Blödig morsa….

Jag har precis kommit upp på mitt hotellrum efter att ha filmat klart för idag.

Vi har varit på ett skepp och det har blåst och varit kallt så jag ska tappa upp ett varmt bad nu , och sedan lägga mig på sängen och skriva mer till er-

Tills dess kommer en tillbakablick från fredagens Let´s Dance-final och det spännande momentet när vinnarens namn ropas ut….!

Jag har sett det två gånger redan och jag blir lika rörd varje gång och ögonen fylls med tårar…

600hjk 600ffggg

 

Inte bara över Benjamins oerhörda lycka och glädje när han och Sigrids namn ropas ut . Utan också över stunden innan – när de står på trappan och både Benjamin och Steffo ser lite nervösa ut såklart –  men ändå så lugna och harmoniska….

Man ser på dom att de båda två faktiskt unnar den andra att vinna,  och hur det än hade gått i finalen så hade vi inte fått se någon olycklig förlorare, för både Steffo och Benjamin var lyckliga bara av att ha tagit sig till final!

Jag måste också erkänna att jag blir så himla rörd och stolt som mamma att Benjamin är så tacksam mot alla som har röstat, mot alla i produktionen och för alla nya vänner som han har fått tack vare Let´s Dance,  att han mitt i lyckoruset även tänker på att tacka alla inblandande!  Det visar vilket stort hjärta han har min fina kille….! ♥

Även om Benjamin aldrig kommer att dansa mer , så vet jag att den här Let´s Dance-tiden kommer att vara ett minne som han kommer bära med sig resten av livet. Han är  uppriktigt glad att han har fått göra den här ”resan” och det är det jag är mest glad över.

Att han gjorde rätt val när han väl bestämde sig för att tacka ja – och inte ångrar det för en minut.

 

28 reaktioner på “Blödig morsa….”

 • Pernilla skriver:

  Kan inte svara er alla men TACK för alla era fina ord om Benjamin, om min uppfostran, och TACK för att ni låter mig få vara den stolta mamma jag är.

 • Pernilla skriver:

  LIZA; Åh vad glad jag blir att läsa dina ord! Och STOLT över min fina kille såklart! Och det tycker jag man ska få lov att vara på sin egen blogg, eller hur…?! 😉

 • Rosa skriver:

  TACK Hanna.
  Helt ok eva.

 • Liza skriver:

  Jag tänkte precis samma sak när han vann…. Att ha sinnesnärvaro att vara så tacksam till alla….! Inte ofta man ser det nuförtiden…. Inte ens från vuxna! Jag är lärare och träffar ungdomar varje dag och just det här med tacksamheten… Att rikta uppmärksamheten utåt istället för inåt mot sig själv (ja ungdomar har rätt stora egon säger jag med glimt i ögon, I love them, annars skulle jag inte ha det jobb jag har men ändå) det är inte vanligt! Att han dessutom har ett vårdat språk och verkar så ödmjuk. He’s one in a million Pernilla. You must have done a LOT right! Föredöme! Och såååå glädjande att se. Du har all rätt att vara stolt och dela det hur mycket du vill. Jag tröttnar ICKE. Gläds bara med dig! Stor kram!

 • Cia skriver:

  Han är inte min son, men blir ändå jäkligt berörd när jag ser honom dansa, jag satt ju med tårar i ögonen när dom ropade upp hans namn och han vann hela skiten, att du då som mamma är överlycklig o inte kan sluta kolla på klippet, så förstår jag! Han verkar underbar din Benjamin :)))

 • 102an@comhem.se skriver:

  Stolt och rörd mor. Det är ju klart att du är det!
  SJÄLVKLART!
  Ni är så fina båda två.
  Föresten alla Ni fem är jättefina och verkar ha fötterna på jorden.
  Ha det gott!
  Stor kram från Anette i Örebro

 • Lotta skriver:

  Hej!
  Förstår att du svävar på moln!
  Du kan vara så stolt över honom o dig!
  Kram Lotta

 • eva skriver:

  ååååh…. snacka om pinsamt :))) Där gjorde jag bort mig rejält :)))
  ROSA JAG BER SÅ MYCKET OM URSÄKT. Önskar jag hade det ogjort eller att jag kunde ta bort den felaktiga kommentaren.

  Det var ju MIA som skrev kommentaren.

  Dumt av mig att läsa fel men jag kan bara beklaga mitt misstag. Förlåt det var absolut inte min mening att anklaga fel person.

  Bra Hanna att du sa till mig så jag kunde rätta till det så gott det går.
  Jag skäms nu… sorry!

 • lotta skriver:

  Vet du vad Mia.. tror inte du har barn själv. och det var inte en sån där lysande kommentar du kom med.
  för nån som skrev här… gå lägg dej igen , håller med.Visst man får tycka vad man vill men det finns gränser. Och hade du haft barn som hade vunnit nån tävling.. nå fan hade du varit så stolt så du spricker.

  Go Pernilla !

  kram

 • Hanna skriver:

  Du Eva ta och lugna dig lite och läs lite noggrannare själv. Det är inte Rosa som skrivit den infantila gnällkommentaren ovan utan Mia. Klaga på rätt person.

  Vad gäller ni som gnäller så känns det patetiskt. För det första skriver man vad man vill på sin egen blogg. Inget tvång för någon att gilla eller läsa. För det andra så har många kändisars sociala medier svämmat över under våren med hejarop och ”röstfiske” för just deras vän, kollega, släkting mm. Självklart hejar man på den man känner och tycker om, det står var och en fritt att rösta på vem man vill. Och att familjemedlemmar håofta har varit med och hejat på fredagarna är väl lika naturligt som att Steffos fru och mamma suttit där varenda fredag.

  Klart du är stolt Pernilla! Det hade varje mamma varit, känd som okänd. Och jag tror knappast Benjamin tagit någon skada av att hans familj stöder honom och är stolta över honom.

 • eva skriver:

  Rosa… man kan säga saker på många olika sätt.

  Om man skriver en kommentar och börjar med orden ”Men för HELVETE… ” det är inte så lite jävla tjatigt att läsa om Benjamins deltagande i Let+s Dance … så resulterar det i att man hör egentligen inte VAD du säger utan man hör bara HUR du säger det.

  Därefter blir du tyvärr lätt bedömd som en rätt elak och otrevlig person.

  Svårare är det inte… om du inte förstår hur jag menar så är mitt råd att tänka efter före innan du trycker iväg nästa kommentar över något som stör dig.
  Du vet ibland kan man lika gärna vara tyst.

  Nu kunde jag tyvärr inte det den här gången för jag är så less på alla elaka och otrevliga kommentarer som man stöter på överallt.
  Det förvånar mig inte alls att du inte förstår vad jag menar. Polletten måste ramla ner först.

 • Rosa skriver:

  URSÄKTA mig EVA, men vad har jag skrivit som irriterar dig?

 • eva skriver:

  Helt klart ska du vara stolt över grabben. Jag tror han vann allas hjärta genom sitt fina sätt, så ödmjuk och han var klart bäst.
  Som mamma ska du sträcka på dig och vara stolt.
  Kram till dig

 • eva skriver:

  Rosa… släng dig i väggen så kanske polletten trillar ner hos dig också. Tänk att såna som du lockar fram det sämsta inom en.
  Varför skriva en sådan kommentar som din… är det inte bättre att tagga ner och sluta läsa.

 • Helena skriver:

  Håller faktiskt med om att Mamma Pernilla eltar det lite väl mycket, har mest handlat om leta dance och fästnings nummer och sen tack alla för ni röstat. Detta skulle vara Benjamins egen resa utan hjälp av familjenamnet. Blir svårt när mamma skriver om det flera dagar per vecka. Älskade Benjamin i programmet, men tycker att det varit mycket Wahlgrens som solat sig i hans glans. Han ville ju få vara en egen person Benjamin och inte hänga fast och ha fördelar från familjen. Gick sådär, så hoppas Benjamin får mest glädje och att han får det för sin egen person. Så det i inte blir massa skit om att Mamma jagat röster på bloggen. Jag röstade och hejade på Benjamin från start, men för att han är duktig vare sig han är kändisbarn som fick chansen eller vilket så hoppas jag att Pernilla gör som hon sa hos Malou, att när barnen ska söka jobb och jobbar då curlar hon inte dem. Utan hon gör som hennes föräldrar gjorde o lät Pernilla fixa och gå dit själv. Men vet inte det för Bianca var utan sysselsättning och vips fick hon jobba som det hon vill i kassan i nån butik, fast det blev mamma som öppnade en affär och gav henne jobbet….Sen sa Benjamin i program 1-2 typ att han ville få tävla som Benjamin och då bloggar mamma nummer och klipp från ons-lör varje vecka. Förstår att det är svårt att släppa taget, men tycker ändå man ska vara konsekvent och visa barnen respekt..Detta är ju curling inom deras jobb, men hon lät de sköta detta själv sa hon, blir inte trovärdigt tyvärr. Nu kan man börja läsa bloggen även ons-lör för fick alltid en olustig känsla i magen och led med Benjamin att Mamma la sig i hans resa så pass mycket. Gillar er familj skarpt,har varit Pernilla-fan sen 1985 så är ingen hatets men gillar vissa saker mer och andra saker lite mindre. Ta hand om varandra!

 • Vivianne skriver:

  Det är rörande att läsa det du skriver. Jag tänkte också på att både Benjamin och Steffo såg så lugna ut medan de väntade på resultatet, Sigrid och Cissi ser nästan mera nervösa ut. Precis som du säger Benjamin och Steffo var båda redan vinnare. Det gjorde säkert hela finalen till att den blev så speciell att se på, för de kunde verkligen förmedla sån glädje och gemenskap även genom tv-rutan.

  Och högt hoppar Benjamin! 😉

  Tycker det är så gullit att se din mamma på dethär klippet. Ser ut som hon skulle vilja rusa ut på scenen och genast krama om Benjamin :)

  Ha det bäst!

 • Malin skriver:

  Vaknat på fel sida idag? Se till att någon kramar om dig och stoppar om dig så du får sova gott. Det verkar du behöva!

 • Liselotte skriver:

  Men varför läser du bloggen överhuvudtaget. Pernilla kan ju skriva varje dag om det här om hon vill, det är ju hennes blogg.

 • Rosa skriver:

  Så klart du ska vara en stolt mamma Pernilla och det med all rätt. Vilken fantastisk fin son, så omtänksam och med hjärtat på rätt ställe och vilket otroligt jobb du har gjort.
  Ha en mysig kväll i Göteborg.
  Kram Rosa

 • Mia skriver:

  Men för helvete – det är inte så lite jävla tjatigt att läsa om Benjamins deltagande i Let+s Dance . NU VET VI DET . gå vidare FFS!!

 • Heidi skriver:

  En otroligt fin kille med ett stort hjärta.

 • Millan skriver:

  Underbart klipp! Jag såg inte finalen, så det var roligt att se. Äkta glädje!
  Jag passade också på att kolla på imitations-sketchen med David – superkul, hahaha! Du var ju med på ett hörn där Pernilla, ”special guest star”… :-)
  Kul att du/ni har sån självironi att ni kan bjussa på er själva så där. David var ju riktigt lik Benjamin, vettja. Otroligt rolig sketch!

 • Karin i Lerum skriver:

  Han verkar vara en tacksam kille. Jag håller med dig om att det syntes tydligt att både Benji och Steffo hade unnat den andre en vinst.

 • Lasueca skriver:

  Tack snãlla du för klippet, han ãr för goo!! Klart du ska vara stolt och blödig..haha jag grãt en glãdjeskvãtt med nãr jag săg klippet…Hoppas han njuter av ledigheten nu, och av sin finafina mamma mer 😉
  Abrazos..

 • Hanna skriver:

  Det är ett helt underbart klipp. Ren glädje.

 • LIselott i Helsingborg skriver:

  Och jag får tårar bara av att läsa det du skrivit. . alla känslor både för dig som stolt mamma och för Benjamin, en så värdig vinnare!!
  Härligt att ha den resan med i bagaget. Han kommer ju alltid att kunna hämta kraft och styrka i det enorma han fått uppleva. Härligt!!
  Jag hade bestämt mig för att inte följa årets omgång så som jag brukar men när jag hörde att Benjamin skulle vara med så kände jag att jag ändå ville kolla vilket jag inte ångrar en sekund. Många glada och tårfyllda stunder framför tvn blev det :)
  Sträck på dig fina Pernilla, du har gjort ett fantasktikt jobb som ensamstående mamma!!
  Kram

 • Sara skriver:

  Jag tänkte också på det när han tackade alla. Jag tror att beror på hans ”teateruppfostran”. Han är så väl medveten om att för att det ska bli en show så är alla inblandade lika viktiga. Inte bara ”stjärnan” längst framme på scenen.
  Ta det som ett gott betyg Pernilla. Du måste ha gjort något rätt i alla fall. <3

 • Linda H skriver:

  Ja han har varit så himla duktig Benjamin :) kram till honom. Han är bäst helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram