Ett långsamt farväl

Kära följare!

Som ni sett så går mitt liv i hundraåttio just nu! Kärleken flödar och jag älskar verkligen mina jobb, mina hus, min familj – och mitt LIV!

Bloggen däremot har ju fått gå i ide. Som ni alla vet så har den digitala världen förändrats och med den även jag. Jag började blogga åt Mama när Theo var liten. Han är nu 15 år och kör moppe!!

Jag är en av de som började först. Och är nu en av de sista som slutar.

Så många drömmar har gått i uppfyllelse de senaste åren och jag lever verkligen mitt i en sanndröm. Med egna shower, tv, varumärken , hus , hundar , familj, vänner och kärlek .

Tiden är kommen för att säga farväl. Jag har ett helt otroligt drömprojekt som lanseras den 27 april – Något jag arbetat med i över två år –  L’Acuila och med det sagt så kommer mitt fokus ligga där. Tillsammmans med mina föreställningar ( Hitta BILJETTER här ) – får ni fortsätta följa mig HÄR på min ärliga härliga Instagram och såklart i Wahlgrens värld ( länk till Discovery )

Bloggarkivet kommer finnas kvar. Men min aktivitet kommer fortsätta vara vilande.

Emilia tackar för sig och har sina egna stora drömmar att följa , min alldeles egna lilla yogagirl. Nu ser vi fram emot långa somrar i Spanien ihop och njuta av vår vänskap. Hennes blogg finns kvar som arkiv. Men ni hittar henne säkrast på @namaste_by_emilia

Susanne , min älskade vän. Som varit med mig sedan dag ett här på bloggen – och inspirerat så många med sin härliga inredningsblogg – Ja henne hittar ni såklart på @susnordstrom på instagram där ni kan följa hennes inredningstips, före och efter bilder och livet i Spanien – alla fina inredningstips finns såklart kvar här också. Tack Susanne för alla underbara år ihop som bloggkollegor, vi ses under en palm – snart.

Och Jennifer resa finns även den kvar som arkiv. Ingen är som hon – min fina Jennifer – Så driftig och cool – Och henne följer ni såklart på @bag_all  som finns över hela världen.

Med det sagt så vill jag oxå passa på att be er ANMÄL ER HÄR för den 27 april smäller det- bli först med att få veta vad min nya stora satsning är – och inte missa nått av allt det nya, spännande och ljuvliga som kommer framåt!

Skärmavbild 2022-04-25 kl. 10.11.36

Tack för alla underbara år ihop! Ni är och förblir bäst!

Kram
Pernilla

5 191 reaktioner på “Ett långsamt farväl”

1 54 55 56 57 58 61
 • Ingen kan suga som min lilla fruga skriver:

  Jaha, det här var ju inte helt oväntat. Christian Bauer hann knappt landa innan hans robotspammande började här. Ända till kl 04.30 imorse höll han på. Hur länge är du förbjuden åka till Villa pinsam nu, är väl snyggpappan som förbjudit dig att vara nära T och det förstår man ju. Bianca säger ju iofs att allt är skit i Marbella💩Svar på några av de frågor du alltid ställer: det är INGEN som tycker du är varken snygg, trevlig el framgångsrik. Du är ett misslyckat socialfall, hyr en möglig frigga på 10 kvm, betalar inga underhåll, äger inget förutom lite gråa hårtofsar på huvudet som du eg borde raka bort. Du har varit djävligt elak mot ex, andra vuxna och barn. Du började av någon konstig anledning träffa dina barn i samband med att du träffade Pippi. Ägna din tid på att fila på ett CV (nä, inte fila som du tänkte) nu när du har Teoförbud. Fan att folk ska behöva försörja både dig o ditt barn. En gubbe på 60 år, du kommer inte ha råd med Blåpiller ens..

 • Löjligt skriver:

  Varför så avundsjuk och bitter på Pernilla? Vad är ditt problem? Jo vi alla vet, hon träffar Christian Bauer. Snygg framgångsrik och på alla sätt och vis en härlig man. Det är där skon klämmer hos dig. Löjligt att DU ska vara svartsjuk😂😂😂

 • Sanning skriver:

  Idiot, väx upp. Du har inte en chans. Christian Bauer är ett riktigt kap. Du är ju pinsam och har noll integritet Bania.

  • Jens skriver:

   Nååå väl så du tycker Pippilotta har integritet då… tycker du ska tänka liiiite till i frustrationsfriggan nu.

  • Sara skriver:

   Har följt denna blogg i många år. Bara för att förstå det rätt, har Christian Bauer olika konton på Flashback!?’

   • Svara skriver:

    Tycker att du ska tramsa mindre. Och svars på frågorna istället, varför så avundsjuk? Är det pågrund av att Pernilla har hittat en framgångsrik man?

   • Sanningen skriver:

    Du kan inte förvänta dig svar på idioten. Idioten skriver skit bara för att idiotens egen mamma är lite ”vild” av sig. Pernilla blir substitut. Märkligt..

   • En grå tofs skriver:

    Ja, bl a Bania, Juttan, Nickolito, Ixia men han håller låg profil där nu eftersom vi har kommit på honom. Kolla t ex på skoj vad han skrivit om Wahlgrens innan de blev ett par, massor av skitsnack. Sedan är det bara försvar, he he, så genomskinligt😀

  • Sugkoppen skriver:

   Är du schitzad Bania? Pratar du med dig själv?

 • Haha. skriver:

  Har du vuxenblöja på dig Bania? Jag menar när du bajsar på dig gång på gång när du tänker på Christian Bauer. 💩 🤣🤣🤣🤣

  • Kalle skriver:

   Du som nämner detta ämne ofta är nog den som behöver växa upp o kliva ur barndomen lille vännen. 👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶👶

   • Ja skriver:

    Vem är det som har skrivit om Christian Bauer maniskt i över 10.000 kommentarer?😂😂

  • 🐝 vi som var med skriver:

   Jag tror f-n det går för dig när du skriver dina äckliga saker. Du gillar ju manliga stjärthål t ex, vet Pippi om det el ska du förneka det också?

 • Kärlek💕💕💕 skriver:

  Christian Bauer är verkligen fantastisk. Så fin mot Pernilla och hennes barn. Så fin med sina egna barn och barnbarn. Lång och stilig och händig, karln är ju fantastisk. Och framgångsrik på alla sätt. Förstår att Pernilla är så förälskad! 💕

 • Sanning skriver:

  Luktar illa här. En möglig lägenhet. En ärthjärna och fjant gör sitt. Lägg till maniskt beteende mot kändisar. Inte lätt att farligt mögel har gjort dig så illa.

  • Pinsam skriver:

   Det enda som luktar illa är Drängens falskhet. Så många som kan vittna om denna mans sätt. Tror du det är en slump Drängen? Trodde du att det var EN person som du trampat på och som skulle vara tyst? Det är många många många!

   • Haha… skriver:

    Fria fantasier😂☝️ alltid intressant med psykisk ohälsa dock. På dig verkar det bidra till ett rikt fantasiliv

   • Pina Pida skriver:

    Gråtruten är så orolig att något ska komma ut i pressen.Han vet att han agerar skitstövel men kan inte hejda sig riktigt, skyller ifrån sig o på andra. Spelar ovetandes o oskyldig. Rollen i WV får honom att må bra då han gillar att visa upp sig för han tycker han är förträfflig o helt enastående.

   • Bara fortsätt bubbis☝️ skriver:

    Du fortsätter med dina fantasier😂😂

 • Fråga skriver:

  Istället för att tramsa, kan du väl berätta varför du är så avundsjuk på Christian Bauer? Är det för att han är så snygg? Eller så framgångsrik? Något gör att du är fullständigt manisk när det gäller Bauer😂

 • Tryck på rätt knapp skriver:

  Allvarligt, trodde ni skämtade aprillo med mig om att Drängen åker hem för att T kommer ner. Men Pippi klarar inte av att rosta bröd själv, hur gjorde hon innan Grånar? Stackars T kommer svälta utan dräng i huset..

 • Ur och penn skriver:

  Vilken snygg klocka T har. Är det en present från Drängen😉😀moahahaha..

 • Catty skriver:

  Stämmer det min grållemus att du flaxar hem till Sverige? Ska vi ses och gå på Pride? Du har ju raggat på mig förut, jag vill ge dig en andra chans. Kan jag få vara med i WV tror du?

 • Våga fråga skriver:

  Alla ni s k Pippis vänner ( menar inte ni som är beroende av henne för er inkomst), för ni vågar väl inte, ni vet vilka ni är. Kan inte någon vara snäll och prata vett med henne om denna sol och vårare? Var en riktig vän, våga stå på er, finns många fina singlar ute på stan. Hon slänger bort sina sista bästa år..

  • Tomas skriver:

   Någon borde ju vara lite intuitiv o känna av vibbarna(Bibbi).

   • Pengar kan inte köpa lycka skriver:

    Verkar som hon redan satt ner foten. Morsan suger och Drängen blänger på Bibbis rumpa. Hon lär ju inte bli bättre i sitt mående. Åker hon ner och hälsar på Pippi och Drängen, el han är väl på väg hem pga Theo? ska jag omvärdera min åsikt..

   • Haha…. skriver:

    Kolla in fjantens kommentarer här över☝️😂

 • Haha skriver:

  Ojoj Bauers största fan är olidligt stressad över att Pernilla och Bauer har en kärleksfull relation. Väldigt underhållande.

  • Fotmodellen på en stege i poolen skriver:

   Sitter du inte på flyget Bauer? Kör en säkerhetskoll à la Pippi som hon gjorde på stranden igår. Skvätte sand på en dam t o m, här är jag, se mig fast jag är kåt, kort menar jag..

  • NO löw skriver:

   Äka kärlek ser ffr inte ut så. Bara för att man tar någon i 2an o skryter om det i tv betyder det inte att det är äkta kärlek, det blir aldrig äkta med en Narc.

   • Var är drängens kinaskor? skriver:

    Att Bauer gillar tvåan är ju förståeligt eftersom han är bi🐝Att Pippi berättar om det vet jag inte vad man ska säga. Stackars hennes barn, var väl någon på fyllebryggan på midsommar som reagerade över det evinnerliga sexpratet, någon bror tror jag.

   • Kärlek skriver:

    Din kärlek till Bauer är gullig faktiskt😂☝️

 • Sanningen skriver:

  Men varför är det så triggade och avundsjukan stor emot Christian Bauer. Kan inte vara lätt att vara så triggad av en snygg och framgångsrik man. Sen förstår jag att du tycker det är jobbigt att Bauer har ”tagit din tjej”🤣

 • Har ExJ skickat hem C? skriver:

  Vad har Jennifer för åsikter vid ditt val av karlar? Och varför löd du inte Tarotkorten? Dags för Drängen att gå ut och grilla brunchen åt T och visa hur mycket han gillar hrm…

  • Pina colada skriver:

   Jnfer må ha gott omdöme (tur att någon har) när du köpte Casa Pinsam men om hennes omdöme av Grånar är ”gott” då är hon omdömeslös.

 • Stage Pool skriver:

  Men senälla Ann-Louise med Ullaredklänning nu satte du just ny lägsta ribba för ordet framgångsrik. Menar du att Drängen Bauer är framgångsrik för att han kan grilla? Stilig? Ja det tycker han själv att han är för det gör alla som kallar sig ”modell” och betalar för att finnas på Stage Pools statist sida. Drängen har absolut inte gjort några riktiga modelljobb utan endast lite små ”man i sammanhang” för några futtiga hundralappar. Vi vet att Pippi ville lansera honom som FOTOMODELL. Det hade ju varit i klass med hennes gamla ex. med lite coolhet. Dräng Bauer når aldrig dit. Han är en stor fake från Hässelby som endast väntar på att få bli kändis. Hur tycker ni det går hittils. Finns det NÅGON normal man me lite intimitet som skulle ha sagt ja i ett nytt seriöst förhållande att medverka i en dokusåpa? han kör lite cykelpass för att få in hyran till Attefallskrubben. Pippi är SÅ lurad (och sväljer det). Pippi är desperat och då köper man allt med hull och hår. Tror ni Drängen är kvar nu när Thääo landat???? Hahahaha nä precis

  • Sliten pillevitt skriver:

   Är Drängen så irriterad på Thääo så han drar hem till mögelfriggan😀 Han lurade nog i Pippi både det ena och det andra i början men nu måste hon ju veta. Och hans sviniga stil verkar ju fortsätta, han försöker ju inte bättra sig direkt, tvärtom. Wow, årets GRILLARE. Nä, synd att det inte höll med exet J..

   • Thääo skriver:

    Drängen hem= Thääo kommer

   • Tä hwo skriver:

    Ja det kunde vi ju räkna ut, ska han hem nu till mögelfriggan o löpa amok på FB o här? från lyx lyx till mögel o arbetslöshet, kontrasterna i livet.

   • The who skriver:

    Kan det vara så att Jocke ställt krav att Theo inte ska behöva umgås med Drängen? Förstår honom isf. Drängen får kappsäcka mellan mögelfriggan och Swingerskulla i framtiden. Olidlig här och på Fläskbänken varannan vecka..

   • ?!! skriver:

    Du är verkligen avundsjuk på Bauer. Inte lätt när en snygg man kommer och ”tar din Pernilla” ifrån dig. Haha. Men det här tjafsandet, vad ska det leda till tänker du? Vem ska reagera på ditt trams? 🤣

   • Modellen skriver:

    Ujujujjjjj va Tä who har vuxit till sig, kommer att bli en riktig snygging som sin vackra pappa, hps han har gränser att gå efter bara o integritet (som vissa har tappat helt) fin kille.

   • Helena skriver:

    Ja T pappa vilken vacker man en riktig 10 poängare.

   • Catty skriver:

    Håller med. T skulle kunna jobba som modell, lik sin pappa😉

   • Inte råd med blåpiller skriver:

    Jag är inte Lebba, vet att du är bi så vet inte var du vill komma? Jo, det vet jag..

   • Haha skriver:

    Är förvånad att en ärthjärna som du kan stava till ordet integritet. 😂

    När hade du integritet senast själv Bania? Du verkar fullständigt utspårad.

  • Thääo skriver:

   Hade Drängen haft en promilles integritet så hade han tackat nej direkt till att vara med i såpan Wahlgrens värld. Men för honom var det en fullträff. Att gå från statist på Stage Pool till biroll i Pippis värld. Tror ni Emilio eller Jocke ens hade funderat på att tacka ja hahahaha

   • Grillad skådis skriver:

    Han har andra promillen. Nä, trodde spektaklet hade lagts ner men ännu en säsong??!! Min gubbe och hans polare brukar sitta och driva om denna klan, rätt kul att lyssna på faktiskt. Bara för att jag tittade förr i tiden, erkänner. Nu vill man ju se bara för att garva åt fjantdrängen men jag får kolla på tv:n i sovrummet, gubben vägrar se😀

   • Sanning skriver:

    Emilio hade väl nog med att slå och trakassera Pernilla. Svin till man.

   • Jag har gått ut halva suan.. skriver:

    Synd hon inte kunde behålla Jocke, men han tröttnade väl på middagskonversationerna. Hitler vann väl kriget, är Ryssland ett land, vilken (k)anal kom först? Varför är hon aldrig med i något frågeprogram typ Postkodmiljonären, Drängen kan ju vara ring en vän..

   • Kent skriver:

    Hon träffar bara sådana karlar som har N-personlighet, hon är lätt manipulerad o naiv o ser inte varningstecken från början som kanske andra ser efter några dejter.

   • Bi hanget skriver:

    Ja bara det att han är med där är ju ett stort varningstecken.

   • Läderbögen skriver:

    Ok, men var det något annat fel på J förutom att han var otrogen? Ej ok, men i detta fall kan jag förstå honom. Han lämnade väl henne för någon annan?

   • Rätt ska vara rätt skriver:

    Misshandlade inte du Lena både psykiskt och fysiskt? Hon var väl rätt ”trasig” en tid efter dig..

   • Fråga skriver:

    Måste vara jobbigt att vara så trög som du är😂☝️ Har din mamma torkat ut det som rann ner för hennes ben?

1 54 55 56 57 58 61

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram