Bianca och jag gästar ”skavlan” i kväll!

 

img_2027-2.jpg

 

Hej vänner!

I kväll får ni inte missa SKAVLAN på SVT 1 kl 21.00! 

Jag och Bianca gästar denna populära TV-show!   NORDENS största faktiskt!

Hedrande att få vara med!  🌟

Vi är dock inte de första i familjen som är med.  😉

Benjamin gästade ju efter att han vunnit Melodifestivalen, och det blev en väldigt charmig intervju tillsammans med Alexander Rydback som vann Norska Grand Pri! 

 

Och denna gång är det alltså min och Biancas tur att bli intervjuade av den karismatiske Fredrik Skavlan.

Bianca var lite nervös innan att hon inte skulle förstå hans norska, men det gick bra, haha.

 

img_2028-3.jpg img_2029-3.jpgimg_2030-2.jpg

 

Vi pratade mycket om Wahlgrens Värld såklart , och hur det kommer sig att vår Realityserie har blivit en sån stor succé inte bara här i Sverige – utan även i Norge faktiskt!

Vilket vi såklart tycker är ”veldig morsomt!” 😋☺️

 
img_2053.jpg img_2054.jpg img_2055-1.jpg img_2056-1.jpgimg_2057-1.jpg

 

Jag hade på mig en gammal Favorit-Skinnjacka från Jofama – som Bianca tyckte var SÅÅÅÅ ful , haha…!
img_2062-1.jpg

Men GULT är INTE fult! 😉

 

img_2052-1.jpgimg_2061.jpg

 

Vådligt intressanta andra gäster var också med i programmet.  Vet dock inte exakt vilka det blir i kvällens sändning , eftersom de tydligen har med olika gäster i Finland och Norge som jag förstod det.

Hoppas dock att den finska kvinnan kommer med , för hon hade världens mest spännande historia att berätta…!

 

img_2058-1.jpg img_2064-2.jpg

Fredrik och Bianca fann varandra direkt!  😉

 

img_2063-3.jpg

 

Missa inte kvällens program säger jag bara!  Många skratt – men även lite allvar…! 

Kl 21. 00 på SVT 1 ! 

85 reaktioner på “Bianca och jag gästar ”skavlan” i kväll!”

1 2 3
 • Kicki skriver:

  Kära Ni! Sett Er på Skavlan nu. Så jättebra! Vet att det, som mamma, gör lite ont innerst inne när våra älskade barn kritiserar oss. Vi gör ju allt för dem. Men, också friskt och rätt att de uttrycker sina egna synpunkter på oss som föräldrar. Så som vi också gör gentemot våra egna föräldrar. Tyckte Bianca var så himla underbar när hon frågade ”Vad betyder paradox?” Hur många hade inte spelat med och låtsat att man förstod frågan? Tecken på att man är trygg i sig själv när man vågar erkänna ”nu fattade jag inte!” Du har gjort ett fantastiskt arbete med Dina fina barn och Din karriär. All beundran från mig. (Skönt också att det där elaka trollet som skrivit så många kränkande inlägg verkar vara borta från Din blogg!)

  • Christina skriver:

   Tycker oxå hon var så gullig när hon frågade vad paradox betyder. Skavlan svarar lugnt o ödmjukt och hon kan då svara på frågan. Ett fint moment och samspel! Modigt att våga fråga.
   Jättehärlig intervju Pernilla! O du var sjukt fin i din outfit 😃

 • Elin skriver:

  Jag känner igen mig lite i er relation som jag haft till min mamma och det är INTE enkelt när man är så olika.Om jag tänker på min egen relation så kan jag tänka mig att fast Bianca är en otroligt söt tjej så kanske hon känner sig underlägsen sin mamma hon kanske INTE känner sig söt och det sitter djupt.. och därtill så är hon ung och allt med att hitta sin väg och sig själv bland kompisar är tufft.Du Pernilla har kanske på många sätt haft det” lättare”i livet och kanske därför är Bianca så arg på dig. Och en skilsmässa mellan föräldrarna lägger ju till en massa ytterligare känslor som kan vara svårt att sätta ord på,övergivenhetskänslor och en rädsla att bli lämnad etc. Men jag får den uppfattningen om dig Pernilla att du har ett hjärta av guld,men tyvärr ligger nog mycket av det här” jobbet”hos dig . Jag tror också det spelar in att Bianca är tjej och bara det gör att hon inte är som hennes bröder, tjejer har lättare att ta på sig ansvar och vara”duktig” flicka och hon har nog tagit på sig för mycket ansvar för allt och alla (men det tror jag du förstått)Hon skulle nog vilja vara barn igen och bara få kramar,kanske hennes pappa kan hjälpa till för däri känner hon nog en stor saknad.

 • Mona Johansd skriver:

  Vissa tv-personligheter tycker man bara om. Bianca är en av dem! Som mamma till tre tonårstjejer vill jag bara hålla om henne också o säga att hon är älskad o att allt kommer att ordna sig! Hoppas så att du Pernilla är den trygga o lyssnande modersfamnen för henne! Du säger att hon var arg när hon var yngre! VARFÖR behövde Bianca vara arg? Vad var så frustrerande för henne? Bianca verkar så snäll! Dessutom är hon ett ”snille” på humoristiska kommentarer!

  • Anette skriver:

   Att bianca var/är arg /ledsen /besviken på sin mamma är nog inte bara Pernillas tja vad ska man kalla de ”fel” eller något som vi på sociala medier tycker oss vilja påpeka (som mig) då
   Vad fanns pappan?” pernilla får så mkt slängt i ansiktet via media OCH förvisso bianca själv. Nu syns pappan via insta o hyllar sin dotter och det är ju jättebra. Jag och du vet ju inte ett skvatt eg om bianca o pernilla även om vi tycks tro o veta mkt via de som sprids av dem själva här på sociala medier.

   • Mona Johansd skriver:

    Hej! Jag tänker som du men är lite försiktigare med det jag skriver! Eftersom det ju är Pernilla som har varit vid sina barns sida i alla dessa år också är den mest naturliga att trösta sina barn! Det är så jag menar! Jag vet dock bara vad jag ser o hör på tv o det gör väldigt ont när man hör hur dåligt Bianca mår! Hon för ju en kamp varje dag o man måste ta det på största allvar! Allt annat är oviktigt än när en familjemedlem mår dåligt! En lyssnande okritisk modersfamn (fadersfamn) är en del av denna läkningsprocess!

  • agnes skriver:

   Jo, Pernilla gick igenom fruktansvärt svåra saker, har själv varit där och man räcker bara till för de trauma man bearbetar.All kärlek till mor o barn , de helas hela tiden i sin takt:)) ( lät flummigt,so be it..)kramar

 • Mia skriver:

  Ni är fantastiska. ❤️

 • Felicia skriver:

  Jag brukar inte kommentera men efter Alice och Biancas senaste avsnitt så har jag läst både kommentarer på din och kommentarer på Alice blogg om avsnittet. Jag tycker det är fint att så många skriver vettigt om varför Alice och Lovisa inte är schyssta mot Bianca, det brukar annars vara så hård jargong och inte speciellt konstruktivt i kommentarsfältet. Jag tror vi flesta som lyssnade är enade om att det det inte fanns något som var roligt i hur dom gick an mot Bianca, att det bara var personangrepp och mobbing och jag fick obehagliga minnen från när tjej”kompisar” bettet sig på samma sätt mot mig. Jag har själv haft bulimi och man blir skör som person av det, det tar tid att växa sig stark och det sista man behöver då är kompisar som berättar hur konstig man är. Tankar om att man är konstig och fel är ju tankar man dras med hela tiden under sjukdomen. Kan inte ens förstå hur jobbigt det måste vara att få höra det på det där viset. Fick så ont i hjärtat.

  Ni är fina<3

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag började lyssna på Podavsnittet i bilen till och från teatern , men har fortfarande inte kommit till just den biten. Tror att Bianca är lite extra känslig just nu, men det är absolut inte ok att gå ihop så där, och jag hoppas de förstår att någon som kämpar med ätstörningar och sin självkänsla inte vill höra att man är ”konstig” . Men vet också att tjejerna pratat om detta , och Bianca är inte ledsen längre , och och de kommer antagligen att ta upp vad det var som hände i nästa Pod.

   • Katja skriver:

    Det var ju inte om bulimi. Alice sa att du är ju rubbad i relationer. Du är konstig. Och när Bianca säger saker fel så säger Alice (OMG) ungefär, hur trög kan man bli. Bianca är snäll och mognare än båda dem två. Och hur assistenten träffat dom innan på festival men inte berättat är lite märkligt. Stått med Bianca gäng. Jag fick ont i magen.
    All styrka till fina, empatiska Bianca ❤️

 • Pelle skriver:

  Oj, det var nästan smärtsamt att se er i Skavlan, och direkt pinsamt hur du återigen inte ville höra/förstå vad hon säger. Favorisering, ätstörningar, destruktivt beteende mm. Hur ska du bortförklara det denna gång? När ska du fatta egentligen och ta åt dig? Tragiskt att se, hon mår ju inte bra, och du är en stor del av problemet.

  • Tara skriver:

   Pelle – Jag håller SÅ med dig!
   Pernillas försvar är att det är deras jargong, men det tror jag inte alls att det är. Jag tror att Bianca verkligen menar det hon säger, när hon säger att Benjamin är favoritbarnet.

   Detta har man ju även sett i WV allt för många gånger..

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    PELLE och TARA : Jag får kanske be Bianca att ta upp detta ämne i hennes Pod nästa gång, då en del fortfarande tror att Bianca skulle må dåligt av att jag favoriserar Benjamin . Hon gör inte det. Hon och Benjamin är som tvillingsjälar , och tycker och känner ofta exakt likadant! Bianca är Benjamins största ”fan” – och vise versa. Dock har min och Benjamins relation alltid vara mer komplikationsfri än min och Biancas . Jag och Benjamin hade knappt ett bråk innan han blev tonåring. Medan jag och Bianca har haft det jobbigare i vår mor och dotter-relation – speciellt i tonåren . Så hon upplever säkert det som att Benjamin kom undan mer än hon , men egentligen var han så lugn och problemfri, att han och jag inte ”behövde” bråka. Detta känner nog många föräldrar igen sig i .
    Den relation man har med sina barn kan vara väldigt varierande, och inte alls samma – men det betyder ju inte att man favoriserar eller älskar något av barnen mer för det.
    Sedan har det blivit en ”grej” att vi skojar över att han är mitt ”favoritbarn”. Och så ÄR det såklart det inte.
    Biancas ätstörning och hur hon mår beror inte på att hon är avundsjuk på Benjamin – tror mig.
    Jag tycker att Elle´s kommentar var väldigt ”spot on” – och förklarade ganska exakt hur det ligger till.

   • Pelle skriver:

    Oj igen, säger jag bara. Nä, det är inte hennes ralation till Banjie det är fel på, eller avundsjuka till honom det handlar om, hur kan du ens missförstå det? Det är hur DU har varit och agerat som gnager, och resulterat i diverse problem som hon uppenbarligen har. Varför skulle hon ta upp det i Skavlan om det inte va sant? Vore ju otroligt cyniskt och smått stört i så fall.

  • Elle skriver:

   Pelle- jag tror att det ligger en del humor bakom det där också. Lite sanning också kanske, men jag upplever det som att det finns en stor värme, kärlek och humor mellan mor och dotter. Jag tror tvärtom, Pernilla är en stor del i Biancas välmående eftersom hon verkar vara en väldigt omtänksam och fin mamma med massa kärlek till sina barn ❤️

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Väldigt ”spot on”-kommentar! Tack Elle.

   • Pelle skriver:

    Strutspolitik kallas det där. Men det är väl klart hon måste få det att låta lite skämtsamt, annars blir det ju bara tragiskt att lyssna på. Sluta komma med bortförklaringar.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    PELLE: För det första tror jag inte en sekund på att du är en man. Dina kommentarer skriker ”kvinna som vill klanka ner på andra kvinnor”.
    Vet du, som mamma gör man så gott man kan. Jag och Biancas relation är ju så att vi munhuggs ofta, men på ett hjärtligt och humoristiskt sätt. Visst har vi och kan vi fortfarande bli oerhört irriterade på varandra. Men säg de barn som aldrig blir irriterade på sina föräldrar – eller tvärtom. Jag har alltid funnits där för Bianca och finns där även nu – när hon vill och behöver mig. Jag behöver inte förklara mig eller övertyga dig om att vår relation är den absolut bästa och finaste idag . Det räcker med att jag och Bianca vet det. Ha en fin dag.

  • Hej Pelle skriver:

   Fast Pernilla strutsar all kritik. Det är så narcisstiska personer gör. Bara inlägget: ”NORDENS största…” De gär versalerna. Det här att henens barn är de mest BEGÅVADE i inlägg på inlägg på inlägg. Nej jag är med dig men bara att ignorera. Jag är också övertygad om att du har en poäng. Jag tycker det finns en stor portion dysfunktionalitet i familjen överlag begåvade berömda eller inte. Inget att skämmas över tycker jag. Lyckliga eller inte? Vem vet. Jag tror det finns massor under ytan som sällan kommer upp. Tycker det syns då och då. Pernilla hade det ju knappast lätt under tiden med Emilio heller. Klart sånt sätter spår. Men det är väl deras sak. Förstår dock att du reagerar. Också tänkt på det. Och btw får du vara kille tjej eller en hen. Ser ingen relevans att föra in det i diskussionen faktiskt. Mer ett angrepp i affekt tycks det mig. Ignorera. :)

   • Ylva skriver:

    Ja du verkar lite trög ja. Komma dragandes med ”dysfunktionell” familj? Du vet nog inte vad det innebär pga att wahlgren/ingrosso är allt annat än det.

   • bettan skriver:

    Nu har du väl snart lekt klart som kvasi-psykolog. Du gör bort dig. Det struntar jag i och för sig i men du tar plats i kommentarsfältet. Gång efter annan ska jag/vi behöva skämmas på din bekostnad. Öppna gärna din egen mottagning så kan du psykologisera där. Om du mot förmodan skulle få några dys-funktionella familjer i behandling.

  • Eva skriver:

   Lilla Pelle Ponken! Du verkar lite, ursäkta, trög?!
   Vad du inte kan se tydligen är ju att Pernilla verkar ha en varm fin go relation med sina barn. Alla med med tonåringar och ungdomar vet att allt inte alltid är guld o gröna skogar.
   Dessutom inte lätt att alltid bli granskad i detalj varenda sak man gör och säger där alla tydligen vet bäst och är proffs i allt.
   Verkar vara väldigt många helt felfria personer här, haha😍

   • Pelle skriver:

    Lilla Eva Skreva! Bianca är 24 år om du inte visste det, så tonåring, nä.
    Men det jag däremot inte visste var att man måste va felfri för att få kommentera här, kul att du är det då.

   • Eva skriver:

    Lilla Pelle: Du läser som en kratta! Tonåringar och ”ungdomar” skrev jag.
    Och inte heller skrev jag att jag var felfri men det verkar som du är det, haha.
    Usch nu orkar jag inte lägga nån mer tid på nån som dig. Tack o hej!!

   • Sanna skriver:

    Men snälla lilla Eva är du döv eller bara dum? Bianca säger ju om och om igen i ALLA avsnitt hur hon tycker att Pernilla favoriserar Benjamin. Om hon upprepar samma sak så många gånger så tror fan att det ligger en sanning i det. Det kanske inte alls är så från Pernillas sida men garanterat att Bianca känner så. Det är hennes kännslor och hur hon upplever sin relation med sin mamma. Alla som har fler än ett barn har väl någon gång fått höra att man favoriserar något syskon mer. Då är det viktigt att man tar det till dig och tänker sig för. För som sagt även om det inte är så måste man ta hänsyn till sitt barns känslor.

   • Pelle skriver:

    Både och förmodligen, så totalt infantil människa, som P själv.

 • Linn Hege skriver:

  Gjett om jeg skal se Skavlan når dere er med:) Elsker Wahlgrens verden….:)

 • Hege Ida skriver:

  Klart att Bianca och Skavlan fann varandra, de är snälla, båda två.

 • Dick skriver:

  Garanterat fel forum men… kollar just Skavlan och… herrejösses va fin du är. Uttrycket ”Vissa åldras som vin…” Stämmer hur bra som helst på dig

 • Bath skriver:

  Har följt dig ett tag men snälla Pernilla måste du göra reklam för dina vuxna ungdomar.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Jag vet inte riktgt vad du menar?! Jag skriver att jag och Bianca ska vara med i Skavlan tillsammmans…..?! Skulle jag bara nämna min egen medverkan då eller?!

 • JUNITJEJ skriver:

  Det måste jag se!!! Klart att man inte vill missa det.

 • Anne skriver:

  Bra program iväll. Det gjorde ni riktigt bra. Starkt av Bianca att berätta om hennes bulimi Finska kvinnan Tiina. Mkt intressant 🥰🥰🥰

 • Sanna skriver:

  Vilket intressant och bra avsnitt av Skavlan 😊och gult var riktigt snyggt på dig 💛
  Tråkigt för Bianca att relationen tagit slut ❤️hoppas hon börjar må lite bättre ❤️ All kärlek till dig och din fina familj ❤️❤️❤️
  TACK för att vi får hänga med er i Wahlgrens Värld!! Lycka till med resten av showerna i helgen 🌟❤️🌟

 • Silvia skriver:

  Your daughter is Amazing!!!

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Publicerades i dag kl: 17.00.
  Se redan nu i SVT Play…
  https://www.svtplay.se/video/20830072/skavlan/skavlan-sasong-21-3-pernilla-wahlgren-och-bianca-ingrosso-bland-gasterna

  Ha en fin helg Pernilla

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram