Ett långsamt farväl

Kära följare!

Som ni sett så går mitt liv i hundraåttio just nu! Kärleken flödar och jag älskar verkligen mina jobb, mina hus, min familj – och mitt LIV!

Bloggen däremot har ju fått gå i ide. Som ni alla vet så har den digitala världen förändrats och med den även jag. Jag började blogga åt Mama när Theo var liten. Han är nu 15 år och kör moppe!!

Jag är en av de som började först. Och är nu en av de sista som slutar.

Så många drömmar har gått i uppfyllelse de senaste åren och jag lever verkligen mitt i en sanndröm. Med egna shower, tv, varumärken , hus , hundar , familj, vänner och kärlek .

Tiden är kommen för att säga farväl. Jag har ett helt otroligt drömprojekt som lanseras den 27 april – Något jag arbetat med i över två år –  L’Acuila och med det sagt så kommer mitt fokus ligga där. Tillsammmans med mina föreställningar ( Hitta BILJETTER här ) – får ni fortsätta följa mig HÄR på min ärliga härliga Instagram och såklart i Wahlgrens värld ( länk till Discovery )

Bloggarkivet kommer finnas kvar. Men min aktivitet kommer fortsätta vara vilande.

Emilia tackar för sig och har sina egna stora drömmar att följa , min alldeles egna lilla yogagirl. Nu ser vi fram emot långa somrar i Spanien ihop och njuta av vår vänskap. Hennes blogg finns kvar som arkiv. Men ni hittar henne säkrast på @namaste_by_emilia

Susanne , min älskade vän. Som varit med mig sedan dag ett här på bloggen – och inspirerat så många med sin härliga inredningsblogg – Ja henne hittar ni såklart på @susnordstrom på instagram där ni kan följa hennes inredningstips, före och efter bilder och livet i Spanien – alla fina inredningstips finns såklart kvar här också. Tack Susanne för alla underbara år ihop som bloggkollegor, vi ses under en palm – snart.

Och Jennifer resa finns även den kvar som arkiv. Ingen är som hon – min fina Jennifer – Så driftig och cool – Och henne följer ni såklart på @bag_all  som finns över hela världen.

Med det sagt så vill jag oxå passa på att be er ANMÄL ER HÄR för den 27 april smäller det- bli först med att få veta vad min nya stora satsning är – och inte missa nått av allt det nya, spännande och ljuvliga som kommer framåt!

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 10.11.36

Tack för alla underbara år ihop! Ni är och förblir bäst!

Kram
Pernilla

1 158 reaktioner på “Ett långsamt farväl”

1 2 3 13
 • Carl skriver:

  Förståeligt men synd. Vi som vet, vi vet. En skiljevägg är bra att ha när det blåser.

 • B skriver:

  Tack för alla år du har bloggat ! Väldigt synd att du slutar för du skriver väldigt fint tycker jag. Med det sagt tycker jag det är tråkigt att du inte orkat skriva ett avskedsinlägg förrän precis då du vill sälja dina hudvårdsprodukter. Det är faktiskt respektlöst mot alla de som följt dig i många år. Nog hade du haft en minut över tidigare att skriva något om att nu tar jag paus på obestämd tid?

  • A skriver:

   Du väljer själv vad du läser. Vad du tar till dig. Pernilla lämnade bloggen under en tid när troll attackerade henne och hennes anhöriga gång på gång här på bloggen. Tror att intresset för att blogga dog där och då.

   • B skriver:

    Jag tror mig ha märkt att Pernilla har många positiva och trogna följare. Nog skulle hon ha kunnat tänka lite på dem och inte bara trollen? Nej, det fina avskedsinlägget kommer först när hon vill sälja sina produkter…

   • Örjan skriver:

    ALLT handlar om pengar.

   • Sanning skriver:

    Ja B, gråt lite till över ditt I-landsproblem.

 • Margareta öhman skriver:

  Fick 2 biljetter av dej till Förklädet på Götaland Lejon o just den kvällen hände en olycka med Theo så du var inte med i andra akten. TROR DE var nåt simhpp från hög höjd. De gick ju bra som tur var .
  Lycka till med allt fina du.

 • Sofia skriver:

  Det är ju inte Pernilla som har skrivit den texten. Det är inte alls hennes språk, hur hon skriver.

 • Annika skriver:

  Tack för en härlig tid här på bloggen, jag har följt dig i många år och såg Hybris nu i slutet av Mars i Lund. Dessförinnan var det Kort Glad och Tacksam och den sistnämnda showen namn stämmer även bra in på mig ;). Lycka till nu med allt du tar för dig och ha ett fortsatt bra liv! Kommer dock att sakna men har full förståelse för att man inte vill hålla kvar i något som en massa galningar har som hobby att kritisera och slänga skit på. Ha det bra och njut av kärleken!

 • Anna Rosengren skriver:

  Dina kläder är jättefina , Dock saknar jag fickor i dina fina klänningar 🌸

 • Maria skriver:

  Tack för alla år du delat med dig av ditt liv! ❤️

 • Anna skriver:

  Din blogg har varit till glädje för många genom åren!

  Hoppas du känner likadant för egen del.

  Nu följer vi instagram istället. 🙏

 • Johan skriver:

  Så härligt med alla år på bloggen! Skoj att följa din vardag & alla äventyr. Kul också att jag fick vara med på många inlägg. Jag fortsätter såklart att följa dig på instagram. Ses på turnén! 🤗💖🦋💫

 • Cecilia i Malmö skriver:

  Hej Pernilla!
  Så tråkigt att du slutar blogga, men man har förstått det eftersom du inte gjort det sedan oktober och haft fullt upp med olika jobb, kärlek, flytt osv. Men tur du finns på Instagram tex. Tack så mycket för alla år med bloggen och lycka till med allt nytt!!
  Kram från Cecilia.

 • Christina skriver:

  Äntligen gick det upp ett ljus. Att läsa denna blogg är som att läsa Flashback 2.0. Mer och mer fick man veta om lymmeln. Men pengarna skulle in…

  • Christine skriver:

   Jag förutsätter att bloggfältet också kommer stängas ned…

   • David skriver:

    Christine du behöver ju inte logga in på bloggen eller läsa kommentarer. Ganska enkelt

   • Peter skriver:

    Bry dig inte om sk David han har hängt här ett år ca o försöker spela oskyldig o med en jätte stor grå offerkofta…det är synd om David … var ska han få ur sig sin frustration nu.

   • David skriver:

    Till skillnad från dig som är så avundsjuk på Christian Bauer att du bajsar på dig varje gång du ser honom. 😂

  • Bella med familj i Västerås skriver:

   Vad menar du? Får inte Pernilla tjäna pengar eller hitta en kille? Nu kommer den svenska avundsjukan tydligen. Och ni som sitter på flashback och skriver om Christian, vet ni sanningen om honom? Nej jag vet inte sanningen om honom men jag tror nog att han inte är en sån stor idiot som ni vill framställa utan det största idioten är den som skriver en massa skit om honom eller någon annan!!

 • Oslojenta Agnethe skriver:

  Tack för allt! Jag har följt dig ända sedan början och haft många trevliga lässtunder.
  Kommer du ihåg de första åren utan nättrollen men med snälla kommentarer från verkliga människor? Du förde mig till Susanne’s blogg som blev min interiörfavorit genom många år. Jag saknar dina största fans som Johan, Malin, Nicklas och Marie (som tyvärr inte finns längre). Dina influenser inläg har gett mig många goda råd. Du har följt mig genom svåra perioder i mitt liv med sjukdom. Jag kan bara säga tack och hoppas att du förstår hur mycket du har betytt.

 • Ida skriver:

  Du och Christian är fantastiska ihop❤️

 • David skriver:

  Tack för alla år. Alla goa blogginlägg. Fortsätt med Instagram där folk faktiskt är idag. Bloggar är som du själv skriver lite gammal-media idag.

  Du och Christian är för övrigt ett perfelkt par!

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  💞💞💞💞 LOVE ON YOU PERNILLA 💞💞💞💞

1 2 3 13

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram