Benjamin på scen i P3 guld!

Om ni missade Benjamins grymma framträdande på P3 Guld- Galan , så kommer båda numren här! 

SÅ obeskrivligt STOLT över denna begåvade kille, och hur han GLÄNSER på scen!  💥❤️

 

 

 

 

 

16 reaktioner på “Benjamin på scen i P3 guld!”

 • Elin skriver:

  Bra skrivet Gina!, kunde inte uttryckt det bättre,tur det finns andra människor än jag som reagerar.

 • Helena skriver:

  Det är ofta dem som på ytan verkar oberörda som innerst inne smärtar. Människor som hela tiden har pressen på sig att underhålla och få andra att reagera och skratta det är dem som inte kan tillåta sig att visa sitt rätta jag.
  Det måste vara oerhört jobbigt och krävande.

 • Elin skriver:

  Tycker också Bianca är värd all lycka och framförallt sitt välmående!Hon borde vara mer rädd om sig själv men det är ju charmigt att vara så öppen också,hon förtjänar någon som älskar henne utan att vilja ha något av henne!

 • Elin skriver:

  Jag tror också Bianca behöver hjälp och framför allt är hon INTE konstig som det lät på Alice och Lovisa. Jag tycker det var VÄLDIGT modigt av Bianca att liksom stå med hjärtat i handen och säga att Alice och Lovisa betyder mycket för henne!Bianca har kommit långt med sig själv, mycket längre än Alice i detta fallet,(Lovisa bemötte det något bättre).Jag reagerade för börjar man gråta sådär i en podd så ska man hantera det bättre än vad Alice och Lovisa gjorde, det kändes som Bianca var allas egendom att andra får göra som dom vill med, man ska inte behöva gråta på det sättet ut i en podd med så många som lyssnar, hon fick verkligen blotta sig och jag önskar det finns någon där som kan ta hand om henne och att hon får den hjälp hon behöver!

 • Elin skriver:

  Menar du mig Ulrika så förstår jag inte vad du menar med att höja min IQ?, om jag tycker någon blir bemött fel så säger jag det oavsett vem det är. Så bra skrivet Marie!, det var precis så jag kände men du uttryckte det bättre,tur det finns människor som liksom jag tänker till en extra gång och ser personen bakom saker som sägs.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  🌟Vilka stjärnor.
  Benjamin Ingrosso, Bianca Ingrosso, Theo och Oliver…

  Sofias änglar.
  Ikväll 23/1 kanal 5 Dplay 21.00.
  Kimberly träffar Bianca Ingrosso.
  https://youtu.be/uQnQzZJZ-Ro

 • Elin skriver:

  Hörde Alice och Biancas poddavsnitt ”legenden” nyss men fick stänga av för jag tyckte det blev jobbigt.. Bianca började gråta och jag tycker inte hon ska behöva göra det inför så många poddlyssnare!,jag har också skrivit ett mejl till Alice och Biancas podd Gmail för jag tycker både Alice och Lovisa, gjorde så fel!,jag vill bara uppmärksamma detta för jag tycker det är viktigt,har man ätstörningar så har det ofta med ens självbild och ens känslor att göra så jag tyckte de var VÄLDIGT klumpiga i sitt bemötande och borde veta bättre kanske rentav växa upp(!)Nu är det säkert många som har synpunkter på mitt inlägg här men jag säger det för jag tycker det är viktigt att man reagerar(!)

  • Marie skriver:

   Jag reagerade oxå på podden!!
   Bianca är såå skör o känslig och dom (framförallt Alice) gick på väldigt hårt.
   Jag har reagerat på Alice beteende mot Bianca många ggr. Alltid mycket prat om pengar o att hon är känd osv… Avundsjuka är den värsta sjukan eller vad brukar man säga?

   Jag hoppas Bianca jobbar med sig själv, så hon blir starkare som person. Hård bransch hon jobbar i dessutom. Personer som skämtar mycket o driver med alla (o sig själv) är väl ofta dom som ”flyr” nåt o liksom gömmer sig bakom en fasad, när dom i själva verket behöver hjälp. Bianca behöver hjälp o jag hoppas hon får den bästa för det är hon värd ❤

   • Mia skriver:

    Precis så känner jag med, hon anstränger sig för mycket så att andra får sig ett skratt, hon underhåller och slänger in skämt för att andra ska må bra på bekostnad av att hon själv dräneras.

   • Karin skriver:

    Håller med. Fick ont i magen av att lyssna på podden. Bianca växer, hon är ung, modig, det kändes inte bra att höra hennes ”vänner” prata så. Nedlåtande kommentarer förklädda med ett skratt. När någon blottar sig så känns de nästan som mobbning. Hoppas Bianca känner sig stark o blir sin egen bästa vän i detta.

  • Hanna skriver:

   Bianca har ju ganska frekvent visat upp en bitchig och kritisk attityd i Wahlgrens värld. Och då försvaras det av svansen med att hon är härlig och ärlig och att de som inte förstår familjens jargong har ingen HUMOR…. Och när hon då tydligen får liiite tillbaka så är det så synd om henne. Så som hon kritiserar och dissar folk så tål hon nog att alla inte gullar med henne. Annars får man ändra attityd själv. Och för övrigt har Bianca ganska frekvent i poden visat en ganska oskön attityd mot Alice, med mycket avbrytande och förminskande.

   • Marie skriver:

    Precis tvärtemot hur jag ser på det vad gäller Alice o Bianca, se så olika man kan se på saker.
    Jag håller med Elin om det hon skrev att Bianca är konstig (att Alice sa det flera ggr)
    Bianca är allt annat än konstig, hon behöver hjälp och det borde hennes kompisar se!

  • Gina skriver:

   Jag håller med ovanstående kommentar från Elin. Fick ont i hjärtat av senaste poddavsnittet. Jag tror inte att Lovisa och Alice menade något illa men de uttrycker sig väldigt fel gentemot Bianca. Flera gånger påpekar Alice att hon anser att Bianca är ”känslomässigt rubbad” vilket har en väldigt negativ klang och det låter inte särskilt snällt att kalla någon som mår dåligt så. När Bianca sedan gråter och berättar av vilken anledning hon gråter i podden så skrattar både Lovisa och Alice varav Alice säger ”du är den konstigaste jag känner”.
   Jag tror inte det är det man vill höra när man börjar gråta. Det blev så uppenbart att Bianca kände sig dålig i den situationen hon framställdes. Istället för att Alice ska påpeka att Bianca är känslomässigt rubbad och ”konstig” så tror jag Bianca bara hade behövt en kram och få veta att hon är bra som hon är. Jag önskar Bianca allt gott. Hon verkar vara en jättefin och ambitiös tjej, hon behöver bara tro på sig själv mer, många styrkekramar till henne!

   • Marie skriver:

    Håller helt med dig Gina! Bianca måste veta att det inte är något fel med henne.
    Tror hon har haft en tuff barndom som har satt djupa spår. Hon får säkerligen mycket kärlek men det tar tid o läka.
    Hoppas hennes vänner kan se vad Bianca behöver så hon får hjälp o stöd på vägen. (Istället för nedlåtande kommentarer som i senaste podden) 😢❤

 • Ulrika skriver:

  Benjamin är SÅ talangfull!
  Kommer han göra ngt åt sitt ”talfel/läspning”?
  Jag tycker dock det är charmigt och ger en personlig touch.
  Tack för en underbar föreställning samt bra blogg!

  • Ulrika skriver:

   Ulrika
   Jag tycker det är SÅ bra att du förmedlar dina åsikter i ett sk snällt mejl. Kommer du att göra något åt din iq/eq och försöka höja den? Jag tycker bara det är charmigt och personligt att vi är olika.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram