Bortskämd i ”Casa Bianca” & Djurgården runt med Susanne!

Hej vänner!

Ny dag! Nya friska tag! Solen skiner och det är VÅR i luften!

Tänk vad vädret gör mycket i tider som dessa!

Naturen och miljön måste iallafall må bättre än nånsin…!

Nu får vi göra det bästa av situationen, acceptera att vi alla tänker olika , och så försöker vi hålla en TREVLIG TON i kommentarsfältet . ( Även du, David.) :-)

Jag har sovit hos Bianca två nätter i rad. Såå mysigt!

I går tog vi en morgonpromenad med hundarna, och jag stannade till på Tösse och köpte med lite gott!

Sedan beställde Bianca en grym frukost från Pom & Flora! Älskar Foodoora! :-)

DET kallar jag en värdig Påsklovs-frulle på Öfre Östermalm! 😉

Efter frukosten la vi oss i soffan och kollade på Kardashians! En annan populär Realityserie..! 😉

Sedan ringde jag Susanne och föreslog en Powerwalk runt Djurgården.

Hon var inte sen att svara ja!

Precis som i gamla tider!

Blev en bra runda!

Hundarna var helt slut efter den långa rundan.

Jag med, så jag la mig på soffan hemma hos Bianca och kollade på Netflix serien ; Tiger King.

Vaknade av att Bianca och Philippe hade beställt ”lite” mat till oss från Foodoora .

Man behöver inte gå hungrig iallafall, när man bor hemma hos Bianca…! 😉

75 reaktioner på “Bortskämd i ”Casa Bianca” & Djurgården runt med Susanne!”

1 2
 • Linda skriver:

  Sara har svarat och försvarat Pernilla flera gånger när folk skrivit vad de tycker. Hm känner en stark känsla och märker av klangen i skrivandet att det inte är en vanlig följare. Hm igen. Varför känns det som det är en kompis eller ”annan” som kommenterar. Samma klang i orden som David – Davve
  Vad tror du Pernilla, är det en kompis till dig som håller låda?
  Känns obehagligt med sånna som David- Davve i en blogg man följer. Man vill inte va med längre och läsa pga det.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Nej , ingen av mina vänner har tid att sitta och kommentera och försvara mig på varenda kommentar. Och jag har ingen aning om vem det kan vara heller. 95 % av alla bloggläsare som kommenterar är ju okända för mig.

  • Sara skriver:

   Linda grattis. Du vann nyss pris för årets mesigaste kommentar. Du verkar mer inriktad på att fortsätta tjafset som pågår på denna blogg än någon annan. Tycker du ska ta ditt eget råd och sluta läsa. Blir nog lugnare här då.

   • Linda skriver:

    Så här är det Sara. Att få svar som är kränkande, under samma namn eller flera alias, man kränker och gör påhopp flera gånger, inte bara till en, utan satt detta i system att helt enkelt svara på bloggens kommentarer, skydda den som bloggar. Den som bloggar kan svara själv. Det är en eller flera, om det är flera eller samma med olika alias vet jag inte. Men kan tro och misstänka. Det jag vill ha sagt är att även vi okända som skriver ska inte behöva ”ta sånt”. Det är olagligt!

   • Sara skriver:

    Pernilla har gett svar på tal till dig gång på gång. Du fortsätter självmant att trakassera Pernilla med påståenden om kommentarer angående corona om och om igen. Det ÄR kränkande. Och detta ÄR Pernillas blogg. Om du INTE gillar det som skrivs så antingen läs inte. Eller fråga EN gång och sen släpp det. Du har fullkomligt bombaderat Pernilla med förolämpningar, påståenden, tjat etc sedan coronakrisen startade.

    Det är dags att släppa det nu. Får se om du kan låta bli att förstöra nästa inlägg! 👍

  • Lotta skriver:

   Linda, Sara-David-Davve = samma person troligtvis! Då Pernilla skrev tidigare , håll god ton i kommentarerna så har inte David kunnat skriva sina käftsmällar som David-Davve utan skriver säkert under annat namn nu

   • Lotta skriver:

    Alltså menar inte att du Linda är samma som de andra namnen

   • Sara skriver:

    Och där fick vi svar på hur länge denna person kunde hålla sig från att fortsätta förstöra inlägget. 15 minuter. Tragisk människa.

   • Lotta skriver:

    Precis lilla Sara-David-Davve, tänk att du kunde räkna till 15 minuter! Storartat!

   • Linda skriver:

    Jag har inte skrivit kränkande kommentarer till Pernilla gång på gång. Bara snälla saker, inget kränkande alls. Pernilla, snälla kan du gå in och titta på de inlägg jag gjort och berätta för Sara hur det ligger till. Du kan ju se ip adresserna.

 • Katja skriver:

  Om jag säger som sjuksköterska; KRAMAS INTE OCH HÅLL AVSTÅND, hur sjutton kan man uppfatta det olika Pernilla?

  • Trin skriver:

   Märkligt hur ALLA Pernillas följare helt plötsligt jobbar inom vården. 😂

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Har också märket att många använder det som avsändare, men sedan när man går in på deras Instagram så ser man att det inte stämmer.

   • Fia skriver:

    Fast det är otroligt många som jobbar/jobbat i vården. Många av oss började våra arbetsdagar på någon geriatrisk avdelning eller på långvården när det hette så. Många som studerar har som extra jobb vid sidan av studierna så ja det är många som jobbar i vården. Varför misstänka att man ljuger om det? Vård yrket är lågbetalt och låg status vilket kanske många inte skrutit med innan, förhoppningsvis kan det ändras på nu och att människor känner en yrkesstolthet istället efter detta. För är det några som är stjärnorna på röda mattan och som borde hyllas på en gala så är det våra vårdpersonal runt om i hela världen.🤩🌟🏅🏆

   • Sara skriver:

    Varken jag eller Pernilla har något emot vårdpersonal. Så lägg inte ord i mun tack.

   • Lena skriver:

    Lägg ned Sara-David det lyser igen lång väg. Svårt att hålla dig David? Tönt!!!!!!

   • Sara skriver:

    Vilken ton du har Lena. Tråkigt här på bloggen. Du borde utveckla ditt vokabulär.

 • Ingela skriver:

  Hej Pernilla
  Finns det något bättre i livet än att få vara tillsammans med sina barn? Det är så underbart 😀ens barn är allt ! Härligt god frukost , såg så smaskigt ut! Ha en bra dag Pernilla 😀 kram

 • Malin skriver:

  Hej! Åh vad mysigt att få vara med dottern och mysa ett par dar. Maten ser riktigt god ut! Är ju mest det vi kan göra i dessa tider, vara med våra närmaste, och äta gott. Vi gör precis lika, försöker supporta krogarna i sundsvall så mycket vi kan, lider med bra ställen som riskerar konkurs. Har svårt att sätta mig i karantän på fritiden, när jag ändå måste arbeta till vardags, har ett samhällsviktigt jobb, och måste vara på plats. Kram o tack för trevlig läsning! Mvh Malin

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Så fint att du tänker så- Många restauranger och caféer går på knäna nu…!

 • annie skriver:

  Har Bianca lärt sig laga nån fler maträtt nu än laxen du lärde henne haha? 😀 Så synd på ett stort, fint och nyrenoverat kök att inte använda det. Undrar varför ville hon göra om hela köket när hon inte använder det? Visst, det är kul att äta ute ibland men det går ju inte ens att jämföra med hemlagad mat. Med tanke på att hennes mamma har gett ut receptböcker och att hon tillhör en matlagningssläkt så tror jag hon skulle bli superduktig kock om hon bara ville lära sig :)

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Sedan vi spelade in det avsnittet , så bor u Phillipe där också – och han lagar mat konstant. Bianca har dessutom börjat att baka!

 • Malin skriver:

  Hej alla söta, men vad är detta för ton en del av Er använder. Det är så skämskudden åker fram är man läser. Säger som Magda Graaf det är Avundsjuka bittra ensamma nuckor med katter 😂. Men vänd energin till något gott istället, hade varit fantastiskt roligt om ip adressen och vem som står skriven på den plötsligt kom fram. Är så enkelt att skriva när man inte behöver stå för sina åsikter. Och som de sunda människorna skriver, varför följa en blogg som ni verkar bli så irriterade på? Så lättkränkta stackare

 • S skriver:

  Pernilla! Visste inte Bianca vilka GES är? På riktigt? Det ni diskuterade på din live då när ni var ute med hundarna och köpte frukosten..?

  • Sofia skriver:

   Ha ha. Du får det som att låta att GES är som Beatles. Det finns väl ingen människa under 50 år som vet vem dom är.

 • Christina skriver:

  I will try to comment in Swedish next time! At least partially 😃
  Love you Pernilla!
  Here in the US we have a total lockdown. Not fun.
  Enjoy socializing outdoors while you can!

  • S skriver:

   Not total lockdown? Not everywere, as I have seen on instagram people I know and others I follow can go out?

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Feel so sorry four you with your Lockdown. But hope this will end soon….

 • Cissi skriver:

  Hihi, taaaaack alla ( en del) för rolig läsning! 👍

 • Charlotte skriver:

  Troligtvis så är flertalet här inne något retarded . Det är jag oxå faktiskt, ibland skriver jag lite konstigt och folk förstår inte riktigt. Jag menar inget illa

 • Åsa skriver:

  Önskar dig Pernilla allt gott!

  PS
  Kan någon förstå varför den som bara verkar reta upp sig på en blogg fortsätter att följa och läsa (och kommentera 🙄)???

  • Vera skriver:

   Hej, numera läser jag bloggen med en nypa salt. Tror nog att de flesta här inne är något förvirrade 😕 jag själv loggat ni ut med en rätt skön känsla ändå. Kaffe och choklad 💕

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram