Den magiska Doftlampan!

Här är räddningen för dig som vill få bort dålig lukt hemma!   Det kan vara hundar eller katter som har kissat inne (fråga mig , jag vet hur illa det luktar) eller cigarettrök (om det nu finns någon som röker inomhus längre!) 

Jag har testat själv hemma och DET FUNKAR VERKLIGEN!!!

Dofta lamporna har en unik förmåga att inte bara sprida en god doft i rummet – utan de tar verkligen BORT den dåliga doften –  istället för att bara dölja den för stunden som t ex vanliga doftljus gör. Dessutom hjälper Dofta-lamporna till att rena luften på virus och bakterier!

20140628-190843.jpg

Dofta lamporna är inte bara vackra som dekoration; dom ger en underbar doftsättning och renar luften! Lamporna brinner utan låga genom katalytisk förbränning och renar luften på molekylär nivå. Genom denna process, tillsammans med Dofta®s speciellt utformade lampolja, tar de bort dålig lukt som matos, husdjurs odörer, cigarettrök, kemiska föroreningar samt virus och bakterier.

20140628-190748.jpg

Jag har självklart tagit in Dofta-lamporna i mitt sortiment i min Webshop. De levereras i en vacker ask och med valfri doft till i separat flaska. Det finns massor av goda doftoljor att välja mellan!

20140628-190813.jpg

20140628-190835.jpg

20140628-190910.jpg

Den här söta blå doftflaskan har ni kanske sett på bild tidigare från mitt badrum! Nu vet ni också hur den fungerar och vad den gör för nytta!

DL104_L-49788999

Finns även i andra färger!

DL004_L-cc9e9a10 DL005_L-d74bbcad

Ni hittar hela sortimentet HÄR!

Och jag lovar er att det hjälper! Med en liten valp i huset har det luktat kiss på vissa ställen och det är BORTA nu! Jag brukar även ställa in flaskan i sovrummen för att rena luften lite då och då.

14 reaktioner på “Den magiska Doftlampan!”

 • Marina skriver:

  Hej!
  Ska absolut köpa en så fin lampa! Svårt att bestämma mig för vilken doft jag ska köpa.
  Vilken är din favoritdoft Pernilla…?

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Det var roligt att höra Pernilla!! :-)
  KRAM <3

 • Pernilla skriver:

  GEN: En Dofta-lampa räcker ju livet ut, eftersom den även är en vacker prydnad som alltid kan stå framme med eller utan olja i egentligen. Man fyller på med doftoljan allt eftersom , och den är jättedryg eftersom det räcker att låta lampan brinna i 30 – 45 min för att verka!

 • Pernilla skriver:

  ANNA: självklart måste man kema mattor och annat tyg som hunden har kissat på, men det har även legat en doft i rummet som nu är borta tack vare Doftas lampor!

 • Pernilla skriver:

  CECILIA: Ja, tack snälla ! domhar jag använt på toaletten och dom har doftat jätte gott!

 • Pernilla skriver:

  TANTEN: Endast i webshopen , men där finns en massa olika sorter att välja bland

 • Pernilla skriver:

  ÅSA: När Oljan värms upp av lampan ska den ha den effekten eftersom oljorna renar luften! Dessutom är doften mycket mildare än vanliga doftljus , sålampan utger ingen stark parfymerad doft utan en fräsch känsla mer, som man förhoppningsvis inte får huvudvärk av.

 • mariette skriver:

  Dom där är underbara! Stötte på en sån lampa på ett spa för längesen och har letat efter som sen dess :) ska absolut köpa :)

 • Åsa skriver:

  Hej,
  Det finns väl ändå inget som kan ta bort virus och är det verkligen bakterier? Det låter trevligt med doftljus men själv får jag bara huvudvärk.
  Ha det bra.

 • Tanten skriver:

  Hej!
  Jag håller på m alla möjliga luftrenare, sprayer och doftljus, så en sån där måste jag bara ha!!!:)
  Undrar om du har doftprover o flaskor i din butik i Mood-gallerian? Eller bara i webshoppen?

 • Anna skriver:

  Pernilla! Det finns ingenting som Tar bort lukt efter ett djur.på väg att bli könsmogen. Det, blir att kasta. Lukten biter sig fast….haft fler djur själv och snabb när det gäller kastrera:) för att slippa Pink och revir……

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Vilka fina flaskor och de doftar säkert gott! På tal om dofter, du fick 3 st doftblock (tror jag dom kallas) av mig i våras när jag var på Priscilla med Malin. Vore kul att veta om du har använt nån av dom (haft nån framme och lyft på locket)?!
  Jag har fått sms och mms från Malin på Fjäderholmarna! Synd att jag inte kunde vara där med henne och titta/lyssna på dig!
  Ha det så bra!
  KRAM <3

 • Emma skriver:

  Åh vad gott och vad fina de ser ut, ska jag prova!!!

 • Gen skriver:

  Skulle kunna tänka mig en sån lampa som luktar gott Men jag undrar hur länge den doftar gott till det priset???

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram