Ferrari-killen!!

Theo är som jag tidigare berättat heeelt BIL-tokig och kan i stort vartenda bilmärke som finns. Men de STORA favoriterna är Lamborghini , Bugatti, Porsche och Ferrari!!
GISSA om han var nöjd i går när han fick göra ett besök inne på en riktig FERRARIBILHALL!! 20110730-022740.jpg

Det blev dessvärre ingen ny sportbil som fick följa med oss hem – hur gärna jag än skulle ha velat. 😛  Men en klarröd ny Ferrari-tröja till lillen gjorde hans dag ändå…! 😀   Ibland får man man nöja sig med det lilla…! 😉

20110730-024346.jpg

Och Theo var stolt som en tupp i sin nya tröja!!

6 reaktioner på “Ferrari-killen!!”

 • Pelam skriver:

  Hei Nicholas,Har du kommet deg inn pe5 goolgegruppa ve5r slik at du ser beskjeder som sendes ut der? Lurte, siden du ikke var pe5 forrige mf8te All info om kommende mf8ter osv legges ut pe5 LFAU-sidene, der legges ogse5 referatene.=: ) Ida

 • alice skriver:

  Fin tröjan va :) och Theo är så sööööt,precis som alla dina barn. Så även du :)

 • Sandra 31 JKPG skriver:

  hihi…cool han är Theo!
  Stolt med sin fina Ferrari tröja :-)
  Jag kan inte annat än hålla med kommentaren fr 8 barns mamman,tycker du är super med dina fina barn. En gåva för dom och för dig.

  Kram Kram Sandra

 • Ulrica skriver:

  Mycket fin kommentar av dig, 8 barnsmamman! Och jag håller med, ni verkar vara ute på många härliga turer. Lekparksturer mm. Och tack för att du förgyller vår vardag med din fina blogg! Ha en fortsatt härlig sommar!

 • 8 barnsmamman skriver:

  Du är så duktig med dina barn. De får vara med om så mycket spännande. Du verkar göra allt för dom. Jag beundrar dig verkligen. Du arbetar stenhårt och det betalar sig med nöjda barn. Lycka till i fortsättningen !!!

 • Victoria skriver:

  Klart han gillar bilarna, det gör jag med;)
  Jättemysig blogg du har;)
  Kramar Victoria http://www.victoriasprovkök.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram