Festligt lunchmöte hemma & ”Masked Singer” med världens bästa gäng!

Mitt älskade Hybris-gäng , är det ju inte så ofta jag ser röken av nu för tiden… 😢

Showen är ju framflyttad på obestämd tid, och vi alla läääängtar efter att få börja köra igen. Men svårt för oss och alla andra att veta när detta ska bli tillåtet. 

Hela Scen & underhållnings-ranchen är ju helt nerslängd.

Så oerhört sorgligt och tungt för alla som livnär sig på scenproduktioner..!!

Man får het enkelt smida lite andra planer, så häromdagen drog jag ihop ett skönt gäng hemma hos mig för att diskutera ett nytt roligt projekt!

img_1442.jpgJag gjorde en jäkligt god och fräsch Laxsallad med bulgur!img_1443.jpgStekte  lax och salladslök. Blandade med bladspenat, fetaost, avokad mango – och Bulgur som jag kokat med kyckling buljong. 

Toppade med ugnsrostad grönkål och granatäpple. 
img_1447.jpgVi passade också på att fira Jessica och Hanna som nyligen fyllt år! 🎈🎈img_1793.jpgFirade med fasligt goda Semlor från THELINS!! 😋
img_1451.jpgÄlskar dessa människor!!! img_1327-1.jpgJag har också börjat med för-planeringen inför kommande MASKED SINGER , som kommer börja sändas i mars – varje lördag på TV 4! 

Världens roligaste gäng, där också! 💥🎉img_1328-1.jpgMåns Zelmerlöw satt fast i sitt hem i England, så honom hade vi med på Skype. 0c839f39-6a8c-4935-b849-c1ae7c0a5eaf.jpgSnacks-bord , så vi kunde fylla på med lite energi när det behövdes. img_1322.jpgSjälv höll jag mig till lunchen som var fräsch och god! img_1332-1.jpg Längtar tills vi drar igång med programmet – Felix, Nour, Måns,  jag och David! 

Vill ni få en försmak för var MASKED SINGER är – klicka HÄR!

33 reaktioner på “Festligt lunchmöte hemma & ”Masked Singer” med världens bästa gäng!”

 • sanna skriver:

  Haha ååh så härligt! Jag förstår att det måste vara coolaste morsan då back in the days 😀 Nästa gång någon försöker hälsa på mig med armbågen ska jag göra ett ”tjaba tjena hallå” tillbaka 😀

 • Madeleine skriver:

  Bästa tiden på året är verkligen när man får äta massor av semlor!

 • Camilla skriver:

  Svar till Gunnar:
  Var har vi skrivit och påstått att det är Pernilla som har hand om bokningarna.
  Om du också läser det Pernilla skrev så hade hon skrivit att alla meddelas om det blir ändrade datum och det var de vi svarade på att det hade inte jag fått, svarar bara för mig i detta fallet.
  Så du får nog också läsa vad vi svarade och vad Pernilla skrev.

 • Gunnar skriver:

  Moa Carina och Camilla… om ni läser Pernillas svar så har hon inte hand om bokningar etc. Om ni vill ha pengarna tillbaka etc etc så är det fortfarande inte Pernilla ni ska kontakta.

 • Gunnar skriver:

  Anna, de allra flesta i underhållningsbranschen är hårt arbetande och lågt betalda. De flesta tjänar redan innan pandemin precis så de klarade sig. De flesta är inga lyxlirare som är ekonomiskt oberoende som du naivt verkar tro.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Haha, ja där finns ju massa bra exempel på hur man kan hälsa utan att ta hand…! :-)
  Jag kan säga att mina stora barn ÄLSKADE Nicke & Nilla när dom var små! Coolaste morsan var jag som var NILLA , liksom! :-)

 • Anna skriver:

  Tack 🙂

 • sanna skriver:

  Hej Pernilla! En liten fras jag ofta fått på hjärnan nu på senare tid är denna ”man kan gnugg-gnugga sina näs-näsor som eskimåååerna gör” och jag blir så full i fniss för den hälsningen passar ju sig verkligen inte nu i dessa tider hahaha! Lite senare kommer det ju dock några rader som lämpar sig ypperligt nu och som hade varit mycket roligare än den coronahälsningen som vi har nu med armbågen 😉 Jag antar att du vet vilken låt det är direkt utan att behöva kolla upp texten? Jag undrar också om ni brukade kolla på N&N när barnen var små? Själv är jag uppväxt med det 😀

 • Moa skriver:

  Salladen ser jättegod ut den måste jag testa!! Ha en bra kväll.

 • anne skriver:

  Ser oxo fram emot torsdag….☺
  Nya avsnitt av Wahlgrens värld..👍

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Idag 2021-01-27 Morgonpasset i P3 Lyssna här 👇 Gäst Pernilla…
  https://sverigesradio.se/avsnitt/1644338

 • Lena M skriver:

  Åh vad smaskigt med snacksbord,,, älskar sådant plock. Vad duktig du är som kan motstå och äta din sallad. Just nu har jag själv tappat all disciplin och äter typ en semla varje dag, inte riktigt… men har så svårt att motstå dessa läckerheter.
  Kram och ha en fin vecka med alla dina idéer som är så roliga att läsa om.

 • Camilla skriver:

  Håller med Moa, jag har inte heller fått något besked till vilket datum det flyttades fram utan det fick man själv kolla upp.
  Hur gör man om man vill få pengarna tillbaka istället om det inte blir av till hösten i heller?

 • Carina skriver:

  Jag vill inte ha frambokat, jag vill ha pengarna tillbaka.

 • Sofia skriver:

  Tyvärr blir det väl inget riktigt kulturliv under 2021 heller. FHM har ju redan sagt att det kommer finnas restriktioner kvar under hela 2021, vilka det sen är får vi se. Att vi ska få vara en massa folk på samma ställe är väl dessvärre den sista restriktionen som tas bort, vilket ju föreställningar/teatrar är i behov av, och det är ju först i höst/vinter man ser om vaccinet gett verkan. Det kommer blir en massa kultur att se framemot när det väl är dags, och då kommer vi behöva få underhållas mer än någonsin!

 • Anna skriver:

  Problemet att även om alla får tillgång till vaccin så kommer många att avstå från att vaccinera sig så viruset kommer att finnas kvar i samhället. Enligt FHM så kan vi inte räkna med att kunna leva som vanligt även efter en vaccination eftersom man fortfarande man kan sprida smittan vidare.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, precis . Jessica är ansvarig för all mask och kostym på Hybris!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det hoppas vi VERKLIGEN att vi gör!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, det ska bli sååå kul att få vara med om detta spektakel!! :-)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Ja, verkligen! SOM man längtar!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Nej, vi hoppas självklart att man kommer att öppna upp teatrar och konserthus under 2021! Något annat är otänkbart. När alla får tillgång till vaccinet blir det ju helt andra riktlinjer som kommer att gälla.

 • Marianne Danielsson skriver:

  Om de inte går att genomföra några shower under detta år heller 2021. Är de få någon idé att försöka om ytterligare ett år. Känns lite som de är förbi då, passé. Vaccinet får vänta för min del, kommer inte att ta något sådant, då håller jag mig fortsatt hemma. Vet alldeles för lite om detta och dess biverkningar, tyvärr. Lycka till i framtiden👍

 • Conny Stavros skriver:

  Hello Anna!
  Kontakta discovery+ här Anna 👇…
  https://support.discoveryplus.com/hc/sv/requests/new

 • Anna skriver:

  Har de ändrat möjligheten att titta på nätet gratis ?
  Det är väl ändå reklam…
  Jag ville titta på senaste avsnittet W V fr. förra året , man verkar behöva abonnemang….?

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  Hela Sveriges vuxna befolkning på åtta miljoner kan vara vaccinerad innan midsommar säger Rickard Bergström, vaccinsamordnaren i Sverige.
  Det finns ett ljus i slutet av tunneln.

  🎉 Jag längtar Pernilla…

 • Moa skriver:

  Det stämmer inte. Vi hade biljetter till 28 oktober men fick inget mail om att de flyttats till 11/2. Det fick vi själva söka efter på lifeline.se

 • Ingela skriver:

  Hej Pernilla
  Härligt gäng 👌🏼Ska bli så spännande att se masked Singer . Ha en fortsatt trevlig tisdags kväll! 😀
  Kram

 • jimmie skriver:

  Anna när alla har fått vaccinera sig så tror jag att dom kommer släppa på restriktionerna

 • jimmie skriver:

  Sist jag kollade så stod de att ni kommer till Jönköping den 17 Oktober .Hoppas att de flesta har hunnit vaccninera sig tills dess så tror jag de finns en möjlighet att Showen kan bli av denna gång

 • Anna skriver:

  När vi nu har större smittspridning och dödlighet än någonsin verkar det knappast lämplig att lätta på några restriktioner. Är dessutom trött på all klagan från underhållsbranschen att det är så synd om dem som jobbar inom branschen. I dagsläget är det i så fall synd om många branscher men allra mest synd är det om alla som förlorar vänner och anhöriga i den dödliga sjukdomen

 • Ulrika skriver:

  Bara en undran, vad gör Jessica med på era Hybrismöten? Fixar hon inte bara hår och smink? Skriver hon även manus?
  Längtar tills ni kommer till Gbg igen, har biljetter som tyvärr (fullt förståeligt) flyttas fram och fram…
  Ha det gott : )

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det är inte jag som flyttar fram datumen, men vet att de har ett helvete med att försöka flytta samtliga utsålda konserthus under vår turné…! Produktionsbolagen går på knäna, men hoppas hela tiden att de restriktioner som de får information om ska hålla, men det ändras ju hela tiden så oerhört svårt att veta exakt.
  Alla som har biljetter meddelas dock om det blir ändrade eller ytterligare framflyttade speldatum. Så tråkigt och svårt för hela underhållningsbranschen…! :-(

 • Josephine A. skriver:

  Hej fina gänget :) Du skriver att showen är framflyttad på obestämd tid? Förstår det och vi har ju fått nytt datum satt till 16 April 2021.
  Får man hålla koll själv när nytt datum för oss blir aktuellt och var hittar man isf det då dina biljetter ff finns att boka eller kommer det ett litet härligt mail? :)
  Må bäst, så hoppas jag vi får njuta av er andra show S N A R T!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram