Ditt varma skratt har tystnat… 💔

Hej vänner.

Tack för ert engagemang i fallet Keyan .

Jag ,  Nanne och Charlotte träffades idag hemma hos Charlotte för att prata om Keyan och vår kamp för honom och ”mamma” Sussane.

Vi är så arga, ledsna och frustrerade, men lever ändå på hoppet att vi kanske, kanske kan komma någon vart genom att inte sitta tysta och blunda för det som har hänt – utan faktiskt AGERA.

Det bara MÅSTE gå att rätta till detta fruktansvärda misstag och få tillbaka Keyan till den fosterfamilj som han ser om sin egen!

Jag tänker så mycket på hur han måste känna och vad han tänker och undrar nu när hans älskade trygga ”familj” bara plötsligt togs ifrån honom från en dag till en annan.

Tror han att dom bara övergav honom…?! Eller att dom åkt bort utan att säga något och snart kommer tillbaka…?!

Mitt hjärta brister när jag tänker på det. 💔

Mitt hjärta brast i dag också när jag fick ett oerhört tragiskt dödsbesked om en ung tjej som har funnits med mig i flera flera  år – alltid glad, omtänksam och energisk – och som har betytt väldigt mycket för mig i min karriär…

Hon har alltid funnits där.  Inte nära – men på håll.

Jag grät så mycket när jag fick dödsbeskedet. Livet är så jävla orättvist och vi vet aldrig när det kan tas i från oss.

Jag vill inte skriva mer om detta nu, eftersom jag inte har fått kontakt med familjen än, men mina tankar är hos dom just nu, och även hos hennes vänner som jag också känner några stycken, och tycker mycket om…

Så ofattbart.

Vila i frid fina M… ❤️💔

img_2129.jpg

63 reaktioner på “Ditt varma skratt har tystnat… 💔”

1 2
 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  💔

 • Cia skriver:

  Beklagar verkligen sorgen 😔 Tänkte oxå på Malin först men sen när hon svarade så går mina tankar till Marie från Uppsala som följt Pernilla väldigt länge och verkar vara en glad tjej. Så Marie, är det inte du så skriv gärna här ❤️❤️ Otroligt tragiskt oavsett vem det nu är som gått bort alldeles för tidigt 🙏 Kram

 • jimmie skriver:

  ♡♡♡♡♡

 • Lotta skriver:

  Så sorgligt♥️

  Men ..jäklar vad fin du var i bröllpsutstyrsel / instabilderna,verkligen jättefin👌

 • Cajsa skriver:

  Åh nej nu gråter jag igen!!! :'( Det är så orättvist!! M är i våra hjärtan nu och för alltid. Det var inte lätt att komma tillbaka till pluggandet idag med hemtenta och hela skiten när man helst vill ta en vecka ledigt och få sörja i sin egen takt. Vem bryr sig om medeltiden när en bit av mitt hjärta är borta!?

 • Mia skriver:

  Vad hemskt med dödsbeskedet beklagar verkligen😥 Som du skriver livet är orättvist och vi har ingen aning om när det tas ifrån oss eller någon vi älskar. Vi kan bara försöka ta vara på våra dagar och nära och kära och vara snälla och måna om varandra. Vi måste alla tänka så 🙏🏻❤️

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Kärlek och kram ❤️❤️❤️

 • N skriver:

  M? Malin Pernillas största fan? Det vore fan supertragiskt. :( Hör annars av dig Malin. I vilket fall hemskt. Alla sympatier till familjen.

  • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

   N: Åh nej jag lever men misstänker vem den tjejen är och då kan du vara lugn att jag lever tack för att du tänker på mig!

   • Veronica skriver:

    Tack och lov för det 😀 Jag blev så rädd att det var du och började gråta här och nu gråter jag igen av lättnad. Vad skönt <3

 • Annica skriver:

  Till Pernilla <3 <3 <3

 • anne skriver:

  💟💟💟💟🙏🙏💟💟💟tll dej pernilla..

 • Nina Cecilie skriver:

  💙❤️

 • Veronica skriver:

  ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

 • 🌟 Conny Stavros skriver:

  Hello!

  🧸 Keyan.

  ❤ All kärlek…

 • El skriver:

  Har Bianca anmärkning hos kronofogden? Ni som kollat premium fattar

  • Ida skriver:

   ”EL”.. Jag hoppas du skämtar med mig? Vad är detta för en sjukt oklar och idiotisk kommentar?? För det första är det ingen kommentar man droppar här, dels har du inte med det att göra, hon skulle dels aldrig svara på din fråga och vad har du med den saken att göra? I detta inlägget skriver Pernilla om en kamp och en förlust. Vad är du för en människa utan sunt förnuft? Din fråga handlar inte ens om inlägget. Ge henne kärlek eller låt bli att smutsa ner hennes kommentarsfält med dina idiotiska frågor.
   1. Lägg ingen dum kommentar om du inte kan stå för den. Ditt namn ”EL”, kom igen. Droppa ditt egna namn och stå för vad du är för en människa istället.
   2. Kommentera inte om du inte har något vettigt att fråga eller skriva, samt, lägg din energi på dit egna liv istället. Du verkar behöva det.
   3. Oavsett vem du är, ett troll, en person utan medkänsla eller verklighetsuppfattning, en ledsen själ eller vad som.. du behöver ta ansvar, kommentarer som dina får mig att koka av frustration. Finns inget vettigt alls i detta. Har du inget vettigt att komma med, gör inte det då. Tänk om.

   Pernilla, all kärlek till dig. För att du kämpar för andra och för att du är den du är, tack ❤️

  • Charlotte skriver:

   Ja du ”EL” ytterligare en människa med brist på empati. Här skriver Pernilla om en förlust och att hon sörjer, plus föregående tragiska inlägg och vad gör du då? Har mage att kommentera nåt så dumt från senaste avsnittet av WV och Bianca!! Nu hoppas jag att du tar detta till dig och tänker ett varv till om din dumma och hänsynslösa kommentar.

   • Veronica skriver:

    Jag tror tyvärr inte att detta är ytterligare ett troll utan en och samma person som roar sig med att skriva elaka saker och ställa frågor som h*n inte har med att göra och gör detta under olika nicks :(

  • Veronica skriver:

   EL: Jo då vi som ser premiumavsnitten vet vad som visas där. Vad jag däremot inte förstår hur man kan vara så empatilös som du och ta upp sånt på Pernillas blogg i ett inlägg där hon skriver att hennes hjärta har brustit inte bara en utan två gånger och att hon har varit/är ledsen och gråtit av sorg. Men ni troll poppar alltid upp som vidbrända popcorn varje gång en känd person bloggar om nåt som gjort h*n ledsen och fått h*n att gråta. Rent vidrigt anser jag hur man kan vara så extremt empatilös som du är. Du behöver seriös hjälp så att du kan lära dig att förstå när det är läge att skriva saker och ting, i och för sig så skriver man inte till nån överhuvudtaget och frågar om såna privata saker oavsett om de tar upp det via kamera eller inte.

  • Anne skriver:

   El!!!!!!!! Gå och skaffa dig ett intresse. Vem som helst kan väl missa en faktura. Herregud.LÄGG NER

  • Annica skriver:

   EL .. Idiotisk fråga, extremt okänsligt att kommentera just i detta inlägg. OCH en fråga OM den nu nödvändigtvis måste ställas, kanske ska ställas till Bianca??
   Vad spelar det för roll? Det är mängder av människor varje dag som missar eller glömmer en räkning. Ilandsproblem!
   Och Pernilla är väl inte ansvarig över sina vuxna barns ekonomi??

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram