Ett långsamt farväl

Kära följare!

Som ni sett så går mitt liv i hundraåttio just nu! Kärleken flödar och jag älskar verkligen mina jobb, mina hus, min familj – och mitt LIV!

Bloggen däremot har ju fått gå i ide. Som ni alla vet så har den digitala världen förändrats och med den även jag. Jag började blogga åt Mama när Theo var liten. Han är nu 15 år och kör moppe!!

Jag är en av de som började först. Och är nu en av de sista som slutar.

Så många drömmar har gått i uppfyllelse de senaste åren och jag lever verkligen mitt i en sanndröm. Med egna shower, tv, varumärken , hus , hundar , familj, vänner och kärlek .

Tiden är kommen för att säga farväl. Jag har ett helt otroligt drömprojekt som lanseras den 27 april – Något jag arbetat med i över två år –  L’Acuila och med det sagt så kommer mitt fokus ligga där. Tillsammmans med mina föreställningar ( Hitta BILJETTER här ) – får ni fortsätta följa mig HÄR på min ärliga härliga Instagram och såklart i Wahlgrens värld ( länk till Discovery )

Bloggarkivet kommer finnas kvar. Men min aktivitet kommer fortsätta vara vilande.

Emilia tackar för sig och har sina egna stora drömmar att följa , min alldeles egna lilla yogagirl. Nu ser vi fram emot långa somrar i Spanien ihop och njuta av vår vänskap. Hennes blogg finns kvar som arkiv. Men ni hittar henne säkrast på @namaste_by_emilia

Susanne , min älskade vän. Som varit med mig sedan dag ett här på bloggen – och inspirerat så många med sin härliga inredningsblogg – Ja henne hittar ni såklart på @susnordstrom på instagram där ni kan följa hennes inredningstips, före och efter bilder och livet i Spanien – alla fina inredningstips finns såklart kvar här också. Tack Susanne för alla underbara år ihop som bloggkollegor, vi ses under en palm – snart.

Och Jennifer resa finns även den kvar som arkiv. Ingen är som hon – min fina Jennifer – Så driftig och cool – Och henne följer ni såklart på @bag_all  som finns över hela världen.

Med det sagt så vill jag oxå passa på att be er ANMÄL ER HÄR för den 27 april smäller det- bli först med att få veta vad min nya stora satsning är – och inte missa nått av allt det nya, spännande och ljuvliga som kommer framåt!

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 10.11.36

Tack för alla underbara år ihop! Ni är och förblir bäst!

Kram
Pernilla

5 025 reaktioner på “Ett långsamt farväl”

1 53 54 55 56 57 59
 • Manuel skriver:

  Klistian, min lilla gråmus. Har du glömt mig redan?🙁

 • Sanning skriver:

  Varför är du så avundsjuk på stiliga Christian Bauer? Är det bara faktumet att han lever ihop med Pernilla som triggar dig? Mycket möjligt! Att han är stilig, framgångsrik verkar också vara triggers. Intressant ändå att du tycker att Bauer är så viktig och stor del av ditt liv. Bauer är jäkligt duktig på att grilla och fixa… ännu en sak denna man är duktig på. Förstår att Pernilla är förälskad.

  • Christina skriver:

   He he, jag garvade så tampongen flög ut (måste göra mer knipövningar)😀 Är du på riktigt el är du en robot? El dags för tvångströjan..

  • Hässelbybostäder skriver:

   Att du inte söker jobb som fastighetsskötare hos hyresrätterna i orten? Du kan ju allt? Stå inte för nära när du grillar, fel korv kan bli grillad🍆

 • Nöj dig inte med bottenskrapet skriver:

  Kul att T och din kompis kommer ner. Nu saknas bara Bianca. Sen kan du sparka ut Mr Dräng sol och våraren, rulla in honom i en matta och rulla nerför trappan, tror Bianca gärna hjälper till. Sen får han klara sig bäst han vill, antar han redan hjärntvättat dig, bu hu, alla är så dumma, jag ska hjälpa dig. Det är ju han som förstört ditt varumärke. Gå med Bianca till proffessionell terapi för er bägge sedan.

  • Tinder hade varit bättre skriver:

   Fanny, makeup-”artisten” som tussade ihop Drängen med Pippi. Varför dejtade du inte honom själv så hade Pippi sluppit? Är du nöjd med utvecklingen? Tror inte du ska fortsätta med din äktenskapsförmedling..

 • Kolla in fjanten skriver:

  Desperationen är stor 👇🤣

 • Oliver skriver:

  Stilig och FRAMGÅNGSRIK?!?!?!?!??!?!?) Har du alldeles tappat det nu? En man som åkt snålskjuts på sina kvinnor och inte lagt en spänn på sina barn? Tagit jobb som FOLK-modell (NEJ inte modell som säljer kläder pga rätt utseende och kroppslängd) för diverse infoblad. Man är inte framgångsrik för att man ligger och arbetar som dräng och assistent åt Pippi Wahlgren! Vet du hur många som hånskrattade åt dig Bauer på Olivers invigning? Typ ALLA. Du hade betytt NOLL om inte du gick i Pippis koppel utklädd till hederlig normal pojkvän. Seså skärp dig nu när Theo anländer. Inte för mycket smör på mackorna och låt killen sova LÄNGE

  • Sanning skriver:

   Det man kan ta ut från din kommentar är återigen att du är avundsjuk på Bauer. Inte lätt när en stilig och framgångsrik man blir ihop med ”din Pernilla”. Du får leva med det Bania. Bauer är verkligen fantastisk. Och så fin med Pernillas barn och sina egna barnbarn. Bauer är verkligen en toppenman. Pernilla är så kär och lycklig💕💕💕

   • Ulla skriver:

    Återigen, på vilket sätt är du framgångsrik? Fin med barnen? Du har börjat träffa dina barn först nu när du dejtar Pippi, för att det ska se bra ut. Varför har den gode pappan inte betalat in underhållet till Smilla, skäms du inte när du tittar på henne? Nä, du har inga sådana känslor. Allt du gör är endast för egen vinnings skull, looser..

  • Olivia skriver:

   He he, ja blir väl jättekul när T kommer, du som skrivit så fint om honom tidigare😉 Du är en riktigt obehaglig person, en person man skulle fundera om man behöver en kniv under kudden när man lägger sig. Har du en spökskrivare som skriver åt dig här så du inte läser vad det står el är du så bortom verkligheten?? Hur kan du tro att inte gamla saker om dig kommer fram när du dejtar Pippi Långstrump? Vi får väl se hur länge det varar..

  • Olivia skriver:

   He he, hur gjorde han bort sig på invigningen😀😉?

 • Sanning skriver:

  Varför är du så himla avundsjuk på Christian Bauer? Är det för att han är ihop med Pernilla och får vara del av hennes liv? Är det att han är stilig och framgångsrik? För jag märker att alla dina fantasier bygger på att Pernilla har kastat ut Bauer. Och att Bauer varken har jobb eller bostad. Allt är fantasier.😂 Ja och nu är ju Pernilla tjock också. Och Benjamin är gay tydligen. Allt i din fantasi👌🏻😂

  Underhållande. Men samtidigt tragiskt att du lever så i fablernas värld gumman. 🙏

  • Vakna!! skriver:

   Hur mycket är det värt att förnedra sig för att man är så penningkåt? Varför är det bara du Christian som skriver? Tror ni era barn är stolta över att läsa detta kommentarsfält 😀 Tror ni folk fnissar och hånar er bakom ryggen? Lägg ner fältet!!

  • Stefan Karlsson skriver:

   Och du bor i en jävla friggebod och anser dig vara finare än alla andra din fjant, du fick verkligen ingen vägledning i livet av din mammis, nej visst ja du bodde ju i Hasslarby..bodde ni i hus eller lägenhet där Bonde? du är inte bättre än någon annan MR Grey.

   • Staffan stolledräng skriver:

    Han sa väl han var uppvuxen i en MÖGLIG lägenhet i Hasslarby? Pippi var och är så ointresserad av honom så hon kommer inte ihåg varken var han bodde eller hur många syskon han har el vad dom heter. Kallade honom tom för exets namn, (J) vilken hon aldrig har glömt..

   • Klas skriver:

    Långsockan har inga sådana intressen alls, sippa Kickifestis verkar vara ett stort intresse men kan ju förstå att hon vill bedöva sig i narcens närhet.

  • Lena skriver:

   Är det du som nekar Pippi att stänga ner kommentarsfältet din Gråtrut? Du får väl försöka dra in lite pengar, försök bjud ut din kropp i värsta fall men blir nog svårt..

   • Sträva skriver:

    Gråtruten har varit lugn på FB ett tag, slutat att använda Bania, Juttis, Nico… men har sett ett o annat misstänkta alias som K_djo o några till som är nyöppnade, speciellt på Bibbis o Syrsas tråd.

  • Stolledrängen skriver:

   Återigen, på vilket sätt är du framgångsrik??!!

  • Manuel skriver:

   Vi träffades på 2nd Circle häromkvällen. Jag har fått utslag, du kanske också borde kolla dig🐒🦧

   • Sanning skriver:

    Skaffa dig ett liv Bania och sluta vara så in i helvete avundsjuk på Christian Bauer. Och Bauer framgångsrika liv och det faktum att han är snygg och har drömtjejen. Har förstått att dessa faktum triggar dig.

   • Manuel skriver:

    Det kan göra ont att göra tvåan💩men det var det värt. Nästa vecka, samma tid?

   • Manuel skriver:

    Klistian , det är Manuel här, vi träffades för några dagar sen. Har lite ont i rumpan men bra salva. Lust att ses hos mig igen?

  • Ollis Invigning skriver:

   Stilig och FRAMGÅNGSRIK?!?!?!?!??!?!?) Har du alldeles tappat det nu? En man som åkt snålskjuts på sina kvinnor och inte lagt en spänn på sina barn? Tagit jobb som FOLK-modell (NEJ inte modell som säljer kläder pga rätt utseende och kroppslängd) för diverse infoblad. Man är inte framgångsrik för att man ligger och arbetar som dräng och assistent åt Pippi Wahlgren! Vet du hur många som hånskrattade åt dig Bauer på Olivers invigning? Typ ALLA. Du hade betytt NOLL om inte du gick i Pippis koppel utklädd till hederlig normal pojkvän. Seså skärp dig nu när Theo anländer. Inte för mycket smör på mackorna och låt killen sova LÄNGE

 • Var är sedlighetspolisen skriver:

  Nu har Prussiluskan kommit ner till Spanien också. Springer runt som en dåre på stranden till alla badgästers förfäran😎Full?🍷

  • Dennis skriver:

   Vem är det?

   • Ruff skriver:

    När jag tittar närmare är det nog Pippi i någon utstyrsel..

   • Dennis skriver:

    Hehe, springer runt som en Baglady med La Gunillaväskan runt armen, vilken konstig stil. Pastasnubbens fru har stil.

   • Ruff skriver:

    Hon skämmer ju ut oss Svenskar😉

   • Eee skriver:

    Du är verkligen avundsjuk på Pernilla😂😂😂☝️

   • Dennis skriver:

    Åsikter är inte avundsjuka, lär dig o skilja på det. Pippilotta är avundsjuk på sin dotter o försöker bräcka henne i allt, där ser du avundets ansikte. 🥖👅🥖👅🥖👅

   • Alice skriver:

    Hur f-n kan man vara avundsjuk på sin egna dotter? Och hur i helvete kan man suga av sin dotters pojkvän? Psyket nästa…!!!

  • Gina skriver:

   Det sämsta du kan göra och bli nu P är att bli beroende av honom, tänk inte ens tanken att du ”inte klarar dig utan” för det gör du, annars är du förlorad. En Narcissist ”Vill” att du ska bli beroende av honom och du är på god väg.Du spelar honom i händerna just nu, alla varningstecken finns där, men du trevar ffr i fas 1.

   • Kom igen Bania skriver:

    Varför skriver du om narcs när du är en enorm narc själv. Idiotiskt.

   • Gina skriver:

    Nej är inte en Narcissist men har levt med en så då kan man precis (allt”som dom pysslar med o vet du vad..deras största rädsla är att vara ”ensamma” för då får dom ingen energi från någon då dom är energitjuvar o lever på andra. Dom utnyttjar andra med allt o blir uttråkade lätt oftast självmedicinerar dom med alkohol o sex, droger o spel..pengarna brukar gå till det.

   • Fel på alla andra skriver:

    Aha, förklarar varför Drängen är pank då..

 • Krister skriver:

  Är det inte dags för Benji att komma ut? Vore det normalaste någon i den familjen gjorde isf. Han är jätteduktig iaf, på musik alltså. Drängen, du var väl typ 20 när du var tillsammans med den där killen, var han också från Hasslaby?

  • Vaaaaaaa???? skriver:

   Är bonden bisexuell, det kunde man ju inte tro, ingen går säker.

   • Konferenser gör gott.. skriver:

    Hur kunde du missat det? Tror inte lillebror Wahlgren uppskattade när Drängen skrev något om hans kropp när han gick upp ur vattnet, sliskig typ..

   • Haha😂 skriver:

    Ärthjärna, har du kul? Sexfixerad….

 • Anonyma sextitalister skriver:

  Dags att duka upp bordet Drängen. Har du slitit in några (o)villiga gäster? Vad händer inne i huset efter mörkrets inbrott. Samkväm med partnerbyte😉🐝🍆👄💋🍑👅

  • Haha skriver:

   Nu är de fria fantasierna i full kraft igen ser jag☝️

   • Irana skriver:

    Och du tar åt dig ser jag. Trist? Spela kort, kasta gris, fila på… ditt CV. Färga håret el för all del, raka av de stackars fjunen..

   • Verkligheten skriver:

    Jaha du är alltså sotis på att Christian lever lyxliv. Jag förstår dig. Sen att han är jävligt snygg och framgångsrik är också triggers för dig märker jag.

   • Irana skriver:

    På vilket sätt är du framgångsrik? Snygg🤣? Känner en som varit tillsammans med dig så vakta din sliskiga otrogna tunga👅

   • Joakim skriver:

    Man är inte ”framgångsrik” för man haffat Sveriges Pippi Långsocka, det är inte framgång. Tänk om tänk rätt…kämpa.

   • Fråga skriver:

    Är du så avundsjuk? Varför? Vad är så speciellt med Bauer eller familjen Wahlgren.

 • Intressant skriver:

  Bania, märker att du börjar tappa det. Haha. Dina fria fantasier om Christian och Pernilla går inte ihop med verkligheten. Kämpa på, kämpa….

 • Ett galet fans😂😂😂 skriver:

  Så Bania, vilken gång i ordningen gör Pernilla och Christian slut? Bara denna veckan har Pernilla enligt dina fantasier kastat ut Christian flera gånger😂

  • Tommy skriver:

   Så vilken gång i ordningen är du tbx här dräng?.. du kan inte låta bli va.. som ett skavsår som svider o kliar..kämpa nu dräng lyckan kan vara kort.

  • Ett galet höns skriver:

   Hur f-n ska vi veta hur ofta ni gör slut? Antar ni inte lägger ut det på Insta. Ert värsta bråk var väl skobråket? El när du inte fick upp den, inte konstigt hon föredrar lammkött😀🐑

 • Flipper skriver:

  P, vi är 6 kisar som har ff på fredag. Vi tänkte ha ferre, vi har fått tag på T-dojja. Har du lust att komma över, vi har hört att du är bra på att .. eh sjunga. Finns sängplats om du vill övernatta, vi bor i Flen. Ta med ost och kex om du vill.

 • Sanningen skriver:

  Haha måste vara jobbigt att vara en fjant och ärthjärna. Och fullständigt kär i Bauer. 😂😂😂😂 Pernilla är en riktigt härlig kvinna. Förstår din avundsjuka på PERNILLA WAHLGREN😂💕💕💕 hon har verkligen allt. Snygg och framgångsrik. 💕💕💕

 • Kolla in idioten skriver:

  Bauers största fan är efterbliven👇😂

 • Trött på sol och svintohår som flinar skriver:

  P du borde bry dig lite mer om din dotter som inte mår bra ist för att hänga med Gråtofsen. Tur hon har Pastafrun som extramamma (om hon inte är första)? Att fnissa bort problem som Bibbi vill prata om är fruktansvärt nonchalant. Ta hem karlar och ha sex med som Bibbi skulle behöva lyssna på är under all kritik. OCH om detta stämmer att du sugit hennes pojkvän, vet inte vad jag ska säga. Krävs lång terapi där…

  • DAVID skriver:

   Ska inte ”Älskade barnen” komma till Knarkbella?..B o T o O har väl inte varit där än o sommaren lider mot sitt slut, märkligt undrar vad det beror på?.. The Golden Child Syrsa har ju varit där o hängt.

   • Efterbliven?😂☝️ skriver:

    Är du efterbliven Bania?☝️ Dina två kommentarer här över tyder på en låg intelligensnivå.

   • Slipper bre mackor, yeah… skriver:

    Alla vet vi vad det beror på, de tåler inte Drängen. Blir intressant att följa om Drängen kommer få flytta med till Swingerskulla, då lär Lillen flytta hem till J på heltid, garanterat…

   • Fjanten fortsätter skriver:

    Och det rör dig hur? 😂☝️

   • Sol och vår skriver:

    Nej, men du gör ju ett glädjetjut isf för du tycker ju han är en sjukt jobbig unge. Skulle garva läppen av mig om du konkat upp och släpat upp alla möblerna, rensat bajsrören från stopp och sen får du dojjan (Kinaskon) från Pippi. Muahahahaha😀🤓

   • Anna wahlgren skriver:

    Han kan väl få med sig Becknarväskan så han kan köpa mat för dagen. Ja, väljer hon Drängen före T har hon visat att hon är ännu mer årets mamma. Passar ju iofs ihop med årets pappa😀

   • Lasse skriver:

    Hahahaaaa… drängen tar åt sig varje gång.

   • Patrik skriver:

    Ska bli intressant o se om Pippinella låter drängen få flytta med in i akvariumet, får han det så är hon riktigt blåst.

   • Haha skriver:

    Vilken gång i ordningen är det Christian och Pernilla gör slut i din hjärna? Minst femte eller sjätte gången denna veckan. Skulle vilja befinna mig i din hjärna i 48 timmar, verkar vara kul i din alternativa verklighet Bania😂😂

   • Patrik skriver:

    Vilken gång i ordningen är det du dräng som du sagt ”Hej då” i denna tråd?.. 6 7 ggr sådär, bra jobbat.

   • Ja skriver:

    Hur känns det att vara efterbliven?☝️

  • Joel skriver:

   Väntar med spänning på att bonden hamnar i FB tråden ”Kända svenskar som är psykopater”.

   • Haha skriver:

    Kan tänka mig att du spenderar mycket tid där. ☝️Desperat efter uppmärksamhet från dina narc gelikar.

   • Jonna skriver:

    Ja, han borde garanterat toppa där. Drängen ska låtsas som att han inte varit Bania/Juttan m fler genom att sluta skriva där och låtsas som det är någon annan. Du är så genomskinlig Grånar, sätt på keps i solen annars blir det ännu gråare..

   • Fråga☝️ skriver:

    Hur är det uppe i hjärnkontoret? Tomt? Eller stressigt? ☝️

   • Tappat räkningen skriver:

    Peka inte, dina fingrar är säkert Herpessmittade🦠

   • Ok skriver:

    Har du både herpes och fingrar uppkörda i hål. Stackare..😂 Förstår att du är så avundsjuk på Christian👌🏻

   • Ok q8 skriver:

    Vad finns att vara avundsjuk på? Inom ett halvår är du hemlös. Jag jobbar extra på soppkök, du ska få en extra stor portion om du kommer dit..

   • Vakna Bania skriver:

    Så har du skrivit 15 gånger i veckan.. i hur länge som helst. Allt det där sitter i din fantasi. Vakna.

1 53 54 55 56 57 59

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram