Benjamins succé – & äntligen får jag berätta om mitt nya matprogram!!

Hej vänner!

Det blev en liten bloggpaus igen.

Ibland hinner man helt enkelt inte med allt.

TAAAAAACK för alla FANTASTISKA kommentarer om Benjamin efter varje nytt avsnitt av ”Så mycket bättre”! 💥😍

Jag blir så oerhört STOLT och glad över att att han får den uppskattning och bekräftelse som han är så värd, tycker jag!

Så härligt och fint att mamma-hjärtat spricker av stolthet! ❤️🙌

Extra kul också att låten Benjamin tolkade denna lördagen var min och Emilios låt från början , som Lili och Susie sedan gjorde en cover på.

TÄNK om vi vetat att vår älskade son skulle vara en fullfjädrad artist och framföra vår  ”Only your heart”  i ”Så mycket bättre” – 34 år senare….

Pernilla Wahlgren och Emilio Ingrosso 1991.

Foto: Karin Törnblom/TT

img_5723.jpg

Jäkla STJÄRNA han är!!! 💥🌟😍❤️

img_5724.jpg

Så tryggt och fint för Benjamin också att både Malena och Oskar ur vårt  älskade ”Wahlgrens Värld-team” var med under inspelningsdagarna på Gotland. 

Och APROPÅ vårt grymma filmteam – så får jag nu ÄNTLIGEN berätta för er att jag tillsammans med mitt team spelat in ett HELT NYTT PROGRAM som har premiär på Dplay den 17 december! 

Jag har ju inte varit helt ärlig mot er här på bloggen. 😅

När jag har varit ute och rest runt Sverige och filmat, så har det INTE varit för ”Wahlgrens Värld” – utan för mitt nya Matlaagnings-program tillsammans med världens bästa stjärnkock Thomas Sjögren!! 

img_4448.jpgSå den ”hemlige” killen på bloggen ääääääääär……

img_5494.jpg…min nya kompis THOMAS!!!!😍💥👍👏 

Vinnare av ÅRETS KOCK 2015 samt Kockarnas Kamp 2018!

Stjärnkocken Thomas Sjögren driver flera restauranger – bland annat 2 stycken i  Stora Hotellet i Fjällbacka, samt GRANO (med världens godaste pizzor)  både i  Fjällbacka och Göteborg! 

img_5495.jpgJag och Thomas och vårt team har haft så otroligt roligt tillsammans under de veckor som vi har spelat in programmet! 

Vare sig vi har fiskat löjrom, havskräftor, skattat honung, letat tryffel eller kört Foodtruck! 

0fa76694-861b-4e01-9531-b10bc573a495.jpgc0952390-ded9-47c4-8e5b-dc9ee199b9b7.jpg2c278135-a11e-4749-9cb7-f5ff408a4440.jpg7322c1c6-9a8e-476d-b1d3-0b4172dcc08a.jpgimg_5118.jpgimg_5107.jpgLÄNGTAR tills NI också får lära känna denna härliga & grymma kille bättre!

Och tills vi får visa er resultatet av vår magiska, mumsiga matresa runt om i vårt vackra land!! 

”YES CHEF” har premiär den 17 december på Dplay 

91 reaktioner på “Benjamins succé – & äntligen får jag berätta om mitt nya matprogram!!”

1 2
 • @lina skriver:

  Hej Lina. Eftersom miss W aldrig lär svara själv så ska jag hjälpa till 😀

  Tittar siffror Kanal 5 Vecka 45 2020
  Estonia fyndet som ändra 376 000
  Bergs drömkåk 301 000
  Alla mot alla med Filip o Fredrik 296 000
  Sofias änglar 214 000
  Vägens hjältar 184 000
  Top gear Sverige 183 000
  Wahlgrens värld 183 000

  Plats 1,2,3,4,5,6, SJU! TopGear hamnade före i en kanal som dessutom vänder sig mer mot kvinnor än män. Det finns kanske en anledning att de tänker om på Rådmansgatan.

  För ett år sedan samma vecka (45) hade WV 261 000.
  2018 hade WV samma tid vecka 45: 311 000.

  Tror det är sämsta notering ever faktiskt. Källa MMS.se (tittarundersökningar i Sverige).
  Men lycka till med kockprogrammet. Matprogram känns fräscht och nytt 😀 och PRECIS det hela Sverige önskar se av Wahlgrens isf reality. Verkligen. Thinktanken på K5 verkar ha gått varm i höst med nya glimrande koncept. Jisses. Vi får vara glada att det inte är skattefinansierat iaf.

  • Camilla skriver:

   Lina…
   Är det inte jobbigt att gå runt och irritera sig på allt??? Varför ägnar du dig inte åt något som du tycker om? Jag lovar att du kommer må bättre då. Kram!

   • Lina skriver:

    Det är väl aldrig fel med lite faktagranskning i dessa tider med så mycket Fake news som ju även smugit sig in i den här bloggen.

   • Tilda skriver:

    Lina, ingen tvingar dig att läsa bloggen, eller kolla på WV. Vilken tanke va!

  • Anna skriver:

   Oj vilket ras för Wv. Det ligger ju i botten på listan och inte i topp.

  • Tilda skriver:

   N, du bryr dig verkligen. 😂 Men om nu WV och Pernillas nya program inte passar, så finns det fler kanaler och streaming.

   Men vi vet ju att du kommer sitta klistrad framför TVn på torsdag och kolla på WV.

   • Labelle skriver:

    Jag har länge anat att det är någon i branschen som aldrig lyckats eller misslyckats. Det skriker missunnsamhet. Man ska ha i åtanke att P är en av de första kändisar som kom ut med kokbok. Så för henne är det inget nytt hopkok. Trogna tittare och följare är väl mest vi tanter i hennes egen ålder som känner till det mesta i hennes föflutna både karriär och privatliv. Skulle tro att tittarsiffrorna skvallrar om att Biancas generation kanske har tröttnat. De följer hennes vlogg och instagram istället. Mest.

   • Tilda skriver:

    Labelle, mår du bra? Ärligt

  • P skriver:

   Nån som verkar ha alldeles för mycket tid över till negativt tänkande o statistik

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Hej LINA alias N!
   Nu har du tagit lite för många piller eller tittat för djupt i flaskan, för nu svarar du på dina egna kommentarer men missar vilket alias du skriver under med.
   Det blir ju lite fel när ”Lina” svarar på ”Linas” kommentarer och N svarar på N´s . Men jag förstår att det blir mycket att hålla reda på när en så stor del av ens liv går ut på att sitta och skriva nedsättande kommentarer till någon som man uppenbarligen ogillar – men ändå följer som ett fanatiskt fan! :-)
   Jag ser ju era IP adresser , och i detta fall är de samma , precis som dina kommentarer som är samma dravel hela tiden.
   Och eftersom N / LINA absolut INTE läser mina svar (hahahahahahaaaaa) så skriver jag detta till er andra då , eftersom N/ LINA uppenbarligen har svårt att förstå fakta.
   Wahlgrens Värld har mindre tittning på Kanal 5 , eftersom vi har extremt hög tittning på Dplay. De flesta av våra trogna tittare vill inte vänta, utan vill se avsnitten innan de släpps på Kanal 5 – vilket man kan om man har Dplay Premium.
   På Dplay är vi tillsammans med ”X on the Beach” det mest sedda programmet av samtliga program där.
   Själv älska jag att se mina favoritprogram på TV den dagen de sänds – men den nya generation föredrar att streama och vara att fria att titta när dom vill .

   • Jenny skriver:

    Ja fy sjutton alltså vad läskig människa denna ”N” är. I början skrattade jag liksom du åt hen men nu börjar jag undra hur människan mår på riktigt? Måste vara arbetslös och djupt deppig antar jag. Tänk som vi kan bli av ensamhet … att ha en blogg som ventil och få vräka ur sig på.

   • Veronica skriver:

    Exakt vad jag misstänkte när det gällde tittarsiffrorna :)

   • Lina skriver:

    Tänk så fel du har. Jag är Lina och inte varken @Lina eller N. Du kan inte ha kollat ip-adressen för då hade du sett att det i vart fall är två olika adresser alternativt tre olika adresser. Om @Lina och N är samma person har jag ingen aning om. För övrigt förstår jag inte vad som är negativt i vad dessa personer (@Lina och N) skriver. Det är väl aldrig fel med fakta i dessa dagar.

   • Lina skriver:

    För övrigt ser jag nu att det är två som heter Lina förutom @Lina. Lina är ett vanligt namn.

   • Tilda skriver:

    Lina, du ser alltså inga problem med att ”Lina” och N i princip trakasserar Pernilla om Covid om och om igen.

    Fakta är sanning. Det de skriver om Pernilla är en personlig åsikt då de ej känner Pernilla. Alltså inte fakta.

   • Lina skriver:

    Tilda kan kan inte se det som trakasserier att redogöra för olika tittarsiffror. Det var detta jag menade. Jag har inte läst alla kommentarer som N skrivit. .

   • Tilda skriver:

    Poängen är att detta är Pernillas blogg. Hon skriver gång på gång att N är irriterande. Ändå fortsätter det strömma in kommentarer.

    Det är dags att sluta oroa sig för Pernilla, och kanske fokusera på något i sitt eget liv.

  • Veronica skriver:

   Har alla tittarsiffror slagits ihop då eller är det bara från tv:n undrar jag. Eftersom många antagligen tittar på Dplay också

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Tittarsiffrorna på denna lista är endast för Kanal 5 . Slår man ihop våra tittarsiffror med Dplay blir det en helt annan sak.
    De unga tittarna föredrar att se programmet Online, och vi har väldigt många unga tittare . Också. Framgången med Wahlgren Värld är att vi når ALLa åldersgrupper-

 • N skriver:

  FJÄRDE gången jag ser nåt rosa fladdra förbi under ett nytt inlägg av mig! ;D;D;D Det firar vi med att säga nåt snällt. Benji väser på mig. Han är en av de stora behållningarna i SMB. Man kan säga att han är allt WV inte är these days 😀

 • Cecilia skriver:

  Så snygg Thomas är. Längtar tills jag får se programmet och tillhör en av dem som också måste jobba.

 • Åse skriver:

  Alltså ditt och Emilios fejs🤪huuur vackra och snygga? Konstigt att ni fått så snygga barn ? Not…

 • Tilda skriver:

  Blir kul att se ditt nya program! Kul med Pernilla i andra situationer också, utanför WV!👍

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Vad roligt att ni känner så! Tror att ”Yes Chef” kommer att bli ett sånt jäkla ”feel good-program”!

 • N skriver:

  Nu är det tredje gången på ett dygn du besvarar en av dina kritiker som vid upprepade tillfällen berättat att hen inte ens läser dina kommentarer. Tror det är rekord då du sällan ens svarar en needs gång till krikonet. Börjar det inte bli pinsamt Med alla dessa svar? Du måste vara ett av mina största fans. Men tack för att du upplåter dina 100000 läsare till mig.

  • Tilda skriver:

   N, hur ska du ha det? 😂 Du skriver kommentar efter kommentar. Till en person du påstår dig inte bry dig om. Du läser inte hennes blogginlägg, inte hennes kommentarer/svar. Du bryr dig inte. Ändå har du full koll på Pernillas liv i WV. Du har åsikter om hennes privatliv😂

   Det är DU som skriver kommentar efter kommentar. Men Pernilla är besatt av dig?😂

   Pinsam.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Fruktansvärt roligt! N är ett besatt troll – men ett väldigt komiskt troll! :-)

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   ”En av mina kritiker” är endast du, kära N. :-)

 • Pernilla skriver:

  Vad kul. Men snälla sluta inte med Wahlgrens Värld bara, blir lite orolig nu. För det är ju det bästa❤️

 • N skriver:

  Aktuellt nu (Sveriges Nyhetsprogram Pernilla – sen 60 talet). S-minister Lena Hallengren: ”på vår hemsida. Träffa INGEN utanför din familj”. Vad är svårt att förstå eller har du inte internet?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det funkar dessvärre inte för mig och alla andra som fortfarande jobbar och måste träffa andra än dom i sin familj . Som jag ju inte heller får träffa för dig och Corona-poliserna här på bloggen i och för sig.

   • Lina skriver:

    Hoppas du slutat med att okynnestesta dig för Corona nu när de som verkligen behöver testa sig som har symptom inte får testa sig pga brist på resurser. FHM uppmanar alla att bara testa sig om man har symptom. I dessa dagar kan vi inte vara så egoistiska att vi bara gör det som är bra för en själv vi måste tänka vidare om vi ska ta oss ur den har situationen.

   • T skriver:

    Lina, snälla dra ut pinnen du har uppkörd i röven. På riktigt

   • T skriver:

    Pernilla – ”Coronapoliser”?!? Ja, tacka ***, för att det finns ngt vettigt folk kvar, som inser vad som faktiskt händer, inte bara i Sverige, utan faktiskt i hela världen just nu! Men du – och många med dig, allra helst i din närhet – lever i din lilla bubbla och kommer så också fortsätta.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Jag och mitt team Corona-testar oss inför varje ny inspelning, för att vara på den säkra sidan! Ingen vill ta några risker eller riskera någon annans liv!

   • Lisen skriver:

    Snälla, kom på nåt annat när du/ni är arga än att ” dra pinnen ur röven” det är så frustrerande tråkigt att läsa nu.

   • Tilda skriver:

    Lisen, tycker DU kan komma på något bättre än att gnälla på Pernillas blogg. Ni är verkligen ett patetiskt gäng med nollor.

   • Anna skriver:

    Snälla Pernilla lyssna på Folkhälsomyndigheten och sluta med att testa dig om du inte har symptom. Du måste tänka på andra som med symptom men inte får testa sig för det inte finns resurser. Vi kan inte vara tänka på oss själva i dessa dagar.

   • Tilda skriver:

    Anna, är DU DUM I HUVUDET på riktigt? Eller bara låtsas du

   • Lisen skriver:

    TILDA, kallar du MIG en nolla och patetisk pga att jag av lite tristess råkar kommentera att jag är trött på uttrycket ”dra pinnen ur röven”?

    Jag brukar baske mig nästan aldrig kommentera och skriver aldrig skit på Pernillas blogg som du i underton påstår.

    Är det någon som är patetisk o en nolla så är det definitivt du Tilda. Du och ett par till som sitter dagarna i ända och babblar skit här. Ni är ju för f.n inte riktigt kloka!!

   • Tilda skriver:

    Lisen, du behöver bokstavligen DRA UT PINNEN. Idag helst!

  • Tilda skriver:

   N, vad är din besatthet om coronan och Pernilla. Du verkar fullständigt urspårad.

   Och ja ni coronapoliser är patetiska.

  • Lena skriver:

   Vi är ju många som fortfarande måste gå på jobb, jag är en av dessa. Dock är vi väldigt noga med att hålla distans samt god handhygien.

   • Tilda skriver:

    Och vad är din poäng Lena. Olika jobb, du följer vad Pernilla lägger upp i en blogg om både sitt jobb och privatliv.

  • Annika skriver:

   Vad är det en del inte förstår med att vissa av oss måste gå till jobbet för att få det gjort?! Allt går inte att sköta hemifrån som ni tycks tro. Tröttsamt. Sen kan man vara försiktig och minimera kontakter i den mån det går.

 • Lina skriver:

  Trodde de var tre restauranger i fjällbacka?
  Har de lagt ner en ?:)

 • Linnea skriver:

  Så kul med ett matprogram. Det ska jag självklart titta på. 😊👏

 • N skriver:

  Jag ser att du skriver men jag läser det inte. Skrev ju det häromdan. Gav upp det för lääänge sen.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Hahahahaha, alltså vem ÄR du?!!! Jag dör av skratt!! Dina kommentarer är precis lika roliga som den fulla killen som kom fram till mig på krogen en gång och sluddrade ;
   ”Du ska inte tro att jag vet vem du är – för det vet jag inte!”
   :-)

   • Tilda skriver:

    N läser inte din blogg, läser inte kommentarer😂 Enligt egen utsago. Men skriver inlägg OM dina blogginlägg varje dag.

    Vilket skämt! Tror N är ditt absolut största fan. 😂

 • Charlotte skriver:

  Undrar vilket av Caias nya läppstift som är din favorit ? Så roligt med nytt program 🤗👍

 • Johan skriver:

  Så kul att Benjamin gjorde sin version av er Only Your Heart. Den var riktigt bra!
  Skoj också att se att TV4 tog med ett avsnitt med videon du & Emilio gjorde i TV-programmet Sommar i Sandhamn, juli 1987.
  Vilken härlig tid 80-talet var :)

 • N skriver:

  Kan det innebära att wv är slut nu då det sjunkit i tittarsiffror senaste säsongen och ersätts med något som absolut aldrig kommer få samman rating?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Haha, N . Du är rolig du. Nej, WV har fortfarande höga tittarsiffror, då vi är det mest sedda programmet på Dplay – som mer och mer tar över Kanal 5 -tittandet. Och detta nya program – som är mitt drömprojekt och som jag har varit med att ta fram själv- har jag fått göra tack vare att W V är en sådan succé. Tacksam och glad för detta! :-)

  • Tilda skriver:

   N, hur ska du ha det? Du påstår dig inte bry dig om Pernilla överhuvudtaget. Hur kan du då ha en åsikt om WV

 • Lena skriver:

  Det blir kul att se :)

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram