upp när vi sov i Husbilen! Magiskt!!!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Härligt att höra! Vad glad jag blir!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina Mamma Mia! Så kul att det är så många som fattar vår humor och som gillar oss just för att vi är dom vi är – och inte fejkar!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack , visst är jag! Älskar att få andra och skratta, och det var det många som gjorde tack vare just den scenen…! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Men då kan du ju ta och fråga alla dom tusentals som var och såg vår Livepod och ÄLSKADE den! Lite korkat att uttala sig om en show man inte ens har sett….! 😉

 • Rabattkatten skriver:

  Vilken vacker miljö! Fin bild på dig och Bianca. :)

 • Sally skriver:

  Det jag såg av din sk livepod var sjuuuuukt tråkigt. Finns några som är bättre.

 • Ksns skriver:

  Googla analhål. Har aldrig sett nån dummare än du.
  Du är en worldsaver du

 • Mamma Mia skriver:

  Men snälla ni alla. Man har alltid ett val. Titta inte på Wahlgrens värld, eller läs deras bloggar om ni bara ska kasta skit. Själv däremot så tycker jag att dom visar en heeelt vanlig familjesida, livet med barn, stora som små är helt enkelt så. Jag tror att om man skulle få kika in i deras värld som bara kastar skit så är det likadant där. All heder till familjen som bjuder in oss. Tack för en bra blogg samt ett fantastiskt bra /roligt program :))

 • Katarina skriver:

  Hej!
  Har aldrig kommenterat, men läser din blogg och lyssnar på din och Sofias poddar.
  (WAhlgrens värld ) .Ni sprider så mycket glädje. Var inne i eran butik idag!
  Trevligt och fint bemötande fina saker och kläder.
  Ha det skönt och härligt i Italien , det är ni verkligen värda.

 • Marie skriver:

  Precis kommit hem från Florens i torsdags underbar stad och landsdsbyggd, min kompis och jag steg upp jättetidigt och åkte ut på landsbyggden i Greve in Chianti och fotade soluppgången bland vinrankor och olivträd så vackert. Vart värt kliva upp tidigt för det var magnifikt

 • Nathalie skriver:

  Hej Maria! Jag tycker det är tråkigt att du har en sån inställning till Bianca och undrar varför du är så arg?

 • Nathalie skriver:

  Förstår inte riktigt din kommentar. Ett tv program ska göras, folk har höga förväntningar och det behövs variation. De åkte husbil ( ett stort schabrak) som Pernilla fick köra själv igenom slingriga vägar här i Italien. är Det är väl självklart att tv5 ska betala.

 • Annah skriver:

  Jag är ensamstående med tre döttrar. Min äldsta är 11 år och tillsammans brukar vi se Wahlgrens värld eftersom vi har hög igenkänningsfaktor i mångt och mycket och skrattar så vi får magknip. Min elvaåring gillar Bianca skarpt (och anser mig vara lika pinsam som Pernilla haha – jag tar det som en komplimang jag), men jag förfäras över hur och vad vuxna människor skriver här inne. När jag och min elvaåring såg delen där Bianca blir tvärilsk och säger kärring till Pernilla så satt min elvaåring tyst en stund och konstaterade sedan ”oj vad ledsen Bianca måste vara eftersom hon sade så”. Jag är stolt över min elva åriga tjej som är så klok och inkännande och skulle önska att de vuxna som skriver på så låg nivå här inne insåg hur dumma de gör sig själva (eftersom deras kommentarer egentligen handlar om dem själva och varken om Bianca eller Pernilla).

 • Anngelicka skriver:

  Jag håller med dig Pernilla man skriver verkligen inte så.Så himla vidrigt.I bland finner man inga ord om vad folk kläcker ut sig.Tusen kramar från mig till dig/Familjen💕💕

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Härligt att höra Angelica! Kärlek till dig!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack Angelica! Man kan ha synpunkter på programmet och tycka att Bianca är rolig eller inte. Oförskämd eller inte. Men att skriva kränkande kommentarer om min dotter på min blogg – då går man ju över gränsen för vad som är ok som vuxen att skriva till en annan mamma! Snacka om att kasta sten i glashus!

 • Sofia skriver:

  Malin, och jag är säker på att trots ditt fasta jobb, pojkvännen och det kommande barnet så både gjorde och sa du ogenomtänkta saker för det har vi alla gjort. Oftast mer som unga än som äldre. Det är en del i att växa upp.
  Alla beter sig dumt mot varandra någon gång, varför låtsas att du gått genom hela livet utan att någonsin ha gjort fel? Så skenheligt.
  Visst har Bianca temperament, men också mycket typiskt ungdomlig jargong som av en del förväxlas med elakhet. Hon måste ju kunna få vara den hon är även om hon inte är lika felfri som du och även om du inte förstår hennes humor.

 • Anngelicka skriver:

  Så himla onödigt,Dumt,elakt bara sitta och komma på och skriva så elak kommentar.Maria varför!!! Varma kramar till dig Pernilla och din fina familj❤️

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Om man spelar in en TV-produktion betalar alltid kanalen eller produktionsbolaget resan för samtliga inblandade i programmet, vilket TV-program det än gäller. Och är man ledig får man lösa det själv såklart.

 • Cissi skriver:

  Wow! Så vackra bilder, grymt att du har kört en stor husbil i Italien 👌😊
  Ha en fortsatt fin semester !!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Nina . Jag kommenterar aldrig min ekonomi , men ta gärna reda på fakta innan du uttalar dig. Allt är inte som det ser ut…

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  MARIA: DU är en vidrig människa som skriver så om MIN DOTTER på MIN blogg. Stackars DINA barn som har dig som mamma som sitter och skriver såna vidriga saker om någon annans dotter. Visst, vi har en turbulent relation men i grunden har vi också mycket kärlek . Och hon sa inte ”Jävla” kärring – utan endast ”Kärring” – om nu rätt ska vara rätt. Inte för att det är något som är ok , men som jag har skrift förut på bloggen – så mådde Bianca väldigt väldigt dåligt i början när vi spelade in säsong 2. Hon var deprimerad och hjärtekrossad och det gick ut över oss alla. Hon var väldigt labil i sitt humör och det var jobbigt just då för oss alla ,men så här i efterhand så kan jag också förstå henne. Ni som har fått hjärtat krossat eller har vuxna barn som har drabbats av det samma vet att livet inte ter sig i rosenrött just då , och varje dag är en kamp för att orka… Då tar det på krafterna att spela in TV varje dag , och i det här fallet orkade inte Bianca fejka att hon var glad , utan det är en tjej med brustet hjärta vi ser i många avsnitt… Kan vara bra att tänka på nästa gång man skriver att någons dotter är Vidrig……

 • anne skriver:

  Precis.
  Så enkelt är det!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina Carina!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Benjamin hann inte komma in, innan han satte sig och spelade! :-) Kolla in min Instastory!!

 • Sofia skriver:

  Anna, hon säger inte hemska saker om sin mamma och mormor. Om du uppfattar det på det sättet så missuppfattar du henne.
  Visst var det onödigt att säga ”jävla kärring” men inget unikt, så har många sagt före henne när det runnit över. När hon blir lite äldre kommer hon precis som de flesta bli bättre på att behärska sig.

 • Nina skriver:

  Ja, fina bilder och fint hotell! Men det är kanal 5 som bjuder på hela kalaset. Lyckans ostar som blir bjudna på alla möjliga resor och restaurangbesök tack vare programmet. Och inte oavlönat heller. Olika faller ödets lotter!

 • Kristin skriver:

  Betalar Kanal 5 resan?

 • Victoria skriver:

  Alltså ursäkta mig men vad är felet på er? Absolut Bianca kanske inte har perfekt attityd mot Pernilla, men vem fan har perfekt attityd mot sin mamma? Har man perfekt attityd kan man ju börja misstänka att nått står skumt till.

  Jag tycker att det är fantastiskt att se Pernilla & Biancas relation. Dom visar verkligen sina riktiga jag utan något fejk över det hela. Dom visar att en relation inte alltid är perfekt.

  Sluta läs Pernillas blogg om ni ska tycka illa om hennes barn. Patetiskt

 • Malin skriver:

  Nej hon är inte precis som vilken 23-åring som helst. Alla bitchar inte så mot sin familj. Och vadå inte vuxen? När jag var 23 hade jag avslutat en treårig utbildning, hade fast jobb, bodde med min pojkvän sedan tre år tillbaka och väntade första barnet. Menar du att jag hade kunnat bete mig hur bitchigt som helst mot min omgivning och skyllt på att jag är så ung och inte vet bättre?

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Åhhh så härliga bilder. Mysigt ni har det. Njut på och ta hand om er.

  Kram Sandra

 • Camilla skriver:

  Jag jobbar i butik och har sett både 40, 50 och 60-åringar bete sig betydligt värre än Bianca! Folk är helt galna!! Jag gillar Bianca!

 • Anna skriver:

  Helt normal ung tjej – en 23-åring som säger jävla kärring till din mamma och som säger hemska saker om både sin mamma och mormor. Det kanske kan vara normalt för en tonåring men absolut inte för en 23-åring.

 • anne skriver:

  Gud vilka vackra vyer. ♥
  Godsaker för själen.
  Var det nån av er som satte sej å spela på flygen i vackra salongen. ??♥

  Jag skulle ha svårt att hålla fingrar i styr. Ha ha
  Fånga stunden nu Pernilla
  😉

 • Charlotte skriver:

  En väldigt fin bild på dig o din älskade Bianca. Mycket kärlek där….. 💚

 • Eva skriver:

  Känner du henne eller?
  Du har inga egna barn eller?

 • Veronika skriver:

  Hej
  Njut av er trevliga semester i Italien!!!😊
  Kram

 • Sofia skriver:

  Men snälla nån, Bianca är som de flesta 23-åringar även om hon lever ett lite annorlunda liv. Speciellt vuxen är man inte förrän någonstans mellan 25 och 30, men man måste nog vara betydligt äldre för att veta att det är så. Rent vetenskapligt är förmågan att förutse konsekvenser inte färdigutvecklad förrän vid 25 års ålder, så tonårshjärnan är kvar även om lagen påstår att man är vuxen.
  Så låt henne göra och lära av sina misstag precis som alla andra. Hon är inte en ”vidrig människa”, bara en helt normal ung tjej.

 • Maria skriver:

  Fina dotter!! Den dottern är en vidrig människa! Hon är en vuxen trettonåring! Stackars mamman till denna dotter!.

 • Carina skriver:

  Hej !
  Jag bor i Kiruna och följer med glädje din blogg och Wahlgrens värld. Jag upplever er jordnära och underhållande och med alla fina bilder från Italien får mig verkligen att längta dit. Har velat åka dit länge…. Men har inte kommit dit ännu ☺
  Önskar er en fortsatt fin resa

 • Anngelicka skriver:

  Så fina bilder du bjuder på.Ni är så fina allihopa.Det är så kul att följa dig på bloggen läsa om allt du gör och få vara med om. Läser även dina fina dotters blogg. Nu ska jag koppla av lite med att lyssna på din roliga pod.Ha en fortsatt skön dag kram💕

 • Conny Stavros skriver:

  Ciao.
  Bella fiaba.
  Bella montagna, pieno di amore…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram