Danny – min tronarvinge! ;-)

Klockan är strax efter nio på morgonen och jag har redan varit uppe i flera timmar, eftersom vi vaknar kl sex på morgonen och är superpigga allihop nu (ja, inte Bianca och Benjamin dessvärre , men dom måste ju upp iallafall vid den tiden typ)

Jag har ätit långfrukost (när gjorde man det sist en måndag innan dagis-lämning?!), kollat på The Voice , där min gamle kollega och vän (dock inte pojkvän som skvallerblaskorna skrev) – Martin Björk tydligen är ny programledare. Eller om det bara var ett inhopp. Vad vet jag.

Söta Danny vad iallafall morgongäst, och berättade att den låt som han ska tävla med i melodifestivalen nu på lördag, tydligen är väldigt svårsjungen.   Han ska nämligen ta FYRSTRYKNA ESS i slutet av låten!

Det är ju jätteroligt att när jag till slut efter 26 år blir slagen på fingrarna av en ny förmåga som ska ta en ÄNNU högre ton än mitt berömda FYRSTRUKNA CISS – så är det en KILLE man blir slagen av….! 😀

Undrar om han också kommer att få dras med samma fråga som jag har fått i alla år… : ”Klarar du  fortfarande av att ta den där höga tonen?!”

Så nu håller jag tummarna för att Danny kommer klara sitt fyrstrukna ess på lördag!   Så att det inte landar i ett slästruket ess istället…! 😉

Apropå Piccadilly, så fick ju min gamla schlagerdänga färga mitt ”Pernilla Wahlgren-rum” i Rum för en stjärna, ganska så mycket.

Det blev både en tavla med en karta över London (där Piccadilly Cirkus var inringat), samt en liten personlig ”tavel-gåva” från mig som fick smycka mitt hotellrum.
Jag missade ju mitt avsnitt av Rum för en stjärna , när jag var i Thailand. Så därför blev jag glad när jag såg att det fortfarande låg kvar på TV3 play. Ska faktiskt sätta mig ner med datorn och kolla på det nu tänkte jag.

Missade du också programmet , så kan du kolla in hur fint mitt hotellrum blev  HÄR!

13 reaktioner på “Danny – min tronarvinge! ;-)”

 • Mia Österberg skriver:

  Tack för svar :-)
  Hur mycket stör flygplatsen i närheten?
  Må väl!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  HILMA: Jag håller med dig fullständigt , ha ha. :-)
  ANNELIE: Jag ska absolut försöka fixa till en ”Karlsson-tävling snarast! :-)
  MIA: Nja, hellre än bra , skulle jag nog vilja säga…! 😉
  MIA: Restaurangerna på stranden (NaiY ang) är absolut inte dyra nånstans. typ 80 – 100 bath för en varmrätt = 20, 25 kr. Restaurangerna på hotellet är såklart dyrare, men fortfarande billigt med svenska mått mätt. Den grymma buffé som serveras varje kväll i frukostmatsalen går på 800 bath = 200 kr. Och då kan du äta hur mycket du vill, så det är ju inte dyrt om man jämför med priserna här hemma. Jag ÄLSKAR Indogo Pearl och stranden med alla mysiga restauranger , som är lugn och behaglig! I Khao Lak är stranden inte riktigt lika fin, men där har ni shopping gatan som inte finns i Nai Yang. Och Bamse föstås – om ni bor på underbara Sea View !
  ERIKA: Då är det jag och Py Bäckman då som liknar Ozzy! 😉
  LINA: Niki bor mest hos Mia nu, då hon har varit/ är väldigt sjuk och måste ha speciell kost och extra hård koll på vad hon äter. Svårt med en liten 3-åring hemma som gärna matar henne med det mesta…Tyvärr – för vi saknar henne jättemycket!! :-(
  BECCA: Inte än på ett tag….
  PETRA: PUFFIN – Armkudddar är dom absolut bästa på marknaden! Lätta att ta av och på , hålla rena , samt skaver inte! Du kan beställa dom på Puffins hemsida :
  http://armkuddar.se/PUFFIN/Hem.html
  Theo har dom BLÅ som är en bra storlek för en 3-åring!
  HELÈN: Jag har inte kollat i Okej-boken än! Måste nog göra det! :-)

 • Helén skriver:

  Jag köpte i veckan boken om tidningen OKEJ, herregud vilka gamla minnen som väcktes till liv.

  Där finns du med lite överallt, inte bara under Pernilla delen. Har du sett den? Vad tycker du om den och alla bilder? Den största frågan är väl egentligen precis som rubriken till ena bilden, vad gör egentligen Linus med Emilios rumpa?

  Jag tyckte iallafall att det var jätteroligt med alla bilder på gamla idoler och visst är det din trogna fan Malin som är med?

 • Petra skriver:

  Hej Pernilla. Tack för ditt flitiga bloggande under semestern:-)!! Jag har ett litet problem som jag undrar om du kan hjälpa mig med. Min sons armringar gick sönder i helgen och vi skall åka på semester nästa onsdag. Dom som Theo har verkar himla käcka och dom kan ju inte börja läck luft. Så jag undrar om du kommer ihåg var du köpt dom? Snälla svara fort om du kan så har jag möjlighet att hinna skicka efter likadana innan vi åker. Anton fyllde 3 i december, vilken storlek har Theo på sina. Tack på förhand och hoppas du får en bra dag, Petra

 • sanna skriver:

  Anneli tigger biljetter.

 • Rebecca skriver:

  När får man se dig på TV igen?? Ska du göra nåt nytt TV program??
  Becca :-)

 • malin skriver:

  Danny är så himla söööt!!!

 • Lina skriver:

  Hej P. Har inte läst om lilla nikki på länge? Var har hon tagit vägen? :)

 • Erika (en relativt anonym men trogen blogg anhängare;)) skriver:

  haha..då jag bläddrade som snabbast och såg det svart/vita kortet på dig sen 80-talet nån gång…vet du vem jag först trodde det var? 😛 ozzy osbourne… sorry,, men jag såg ganska snabbt sen att det var du i pudel frillan;) kram

 • Mia Österberg skriver:

  Hej Pernilla!
  Jag undrar lite över hotellet Indigo Pearl som ni bodde på. Vi är väldigt sugna på det….men jag undrar om det är mycket mycket dyrare att äta där och däromkring än t.e.x i Khao Lak? Vi undrar på grund av att hotellet är fint och undrar om det är dyrare på restauranger runt omkring för att stället är mindre och kanske finns det inte så mycket att välja på.
  Tacksam för svar då det brinner lite i knutarna att boka :-)
  Er resa har helt klart inspirarat oss. Det blir kanske den precis….och det är vårt första besök i Thailand.
  Må väl!
  Mia

 • Mia skriver:

  Pernilla; Klarar du fortfarande av att ta den där höga tonen? Det är så fantastiskt att du har klarat detta och kanske fortfarande gör?

 • Annelie skriver:

  Vi ska till Sthlm i helgen och vill överraska min 10 åriga son att gå på Karlsson på taket nu på söndag kl 15.30 men tyckte det var så dyr.
  Kommer du att ha tävling snart?

 • hilma skriver:

  Så höga toner är inte behagliga att lyssna till så det är bra att det inte är så många som ger sig på det!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram