Black Week hos oss på Minilla!

Hej vänner! 

Är ovanligt mycket ledig nu för att vara jag, och jag älskar det! 

Har visserligen filmat, men inte varje dag. 

 

I dag har jag spelat Padel , men annars har jag bara varit hemma. 

Vill också passa på att TACKA for alla fina kommentarer! 

Vad härligt med så mycket positivitet i kommentarsfältet!  

Tänk vad mycket härligare det blir för ALLA! 😍

38b94746-cbee-415e-bac7-2845eb6cb334.jpgFörsöker också att komma ut i skogen en stund varje dag!  Denna veckan har jag hundarna,  så då blir det ju naturligt!

57da87a7-f3d6-440e-8a00-c82963946559.jpgimg_6061.jpg Älskar att bara vara hemma och mysa… img_6066.jpgMen är faktiskt lite trött på mitt vita matbord…..  Det blir liksom aldrig så ”mysigt” att duka på det – om man inte har bordsduk.

Är faktiskt sugen på att köpa ett nytt i mörkt trä, som jag har hittat.  Vad tror ni?! Skulle det funka här tro..?!

Eller ska jag behålla det vita?! 😋

img_6726.jpgHörni, jag vill också passa på att påminna er om att vi har BLACK WEEK nu på MiNilla med fin-fina erbjudandet  ”Köp 3 Betala för 2!  img_6720.jpgMassa fina kläder! img_6721.jpgimg_6722.jpgimg_6729.jpgimg_6723.jpgimg_6724.jpgVi har inte bara kläder såklart, utan även massa fin inredning och ALLT för Julen har vi också – såklart! 
Välkommen in till vår fina butik på Fleminggatan 69  (Tbana Fridhemsplan) och fynda till dig eller någon du tycker om  – eller klicka hem julklapparna direkt från vår Webbshop HÄR!

För att få vårt erbjudande denna vecka på  ”Köp 3 betala för 2” –  använd koden ”bwminilla” 

I samarbete med MiNilla

69 reaktioner på “Black Week hos oss på Minilla!”

1 2 3
 • Susanne skriver:

  Nej, köp inte mörkt bord då kommer stolarna kännas fel o så måste man byta ut alltihop…
  Min tanke var att du kunde beställa en rökfärgad måttbeställd glasskiva med rundade kanter, det skulle passa in bra i övriga nedervåningen också!
  (Men glas ger ju ingen ”varm” känsla såklart)
  Kram och tack för all glädje du sprider: i podd, tv och på insta. Skrattar ofta högt MED er!!!

 • Anni skriver:

  Får man köra paddel? Restriktioner om att vi skall undvika inomhusaktivitet och gym?

 • Anne skriver:

  Söta fina Bianca – så klokt du talade om er egoism. Det är så sant. Barn ändrar verkligen det. Då blir barnen nummer ett, det ska dom också. Barnen alllllltid nummer 1. Trevlig helg 🤗

 • cristel skriver:

  Tack för din blogg ,den är underbar såg Wv i går usch jag tycker såå synd om Bianca Hoppas att hon får bli den mamman hon vill så småningom Kram till er alla

 • Gita skriver:

  Hej!
  Vill bara säga att jag älskar Whalgrens Värld och även din podd som du har med Sofia. Båda inslagen gör mina dagar. Bor i Tyskland och är så sjukt glad över att jag har möjlighet att kunna både se och lyssna till er.

  Ha en underbar dag fina du, Kram!

 • Gita skriver:

  Hej!
  Vill bara säga att jag älskar Whalgrens Värl och även din podd som du har med Sofia. Båda inslagen gör mina dagar. Bor i Tyskland och är så sjukt glad över att jag har möjlighet att kunna både se och lyssna till er.

  Ha en underbar dag fina du, Kram!

 • N skriver:

  Idag i SvD står det tydligt: snabbtester som P använder är INTE effektiva nog att visa smitta hos symptomfria. Däremot hos folk med symptom eller som komplement till PcR tester som är mer avancerade.

  Ni har alltså utsatt folk för potentielll risk Genom att använda undermåliga test av den enkla anledningen att ni underlåtit er att ta reda på fakta eller mer troligen vetat om det men skitit i det för att ges en ursäkt att träffa ploppar, synas och spela in ett program ingen Längre behöver leva på.

  Det säger inte lite om Wahlgrens och produktionsteamet. Undrar om bloggbevakarna har nån åsikt.

  • Harald skriver:

   Kära N, Pernillas största fan. Som varje dag försöker få lite uppmärksamhet av sin Idol..

   • Pernillas största fan Malin skriver:

    Varför skriver du om mig och N? Jag har känt Pernilla sedan jag var 16 år och Pernilla 17 år och vi ses på olika platser och Pernilla är en fin och fantastisk person som har betytt mycket för mig och vi brukar ibland byta presenter med varandra och när jag fyllde 50 år förra året skickade Pernilla många röda rosor och röda hjärta ballong och röda hjärtform med hallon. Även fick jag äga hennes gamla scenkläder och manus skor stövlar som jag tar hand om det. Pernillas fan och följare vet vem jag är och hade jag inte skrivit hade de säkert undrat hur jag mår för att de gillar vad jag skriver om mig själv och till Pernilla 🙏

   • Harald skriver:

    Malin, om du följde bloggen skulle du veta att jag kallar N för Pernillas största fan. Ibland kan det vara bra att läsa INNAN man skriver en lång harang om någonting man har missförstått

   • Pernillas största fan Malin skriver:

    Oj det visste jag inte trodde att det är bara jag som använder Pernillas största fan Malin blev förvirrad eftersom jag ligger på sjukhuset och nu fattar jag bättre och tack för att du förklarade för mig 🙏

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Kära N. Glöm inte att kopiera och skriva detta meddelande till SAMTLIGA produktionsbolag på ALLA TV-kanaler, samt alla filmbolag som också spelar in TV och film under dessa tider.

 • Salalalalallad skriver:

  Nu tar jag på mig rollen som the voice of reason här, men det känns som ett enorm resursslöseri med nytt bord när vi redan konsumerat mer än vad vi ”har råd med” på ett år här i Sverige.
  Sen bygger du väl ändå ett nytt hus också och då kanske det nya bordet inte passar där heller, och så tar det aldrig slut liksom.

  Hitta lite roliga dukar istället eller måla om bordet om du känner dig modig. 😉

 • Eva skriver:

  Tycker du bor så fantastiskt fint med den utsikten!!
  Är du fortfarande inne på att flytta?

 • Jessica skriver:

  Jag har ett jobb som gör att jag också har ledigt en dag mitt i veckan ibland, jag älskar det! Att bara vara själv hemma och pyssla och mysa!
  Du har ett så mysigt hem, förstår att du trivs!
  Kram Jessica❤

 • Anna skriver:

  Nej det passar inte med ett mörkt bord till de stolar du har. Varför funderar du överhuvudtaget på nya möbler när du planerar flytta till nytt hus.

 • Pernillas största fan Malin skriver:

  Hej bästa Pernilla! Jag ligger just nu på karolinska sjukhuset och har fått Covid-19 och jag blev sämre i lördags sen igår kväll blev det värre till slut kom ambulansen och hämtade mig och nu måste jag vara kvar på sjukhuset 2-3 veckor och jag är klart rädd och orolig men de på vården tar hand om mig nu vet du kram från mig ❤️

 • Eva skriver:

  Tycker inte det passar med så mörkt matbord med tanke på dina vita stolar.. en ny taklampa tror jag kunde göra en hel del.
  Lite grova fina linnedukar i olika färger att byta om med efter säsong.
  Eller så byter du rubbet, kan vara en lösning.
  Ska bli kul och se vad du gör iallafall.

 • Lova skriver:

  Jag ser precis repris WV din gamla pappa kör bil i Italien. Har inte Oliver heller körkort slår det mig? 🤔

 • Marianne Danielsson skriver:

  De bordet är väl fint som det är. Behöver inte köpa något nytt, men de avgör ju du förstås. Personligen så har jag bestämt mig under denna pågående pandemin inte köpa och konsumera något mer. Använda sig av de man har, så ingen black friday köp för min del, har tillräckligt. Önskar en fin dag och skönt med lite ledigt. 🌟🤶 Marianne

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram