Favoriter för ansiktet!

Tänkte dela med mig av mina favorit-hudvårdsprodukter som jag använder dagligen just nu!

Emma S.

Efter att ha testat nattkrämen i Emma S.-serien så blev jag fast!! 😛   Nu har jag införskaffat mig hela sortimentet och har en fylld badrumshylla med både avsmink och alla ansiktskrämer jag behöver!

Dessa fyra smörjer jag in mitt ansikte med morgon och kväll!  Ögonkräm, dag och natt, samt ett vårdande serum som är jätteskönt att ha under dagkrämen!  Underbar hudvårdsserie som jag verkligen kan rekommendera! 😀

Kanebo

Kanebos produkter har jag använt i flera år, och har nu förälskat mig i denna fondation som är lätt i konsistensen och går bra in i huden utan att lägga sig i linjerna! Den här sminkar jag mig med när jag står på scen och det krävs lite mer täckande och hållbart underlag!

Läppstiftet är nytt i deras serie och är fungerar även som vårdande för läpparna samtidigt som man blir lite snygg! :-)

Denna ansiktsmask (också från Kanebo) använder jag lite från och till, och efter varje ”behandling” känner jag mig superfräsch i ansiktet!

i.d. bare Minerals

Till vardags och nu på sommaren använder jag BARA mineralpuder som funkar bäst för mitt ansikte! Dessa tre är mina favoritfärger som jag blandar lite efter hur blek eller solbränd jag är ;  Medium beige, Medium tan och Golden tan!  Sen jag började med mineralsmink använder jag inget annat när jag sminkar mig!

(Om ni åker till England så är mitt tips att köpa i.d minerals-produkter där, då dom kostar bra mycket mindre än i Sverige! )

21 reaktioner på “Favoriter för ansiktet!”

1 2
 • Ansiktskräm skriver:

  Hej Pernilla,
  Åh har du hunnit testa Sensai’s ansiktskräm? Sensai Cellular Performance Lifting Cream, den är hur bra som helst! Jag älskar Emma.S som du rekommenderar men kan även varmt rekommendera Sensai som sagt =)
  /Emelie

 • Hasan skriver:

  c5h gud vad avundsjuk jag blir nu, vill oxe5 till Ullared NU !!! =) Jag ska dit i eobotkr om sessan tar flaska tills dess vill se4ga. Jag e4lskar geke5s det har verkligen allt och se5 billigt. Jag ff6rsf6ker e5ka dit minst 1-2ggr per e5r & de5 ge5r det en hel del pengar =) Se5 det e4r dags att bf6rja spara ff6r min del oxe5 nu. Hoppas ni hittar massa skojiga saker. =)KramKram

 • Sandra skriver:

  Hej igen, nu börjar jag snart känna mig som en stalker här :-)

  Det går verkligen inte att skicka mail till dig så jag skriver helt enkelt min adress här så kanske du kan radera den här kommentaren sen!

  Västjädravägen 2a, 724 75 Västerås.

  Mitt för och efternamn hoppas jag att du kan se i mailen :-)

  Jag blev så glad när jag såg att du hade en tröja till min lilla tjej. Låt mig gärna veta hur du vill göra ang betalning. Självklart står jag för frakt!!

  Många Hälsn Sandra

 • sanna skriver:

  Har använt Emma S. produkter sedan dem kom ut i september för snart ett år sedan. Det är det bästa produkterna jag har provat och eftersom jag jobbar med kosmetik har jag hunnit prova en hel del. Har även träffat Emma personligen och en härligare människa får man leta länge efter, så jordnära och enkel.

 • matstugan.blogg.se skriver:

  Emma S ansiktsspray har jag i kylen och sprayar med flera gånger varje dag, hur skönt som helst!

 • Anna skriver:

  Hej Pernilla, har du provat Yvonne Rydings hudvårds produkter nån gng??/ Tack

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram