Fika hos Mia på Modecenter.

 I dag var jag och Bianca ute i Sickla på ett ärende , och då passade vi på att hälsa på min fina kompis Mia som har sitt kontor på Modecenter som ligger där.

Mia  är ju agent för ”Dharma bum” som gör smycken som jag älskar, och även kläder och väskor.

Nu hade hon även blivit agent för en tjej som heter Ulrika Remark och bor i USA och som designar helt underbara ponchos som jag blev totalt förälskad i!!

 

Stoor ”vill ha faktor”!!   Fick prova , men inte behålla tyvärr….

Jag minns att Nina Philipsson sålde hennes ponchos i sin butik som hon hade för flera år sen, och jag har velat ha en sån ända sen dess, så jag blev jätteglad nu när min bästa kompis kommer att sälja dessa till butiker runt om i Sverige!

Världens skönaste kvalité och finns i flera olika färger och mönster. Passar alla figurer och perfekt till gravidmagen….!

Än så länge finns dom alltså inte i butik, men jag lovar att skriva ett inlägg när jag vet var dom kommer att säljas.

Utpriset kommer att ligga på ca 1500 kr.

Bianca i slitna jeans och en militärjacka som jag hittade till henne i en second hand-butik i går!

En till poncho och lite smakprov på några av Dharma bums alla snygga smycken….

Är ni intresserade av Mias smycken så gå in på www.dharmabum.eu – Där står vilka butiker i landet som säljer deras smycken och kläder.

Efter en stunds fika med Mia, Bianca och Niki så åkte jag vidare för att göra en intervju och fotografering.

Visar bilder från det senare.

Alla ni som vill vara med och tävla om fribiljetter till torsdagens föreställning av ”Bruden som visste för lite”. Ni MÅSTE anmäla er på tävlingsidan för att vara med och tävla!! Klicka HÄR och anmäl er med namn och mailadress, samt svara på tävlingsfrågan!!   Ni kan alltså INTE svara i kommentarsfältet!!

Anledningen till att det blev med så kort varsel är att för att detta är den allra SISTA veckan som vi spelar…! Så det är verkligen sista chansen nu för er som fortfarande vill se oss, men inte hunnit än!!

24 reaktioner på “Fika hos Mia på Modecenter.”

1 2
 • Johan Jansson skriver:

  Det är min svägerska Ulli som designar ponchosarna. Min elvaåriga dotter blev urglad när hon såg dig i den, och i dag fick hon en likadan på posten (den turkosa). Hon var lyrisk:)

 • Daniella skriver:

  OJ!! Det är svårt att se vad man skriver när man skrattar så tårarna rinner, trillar nästan av stolen här nu.
  Är lite övertrött Karin, du förstår jag har just kommit hem från jobbet. Men det ska stå god natt så klart!
  Nu ska jag borsta tänderna och sätta i papiljotterna :-)

 • Daniella skriver:

  Karin jag skrattar ihjäl mig, nu får du sluta vara så rolig. Allvarligt jag kan inte sluta skratta. Antingen driver du med oss andra eller så måste du bo i en stubbe i skogen….
  JA, jag menar att hur många som helst har tagit med sina bara händer ( eller med vantar på ) ett par coola trasiga modejeans och gått ( eller hoppat ) fram till kassan och betalat för dom. För som du vet så får man inte stjäla dom…ajabaja!!!
  EXAKT så menar jag att detta mysterium har gått till. Och jag har ingen bakfot, har kollat men såg ingenting bakom mig…..hahaaaa….godatt Karin.

 • Karin skriver:

  Sanna: funderade du inte lite på vad du hade gjort då när du gick hem med dem i din kasse?

 • Sanna skriver:

  Karin du är ju jätterolig! Eller jättegammal? Eller jätteute? Trasiga jeans säljs överallt i alla möjliga modebutiker, både billiga och dyra. Och det är knappast nåt nytt med trasiga jeans. Jag har köpr ett par True Religion jeans som var helt trasiga från början och dom betalade jag över 2000 spänn för! Mode kallas det!

 • Nillasblogg-älskare skriver:

  Jättesnygga! finns inget bättre än ponchos. Varmt, snyggt, mysigt och chict. Komemr def. att köpa en därifrån! Bianca är jättesöt, kul att ha få se henne blomma ut och hennes jeans är ju typiska jeans i den åldern, lägg ner! Så yrist med hatare. Gå ut i solen istället =)

 • Karin skriver:

  Daniella: så du menar att någon skulle ta ett par så trasiga byxor, grå fram till kassan och betala för dem, när det finns hela? Det tror jag du har fått om bakfoten.

 • Maria skriver:

  Gud vilka häftiga oh snygga ponchos…Super.. jag har en själv o älskar den, fast en vanlig svart bara…
  Var handlar du SecondHand?? besöker sthlm nån gång då o då oh har funderat på just sechond hand.. Kan du snälla skriva o tipsa…vad de heter, oh var de ligger (adress)..

  kram Maria

 • Daniella skriver:

  KARIN : Du vet lika bra som oss andra att Biancas byxor ska vara så.
  Måste vara stronzo dagen idag för det här var det dummaste jag har hört på länge vad oförskämda människor det finns!
  Jag hoppas att P stänger av funktionen så att man inte kan lämna kommentarer längre, hon och hennes nära och kära bjuder hur mkt som helst på sig själva och så kommer ni och ska förstöra det med erat crap. Det är ju löjligt.
  Har ni inget bättre för er så kanske ni skulle ta en kurs i folkvett eller nåt liknande, eller en modekurs!!

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram