Bud med glow, lunch med vänner från förr & Karantän sessions i Globen!

Startade dagen med en skön Powerwalk i skogen, med Benjamin sjungandes i öronen medan jag gick…! 

Fick ihop mina 10.000 steg om dagen, vilket alltid känns bra! :-)

img_0824.png

Mitt gäng som jag ”tävlar” mot om dagarna…!  😉

img_0738.jpgNär jag kom hem igen, kom det ett efterlängtat Bud från Bianca och CAIA!

img_0744.jpg”Sveriges störta Superkändis”!  Jo, jag tackar jag! 😉 😅
img_0745.jpgDen rosa Necessären innehöll CAIAS nya produkter ; Återfuktande Setting spray för ditt perfekta GLOW! 😍💫
img_0746.jpgTAAACK min älskade dotter! 😍

facetune_05-05-2020-13-03-50.jpgTestade sprayen på en gång! Ser ni mitt GLOW?!  😉
facetune_05-05-2020-13-03-19.jpgNöjd, Nöjd, Nöjd…!  😋

58b5091e-3e3f-4c44-a56c-e5e0cd4d47e8.jpgTog mitt glowiga ansikte och åkte till Millesgården för att äta lunch med mina tre älskade ”Vänner från förr” …!

img_0777.jpgJennifer – precis hemkommen från sitt hem i BALI!  Hurraaaaa!!!

Sanna , min gamla kompis och Gudmor till Bianca. Och My som jag har känt sedan jag var 11 år, då My, jag och Jennifer spelade i Musikalen ”Annie” tillsammans! 

Gissa om vi hade mycket att prata ikapp om…!!

Resten av dagen tillbringade jag med att planera hemliga framtidsprojekt  med Emilia och Lasse , hämta Theo på fotbollen och sedan äta middag med Linus och Colin.

Nu ska jag sova, för imorgon tänkte jag damma av stämbanden….!

img_0732.jpg42226e27-783e-454c-abf1-f8c32d1ba84e.jpg

I morgon – onsdag kl 12.00 alltså,  så kan ni kolla på vår Livesändning från Globen! ”Karantän Sessions”! 

Sänds på Youtube, Facebook och Aftonbladet TV. 💥💥💥

Massa musik och lite extra kärlek till alla därhemma som är sjuka, oroliga eller bara har lite långtråkigt i denna Pandemi! 

Lyssna och kolla kan ni göra HÄR!

66 reaktioner på “Bud med glow, lunch med vänner från förr & Karantän sessions i Globen!”

1 2
 • Victoria skriver:

  Du har så fint kök och bardelen i trä är jag störtkär i. Vet du om den är av ek och om den är betsad/hårdvaxad (eller något liknande) ljusare? Blir sugen på att behandla vår ekbänk hemma. 😊

 • Klara skriver:

  Väldigt många här som inte verkar förstå konceptet med en blogg. Ni behöver inte komma in på bloggen, eller läsa, om det nu triggar er så mycket. Ingen tvingar er. Utgår jag ifrån. Detta är Pernillas blogg. Pernilla kan skriva vad hon vill.

  Tyvärr finns det många som sitter hemma uttråkade, och som finner någon slags njutning i att bråka med och trakassera Pernilla.

  Ni tror säkert att ”ni har rätt” och är roliga på något sätt. Patetiska människor.

  • T skriver:

   Konstigt att folk reagerar när en person går emot rekommendationer, när det gäller en sjukdom, som faktiskt skördar dödsoffer o är väldig smittsam! Men du är väl en av dem som skiter i det också?

   • Klara skriver:

    Du behöver inte bry dig eller lägga värde vid vad Pernilla gör eller inte gör. Om du nu skriver inlägg som är så kritiska så kan du åtminstone stå för dom och skriva ditt riktiga namn på ALLA inlägg istället för en bokstav eller diverse kvinnonamn.

    Vi seriösa bloggläsare finner det oerhört irriterande med dina eviga kommentarer. Kommentarer där det märks att du med lupp letar efter minsta sak att skriva en meter lång harrang om hur korkad Pernilla är. Hur är du funtad egentligen, skärpning.

   • T skriver:

    Klara – Man behöver inte direkt LETA fel, när det kommer till att hon skiter i, när det kommer till Coronaspridningen. Förövrigt skriver jag under samma bokstav hela tiden o inget annat. Spelar det dig jättestor roll om jag skriver ”T” eller ett förnamn? Vet du mer om vem jag är i något av fallen?

  • Vera Gren skriver:

   Kanon bra skrivet Klara.
   Om ni tycker det så frustrerande att komma in här och läsa om Pernilla, så sörjer vi inte er om ni lämna denna blogg för gott.
   Kram till coolaste Pernilla, vi är många som tycker du är en stört skön kvinna.

 • Sandra C skriver:

  Hej alla glada människor här inne!
  Varför kan ni inte sköta er själva o skita i andra?
  Eftersom Pernilla inte gör något olagligt så tycker jag att ni alla kan släppa detta nu.
  Ingen hindrar ER från att göra vad ni tycker är rätt, men ni kan inte kräva av någon annan att följa era regler och åsikter.
  Om regeringen i Sverige ansåg att det var farligt att folk sitter på restaurang, kafé osv så skulle de göra som andra länder och stänga ner dem för ett tag. Men nu är det så att de inte gjort det vilket innebär att de tycker det är ok att man vistas i sådana stället. Punkt.
  Vem är ni att döma? Är ni Stefan Löfven som är här inne och kommenterar? Jag antar att svaret är nej då han har fullt upp med att har möten och liknande(där han troligen sitter precis likadant som Pernilla på dessa bilder).
  Vi följer bara lagen. Det är ok enligt lag att vara ute. Jag har stor respekt för sjuksystrarna och tycker dem gör ett fantastiskt jobb! Om jag får spekulerar så tror jag att vad de vädjar om hjälp med är att det inte ska sker folksamlingar av flera personer som inte känner varandra. Jag umgås inte med nya människor, utan som Pernilla, umgås med nära & kära.
  Nu tycker jag att alla tjuriga gummor och tanter ska tar en härlig uppfriskande promenad(glöm inte att hålla avståndet dock) och så hoppas jag att ni mår bättre i själen efteråt!
  Ha det, kram på er alla <3

  • Ki skriver:

   Tycker du ska försöka boka in en fika med Pernie få det inte är ”olagligt”. FY FAN! Säg det där till IVA-tjejerna som är rädda för att gå till jobbet. ”Det är inte olagligt”. Nej! Men bara för att vår regering inte valt att karantäna oss så innebär det att de väger ekonomin mot döden. Det är ett fuckin SOPHIS CHOICE om du sett den filmen. Ditt ego står mig upp i halsen då du säger som du gör. Om du skriver din mejl här ska jag försöka ta fram en IVA sköterska du kan säga det här i ansiktet till, filma lägga upp på tuben. DEAL???

  • Anette skriver:

   Hur kan du ens svara så fruktansvärt ? Vilka är vi att döma? Vi ska enligt regeringens bestämmelser inte umgås med någon annan än absolut närmaste. Vi ska inte vara på caféet eller restauranger om det inte är brett mellan borden . Vi lever inte livet som vanligt för att vi inte ska bör eller egentligen får.
   Jag tycker det är oförskämt att tro något Annat i dagens samhälle. Vi ska inte umgås med andra.

   Vilka är vi att döma,???
   Jo medmänniskor som lyssnar på folkhälsomyndigheten och regeringen. Som respekterar oss själva och andra.
   Men på denna bloggen kan man inte vara för det är bara gulligt försvarstal kring Pernilla och alla måste tycka lika och smöra.
   Som gör som hon vill för hon är en offentlig person
   Som måste vara positiv. Positiv absolut det behövs.helt rätt .
   Men umgås till höger och vänster inget avstånd emellan …
   Inget fel med positivt i sig det behöver vi också.
   Men att säga vilka är vi att döma…
   Det är ett hån mot oss som kämpar med halvkarantäner social distansering och respekt mot andra och sig själva.

   Och så finns det dom som gör mer eller mindre som dom vill.

   • Sara skriver:

    Helt plötsligt är ALLA läsarna sjukvårdare. Innan var alla läsare experter på utsläpp från flygplan.

    Sluta ljug. Och sluta följa bloggen om du ska vara så skitnödig.

  • Linda skriver:

   Sandra C, jag tror att sjuksystrarna har bättre kunskap då de vet att smittan sprids även bland personer ”som känner varandra”. Tror du på allvar att smittan inte sprids bland ett kompisgäng ?

 • Anette skriver:

  Jag tycker det är fullständigt vidrigt hur din arrogans mot alla som inte stryker dig med hårs duger. Du gör hån av det som pågår i samhället med att besöka olika ställen trots att vi inte ska göra det du träffar vilka du vill och håller inget avstånd. Du skojar om munskydd du träffar folk hur som helst. Total arrogans . Och det pga att du är en känd person? Sen har du av alla människor som flamsar dig igenom allt mage att kalla Anna Book att hon är korkad???? Det tycker jag är ett slag under bältet att ha sådana åsikter . Och det är sånt smör på denna blogg att det liknar usch. Du hånar allt umgås hur du vill och jag tycker det är fullständigt förkastligt som känd person att nonchalera allt. Och folk dyrkar dig.

  • N skriver:

   Skrämmande Anette men P skiter i alla som inte tycker som henne. Bara följ bloggens historia. Bara se WV. Men nu handlar det om andra människors liv. Jag fattar inte att folk inte avföljer men glamour är viktigare än liv. Skojar hon om munskydd? Alltså det som FHM nu överväger införa på offentliga platser? Det finns inte ord för den här människan ibland… Eller hennes dyrkare. Måste det bli krig för att de ska förstå? En pandemi räcker inte? Spela in karantärnjippo, få pengar men att hålla sig hemma då vården ber om det…. Jag tror de här artisterna och människorna kommer synas i eftermatematiken och det kommer bli blodigt då folk förlorar sina älskade för att vissa inte vill respektera det som gäller. stanna hemma för att inte smitta. Och så kommer folk som hon här och pratar om ”så länge det inte är olagligt”. Det är sååna människor som P. Som lägger ansvaret på nån annan och skiter i att tänka själva. FY!

   • Sara skriver:

    Två idioter på rad. Eller snarare en hjärndöd idiot. Låt mig gissa, du har kardborreband på skorna idiot?

    Heja Pernilla

 • Sara skriver:

  Case closed. Som sagt. Booken borde bry sig mer om sin familj än att bråka med underbara Pernilla!

  https://www.gossipzine.se/bloggskvaller/antonia-toledano-book-domd-i-tingsratten-for-valdtakt-mot-barn/

  • Katja skriver:

   Vilken IQ och ålder har folk i denna blogg? Lägg ner! Tänk på alla som sliter i vården istället!

 • Maria skriver:

  Undrade vad det var för gråhårig liten tant med långa flätor… kände inte alls igen henne.

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram