Filminspelning & Podinspelning med Sofia på Sandhamn!

Hej vänner! 

Har tyvärr inte haft tid att blogga på några dagar , då det har varit fullt upp med inspelningen av ”Wahlgrens Värld”.

Även under helgen har vi filmat.

Jag och Linus och vårt filmteam åkte ut med båt mot Sandhamn, där Sofia och jag spelade in podden,  samt hade en liten Kräftskiva på tu man hand! :-)

img_8994.jpg

ÄLSKAR att vara på sjön!!

img_9065.jpgKom fram till Sandhamn och checkade in på mysiga Seglarhotellet! 
img_9064.jpgimg_9066.jpgimg_9070.jpgSå mysigt att bo mitt i hamnen med egen terass utsikt över alla båtarna!

img_9068.jpgimg_9069.jpgSå nära till både minigolf och Padel!

img_9072.jpgJag hade även bastu på rummet!

img_9073.jpgMen den hann jag dessvärre aldrig njuta av…!  Plikten kallade! 😉img_9019.jpgSofia väntade på mig på hotellet! img_9004.jpgVi började dagen med att hyra varsin kajak! 
img_9005.jpgJag fick ha på mig en praktiskt men ack så ful vattenskyddande kjol…! :-)

img_9007.jpgSofia hjälpte mig att spänna fast mig i kjolen och kanoten!
img_9013.jpg img_2018.jpg img_2017.jpgWahlgren & Wistam går till sjöss!

img_9014.jpg img_2021.jpgInte lätt att filma med en stor tung kamera i en liten våbblig kanot , när det kommer vågor…!
img_2028.jpg Men det klarade Johannes galant såklart!

img_2029.jpg img_2031.jpg img_2032.jpg

img_2024.jpgRIKTIGT kul var det!! :-)

img_9155.jpgNär vi var klara med kajak-turen , så var det dags för att förbereda dagens Pod-inspelning med tema Kräftskiva.  ute på Sofias terass.
img_9023.jpgOch i dag kan ni såklart lyssna på hela Podden HÄR! 💥🎉

64 reaktioner på “Filminspelning & Podinspelning med Sofia på Sandhamn!”

 • Anna skriver:

  VART har du köpt dina snygga solglasögon som du har på dig i kajaken? :)

 • Annanasen skriver:

  Men fy vad tråkiga och negativa kommentarer kring tjejerna som bjuder på sig själva. Jag uppskattar både Sofia och Pernilla och tycker att de ska fortsätta vara som de är och lika frikostiga med sig själva. Underbara personligheter är ni! Om Pernilla ser detta: var har du köpt din fina vita blus med blått mönster? Jättefin!

 • Camilla skriver:

  Varför är ni inne och läser på Pernillas blogg om ni tycker så illa om henne? Det är väl lite sorgligt, att slösa sin tid på det? Läs nåt som intresserar er istället!!! Och bespar oss andra era ohyfsade kommentarer, jag tycker du e grym Pernilla!!!

 • Maja skriver:

  Tacka vet jag Åsa ingrosso
  Snygg intelligent stil och karriärkvinna
  🌸🌸🌸🌸🌸

 • nina cecilie skriver:

  det ligger også bilder av at hun gjør det på perfect clinic sin instagram 😀

 • Linda skriver:

  Pernilla skriver själv att hon gjorde behandlingen på Serenity. Hon visar även bilder från kliniken Serenity då han fick sin behandling.

 • Anonym skriver:

  Mja – ’all heder’ – jag vet inte jag – P verkar både lättkränkt o otrevlig i sina kommentarer tycker jag….. 😐

 • nina cecilie skriver:

  hun gjorde det ikke på serenity men perfect clinic

 • Karin skriver:

  Skulle inte få för mig att säga så till någon som blir 53 år att du närmar dig de 60 snart. Det hade jag sagt om personen fyllde 57 typ. Att man pratar om att fylla jämnt är ju en helt annan sak. Då kan man skoja om att man faktiskt blir 60 nästa gång de blir jämnt. Ni är så jäkla ruttna o vill bara sätta dit och bara elaka.

  Avundsjuka så de skriker om det. Pernilla är medveten om att hon förhoppningsvis får fylla 60 men det är många år till dess.

  Ge er nu era 🦧

 • Denise skriver:

  Men oj, senare podden var verkligen ett bottennapp! Så mycket trams! Fattar inte att Sofia envisas med att hela tiden ta upp ämnet sex och snoppar. Känns som om hon är så himla avundsjuk på din välförtjänta framgång och vill trycka till med att hon iaf har ett regelbundet sexliv! Stackars hon, med det kravet!
  Du, Pernilla, är en förebild för oss kvinnor. Fixat så himla bra att uppfostra 4 fina barn. Utan något stöd, värt namnet, från ngn karl! Skit i Sofias förtäckta pikar! Bara såååå pinsamt! Ta gärna upp denna åsikt i nästa podd. Som sagt, senaste podden var pinsam att lyssna på! All heder till Dig, Pernilla!

 • Veronica skriver:

  Till Anneli: Du är inte ensam om att titta på Biancas YouTube-kanal, det är samma här :) Underbar familj Wahlgrens <3 Måste bara uppmana när jag ändå är i gång att skriva: Mata inte trollen som skriver här då blir de bara hungrigare och går igång mer. Tyvärr.

 • Maggan skriver:

  Hej! Trodde du skulle hinta något om hur det blir med dina shower i Malmö om två veckor. Jag förmodar att de inte blir av, men vill ju veta om vi får nya datum?

 • Linda skriver:

  I april gjorde du en laserbehandling i ansikten den s.k. Plasma pen. Du har inte skrivit något om resultatet. Skulle vara intressant att se bilder före och efter. Du gjorde reklam för företaget Serenity och då tycker jag man borde kräva att få se ett resultatet. I inlägget skriver du att du blivit rekommenderad att göra behandlingen av Doktor Anna Welander på företaget. Enligt företagets hemsida är Anna Welander sjuksköterska.

 • Anonym skriver:

  Nästa jämna födelsedag är 60 år – då säger man så 😀Har du aldrig hört det förut? 🤔

 • Anna skriver:

  Är det sant ? Jag hade också reagerat på högljudda o skrikiga människor, tur man inte satt där då!

 • Karin skriver:

  Hur räknar du kvinna? Hon blir 53 och det är inte att gå Mot de 60. Ni är så himla knäppa här inne alltså 😳

 • Marianne skriver:

  Det är väl klart att du är en TANT, Pernilla!!! Du går mot de 60!!! 😅Då ÄR man en tant……

 • P skriver:

  Uppenbarligen så är det ju det som du gör. Både tittar , läser o köper. Annars kan du ju inte recensera allt så negativt.

 • Nina skriver:

  Ananas!
  Seglarhotellet

 • Anna skriver:

  Såg också avsnittet och håller med dig N om att det är höjden av brist på allmänbildning att inte veta hur kriget slutade. I ett annat avsnitt trodde hon att andra världskriget utspelade under 1800-talet.

 • N skriver:

  Anna: I ett avsnitt säger P att Hitler vann andra världskriget vilket jag tycker är oerhört oallmänbildat. Så.

 • Lisa skriver:

  Hon ser ju gammal ut rynkig sliten och kämpar med viktnedgång och de går trögt det har med åldern att göra
  Men att hon beter sig som en fjortis
  Det är ju inte fel
  Men gammal ser hon ut absolut
  Titta på barnens bonus mamma hon är ju i samma ålder ( tror jag ) jätte fräsch snygg
  Kanske även kommer innefrån ödmjuk osv
  Vad brukar man säga ” vacker och perfekt för man har ett ödmjukt snällt och underbart sätt ””
  Sen vad ni tycker P anhängare bla bla åter bla

 • Anna skriver:

  Tanten sitter mer i kläderna än i rynkorna i ansiktet. Tips, sluta med dessa blommiga tantklänningar så ser du yngre ut om det är det du eftersträvar.

 • Ulrica skriver:

  Ska det oxå börja pratas om att man ser gammal ut vid 50? Hur definierar du gammal? Pernilla ser ut i den ålder som hon är men en väldigt snygg sådan. Det är så man SKA se ut vid de 50 ( nja inte alla då) det finns ju alltid folk som förstör sig med alkohol , sömnbrist och annat skit som föråldrar såklart.

  Varför skriva att Pernilla ser gammal ut? Hon ser väl inte en dag äldre ut än vd hon är ? Skulle mycket väl kunna vara 48 som snart 53 , ingen skillnad liksom. Sluta bete er som fjortisar !!

 • Anna skriver:

  Svar till N. Det är inte förkortningen av andra världskriget jag har synpunkter på utan du skriver att P inte vet att Hitler fann kriget. Hitler vann ju inte kriget så du har glömt ett inte. Det spelar ju inte så stor roll då jag tror att alla läsare i bloggen känner till utgången av kriget.

 • N skriver:

  Brukar förkortas så men tack.

 • Malin skriver:

  Pernilla gillar ju asgarv, så härligt att hon själv precis bidrog till ett. Pernilla Wahlgren kallar någon blåst för att hon har en åsikt som inte säger att Pernilla är bäst…. Om Pernilla vill förolämpa någon är kanske ordet blåst inte det bästa. Den egenskapen har familjen Wahlgren patent på.

 • Annelie skriver:

  Tack för svar! Förstår om du kanske inte tycker du har en målgrupp genom en vlogg och att det kanske tar upp mer tid. Men jag är i din ålder och kollar även Biancas bloggar och andras. Det är så fixerat på ålder i detta land och oftast som kvinna anses vi vara passé efter 30 och tant vid 50;-)

 • Anna skriver:

  Man kanske inte ska skriva att någon är blåst när man heter Pernilla och har en dotter som Bianca. Jag tror att osäkerheten, som lyser igenom hos dem, beror på brist på utbildning. Ingen av dem verkar ens ha en gymnasieutbildning. Om man dessutom inte följer med vad som händer i samhället får man brister i sin allmänbildning.

 • Mia skriver:

  🤝Love U N ✌🏻 Sluta aldrig kommentera! Du sammanfattar så bra👍🏼

 • Anna skriver:

  Att Hitler inte vann andra världskriget menar du väl.

 • Stina skriver:

  👍👍👍kunde inte sagt de bättre
  Dessa OMG om allting lura unga tjejer att köpa dessa produkter Som parfymen lukten försvinner på några sekunder ingen av dem reagerar !!
  Fast man skrivit hur många ggr som helst om de man har ju inte en chans att lämna tillbaka produkten eftersom det sälj bara på nätet en smart affärs idé eller !!!
  Det är precis som hon själv kommit på detta knappast parfym palett osv har funnits i århundrandets med så mycket mycket bättre kvalite osv
  Whalgrens säger igen detta har stigit dem över huvudet men folk tröttnar i alla fall skulle aldrig falla mig in att varken titta eller sponsra dem !!

 • Maria skriver:

  Du pratar emot dej själv du tycker du är för gammal för vlogga men någon kallar dig för gammal till utseendet då blir de ett liv vad är skillnaden du är ju 50+ och ser gammal ut men de betyder ju inte att du behöver vara de både du och Sofia är ju till åren och mycket make upp gör sitt ta de med glimten i ögat istället för göra påhopp du låter ju dina fans både vara otrevliga till riktigt illa på din blogg så länge de handlar till din fördel stäng av din blogg då istället som din dotter gjorde så slipper du se vad folk tycker om dig måste väl vara bättre så mår säkert bättre eftersom folk enligt dig är avundsjuka på dig 😂😂😂eller hur !!

 • N skriver:

  En fundering. ”Blåst” innebär väl att nån är korkad och är det korkat att ha en åsikt ? Det är ju subjektivt o alltså inte mätbart. Men att inte veta att Ryssland är ett land och att Hitler vann 2 vk särskilt då ens barns pojkvän har judiskt påbrå är Imho blåst.

 • N skriver:

  Att P har dåligt självförtroende likt B och B har jag sagt hela tiden bara att hon är mkt bättre på att dölja det men ser ni inte hur det lyser igenom henne? Vad tror ni alla fniss kommer av? Omöjlighet att komma i tid? Behovet av att tala om tala om hur usla andra är då man själv talar om en annan känd artist som ful (ni som hängt med vet).
  Märker ni inte då vissa kommentarer också fäller lejoninnan. Ovanligt men händer. Hon vill aldrig bli stor och jag tror aldrig hon fick vara barn. Började jobba som vad femåring?
  Jag tror Christina ville se en mini Christina och det blev den enda flickan i familjen. Christinas ego går ju INTE av för hackor.

  Och appropå måendet. HUR mår Bianca? Hur kan man gå så långt att man vill föda i TV? Och har hon tänkt på om barnet villE det då denne senare blir stor? Philippe ska tydligen var hålla käften och betala enl intervjun (om bröllopet) medan smällrika Pernilla menar att det är fadern som
  Sk göra (Philippes far) och jag tror hon menar det ärligt talat. Det finns en snålhet hos wahlgrens också som är helt obegriplig. Men Bianca. Först hela den här avundsjukan på Benjamin (som P alltid fnissar undan). Sen får hon en lägenhet hon inte vill ha en sekund senare för den inte är Stureplan (asså hennes blick då hon talar om Stureplan som nu bara syns då hon talar om superkändisar) och nu är toppen av lycka att föda i TV. Alltid något större, mer enormt. Hon fångar inte lyckan. Hon mår bitvis piss. Och ingen, INGEN verkar reagera 😱😰

  Jag har länge tyckt att B skulle dra till Italien ha många barn och vara världens bästa mamma för det tror jag hon blir då hon slipper den här förbannade inre pressen av att vara bästa barnet. Tycker synd om henne och nej. Jag tycker inte Pernilla ser henne för vad det handlar om men vem såg henne å andra sidan? Tänk om hon haft en syster???

  Ps. Tips till Teamet. Sätt upp filmkamerorna på Pernilla och Bianca så fort de läser upp höstbudgeten. Nej de vet inte att den finns men ha nån skolad i närheten som talar om hur stor skattesmäll de ska få nu då förmögenhetsskatten kanske återinförs. Tror det blir bra TV.

 • Charlotte skriver:

  Pernilla, tant sa man förr när man passerat de 50. DÅ var man verkligen ”tant” i ordets bemärkelse. Alla såg typ likadana ut med permanentat kort hår eller längre med uppsatt Knut i nacken. Inget vidare käckt. Kläder likaså, alla såg likadana ut. Hemskt fult !

  Idag kallar jag en 25 åring tant om hon ser trist och grå ut. Finns ingen specifik ålder idag för ”tant” det är hur man gör sig. Du är lååååååångt ifrån en tant Pernilla. Du är mycket riktigt en naturligt vacker o väldigt söt kvinna som i mina och många andras ögon aldrig åldras.
  Någon skrev rynkor? Ja, det får vi med åldern men du har ju inga direkt utmärkande så att man skulle uttala sig om det precis.

  Du har ju lite knepiga läsare här på bloggen har man ju förstått sen länge och det sitter nog en och annan ”tant” här och skriver oförskämda kommentarer och tycker att denne har rätt i att få tycka en massa för det ska du ju tåla när du har en blogg:/ tycker då rakt inte att ditt uttalanden som ” blåst” var de minsta farligt. Du är en av de bloggare som är minst otrevlig vill jag påstå. Så fruktansvärt mycket skit du fått/får så kunde du minsann vräka på mer men det bästa med dig där är att du faktiskt skiter i idiotierna 😉

  Får jag se ut som dig när jag är 52 så är jag väldigt tacksam för det. Detta smile du har med vanlig tandblekning och inga fasader . Underbart leende! Knappast påsar under ögonen pga att du sover mycket 😂 nej du Pernilla, ta inte åt dig av dessa kommentarer.

  Hälsningar från ”svansen” för det är man ju kallad här nuförtiden när man skriver nåt som gynnar dig Pernilla MEN då får jag väl vara en svans då. Who cares 🤷‍♀️

 • Maria skriver:

  Finns många exempel på hur dem lilla tanten beter sig
  Och tycker det får hon hon !!
  Fattar inte vad är de hon är så känd för ok sina shower piccadilly cirkus bråket med barnen pappa !!
  Ja ja hon blev en känd kaxig person inte känd och ödmjuk !

 • Anna skriver:

  Anja… du måste vara lättkränkt ! Försvarsinställning direkt 😄

 • Annie skriver:

  Så otrevlig och känslig för kritik. Har du blivit så van att alla ska benämna dig som ”bästa” och ”härligaste”? Minns ett podavsnitt när du berättade hur otrevligt du bemött en person som bett dig och dina vänner dämpa sig på tåget. Och du hade bara svarat otrevligt och sen raljerat i poden om att hon var bitter och störde sig på att ni hade kul…. Vidrig syn på andra människor och väldigt höga tankar om dig själv… Du är 50+ och bemöter alla som inte tycker du är bäst som en fjortis. Patetiska människa!

 • Annika skriver:

  Så dum och löjlig kommentarer av Pernilla. Men vad jag har hört så är hon inte så trevlig i verkligheten heller.. Ni ser väl ut som tanter 50+ gör i allmänhet och det är verkligen inget att skämmas över. Men att du skulle vara mer välbevarad är väl inte helt sant med din rultighet, tunnt hår, påsar under ögonen, rynkor. Alltså en helt vanlig tant, varken mer eller mindre, och det är inget att skämmas för!!

 • Mia skriver:

  Oj vad du är otrevlig Pernilla. Välbevarad? Tja vet inte riktigt 😂😂😂

 • Cilla skriver:

  Lågt av dig Pernilla att kalla någon för ’blåst’ som bara säger sanningen….😏Men sanningar är ju som bekant ofta svåra att höra…..Och att se ut som en ’tant’ kan väl inte vara så farligt när man är en bit över de 50 – på väg mot 60….?😅Inget fel på tanter…..😉

 • Anja skriver:

  Pernilla du är en underbar, positiv, glad, knasig och vacker kvinna och den som säger något annat är inget annat än bitter och avundsjuk på ditt lyckliga liv/familj. Och avundsjuka är en dödssynd så såna elaka kommentarer mår ingen bra av. Vi ska boosta varandra och sprida positiv energi ut i universum. Trust me att universum kommer att gottgöra dig också då såsmåningom Lina. Your time will come när du börjar bete dig som en civiliserad människa. Inte hade du vågat uttrycka dig som du gör face to face. så vad får dig att bete dig såhär ’fittigt’ (ursäkta uttrycket) online för…

 • Anna skriver:

  Oj då att du är så känslig för att höra sanningen trodde jag inte. En person är inte blåst bara för att hen är ärlig och säger sanningen. Det är helt ok med rynkor när man är 50+.

 • Pia skriver:

  Varför alla dessa elaka påhopp mot kändisbloggarna? Vad får man ut av o hela tiden kritisera andra. Avundsjuka är inte vackert.
  Läs inte om man uppenbarligen stör sig på allt.

 • T skriver:

  Pernilla – Tråkigt när du kör med sånna översittartoner, som ”Vad du verkar helt blåst”, när en person inte klappar dig medhårs!

 • Eva skriver:

  Oj då kära nån, du börjar likna Perrelli med ditt sätt att bemöta skribenter som inte ”slickar dej medhårs”…
  Linas kommentar var tydligen dödsstöten för ditt stora EGO.
  Jag tror inte någon ids försöka trycka ner dej, Men om du har en blogg med öppna kommentarer, får du väl
  finna dig i att några skriver ner vad dom känner. Andra kanske ”tänker tyst” vad dom känner…

  Du själv är ju inte direkt finkänslig när det gäller åsikter om andra..

  Som sagt var: Charlotte Perrelli går ju i spinn och är både störig,uppkäftig och otrevlig mot den som frågar eller ifrågasätter
  något på hennes blogg. Då blir det som att gå på ”minerad” mark…
  Och du är baske mej på väg åt samma håll…

 • Eva skriver:

  Haha man kan bara skratta
  Du tycker någon är blåst för någon tycker du ser gammal ut
  Tänk Att du har så stora tankar om sig själv
  Och är någon duktig på kritisera ( var inte länge sedan du gjorde dig rolig på Caroline Gynning ) det är ok Lina skriver att ” det är en charm isig )
  Du ser gammal / sliten ut kan bero på all make up genom åren med de har väl ingen sagt du är ful och dum
  Du har ju dina fans som i vårt och torrt försvarar dig vad glad för de istället !!! 🌸🌸🌸

 • Lova skriver:

  Varför ignorerar du inte istället för att vara spydig. Kan man undra.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina! Just nu känner jag inte att jag skulle hinna med det. Och helt ärligt tror jag att jag är för gammal för att Vlogga. Känns inte som just min målgrupp som kollar på Vloggar, haha. Men, jag gästar ju ofta Biancas Vlogg -så kolla där!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vad glad jag blir! Älskar våra lyssnare!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Härligt att höra!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Självklart har jag grattat Melina och Jakob både privat och på deras Instagram ,som du kan se om du följer dom!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Oj vad du verkar blåst. :-)
  Så här ser man ut om man är en välbevarad 50-plusare utan smink. Men du kanske bara är van att att kolla på retuscherade bilder på andra i vår ålder?!
  Eller får jag gissa att du stör dig på att vi lever ett sånt roligt liv , och därmed känner lite behov av att trycka ner oss.
  Tyvärr känner vi oss alldeles för glada och snygga för att du ska lyckas med det! :-)
  Kram på dig ”Lina”!

 • Irene skriver:

  Älskar eran podd och er sluta aldrig!

 • Matilde Holmberg skriver:

  Hej!
  Lyssnade på er fantastiska pod i eftermiddags när jag var ute och gick.

 • Annelie skriver:

  Sandhamn är så fint!
  Kul podd i dag igen och jättebra låt som avslutning!
  Skulle vara roligt om du började vlogga. Du trivs säkert med bloggen men jag tycker man får en bättre uppfattning av saker och ting när det är rörligt material.

 • Ylva skriver:

  Dagens mest puckade kommentar:/

 • Anna skriver:

  I Sandhamn.

 • Maja skriver:

  Allt sker inte i bloggen. Pernilla har säkerligen gratulerat dem. :)

 • Cecilia I Vara skriver:

  OJ! Det ser härligt ut med kanotturen.
  Väntar på att fler avsnitt släpps på Dplay. Har sett de tre första av Wahlgrens värld. :)
  Ha det bäst!

 • Lina skriver:

  Oj vad ni har blivit gamla tanter men de är väl en charm även de !!

 • Kina skriver:

  Jag lyssnade på podden idag när jag städade, lika bra som alltid 😃 ser fram emot att se den i Wahlgrens värld också 😃

  https://blogg.loppi.se/kina/

 • Karin skriver:

  Varför inga gratulationer till Melina och Jacob….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram