Det är skillnad på svin och svin. Vissa kan man äta – Vissa heter Gunilla Persson…

Hej Vänner!

Hade tänkt att skriva ett inlägg i går kväll , men tröttheten tog ut sin rätt och jag hamnade in TV-koma istället…

Kollade på Halvåttahos mig  såklart, och sen blev det Bonde söker fru.  (Mycket märkligt program och mycket märkliga deltagare kan jag tycka. Fast Kamelbonden är ju störtskön!)

Sen kollade jag på snygg- Dolf och satt och suktade efter hans sjysta hem som låg direkt på beachen…! Berg flyttar in är förövrigt riktigt bra underhållning!

Sen tog jag upp datorn och kollade på senaste avsnittet av Hollywoodfruar som jag missade i tisdags.

Jag säger bara Gunilla Persson…..  Aaaaaarrggh!!!!! 

Jag börjar snart att utveckla ett hat mot denna kvinna som inte är nyttigt för själen…! Jag vill bara hoppa in i rutan och tala om för henne vilken vidrig människa hon är!

Och det värsta av allt är att hon på fullaste allvar går runt och inbillar sig att hon är p o p u l ä r i Sverige!!?! Bara för att det SKRIVS om henne i tidningarna! Det är ju ett skämt. Antagligen så läser hon inte vad som skrivs,  utan är mer upptagen av att godkänna alla bilder på henne så att dom verkligen är ordentligt retuscherade…! 😉

Sen går hon runt och tror att hon ska göra som Montazami och tjäna stora pengar på att sätta sitt namn på olika produkter.  Låt mig le.   INGEN vettig människa kommer vilja ha sitt varumärke förknippat med henne!

Nä, då är det väl ändå för väl att underbara Maria Montazami finns, som väger upp allt det onda med sitt goda hjärta , sina tofsar och lampor,  och ”Det är kuuul” som hon säger åt allt! :-)

Citat : ”Jag kan faktiskt säga att jag tror på Gud.  Och det är kuuul!”  😆

Ja,  som ni märker är jag närmast besatt av Svenska Hollywoodfruar ha ha!  Och fortsättning lär följa, för i nästa veckas program verkar det ju slå slint i huvet på Personsskan ordentligt….!! Och DET vill man ju inte missa!  😛

I går efter att jag gästat Malou och pratat kokböcker och klänningar, så hämtade jag upp Benjamin som har Prao denna vecka , och så åt vi en mysig lunch tillsammans.

20121018-014208.jpg20121018-013940.jpg20121018-014156.jpg

Mysigt att få lite egentid med min fina ”mellangrabb”…!

Efter lunchen åkte jag hem till Nicke och Laila och kollade på semesterresor till höstlovet. Är såååå sugen på att åka iväg till värmen nånstans! 

Blev även bjuden på en fantastisk middag!

Niclas slängde ihop ett  litet Vildsvin som han skjutit själv och tillagat i ugnen!

20121018-014026.jpg20121018-014017.jpg

Vildsvinet serverades med Trattkantarellsås och Hasselbackspotatis.  En enkel vardagsmiddag hos familjen Bagge- Wahlgren…
20121018-014007.jpg

Har aldig ätit Vildsvin innan, men det var sjukt gott!!!

Hon har det allt bra , den där Laila…! 😉

20121018-013949.jpg

Och det har jag med  – som har världen finaste bror….! ♥  😀

230 reaktioner på “Det är skillnad på svin och svin. Vissa kan man äta – Vissa heter Gunilla Persson…”

1 14 15 16
 • Siv Lindevall skriver:

  Det är intressant att följa Pernillas synpunkter i olika situationer! Förhoppningsvis förstår hon värdet av, att hennes repliker kan få en väldigt stor betydelse i också tyngre sammanhang. Ett viktigt exempel är att Sveriges lagstiftning tillåter djur torteras i slaktsammanhang. Pernilla kan därför öka sina möjligheter att bli populär bland i synnerhet djurvänner, genom att berätta om skillnaden mellan ett skott som träffar direkt där det ska av en skicklig skytt och om grisar som sänks ned i kokande vattenbad fullt vakna, därför att gasen i stressen inte fick dem att bli medvetslösa.

 • Jerry skriver:

  Tittade just på Hollywoodfruar. Avslutades med att Gunilla talade om hur mycket hon älskar att vakna på morgonen och känna att hon är ”The Gunilla”. Jag gillar henne i alla fall. Kanske samma fenomen som när man faller för elakingar i såpor. JR var också min favorit.

 • maria skriver:

  Tycker ej m ska kalla någon svin omoget m visst gunilla k vara
  för mycket m vi är ju olika o hon mår nog ej bra.

1 14 15 16

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram