Ett långsamt farväl

Kära följare!

Som ni sett så går mitt liv i hundraåttio just nu! Kärleken flödar och jag älskar verkligen mina jobb, mina hus, min familj – och mitt LIV!

Bloggen däremot har ju fått gå i ide. Som ni alla vet så har den digitala världen förändrats och med den även jag. Jag började blogga åt Mama när Theo var liten. Han är nu 15 år och kör moppe!!

Jag är en av de som började först. Och är nu en av de sista som slutar.

Så många drömmar har gått i uppfyllelse de senaste åren och jag lever verkligen mitt i en sanndröm. Med egna shower, tv, varumärken , hus , hundar , familj, vänner och kärlek .

Tiden är kommen för att säga farväl. Jag har ett helt otroligt drömprojekt som lanseras den 27 april – Något jag arbetat med i över två år –  L’Acuila och med det sagt så kommer mitt fokus ligga där. Tillsammmans med mina föreställningar ( Hitta BILJETTER här ) – får ni fortsätta följa mig HÄR på min ärliga härliga Instagram och såklart i Wahlgrens värld ( länk till Discovery )

Bloggarkivet kommer finnas kvar. Men min aktivitet kommer fortsätta vara vilande.

Emilia tackar för sig och har sina egna stora drömmar att följa , min alldeles egna lilla yogagirl. Nu ser vi fram emot långa somrar i Spanien ihop och njuta av vår vänskap. Hennes blogg finns kvar som arkiv. Men ni hittar henne säkrast på @namaste_by_emilia

Susanne , min älskade vän. Som varit med mig sedan dag ett här på bloggen – och inspirerat så många med sin härliga inredningsblogg – Ja henne hittar ni såklart på @susnordstrom på instagram där ni kan följa hennes inredningstips, före och efter bilder och livet i Spanien – alla fina inredningstips finns såklart kvar här också. Tack Susanne för alla underbara år ihop som bloggkollegor, vi ses under en palm – snart.

Och Jennifer resa finns även den kvar som arkiv. Ingen är som hon – min fina Jennifer – Så driftig och cool – Och henne följer ni såklart på @bag_all  som finns över hela världen.

Med det sagt så vill jag oxå passa på att be er ANMÄL ER HÄR för den 27 april smäller det- bli först med att få veta vad min nya stora satsning är – och inte missa nått av allt det nya, spännande och ljuvliga som kommer framåt!

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 10.11.36

Tack för alla underbara år ihop! Ni är och förblir bäst!

Kram
Pernilla

3 396 reaktioner på “Ett långsamt farväl”

1 11 12 13 14 15 39
 • Carl skriver:

  Ni som hänger här och numer älskar namnet Svensson, husvagnar och box-vin (😂😂😂) fan vad ni ger mig underhållning ändå. Tack!

  Hoppas ni putsat era foppatofflor nu när långhelgen vankas. En stor campinghelg!

  • Svensson Svensson skriver:

   Men vad gör du själv här Bania??? varför tycker du att du är bättre än någon annan? Pippi-Lotta är ju jätte kär i dig och snart inflytt i akvariumet, du borde vara jätte lycklig nu när du är ekonomiskt oberoende som du skrev tidigare då du värdesätter att pengar är absolut viktigast(underhåll o göra rätt för sig är viktigare) ser en stor frustration o sorg i dig, tycker synd om dig att du är en sådan liten människa som värderar dig själv så högt och andra lågt som heter något på Svensson eller Karlsson, värdet ligger inte i namnet eller hur man skriver eller hur högt man står i rang, det är hur man är längst in som räknas, du verkar inte ha fått den biten i tidig ålder och förstår inte att det är det som är av största betydelse, stackars dig.

   • Svensson skriver:

    Vet ej hur gammal han var när pappan tog över, kanske därför han har så taskig kvinnosyn? Bania gillar inte Svenssons och Pippi gillar inte ”vanlisar”. Vilka betalar Pippis lön, kan det t ex vara Berit på Försäkringskassan som går till lokalhaket (när hon inte ser Hybris) och sjunger karaoke (Piccadilly cirkus)? Lustigt att hon handlägger Banias obetalda underhåll också, äsch hon tar en sunkhaksöl till för att förtränga det🍺

  • Sven Svensson skriver:

   Trevlig flygtur till Knarkbella, ses om några dagar.

   • Hål(l) igång i friggan skriver:

    Mina svärföräldrar sålde sitt hus i Marbella för några månader sedan, dom kände sig inte trygga där längre. Tror jag ska bjuda ut dom till husvagnen i sommar😎

  • Svens svärson skriver:

   Tragisk och patetisk med kanintänder.

  • Sven svensson skriver:

   Bania, var ska man börja? Du har en kärlekslös relation för att hon betalar och du hoppas på att få flytta in i akvariumet. När du ska putsa alla dessa glas, vilket inte hon kommer vara sen att utnyttja dig för (heller) så ta på gubbkepsen så inte fönsterputsen droppar i ögonen. Lätt att snava av stegen då och ramla i eller utanför poolen, kanske inte går bra.. När det är klart tar ni kaffe och har ALLA intelligenta diskussioner med varandra, lär väl knappast handla om hjärnkirurgi el raketforskning direkt. Är Ryssland ett land, har vi politiker, finns det ris i Kina. Christer, gör det sen det efteråt kan du åka hem, jag är särbo.

 • Carola skriver:

  ❤️❤️💛💛❤️❤️❤️💛💛❤️❤️💛💛💛

 • En (o)vanlig svensson skriver:

  Bania, tror du Jessica kommer fisa på sitt bröllop? Du hade ju inside information😀💩

  • Svenniga svenne skriver:

   Herregud, alla pruttar väl. Även Juttan som f ö fått en ny kompis på Fläskbänken..

   • Sven i Svininge skriver:

    Safety på FB verkar vara en mysig person,är det lilla Juttis pluttis som narras tro😬🙈🚨🎭🚨🎭🚨

   • Sverre skriver:

    Svarar Juttis snuttis sig själv på Fläskbänken måntro! 🙈🙊

 • Beiga Fredrik ( Svensson) skriver:

  Först en gammal tatuering som han själv säkert ristat in i (på fyllan och villan), sen ett kort där han låtit barnbarnet skriva i. Sen: säkert plockade rosor från någons tomt. Pippi som fått kritik förut att hon är otacksam låtsas vara såååå glad nu…

  • Ulla skriver:

   Pippis kollektion på Gekås kommer utökas med : Herrtofflan ”Toffelhjälten”. Man sticker in hoven i en form som sedan gör en perfekt toffla. Finns även med GPS för kvinnor som vill ha koll på var männen är ( för de som varit med förr). Demonstreras på varuhuset kl 6 (18) på fredag av hästbonden Hunksson.

 • Polaren i blåsväder (polarvind) skriver:

  Var det ingen Wahlrosso med på galan igår, hur kan det komma sig?

  • Polarkakan skriver:

   Väääldigt konstigt faktisk, kan klanen tacka nej eller va alla sjuka/upptagna.. måste ha svidit och nu blir det terapi.

  • En cirkus nära dig skriver:

   De hade brainstorming ang Bondens nya affärsidé, Cirkus Bauer. Bautastort projekt, cirkusen ska finnas på tomten i Svininge. Han söker ballerinor samt ny trikådress då den förra blev söndergnagd. Av en häst..

   • Cirkus Cirkör skriver:

    Ja det är nog många som hängt o dingla i hans lian men utan skyddsnät dock,Pippi bör nog ordna skyddsnät, lätt att falla snett.

   • Cirkus aprillo skriver:

    Veterinären får väl komma och inspektera Hästens lian innan Cirkusen sätter igång..

   • Cirkushästen skriver:

    Bonden bör jonglera sina bollar lite högre om det ska bli någonting av med någon inflytt i akvariumet.

   • (Grå)stenfisken skriver:

    Dom där bollarna (kulorna) har nog varit ute på djupt vatten förr, längtar till inrutat akvarium nu..

 • Svenne banania skriver:

  Bania, ett säkert kort på Fläskbänken😀 och på Bert Karlssons tråd igår..

  • Carl skriver:

   Nu förstår jag var ni fått Bania ifrån. Jag kollade in tråden på Flashback och där minsann, fanns en Bania! Men jag måste göra er besvikna, jag, Carl och Bania är ej samma person. Tror inte jag kommenterat en enda gång i tråden om P. Däremot är jag en mer flitig gäst i Book-tråden.

   Någon frågade längre bak om mitt agg för box-viner, om det gällde Pernillas eller nåt liknande. Ja alltså jag skulle aldrig ta i ett box-vin med tång. Kändisviner överhuvudtaget skulle jag aldrig få för mig att dricka.

   • Carla skriver:

    Så du är inte Bania eller Juttan på Fb säger du?! Vad heter du på Fb, vad tycker du om Anna B? Är du förtjust i henne eftersom du hänger i hennes tråd?! Hänger du på Fb kan du inte undgått att sett Bania/Juttis då dom är ÖVERALLT och ordbajsar. Skulle du kunna ta i P med tång, om hon inte drack vin? Varför är du här?

   • Peter Niklas svensson skriver:

    Bra försök Bania, du sitter nog med Chips på Fläskbänken så knapparna på skjortan flyr sin kos. Väldigt vad aktiv du varit på Anna B:s tråd , inga snälla saker du skrivit. Som du gjorde om P och hennes familj (INNAN) ni träffades??!! Bröderna är det fel på för de kan inte hålla ihop en relation och Lilleman är en jobbig unge. Har du tänkt på hur du skulle palla bo med denna jobbiga unge? Tror det blir bäst du stannar i friggan, i glasburen kommer alla se dina frustrationer utifrån..

   • En komplicerad svensson skriver:

    Carl, är inte du och Carl samma person?

  • Sven e Dufva skriver:

   Babiania är såå frustrerad med ett riktigt människoförakt och lite offerkofta på det, härlig mix.

  • Olle Olofsson skriver:

   Bania o Juttis är riktiga följeslagare..undrar varför..försvarar Pippi o Pille in i det längsta..undrar varför.. brukar vara en personlig koppling när man gör så.

   • Tyska psykologen Heidi skriver:

    Bonden är väl schizofren, därför han växlar med alias.. Lägg där till dålig el obefintlig anknytning med sin mor i barndomen, då kan de ha svårt med kvinnor.. (och tydligen allt annat också i detta fallet)..

 • Hej skriver:

  Åh Göran dina plättar i stekpannan luktar så krajs krojsigt. Har du mosat ner pitepalt i surdegen eller är det morgon sylt. Jag vet inte om svenne står ut med kvällstort bröd och osyrat tvångspastej. Berit du som alltid köper mandelkubb och låtsas älska dessa ybertorra bakverk. Varför köper du inte mandelbeskriver. Jag kan ge en bättre beskrivning av dem. Sen kom Hulda gående och undrade varför alla satt i bäddsoffan och tuggade mandelkubb. De hade ingen vätska att skölja ner med. Så jag tror var och en satt och åt dessa bortåt en kvart. Det blev som nån slags deg i munnen som till slut efter mycket om och men hamnade i tolvfingertarmen.

 • Svea svensson skriver:

  Vad har du för Swish-nr Bonden? Vi startar en insamling, du kan inte gå omkring med den där tatueringen, vad står V för?

 • Carla Svensson skriver:

  Carl, som inte gillar Svenssons. Du gillar alltså inte lönnfeta människor? Går gråhåriga, begynnande flint och magar som försöker rymma i en tight vit skjorta bra? Gubbkepsar? Otrogna? Fattiga? Elaka mot kvinnor och barn? Utveckla gärna ditt resonemang. Är alla bag in box-viner äckliga, då vågar jag inte testa Pippis..

 • Sune svensson skriver:

  Prisa Gud, fick tag på Pernillas vita vin i box!! Nu ska antennen vaja i husvagnen, bara pussa frun på kinden först, (inte på munnen då hon kan pli förpannad va). F-n snubblade på frugans skor i vagnen så nu sprack träningsoverallen i grenen. Bra, då har jag anledning gå till andra tanter som kan sy..

  • Campingväktaren skriver:

   Svenne, din Husvagns-Casanova (på campingplats 6) ge sjutton i min fru. Har sett hur du stöter på andra fruntimmer på dansbanan, skilj dig först om allt är så eländigt. Nähä, ingenstans att bo?

   • TOMAS Tomsson skriver:

    Skicka en vargdräkt till bonden, nu är det den stora vargavskjutningen snart, lite rollspel i skogen, ut o yla mot månen nu Farmer.

   • Emil Rosslig och Jonas oredig skriver:

    Bonden ska väl ner till Knarkbella snart. När Pippi lagt sig travar han ut i natten med sin becknarväska. Han måste få ihop pengar till ny tatuering bl a..

   • Pippibanken skriver:

    Farmer är ju ekonomiskt oberoende nu, visste inte att Pippisen agerar bankomatkort, eller är det ett 4de avgångsvederlag på gång tro, går bra nu.

   • Pippibanken skriver:

    Iof så har ju Pippi Lotta sin kappsäck med guldmynt så då löser det sig.

   • SjörövarFabbe skriver:

    15 gastar på död mans kista åhååå….

   • Frida husfrid svensson skriver:

    Han får säkert veckopeng. Måste ju vara pinsamt för Pippi om bonden t ex inte kan betala sin lunch osv..

   • Pia Pinsamsson skriver:

    Hela historien är pinsam, nu sitter hon i skruvstädet ordentligt, bra ordnat.. igen.. gaah. 😬🙈🙊👏

   • Nils adamson skriver:

    Äh, hon utnyttjar honom som levande dildo bara. Han kommer aldrig få flytta med in till akvariumet, hon vill ha sina kaosrum ifred, utan tjat från någon Gubbe..

   • GINA Dildosson skriver:

    Ja visst ja, akvariet är väl klart snart, tror på 2 kaosrum.

 • Mary skriver:

  Jag skrattar hellre i en husbil än gråter i ett Marbellahus…

  • Laura skriver:

   Tror dom har väldigt trevligt…”vanlisar” inget påklistrat o massa kladd i ansiktet o fula dyra väskor o yta yta, kom som du är bara o ta med glatt humör, hurraaaa för böda camping.

   • Sensuella isabella skriver:

    Jag och mitt tjejgäng åker till Böda och hyr stuga där varje år. Så kul och ALLT finns där, after beachen är så klart extra kul. Rekommenderar alla att åka dit, barnfamiljer, pensionärer, unga par, alla. Hellre Böda än kriminella Marbella, knarknäste, rån mm.

   • PÅL Pålsson skriver:

    Sorgligt med den sk tatueringen..ser ut som om den är omgjord, inte snyggt gjort mot P,hittepå historia.

   • Elouise skriver:

    Va där mycket som barn, underbart ställe, Gotland är oxå mysigt, känns som utomlands när nattlivet drar igång, Sverige är fantastiskt.

   • Paula skriver:

    Han borde åkt till Tatoo Fixers och tattat över Iranskans gamla tatuering. Sedan om det var så nödvändigt göra en helt ny till P. Men det hade inte Gubben råd med. Ja ja, den har nog inte fått sina sista bokstäver än..

   • Monica Levinsky skriver:

    Annars kan han ju alltid tatuera in på skinnbanjon ”Låt stå”. 😬🙈😂

   • Ivarsson skriver:

    Hehe, tänk när Blåpillerna behövs, väldigt dyra..

 • Joanna skriver:

  Jaha, det var ju trist men visst kan jag förstå dig. Det är ju inte så att du måste fortsätta bara för att vi vill läsa om ditt liv på bloggen! Lycka till och ha det gött tillsammans.

  • Man ska ha husvagn skriver:

   I helgen är det dags, husvagnen ska ut. Stödbensöl🍺😀 Men nu har frugan fått en fix idé. Ist för min träningsoverall vill hon jag ska ta på trikåer och stå på en häst?! Hon sa någon karl? hade gjort så på femman. Kan ju inte vara möjligt, låter helt fjolligt, ska jag visa hela paketet i tajts, vad säger ni medbröder? Skål, rap..

  • Niklas Niklasson skriver:

   Så uppfinningsrik du är Bania, yeah yeah snart på en kanal nära dig..smila in dig hos kanal 1 o 2 oxå(oxå) eller är det bara för Svenssonsvin?!

 • Svensson skriver:

  Vad menar Carl Bonden med Svensson-svin?! Är det något fel att heta Svensson nu också. El var han full igen när han skrev, el hade otur när han tänkte? Tur han inte är ”Svenne” själv nu då, han är ju ”chändis”..

  • Karlsson skriver:

   För att han är en grandios Covert Narcissist, deras självbild är ”bättre än andra, större än andra” vill gärna bli behandlade på ett speciellt sätt som om dom är kungliga,föraktar andra och ser på sig själva som väldigt speciella. Men dom döljer det väldigt bra, försöker åtminstone. Vi som ser ser allt spel bakom kulisserna som andra bara rusar förbi..sorgliga typer och man bör lägga benen på ryggen o aldrig vända sig om, men det är inte lätt, mindgames är deras specialitet.

   • Carolina skriver:

    Heter inte hans svärson Svensson😉

   • Johansson skriver:

    Är han bara en ”vanlis”?! 🤢😂😂😋

   • Nilsson skriver:

    Tydligen, undras vad han tycker om svärfar? Kanske inte ses iofs.

   • Carl skriver:

    Arbetar du nära teamet på WV? Du verkar mer än insatt när du skriver ”bakom kulisserna”. Eller hittar du bara på? Du kan inte tänka dig att P och C är lyckliga och passar med varandra?

    Lägg ner elaka kommentarer om paret nu. Sköt era egna liv istället.

   • Sven skriver:

    Br jobbat Bonden, du var borta typ 1 dygn. Jag jobbar bakom produktionen på Naked Attractions där du tjatade till dig en roll. Jag ska till Böda med min husbil, foppatofflor använder jag inte, har lite trivselvikt. Köper Pippis viktväktarprodukter och hennes pulver (med senor och brosk i). Tycker ingen av dessa produkter verka hjälpa på någon av oss, men tar kanske tid. Brukar även köpa hennes vin, vet ej om dom finns på box, kan du höra efter och återkomma?

   • Hasse Hansson skriver:

    Älskar min mage o mina foppatofflor, min fru är fet men jag älskar henne o våra överviktiga barn, vi ska dricka vin i helgen ute i husvagnen o äta chips o Cola det blir fint o få bli lite röd mysig på kvällen, sen blir det rajtantajtan med frugan längstbak i vagnen, kommer att bli en fin helg hurra för vårat gäng på campingen.

   • Carla skriver:

    Om ”paret” nu tycker att kommentarerna här är så hemska, varför stängs inte fältet ner då isf?

  • Carl skriver:

   Svensson-svin är kända för att böka i gyttjan. Smaska i sig både det ena och det andra, oftast utan att tänka.

   De, eller jag skriver ni, för jag vänder mig till er; vältrar er i skvaller, dricker vedervärdigt bag-in-box och hittar på lögner. Ofta bär ni Foppa-tofflor, föredrar campinglivet och är lönnfeta (eller mer än så).

   Tänk så mysigt ni ska ha i era husvagnar i sommar. Sitta och ”surra” med likasinnade på trötta plaststolar. Era vinskratt kommer eka över bygderna.

   PS. Jag är verkligen inte den ni tror!

   • Peter skriver:

    Hahahaaaa somna om Bania🐎👟👠👞

   • Jonas skriver:

    Du klarade nästan ett dygn👏👏👏

   • Hansson skriver:

    En Narcisstist föraktar andra människor om det inte gynnar deras ego, tydligt o klart här.

   • Sven från svenljunga skriver:

    Det var inga höga tankar du har om Pippis fans😀 stackars henne, och hennes s k ”vänner” utnyttjar henne bara för att få pengar och jobb har du tidigare skrivit samt att medspelare i showen är fjantar. Du verkar vara Mr Perfekt, host host men du kan väl ändå öva lite på din handstil..

   • Kalle Pettersson skriver:

    Glöm inte att NW är ett ”barn”… men det går bra att träna o umgås med honom, det gör man för syns skull.

   • Svenniga svenne Svensson skriver:

    Vad ska du göra för upphetsande för ANDRAS pengar då Gubben? Åka ner till knarkar-Marbella, trava runt och åla dig som en strandorm på stranden, iförd Speedos. Stå på Pippis rygg för att öva Voltage (hoppas inte för mycket sololja på bara). Ja, finns säkert inga som åker till Spanien som heter Svensson…

   • Svensson svensson skriver:

    Hoppas NW har flytande tvål med sig i duschen och ej en tvålbit. Bonden , får rysningar..

   • Gösta Göransson skriver:

    Dont drop The soap!

 • Stina skriver:

  Ena dotterns namn börjar på S men tror knappast den är för henne då kvinnor betyder mer än barnen. Vet ej dock vad bokstaven V står för där han infogat P nu. Vad beigt att tatta in på en gammal gaddning, var inte Pippi värd en ny egen? Ja ja, hans kropp är helgaddad innan han blivit pensionär, från A till Ö😀

  • Gåtan måste lösas skriver:

   Började Iranskans namn på V?

   • Paula skriver:

    Vet ej vad hon heter men han var inte snäll mot hennes barn och åkte väl ut därför bl a. Ny gaddning, hur skulle han ha råd med det? Nä, blir återanvändning..

  • Spyflugan skriver:

   Det är ju så man vill kasta upp🤢är Pippisen verkligen så ovetandes om allt som han pysslat med under årens lopp🐎🐴är hon verkligen så lätt manipulerad som hon verkar, barnen måste ju märka att Bania är ett slem o falsk…herrejesus..alla kan väl inte gå med skygglappar, eller är de så uppe i sig själva så ingen märker att det inte står rätt till, människan har ju tom åsikter om Biankich o Filippa o Lillponken är en jobbig unge,även NW är tyckt om på FB.. helt sjukt.

   • Försöker förstå skriver:

    Kanske såhär: Bianca har själv sagt hon mår dåligt över att hon var taskig mot J när de var tillsammans, hon ville ha mamsen för sig själv. Nu försöker hon gottgöra detta med att hon tycker P verkar glad med Bonden. P vill själv inte tro det som sägs om honom, (som puckobrudarna som föll för Clark), jag ska ändra honom, han är inte så mot mig bla bla.. Skulle dock inte bada i poolen om jag var B om Bonden är hemma👙

   • Joakim skriver:

    Japp så funkar det, B ser o känner ser det på henne men tyvärr hamnar hon i exakt likadant förhållande själv för hon känner igen mönstret sen hon var liten med E.. en trasig uppväxt blir aldrig bra i vuxenlivet, nu bedövar hon sig med smink, OP, Shopping, mat.. men blir aldrig grund lycklig i sig själv men stor eloge för att ha lyckats vara en vandrande reklampelare med ett klingande namn och är ekonomiskt oberoende så ung.

   • Bara Morska upp sig skriver:

    Är B frisk från sin ätstörning nu? Hur går det annars vid en graviditet. Hoppas hon får ett efterlängtat barn så småningom, unnar henne det. Bania skrivit vidriga saker om detta på Fb. Barn är bäst (även om vissa inte tycker det)..

   • Babyett skriver:

    Ja hps hon får ett barn när hon är mogen, inte riktigt där än.. tror hon skulle bli en superbra mamma iaf med bra värderingar men hps hon inte överför gränslösheten vidare, någon måste bryta den utvecklingen någon gång.

   • Babybjörn skriver:

    Sant, tänkte inte på det. Egentligen bör inte W- släkten utökas mer med folk som måste prata sex heeela tiden och allt annat men om B kan mogna till sig kan hon kanske ta hand om ett barn, utan Filippa t o m..

   • Babyface skriver:

    Undrar om mummydearest är Narcisstisk o att Pippilotta har känt det som B i uppväxten, det brukar gå igen från generation till generation.. kan va så.. 😬

   • Babyland skriver:

    Berättade inte EI om att när de skulle hem till Pippis mor o far så skulle det ses på VHS-filmer med när mommo var med i Varuhuset på 80 talet osv. Spagettisnubben var mäkta imponerad, znark.. Som Pippi i Gnisslehamn kanske😀

   • Babypuder skriver:

    Hehe.. kan tänka mig att det var så.. look at me The staaar..lite Primadonna style.Undrar vad JL tänker om allt, lillen snappar nog upp ett o annat, du vet barn o fyllehundar brukar säga sanningen NO filter därav Babiania är på Fläskbänken o skriver vad it verkligen tycker om allt..Welcome 2 th Twilightzone.

   • Babylift skriver:

    Risk för att grabben vill flytta hem till pappsen på heltid. Och då smilar väl Bonden ännu mer, att vara med barn är ju inte hans starka sida, heller.. Han är 15, mycket testo, nä Bonden kommer inte ha tålamod..

   • Babylon skriver:

    Det kommer att skära sig rejält där, farmer kan inte hålla Stomatolflinet o masken hur länge som helst, den faller någon gång…ev på fyllan när han inte kan spela denna Don juan.. ser ju redan rubrikerna med bred text EXTRA EXTRA bla bla😬🙈😂

 • Sanning skriver:

  LÄMNAR BLOGGEN. Inte kul när ett freak får gå lös.

  Blir tråkigt i längden.

  Pernillas fan får underhålla sig själv helt enkelt.

  • Flygvärdinnan skriver:

   Jaha, är det dags igen, är väl 3:e gånger på kort tid du skriver detta (med mellanslag). Det var lugnt här av någon anledning kvällen Andreas hade sin fest Du får väl ut och Tindra igen nu då istället. Och håller med, att man låter freaks hålla på här, men money talks antar jag..

  • Vilja men inte kunna skriver:

   Vilken dålig handstil du har (el var det barnbarnet som skrev)? Hade ni inte välskrivning på schemat i Hasslaby? Fel datum också överstryket, var det något ex du tänkte på när du skrev? Är Iranskans tatuerad övertattad? Du kommer ha tatueringar över hela kroppen till slut😉Amatörer..

   • Tindra skriver:

    Det datumet kan väl inte stämma, han skrev ju med Tindertjejer efter det.

   • Kort skriver:

    Kan ju inte varit han som skrev kortet, ser ut som ett barn som skrivit, kanske hans barnbarn. Lite lustigt annars med tanke på att han är språkpolis här😀

  • Vingresor skriver:

   Sist du sa att du skulle lämna så var du borta i några dagar, var det inte konstigt att just då var någon i Marbella o rusade runt och domderade i solbrillor, du har redan avslöjat dig flera ggr (gånger Bania), patetisk du är🙈ska ni till Marbella nu igen så du är påpassad hela tiden🙊🙉akta dig för Apkopporna om du nu råkar glida in i något annat🙈🙊🙉🚨🎭💔🐹

   • Lasse skriver:

    Får se hur länge det varar, tror den där saken har väldigt svårt att hålla sig ifrån FB då han har varit där och tramsat i flera år.

   • Ofredad på Fritidsresor skriver:

    Fast Pippi måste väl ändå veta att det är Gubben som härjar här annars borde hon väl blockat? Alla andra vet ju. Jaha, så gratissemester igen för Bubben, gäller inte Pippi somnar först vem vet var Gubben travar iväg i den spanska natten, yiha 🐎💋👅🕺

   • Tina skriver:

    Tatueringen ser kluddig ut, som om någon ändrat bokstäverna, vad hette senaste fruntimmret?något på S?.

1 11 12 13 14 15 39

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram