Ett år med Priorin

Samarbete med Bayer AB

God fortsättning på er alla. Här sitter jag och njuter av solen i Thailand och vilar medan barnen och filmteamet är iväg på annat håll.

Herregud vilket år jag haft. Om någon hade sagt detta för ett par år sedan, att jag skulle stå på toppen av min karriär, en gång till hade jag aldrig trott dem.

Med Walhgrens Värld, min egen Jubileumsshow, alla roliga jobb, Husköpet i Spanien -och faktiskt mindre stress än någonsin – kan jag inte annat än att summera året som ett av de bästa hittills.

Det känns bra i magen, barnen är någorlunda;) självständiga, Theo fortfarande urmysig ( inte ännu tonåring ) och jag älskar min show ( som fortsätter under våren 2019 för slutsålda hus )

Som ni alla vet har jag vridit ner stressfaktorer rejält. Också ätit bättre och ätit Priorin regelbundet i ett helt år nu. Kolla in före och efterbilderna.

FÖRE

OCH EFTERBILDER

Visst har jag mitt pillande kvar ibland, men håret känns starkare och mer slitstarkt trots att jag jobbar mycket på scen. Det känns skönt.

Kommer ut på promenader, umgåtts med mina vänner, med barnen och får göra så mycket roliga saker i mitt jobb.

Jag ligger här i Thailand och känner faktiskt mig tacksam. Och nöjd.

Att få fira sin 50 års dag i över ett år har varit mycket roligare än vad mitt ”unga” jag någonsin kunnat föreställa sig hahaha

Självklart kommer jag att blicka framåt 2019 med vetskapen om att om jag äter näringsrikt, rör på mig lagom (ingen backträning här inte tack!) äter mina Priorin som tillför näring till håret inifrån och ut – och stressar mindre, ja då når jag faktiskt balans i livet. Och jag kan allt säga att just denna strålande varma dag så här på årets sista dagar, så känner jag mig nöjd, nöjd, nöjd…

Priorin är ett kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en väl balanserad kost eller en hälsosam livsstil.

38 reaktioner på “Ett år med Priorin”

 • CeciliaSkor skriver:

  God fortsättning till dig och dina kära!
  När jag var i Sverige i höstas köpte jag Priorin då min hårkvalitet var ” un disastro”. Jag har ätit varje dag och förra veckan när familjen var på väg till Gran Canaria utbrast plötsligt döttrarna: mamma du har ju fått mustasch …….AIUTO. Sedan såg jag även att jag blivit luden som en liten gris över hela kroppen…..så nog fungerar tabletterna bra! Håret på huvudet är ju top notch….
  Kram från Comosjön
  C

 • Lina skriver:

  Som sagt bla bla

 • Kina skriver:

  Lär dig sätta ut punkter så det blir lättare att läsa för mig som är lågbegåvad o inte förstår så bra när det blir rörigt 😊

 • Anna skriver:

  Men tagga ner Cecilia, om du nu följer bloggen så kunde du se att Malin ställt frågan innan ” semestern”, har man tid o blogga så kan man bara svara vänligt på hennes fråga då dom verka vara goda vänner, gott nytt år på dig!!

 • Irene skriver:

  Skulle inte ni två kunna köra en livepod från din show som ni gjorde från live podden?

 • Sanna skriver:

  Semester? Med ett filmteam runt sig hela tiden…hallå!

 • anna2 skriver:

  Men snälla!! Pernilla har semester låt henne ta det lugnt med bloggen.
  Hon har ingen skyldighet att svara någon och framför allt inte inom en viss tid på bloggen.
  Hon har inte någon skyldighet att ta emot presenter heller.
  Hon har ingen skyldighet alls gentemot någon här!
  Give her a break!!

 • Cecilia skriver:

  Men Skäms Anna 😡 Pernilla har väl ingen skyldighet alls att svara på alla frågor. Den som följer bloggar ska vara nöjd med van hen delar av sitt liv annars kan man sluta följa.

 • Helen Eva skriver:

  Du kan kalla det du gör vad du vill men faktum är att du är STÖRD i huvudet som dagligen spyr på Pernilla och alla oss som faktiskt gillar henne. Söker upp någon du inte gillar och kallar det åsikter-skaffa dig en hobby och vi är betydligt fler som är emot dig än med dig här!

 • Anna skriver:

  Pernilla.. svara på Malins fråga nu har hon frågat dig 4 gånger!!

 • Veronica skriver:

  Ibland har man bråttom när man skriver. För mycket fritid ska det naturligtvis vara

 • Veronica skriver:

  Och ”M”: Ägnar man sig dessutom som du tid och kraft att förstöra för nån då har man stora problem eller alldeles för lite fritid

 • Veronica skriver:

  Det roliga är ”M” att du anser dig ha rätt att ifrågasätta Pernilla men vi får inte ifrågasätta dina kommentarer om henne. Intressant. Vi gillar Pernilla och anser att hon är en förebild. För din del är det bara att tugga i dig det. Hon är inte perfekt men det ska ingen förebild heller vara. De perfekta förebilderna (om dom ens existerar) är urtråkiga och inget att lägga tid på. Och M: Dina kommentarer får mig att vilja stötta Pernilla ännu mer. Jag tittar på Wahlgrens värld varje vecka😊 Det är en höjdpunkt varje vecka👍

 • Sara skriver:

  Du är verkligen en sorglig varelse M att stångas mot en stängd dörr måste bara tyda på ett ensamt och sorgligt liv eller för att citera Paolo Robero ”att gnälla är som att sitta i en gungstol – du har något att göra men du kommer ingenstans”.

 • M skriver:

  Sofia o Sara. Gissa om era kommentarer sporrar mig och oss att skriva fler eller inte. Ses 2019 😉 Och tro mig – jag kämpar på på många andra fronter. Infantilism är just en av dem.

 • Lina skriver:

  Bla bla kul att du fick med lite reklam i din annons verkar hysteriskt att kunna pilla på håret som du då verkar göra TIX kallas de eller ?? Men extra pengar i kassan i alla fall
  Undrar vem betalar filteamets resa jämt för dem verkar vara med dej även på toa alltså nyfiken av mej och till er alla andra om de inte är p själv som skriver på sin blogg när de kommer kritik gott nytt år på er KRAMAR och PÖZZ

 • Sofia skriver:

  Hellre förebilder med fel och brister precis som vi alla har, än sådana som vill låtsas att aldrig ha sagt eller gjort något fel eller att de lever helt enligt påstådda moraliska normer.
  Att acceptera och gilla folk även om de säger/gör något man inte ställer sig bakom är inget konstigt för de flesta. Det får man göra med alla, från familjemedlemmar till ytligt bekanta, till och från. En del tycker att kända personer ska dömas hårdare, andra inte.
  Om du vill fokusera på att älta saker som hände för åratal sedan, inte nödvändigtvis på det sätt du beskriver, så är det givetvis upp till dig. Min enda reflektion av det är att ämnet Pernilla verkar vara betydligt mer personligt för dig än det är för mig som gillar henne.

 • Sara skriver:

  Vi är ju inte intresserade av din ”nyanserade” bild av Pernilla när ska du förstå det? du behöver alltså inte ta på dig denna roll här inne. De här händelserna är dessutom gamla nu och du har skrivit om de flera gånger utsn resultat tydligen eftersom vi är så många som fortsätter att hylla Pernilla. Så lägg ner det här ältandet nu det är såååå otroligt patetiskt. Vill du göra en förändring i världen om det är din mission så gör något vettigare vi kommer inte att lyssna på dug nämligen.

 • M skriver:

  Varför? Det är ju sant? Varför får jag inte ifrågasätta då man väljer P som förebild? Jag säger tom att hon kan behålla henne utan att jag eller. Nån ska kritisera henne. 200000 läser bloggen. Man når väldigt många med ett ganska vettigt ifrågasättande av det jag nämnde. En nyanserad bild som ger folk möjlighet att själva reflektera över bilden av Pernilla som aldrig kritiseras alls trots att hon faktiskt gör saker som är ganska o okej. Ganska ok tycker jag.

 • Anna skriver:

  Herregud kan du inte krypa tillbaks under stenen du kom från så förbannat tröttsamt med dina skit kommentarer SLUTA GÅ IN HÄR PATETISKA TROLL!

 • Johanna skriver:

  😴😴😴

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Bästa och fina Pernilla!
  Vad härligt ni har där ni är på Thailand och tack för att du delar med ditt liv och jag önskar Oliver och Bianca grattis på födelsedag och har du fått paket av mig som jag skickade den gula vadderad påse kram till dig

 • Cilla skriver:

  😂😂😂😂😂😂

 • Anette skriver:

  Suck….😤

 • M skriver:

  Denna förebild har hängt ut människor på sin blogg så iaf en blev trakasserad, kritiserat en numer död artist för hens utseende (och skämtat om kritiken) samt kört med treåriga Theo på biltak (och upprört sig över den jävligr befogade kritiken – 5 kmh räcker för att skada sig eller dö). Som axplock. Utseende skönhet lyx och pengar är hennes mantra och hon är helt öppen med det.
  Självfallet ska du behålla henne sol förebild om du så önskar men jag tror du ska nyansera henne lite som majoriteten av svenska folket verkar göra.
  Gott nytt år!

 • Kina skriver:

  ❤❤❤GOTT NYTT ÅR ÄLSKADE PERNILLA OCH DIN UNDERBARA FAMILJ O FILMTEAMET
  Jag önskar Er alla massor med underbara dagar 2019 😊❤må himla gott på semester
  Kram Kina o tusen tack för din underbara blogg

 • Sara skriver:

  Pernilla är en helt underbar, härlig, företagsam, driven och omtänksam människa och sprider en sådan glädje omkring sig och är värd allt gott i livet så du har så rätt hon är helt FAAAANTASTISK 💕

 • Ingela skriver:

  Hej pernilla
  Det ser helt fantastiskt underbart ut där ni befinner i Thailand å vilket hus , så himla fint, så njut nu av semestern nu allihopa. Vill även gratulera oliver och Bianca på deras födelsedag 🎂💐🎂💐
  Kramar 😀

 • Jonna skriver:

  Det skulle väl vara din i så fall…

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Åh vad härligt det ser ut i Thailand, hoppas du/ni fortsätter att ha det bra där!
  Ja du har verkligen haft ett toppen år får man säga, grattis till det!! :-) Du betyder mycket för mig så när det går bra för dig blir jag också glad! :-)
  Jag har lyssnat på det senaste poddavsnittet och det var uuunderbart!!
  Jag vill passa på att gratulera Oliver och Bianca på deras födelsedag!!
  Gott nytt år!!
  Kramar från Cecilia <3

 • Elisabeth skriver:

  Tycker det är helt underbart att det finns så starka och talangfulla kvinnor i världen. Ni som visar att en tro på sig själv, att visa att man kan och har förmågan och att hårt arbete lönar sig. Du är en förebild och en stark kvinna. Klart att folk har synpunkter på dig. Lättare att racka ner på andra än att ta tag i sitt liv och höja sig själv. Fantastiska kvinna – allt det bästa till dig inför det nya året som kommer!!

 • Anne skriver:

  Önskar er en sköööööön semester. Gott nytt å🤗💥

 • Cecilia skriver:

  Om du hade haft en träningsklocka så tror jag med all säkerhet att du går 6 km utan problem. 😉
  Skönt att du minskat ner på stressen.

  GOTT NYTT ÅR!

 • Elisabeth skriver:

  En sådan fin, genomtänkt och mogen kommentar som din ser man inte så ofta…

 • Anne skriver:

  Verkligen. Slit INNNTTEEEEE ihjäl dig och akta håret ditt. Hoppas sååå på 20 säsonger till av din FANTASTISKA såpa med AAAAAÖLLLTTTT innehöll. Du är
  Bättre än ALLLÖÖLAAA sångerskor i HEEEELAAA världen o alla ARTISTER meeed. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Bästa Pernilla,
  Så härligt det låter och vilket fantastiskt år du haft 🎉🎉🎉
  Så välförtjänt att ha det bäst så njut på och känn dig stolt. Klappa dig själv på axeln.

  Önskar dig ett gott slut och ett gott nytt år!
  Kram Sandra 💫🎉💕

 • Så himla härligt att det går så bra! Man blir glad av att läsa! Du har slitit så hårt i alla år så det är verkligen roligt att du har så många roliga projekt som går bra! Jag kan också tänka mig att det även ger ro i själen när det också går så fantastiskt bra för dina fina barn! Dom är verkligen superduktiga men det är så klart tack vare allt ditt slit! :) Så njut i fulla drag, det är du själv som åstadkommit alltsammans!
  //Berith

 • Anna2 skriver:

  Så välförtjänt Pernilla!
  Unnar dig o din familj varenda minut av denna semester!
  Så trevligt huset ser ut med möjlighet att laga egen mat frukost etc! Och poolen!!!!
  NJUT!
  Kram! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram