Familjemiddag hemma!

Min älskade Mamma och pappa tycker att det är SÅ tråkigt att sitta och uggla ute på Lagnö.

Så jag bjöd hit dom på mysig spontan familjemiddag! 

Dom i familjen som har Antikroppar fick sitta närmast ”gamlingarna” . 😉
img_2475.jpgLite tilltugg innan maten! 
3a4c5076-9009-4876-8f97-70f931938cd3.jpgJag lagade pasta med köttfärssås. 

img_2482.jpgimg_2481.jpgimg_2724-1.jpgfe039f75-b1d6-4b28-a484-850428140c26.jpg878a996b-6271-4a45-a200-be14afb7c2d9.jpgd0077621-99ad-495f-9e72-0a8a6bf919f6.jpg4b16b9fc-8288-4687-9212-3afadb89a172-1.jpg82691dea-c0f6-4853-a5c1-fdf62f193d24-1.jpg31d3e2e9-b8d5-4d4c-b4c4-d884f56d110a.jpgimg_2498.jpg3aeda983-9eee-47e9-a176-f2c98aaea41f-1.jpgEfter middagen spelade Colin och Theo Memory!

Älskar såna här mysiga familje-middagar! 😍❤️

PS: ( Ledsen för suddiga bilder i detta inlägg.)

59 reaktioner på “Familjemiddag hemma!”

1 2
 • 🌟 Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Masked Singer Sverige. Premiär våren 2021.
  Vem är bakom skärmen ? Se här 👇
  https://www.tv4play.se/program/efter-fem/13295993

  I panelen sitter Pernilla…

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så mysig familjemiddag ni hade med dina härliga föräldrar 😊
  Förstår att dom tycker det är trist att bara sitta hemma och inte träffa sina barn och barnbarn.
  Gullig du är som bjuder hem dom, förstår att det var mysigt för er alla att ses 😊

  Ha en fin onsdagkväll
  Ta hand om dig
  Kram Sandra 💕

 • Bodil skriver:

  Dina föräldrar ser så pigga och friska och ungdomliga ut! Så härligt!

  • Bodil skriver:

   Mmmm mysigt … jag heter Bodil och undrar om du Pernilla vill träffa mig? Jag är en kvinna på 45 år och verkar kär i dig, vill du ses ?

 • Catarina skriver:

  Jag har träffat in 78-åriga mamma både inomhus och utomhus sedan i mars.
  Funkar hur bra som helst.

 • 🌟 Conny Stavros skriver:

  Hello!
  ”Masked singer” kommer till Sverige och TV4.
  Programmets expertpanel består av Nour El Refai, Felix Herngren, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw. Spännande vår 2021 Pernilla.

  Ha mysig lillördag…

 • Anni skriver:

  Ni som inte träffat eran föräldrar sen mars, hur skulle ni må om dom gick bort av nåt annat än Corona. Då har dom suttit där i sin ensamhet helt i onödan. Mina föräldrar väljer också att träffa barn o barnbarn dom tycker inte att det är nåt liv att sitta inlåsta heller.

  • Anne skriver:

   Håller med dig 👍 med respekt rena händer o avstånd. Har träffat mina barnbarn heeeeeela tiden. Ute går utmärkt. Även min mamma som bor på äldre- boende. Träffats ute🥰👍

  • Elenor skriver:

   Jag träffar mina föräldrar både inne och ute. Självklart är vi friska när vi ses och tvättar händerna. Varje familj måste få bestämma över sig själva och mina föräldrar 70+ väljer att träffa oss barn och barnbarn;)

 • Ursprungs-Mallah på riktigt skriver:

  SNÄLLA PERNILLA installera sprinklers i nya huset! Reagerade ingen av er alla fullvuxna på de korta ljusens närhet till pappersservetterna? :O
  Har ofta sett att du har tända blockljus lite här o där. Nu är ju vovvarna oftast (alltid?) hos Bianca; men ändå. En liten knuff betyder så mycket…

 • Pia L skriver:

  Så mysigt att träffas så där. Jag har inte träffat mina föräldrar inomhus sedan i mars. De är inte riktigt krya så vi håller oss utomhus när vi ses. Att ses är det viktigaste, att det är annorlunda är tråkigt men det får gå :)
  Du skriver att några i familjen har antikroppar. Det har ju varit så mycket snack om antikroppar och att de försvinner efter X månader. Är det någon i din familj som tagit fler än ett antikroppstest med några månaders mellanrum?
  Jag har en bekant som tog antikroppstest i maj och ytterligare ett i juli. Hade antikroppar i maj, men inte i juli tyvärr.

  Vill samtidigt uppmana alla att vara SNÄLLA mot varandra i kommentarsfältet!
  KRAM

 • Sandra skriver:

  Flera av er undrar hur man vågar som äldre att träffa sina barn & barnbarn.
  I många fall så tror jag att det beror på just att dom är gamla.
  Att sitta ensamma hemma är ju inte direkt någon livsglädje för alla.
  Covid-19 är inget som kommer att försvinna, ja det kommer ju komma ett vaccin.
  Det är upp till var och en hur man väljer att göra, antingen är man noga och sitter ensam och isolerad eller så umgås man med sin familj.
  Handen på hjärtat alla ni som skriver att ni inte har träffat era föräldrar.
  Ni går ju antagligen på affären och till jobbet och på andra platser där ni träffar folk.
  Vi kan ju inte göra annat än att tvätta och sprita händerna och hålla oss hemma om vi känner oss sjuka.
  Vi kan inte sätta livet på paus och tro att det går att fortsätta där man slutade.

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Nej precis. Det går inte att isolera människor som inte vill sitta isolerade. Är man gammal som mina föräldrar så känner man kanske att man vill tillbringa tiden med sina barn och barnbarn hellre än att sitta hemma och isolera sig från omvärlden . Alla är vi olika. Mina föräldrar mådde inte bra av att sitta i karantän. De gjorde dom bara deprimerade. De lever upp när dom får träffa oss och sina vänner!

   • Linda skriver:

    Instämmer. Vi har försökt skydda vår 83-åriga mormor genom att handla åt henne och enbart ses utomhus. Nu när vi ser att detta tyvärr är något som kommer fortgå långt framöver har hon tagit beslutet att börja leva mer normalt igen. Igår var hon och handlade för första gången på evighet och ikväll ska hon ut äta med vänninor. Självklart utan förkylningssymptom, med rena händer och avstånd. En vanligtvis aktiv och social person mår dåligt av att sitta instängd månad efter månad utan att se något ljus i tunneln, och nu när vi dessutom har en lång höst och vinter framför oss kan måendet försämras radikalt. Visst är det en risk men för många är det värt den risken många gånger om. ❤️

  • Anna skriver:

   Håller med dig Sandra, avstånd och hygien kommer man långt med!

 • åsa skriver:

  Men alltså hoppas du läser Stoppa Pressarna skribenten är ju helt otrolig från ett annat sekel….Missar inte att påpeka att din bostad inte ligger i som det låter på honom/henne världens mittpunkt Marbellas innersta centrum hahaha!! Vilken pajas och bilden på bilen är för rolig

  • Kim skriver:

   Hittade inte men hittade hur P nu backat från hela tvisten med risk att förlora samarbeten. Ekonomin o egot – där biter det. Moral och bildning mmmm not so much ”Nu väntar de på att Pernilla ska be om ursäkt för att hängt ut barnet trots vädjan samt politiker”. 😂😂😂 When hell freezes over. Ett avsnitt där P ber om ursäkt skulle ju vara all time high rating för det har aldrig hänt.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Stoppa Pressarna drivs av en sinnesjuk gammal skvaller-föredetting-journalist som heter Daniel Nylén . Alla artiklarna är lyteskomik , och ibland är de t om så sinnessjukt roliga att vi läser upp dom i Podden. Och ibland – som i artikeln om lille Keyan – som är en mycket tragisk historia – så är det BARA sinnesjukt dålig och smaklös journalistik.

   • Anna skriver:

    Jag skrev på uppropet vilket jag nu djupt ångrar då jag fått veta mer om ärendet, bl.a. att Pernilla är bekant med fosterföräldrarna. Det är ju svårt att vara objektiv när man är nära bekant med en av parterna. Dessutom är det ju tydligen Pernilla som hängt ut det stackars barnet med namn och bild. Hur ska det kännas för barnet när det blir vuxet att hitta bild på sig och sitt namn förknippad med en vårdnadstvist.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Hej Anna. Bra att du skrev på. Det ska du vara stolt över.
    Jag har aldrig träffat Fosterfamiljen, men min kompis Lizette känner Susanne ( fostermamman) och kunde därmed gå i god för att det var sunda grundade människor med bra värderingar som var fosterfamilj till Keyan och som Socialnämnden helt kört över.
    Pojkens namn och bild var redan ute och vi uppmärksammade ”Operation rädda Keyan” då den redan var i gång och Fosterfamiljen ville ha hjälp med att nå ut till allmänheten hur fruktansvärt illa lilla Keyan har blivit behandlad av Socialnämnden i Österåker. Oförlåtligt – om du frågar mig.

   • N skriver:

    Wow vad trovärdig du låter miss jag har aldrig fel. Ska vi se om du svarar eller förblir ännu mer otrovärdig: har du motbevis på att du INTE drog sig tillbaka pga sponsorer som ville dra sig ur samarbetet då kvalificerad personal dvs INTE Daniel berättar om hur oerhört fel du gjort?

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Jag har inte ”dragit mig ur” någonting. Vi var 30.000 personer som försökte få Socialnämnden i Österåker att omvärdera sitt beslut – för BARNETS bästa! Det gick tyvärr inte då Socialnämnden i Österåker är korrupt. Väldigt sorgligt, men vi kan inte göra mer nu. Eller jo, jag kan sätta ljus på det som hänt i min och Sofias Pod t e x , & förhoppningsvis leder detta till nånting gott.
    Lyssna på senaste avsnittet så förstår du. Några samarbetspartners har inte hört av sig, mer än att väldigt många tycker det är fint och viktigt att vi som offentliga personer vågar stå upp för de svaga. Testa själv, N. Kanske skulle det få dig att bli mindre bitter…!

   • Fredrik skriver:

    Kim, Anna och N är utan tvekan samma person. Samma barnsliga försök att bråka som vanligt.

    Patetiskt.

    N, som du märker tycker Pernilla du är lika roande som en dag hos tandläkaren. Kanske dags att sluta vara besatt.

   • N skriver:

    En sak Pernilla. Uttala dig aldrig om saker du har noll koll på. Som socialtjänsten. Eller mig.

   • Fredrik skriver:

    N, men det är OK för dig att uttala dig om saker du har noll koll på😂 Dubbelmoralen är stor.

   • Veronica skriver:

    Det roliga är ju att du N så självsäkert uttalar dig om detta medans fosterföräldrarna har en inspelning som delats i SvtNyheters artikel om ärendet. Så nej det är inte Pernilla som är ute och cyklar utan du :)

   • Anna skriver:

    Pernilla du skriver att socialnämnden är korrupt. Jag tror inte du riktigt förstår vad som menas med ordet. Med korruption menas att någon missbrukar sin offentliga makt för PRIVAT vinning oftast genom mutor är inblandade. . Vad skulle personerna i socialnämnden ha för privata vinning av omplaceringen?

   • Malin skriver:

    Anna, jobbar du själv inom Soc. Eller rent av på denna specifika Soc som Pernilla skriver om. Har sett dig nu ett antal gånger skriva som om Du har insyn i det specifika fallet.

    Antingen tar du bladet från munnen och berättar. Eller så låter du bli att skapa drama kring ett fall som Pernilla uppenbarligen vet mer om än du själv.

   • Anna skriver:

    Nej, Malin jag jobbar inte inom socialtjänsten och vet inte mer om fallet än vad Pernilla skriver. Eftersom Pernilla skriver att socialtjänsten är korrupt så vet hon tydligen mer än vad som framkommit tidigare. Jag tycker att det är då en skyldighet att förklara på vad sätt korruption är en del i hanteringen. Ärendet blir ju i så fall så mycket allvarligare om det finns någon privat vinning inblandad.

   • N skriver:

    Väldigt relevanta frågor. Bra att du står på dig.

   • Malin skriver:

    N, att du orkar😂 Hur är en privat åsikt om Pernillas åsikter. Om något Pernilla är insatt i, men inte Anna relevant.

    Trolla vidare. Snart kanske får du snart en reaktion av Pernilla igen. Det är ju ditt syfte med att skriva strunt.

   • Bodil skriver:

    Anna, att vara korrupt innebär att ha makt på många olika sätt för egen vinnings skull och behöver alltså inte bara innebära pengar makt.

   • Anna skriver:

    Bodil om du läser vad jag skrivit så ser du att jag inte skriver att pengar alltid är inblandad vid korruption. Jag skriver att mutor OFTAST är inblandad vid korruption. Mutor kan bestå annat än pengar.

   • Lena skriver:

    Men då kan väl Pernilla muta den korrupta socialtjänsten. Pengar har hon ju.

   • Malin skriver:

    Lena, känns det bra att skoja om ett fall där ett barn far illa? Du och övriga som trivialiserar detta borde skämmas.

 • Cecilia skriver:

  Åh så mysigt ni ser ut att ha det. Förstår att mamma och pappa behöver komma ut och lufta sig lite 😊🤗

 • Yvette skriver:

  De är så fina dina föräldrar !
  Nyfiken på tallrikarna.Vad heter de ?

 • Nina skriver:

  Vad mysigt!

  Trodde först Christina pekade finger tills jag såg att det var en morot hon höll i handen.

  Middagen såg galet god ut!

 • jimmie skriver:

  Trevligt med familjemiddag.Längtar tills den dagen när ni får köra din Show igen

 • Kristina Olsson skriver:

  Vi får inte ens gå in i mammas hus, hon är 71 år, nu när de fortfarande är pandemi… <3 Jag bara undrar hur de och ni vågar <3

  • Sara skriver:

   Förstår inte heller hur man vågar o tänker. Iaf inte inomhus. Har inte träffat mina föräldrar inomhus sen i mars.
   Man tänker väl olika men för mig är det helt ofattbart att man riskerar sina nära o kära!

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Alla är vi olika. Mina föräldrar har valt att fortsätta att träffa sin familj och vänner trots Pandemin. De satt i flera månader i Karantän i Spanien och upplevde att de gör dom deprimerade . Mamma reser till Spanien för att hon saknar värmen och sina vänner där. Pappa vill träffa oss barn och barnbarn så mycket han bara kan.

   • Kristina Olsson skriver:

    Pernilla – Ja, de e klart, de e ju trots allt inga förbud.. <3 Och dina föräldrar är vuxna människor som kan fatta egna beslut… Men ändå =) Jag är bara så nojig själv =) Så inget illa menat <3

  • N skriver:

   ”Jag vill om ni vågar” feat 90-tals gruppen Corona

   • Fredrik skriver:

    N, hur kan du svara? Du som aldrig läser bloggen. Det skrev du till Pernilla för några dagar sedan. 😂 Skrattar fortfarande åt Pernillas svar på ditt inlägg😂😂

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram