Black Week hos oss på Minilla!

Hej vänner! 

Är ovanligt mycket ledig nu för att vara jag, och jag älskar det! 

Har visserligen filmat, men inte varje dag. 

 

I dag har jag spelat Padel , men annars har jag bara varit hemma. 

Vill också passa på att TACKA for alla fina kommentarer! 

Vad härligt med så mycket positivitet i kommentarsfältet!  

Tänk vad mycket härligare det blir för ALLA! 😍

38b94746-cbee-415e-bac7-2845eb6cb334.jpgFörsöker också att komma ut i skogen en stund varje dag!  Denna veckan har jag hundarna,  så då blir det ju naturligt!

57da87a7-f3d6-440e-8a00-c82963946559.jpgimg_6061.jpg Älskar att bara vara hemma och mysa… img_6066.jpgMen är faktiskt lite trött på mitt vita matbord…..  Det blir liksom aldrig så ”mysigt” att duka på det – om man inte har bordsduk.

Är faktiskt sugen på att köpa ett nytt i mörkt trä, som jag har hittat.  Vad tror ni?! Skulle det funka här tro..?!

Eller ska jag behålla det vita?! 😋

img_6726.jpgHörni, jag vill också passa på att påminna er om att vi har BLACK WEEK nu på MiNilla med fin-fina erbjudandet  ”Köp 3 Betala för 2!  img_6720.jpgMassa fina kläder! img_6721.jpgimg_6722.jpgimg_6729.jpgimg_6723.jpgimg_6724.jpgVi har inte bara kläder såklart, utan även massa fin inredning och ALLT för Julen har vi också – såklart! 
Välkommen in till vår fina butik på Fleminggatan 69  (Tbana Fridhemsplan) och fynda till dig eller någon du tycker om  – eller klicka hem julklapparna direkt från vår Webbshop HÄR!

För att få vårt erbjudande denna vecka på  ”Köp 3 betala för 2” –  använd koden ”bwminilla” 

I samarbete med MiNilla

69 reaktioner på “Black Week hos oss på Minilla!”

1 2 3
 • Ellis skriver:

  PRESSKONFERENS IDAG SAMT NY PUBLICERING FRÅN FHM
  Utdrag ur FHM:s publicering
  ” De kan vara lämpligt med antigentester i samband med smittspårning och för testning av misstänkta fall i öppenvården där det finns behov av snabba svar av smittskyddsskäl, säger Karin Tegmark Wisell, avdelningschef på Folkhälsomyndigheten.

  Antigentester är relativt enkla att använda, de behöver tas tidigt i infektionsförloppet och kan visa ett resultat inom 10-30 minuter från provtagning. Periodvis kan efterfrågan på PCR-testning för covid-19 vara större än tillgången. Då kan antigentester eventuellt vara ett komplement.

  – Men testningen bör ske med en medvetenhet om att erfarenheten ännu så länge är begränsad och vi saknar omfattande kliniska studier, säger Karin Tegmark Wisell.

  EU-kommissionen och den Europeiska smittskyddsmyndigheten ECDC har nyligen publicerat rekommendationer om användning av snabbtester för antigenpåvisning vid covid-19. Man är angelägen om att säkerställa gemensamma arbetssätt och effektiva testningsstrategier inom EU.

  De antigentester som i nuläget utvärderas och används i EU-länder utförs av hälso- och sjukvårdspersonal. Det är också sådana tester som omfattas av Folkhälsomyndighetens vägledning vars syfte är att ge stöd till vårdgivare, kliniska laboratorier och andra regionala aktörer.”

 • Ellis skriver:

  UPPDATERAD INFO ANGÅENDE COVID-19 SAMT TESTER
  Här ligger en länk till FHM:s publikation angående ANTIGEN-test.
  https://www.folkhalsomyndigheten.se/contentassets/3dec9792d0b54b29a7b078d78f56a017/vagledning-snabbtester-pavisa-antigen-covid-19.pdf
  Kort sammanfattning: ANTIGEN-TEST utförs endast av privata aktörer i Sverige. Testet påstås hitta pågående infektion. Träffsäkerheten är inte lika hög som ett PCR-test. Svar inom 15 minuter.

  När det kommer till ”PLUPPAR” som Pernilla flera gånger hänvisat till, råder en missuppfattning. Pernilla kallar alla hon normalt umgås med för ”SINA PLUPPAR”, och dom får man umgås fritt med. NEJ, här gäller FHM:s restriktioner och där finns inga undantag i form av ”PLUPPAR”.

  ”ALLA TAXI I STOCKHOLM HAR PLEXIGLAS MELLAN FRAM- OCH BAKSÄTE” skrev Pernilla. STÄMMER INTE HELLER.
  Om vi alla gör som vi blir tillsagda, även HARALD, TILDA M FL, blir det bara.
  SNART ÄR VACCINET HÄR!

 • Annelie skriver:

  Jag fixade till ett gammalt soffbord med lite plastfilm från Panduro (finns även i färgaffärer). Tog ett som var marmor-mönstrat. Vips, så har bordet blivit som nytt. Kanske något som passar för ditt köksbord. Filmen går även bra att ta bort sen då man ledsnat på det, och förstör inte bordet heller.

 • Elin skriver:

  Förresten angående matbord så tror jag det skulle vara snyggt med ett mörkt bord MEN (inte alltför mörkt!) kanske inget ”konferensbord”som det du har nu är utan ett bord med lite detaljer ,knoppar eller liknande

 • Elin skriver:

  Vad mycket du delar med dig på bloggen ,så generöst !, du hjälper nog till att berika mångas vardag❣️

 • Eva skriver:

  Hej Pernilla!
  Ett hett tips är att köpa ett runt köksbord med iläggsskivor.
  Ett runt köksbord blir så fantastiskt mysigt och framför allt sitter man alltid mittemot någon.
  Det mjukar upp ett rum väldigt mycket, då det mesta man har hemma är kantigt..
  Vet att Rustikunik Design har bra bord.

  Kolla!

  Kram Eva

 • Lena M skriver:

  Så fina kläder på bilderna, och klänningen är supersnygg. Vad bra att ni har online försäljning i dessa tider. Även smidigt för alla oss som bor på landet.
  Håller med om att det vita bordet inte är mysigt eller inbjudande, mer som ett konferensbord. Tråkigt.

 • Anne Stenvall Gustafsson skriver:

  Hej Pernilla jag har själv bytt till ett mörkare robustare bord, blev så mysigt. Men jag hade väntat, eftersom du bygger nytt hus är det ju kul att köpa nytt bord när du flyttar in😊

 • Yvonne skriver:

  Hej Pernilla, läser din blogg sen länge och ser alltid på Wahlgrens, du och din familj är som ett vitaminpiller som piggar upp i den här trista tiden. Gillar din butik Minilla också. Det skulle vara kul om du ibland kunde anlita lite äldre modeller som visar kläderna, kanske någon av dina vänner?
  Allt gott till dig och familjen.

 • Lina skriver:

  Om du ska snygga till det så börja med att byta ut den hemska taklampan. En ny snygg lampa skulle göra mycket för rummet. Det är ju inte rätt tid att gå runt i affärer just nu så vänta med inköpet eller köp på nätet.

 • Josephine A. skriver:

  Tror absolut det kan bli mysigare och mer ombonat med ett mörkare bord :)
  /Kram Josephine, (Como) 😉

 • Ann skriver:

  Tror det skulle bli snyggt med ett mörkare bord. Tycker själv att det blir mysigare och hemtrevligt om inte allt är så ljust utan att man bryter med lite mörkt och murrigt.
  Ha en bra dag och håll ut/Ann

 • Pilla skriver:

  Apropå jobbigt pillande i håret, här är lösningen:
  1. Använd ett bälte.
  2. Fäst två snören i sidorna på bältet. Snörena ska räcka från bältet til brösthöjd typ.
  3. Använd två armband av tålig typ. Fäst snörena i armbanden.
  Nu kan du inte nå ditt hår men kan använda armarna ”normalt” i övrigt. Efter ett tag har du vänt dig av med pillandet.
  Voila! 😁

 • Hanna skriver:

  Tycker du ska ha kvar ditt bord. Av vad jag har sett på TV så funkar det bra med antalet gäster du har. Men visst, ett liiite mindre och mörkare bord kan funka.

  Annars vänta tills du får ditt nya hus! Då kan du sälja/slänga saker och börja om på nytt.

  Om jag får fråga, är tanken att det nya huset blir lika stort som ditt nuvarande?

 • Anna skriver:

  Jättefin i håret. Jag vill bara informera om att statsministern ber svenska folket att inte gå ut i affärer på black friday. Ja, ni fattar varför väl? Bättre då att handla online, bra att du tänkte på att lägga till länken Pernilla😎.

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram