Eldsjälsgalan ikväll!

 

Jag är tillbaka i ”mitt” älskade Göteborg! Tjoho!!

Just nu sitter jag och slriver till er på mitt hotellrum på tjusiga Gothia Hotell och Bejamin har precis klivit upp ur badet.

Vi är här för att nedverka i ”Eldsjälsgalan” som sänds på tv4 ikväll!

Peter Jidhe och Lotta Engberg är programledare och det är en massa bra artister som medverkar!

Jag och Benjamin ska göra ett nummer ihop tillsammans med 20 dansare, så vi ska strax iväg och repetera hela dan på Lisebergshallen och sen är det direktsändning ikväll som gäller!

I går var vi ute och åt en underbar middag på ”Vino Pasta 3”, där dom har riktigt , riktigt bra pasta! Benjamin som är ”Carbonara”-expert hävdar att de har den bästa Carbonaran han nånsin har ätit!! Och han har ätit mååånga….! :-)

Det är så härligt med lite egentid så här – bara Benji och jag. Vi satt och pratade under middan om allt möjligt och bara njöt av den goda pastan….!

 

Peter J är också med i galan, så vi hade mysigt sällskap ner på tåget igår också av honom och hans Oscar.

Nu ska vi iväg och försöka hitta en smoking till Benjamin som han vill ha till ikväll. Han har önskat sig en smoking sen förra julen, så jag hoppas verkligen att vi hittar en idag…!

Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig, men jag har en hel reväska med mig med alternatv, så nåt kommer jag alltid att hitta…!

Kram på er alla så länge. Lovar att ta mycket bilder från dagen som kommer!

Och glöm inte att kolla ikväll!

77 reaktioner på “Eldsjälsgalan ikväll!”

1 3 4 5 6
 • Sabina skriver:

  Hej Pernilla och god fortsättning på det nya året. Ska erkänna att det känns lite oroligt att du inte skrivit något på 3 dgr. Det är liksom inte likt dig som annars är en flitig bloggare som månar om dina läsare med härliga inlägg varje dag. Hoppas verkligen att det inte hänt dig eller din familj något. Är det så att du bara behöver lite bloggledighet så är det självklart helt ok. Vi finns kvar här och väntar tills du är tillbaka. Hoppas och tror inte att du är en person som lägger fokus på den lilla sjuka skara av stackars patetiska avundsjuka människor som bara måste spy ut sin frustration här. Har egentligen inget med dig personligen att göra, men då dessa sjuka patetiska människor måste klanka på andra för att höja sin egen dåliga självkänsla och försvara att de inte själva skapat sig ett bra och lyckligt liv så är anonyma elaka obefogade kommentarer på bloggar det perfekta verktyget för dem. Utan att kunna vara anonyma skulle dessa fegisar aldrig våga säga dessa vidriga negativa saker direkt till en person. Den stora majoriteten av dina läsare Pernilla, diggar dig starkt och är mer än tacksamma för att du delar med dig av ditt liv så frikostigt. Tror du vet att du är omtyckt av många som uppskattar att du delar med dig av dig själv och förgyller vår dag med dina härliga rader. Tänk på det när denna minoritet av små, stackars, bittra, avundsjuka människor försöker förstöra här. Kram tjejen!!!!!!!

 • Luvan skriver:

  Tycker din hemsida börjar dala och det rejält. Handlar inte om familjen bara om det du gör på jobbet. Menar inte att det alltid behöver stå något om familjen men det är ju det som en hemsida innebär, framför allt bloggen som du får rejält betalt för som inte uppdateras ett smack…dålig sida, tar bort den…

 • Camilla skriver:

  Vad alla har mycke bekymmer, Pernilla jag tror du snart skriver ett soligt inlägg från …kanske Thailand eller?

 • karin skriver:

  Pernilla kanske bara har lite julledigt som många av oss andra..

 • http://junitjejen.se skriver:

  Vad det skulle vara roligt om man fick träffa dig någon gång”! Du verkar vara en helmysig och trevlig människa!!

 • sandra skriver:

  DÅÅÅÅÅÅÅÅLLLLIIIGGG UPPDATERING!!! HARU DÖTT ELLER!

 • Yvonne skriver:

  Jaha, har Pernilla gjort en Magnus Uggla och slutat blgoga utan förklaring eller! Har hon åkt utomlands så går det väl att skriva att jag tar semester från bloggen i x antal dagar.

 • Elin skriver:

  Pernilla skulle ju utomlands och stänga av telefon och data. Kanske har hon redan åkt..
  Vi får väl vänta och se..

  Kram på er!!

 • P:) skriver:

  Har du slutat blogga? Fösök meddela oss det isåfall:) Väldigt dåligt att du inte har bloggat på 3 dagar:(

 • Marie skriver:

  VAR ÄR DU???

 • Trebarnsmamman skriver:

  För att ha en fortsatt framgångsrik blogg måste du nog dessvärre blogga lite, Pernilla. Har du inte tid får du skriva just det, men det här går inte. Tre dagar utan ett enda inlägg tappar definitivt läsare, så är det bara.

 • Lotta skriver:

  Läste någonstans att Pernilla skulle resa till Thailand med delar av familjen (eller hela?) Kan det inte vara så att hon inte har möjlighet att blogga? Måste tysta dagar innebära att man gömmer sig? Ibland är det nog skönt även för Pernilla att slippa alla måsten och allt tjat som finns att läsa här. Ger er, hon återkommer med all säkerhet när hon har möjlighet!
  Lotta

 • Helena skriver:

  Hejsan Pernilla!
  Ett gott nytt år önskar jag dig och din fina familj.Du är en toppen människa som det är jätteskoj att få följa under din vardag.Ser fram emot varje dag att läsa bloggen.Men att läsa dessa komentarer är så tråkigt just nu……Ni som är så negativa och bara klagar….man blir så ledsen.Ge er nu och lägg ner,ni är pinsamma.
  Kram till Pernilla från Helena

 • Tingeling skriver:

  har du slutat att blogga kan du väl meddela att du har slutat, då behöver man jo inte använda tid på att gå på bloggan.
  Du kanske tjener pengar på varje gang man skriiver in sig på bloggan.
  jag vet inte hur det funker.
  Hur funker det?
  Är det tiden man är inne som räknas?
  Eller är det varje bloggbesök som räknas`
  Kan någon svara på det.

 • åsa skriver:

  Kom igen nu Pernilla du kan ju inte bara hålla dig undan…
  Ta tjuren vid hornen…stå för det du tycker och skit i att alla ska bry sig om allt….
  Men vi som inte bryr oss saknar dig hoppas du haft ett fint nyårsfirande…

1 3 4 5 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram