De elfte budortet!

Oj oj oj. Här har man rört om i ankdammen vill jag lova….!

Ok. Jag har förstått att jag tydligen trampade på en väldigt öm tå när jag sågade PROGRAMMET och FENOMENET Ullared!

Men än en gång! Jag baserade mitt inlägg på den bilden jag fick av stället i TV och de människor som dom valt att visa upp i de avsnitt jag såg.

Jag har ALDRIG påstått att ALLA som shoppar där är udda – utan jag syftade på de personer som figurerade i programmet!

Jag har FÖRSTÅTT  att ni är många som gillar Ullared och därför tog åt er väldigt!

DET VAR ALDRIG MIN MENING och jag ber uppriktigt OM URSÄKT till er som tagit illa vid er.

Jag kan också hålla med om att det var klumpigt att skriva om vår kvällsshopping med skumpa i samma inlägg. Och jag kan förstå att ni som har det svårt ekonomiskt och därför handlar på Ullared blev ledsna av det.  Det var dumt av mig. Förlåt!

Men mycket i mitt inlägg var skrivet med min sorts humor och ironi och var menat att tas med en nypa salt och inte på fullaste allvar kanske…!

Jag får tåla ganska ofta att det skrivs elakheter om mig här på bloggen. Även när jag inte skrivit nåt som provocerat, utan bara för att det sitter nån surfis bakom sin dataskärm och tycker att jag är allmänt ful, gammal och sopig.

T ex var det  väldigt många i kommmentarsfältet som dissade ”Dansfeber” och skrev nedlåtande och hånfulla kommentarer om det programmet som tydligen inte passade er.  Och sånt får jag ta.

Jag kan inte tvinga mina läsare att gilla allt jag gör.

Men om NI får kritisera det jag gillar , så borde väl jag få kritisera det NI gillar!..?!   Utan att det tas så personligt.

Däremot har jag förstått nu att Ullared tack vare sina billiga priser är räddaren i nöden för många som kämpar med att få det att gå ihop , och jag är  därför uppriktigt ledsen till er som kände er kränkta av min diss av stället som fenomen.

Så jag hoppas att ni arga och ledsna, mår lite bättre nu när ni fått skriva av er ordentligt om vad ni tycker om mig. Det kan vara skönt ibland!

Men detta enorma HAT förstår jag inte riktigt?!   Och alla dessa personangrepp.  Att ni orkar.

Jag har inte direkt slagit nån , stulit eller mördat….?!

Herregud, ni känner väl mig vid det här laget?!  Hallå – Det är jag som brukar skriva att mitt motto är  : ”Mer glamour åt folket” !  Att jag är ”För hääärlig” och annat trams. Jag är inte direkt tokseriös i den här bloggen

Vi kan klargöra en sak iallfall. JAG SER INTE NER på alla er som handlar på Ullared!  Jag ifrågasatte detta jätteevent, och fick tydliga svar.

Vad jag har förstått på många kommentarer så är det toppen där.  Tycker vissa.  Andra inte .

Men en sak är iallfall säker . Ullared har många fans!

Vilket är kanon, för då gör det väl inget om jag avstår va….!  😉

Jag har också lärt mig att det faktiskt finns ett ELFTE budord…!   :

…………………….

9 :   Du skall icke stjäla

10 : Du skall icke dräpa

11  : Och Du skall icke snacka skit om Ullared.

Nu kommer jag inte att diskutera detta nåt mer, så ni vet.

141 reaktioner på “De elfte budortet!”

1 8 9 10
 • herrstrumpor skriver:

  It’s perfect time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I desire to suggest you few interesting things or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

 • herrstrumpor skriver:

  Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it is really informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers!

 • Minimajken skriver:

  Utan att ta ställning vare sig för eller emot företeelsen att handla på GeKå’s i Ullared så kan man sakligt konstatera att ja, ditt första inlägg var inte direkt smidigt vare sig det var allvar eller ironi och nej, det andra inlägget som skulle föreställa en ursäkt var verkligen ingen ursäkt. Det hade varit bättre om du rakryggat stått för vad du skrivit från början, kanske bara nyanserat det lite. Nu föll du. Hårt. Grattis…

 • A skriver:

  De som handlar för enorma summor på GeKås har antagligen inte så dålig ekonomi.
  Själv jobbar jag som chef och jag tycker om att ta en tripp till Ullared med familjen. Stämningen är trevlig och det är helt ok kvalité på produkterna. Vaför lägga en massa pengar på strumpor och dylikt när man kan dra till Thailand istället?!
  Ullared är perfekt, och de som handlar där är inte bara fattiglappar:). Inte för att det spelar någon roll hur mycket pengar man har(!).

  Dessutom så var ditt första inlägg inte bara negativt mot programmet, det var även förnedrande mot oss som åker dit.

  En fråga till alla andra som kommenterar?
  -Var för skriver ni ’dom’ istället för ’de’ eller ’dem’?
  Kan ni inte skillnaden?
  Trodde att språknivån var högre i dagens samhälle. Ni skriver som barnungar.

 • Fanny skriver:

  Du kanske inte skulle stå i kö till designersläppen på H&M men tror du man VILL stå i den kön? Jag köar för att jag annars inte skulle lägga pengar på ”riktiga” designerkläder och inte vill handla på Tradera till upptrissade priser. Så är det för vanliga människor, osmart inlägg btw…

 • Jennifer skriver:

  ”Och jag kan förstå att ni som har det svårt ekonomiskt och därför handlar på Ullared blev ledsna av det. Det var dumt av mig. Förlåt!”

  Helt seriöst Pernilla, vilken planet bor du på? Vi som har råd då men ändå åker till Ullared för att vi enkelt uttryckt: GILLAR DET? Är enda ursäkten att åka till hemska ullared att man inte har råd att handla på andra ställen?
  För det första så tycker jag själv att ”billigheten” på Ullared är överdriven – hittar ofta billigare kläder på H&M. Däremot (märkligt nog) håller de flesta kläder jag köpt på just Ullared bra mycket längre än H&M.
  Är H&M också en fattigmansbutik?

  Jag har läst din blogg men jag ditchar den hädanefter. Du snyftar över kritiken mot Dansfeber – det var vad jag såg knappast kritik mot DIG, utan mot programmet (vilket för övrigt sög fullständigt).
  Jag blir alltid irriterad på folk som tror sig vara bättre än andra och det gör du, förmodligen fler gånger än du tänker på det själv. Du är för van vid ditt liv att du glömt att majoriteten av oss andra är helt normala människor som INTE handlar Gucci.

1 8 9 10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram