Fin i håret hos Malin på Moduline!

I går var jag hos gulliga lilla Malin Moduline och tog ut mina gamla extensions och satte in nya!20120510-060159.jpg20120616-032954.jpg

Vi behövde inte färga håret den här gången utan satte bara in nya fräscha extensions i lite blandade varma blonda färger.

20120616-072407.jpg

Som vanligt när jag är där, så blev jag bortskämd med färsk frukt och gott fikabröd!

20120616-045835.jpg
Sen klippte Malin ihop löshåret med mitt eget, så att det ser naturligt ut.

20120616-045855.jpg20120616-045736.jpg

Sen lockade hon till det med plattång från GHD som har dom absolut bästa platt och och locktängerna tycker jag!

20120616-045633.jpg20120616-045716.jpg20120616-045704.jpg

Och som vanligt blev jag supernöjd med resultatet!

Det viktiga när man sätter extensions är att löshåret är av bästa kvalitet (Malin använder Her Hair ) OCH att den som utför arbetet är kunnig och duktig på det den gör!  Annars kan lätt ens eget hår bli helt förstört och gå av, och det vill man ju inte…!

Många har frågat om ni också kan göra håret hos Malin och Eva. Just nu jobbar dom bara som säljare och grossister för Moduline, men jag kan berätta att dom SNART kommer att öppna en egen salong och kunna ta emot egna kunder där!  Braaaa va?! :-)

20120616-045645.jpg

Malin är en så himla go och gullig tjej och GRYM på det hon gör!!!

Dessutom har hon en superfin blogg,  och tar mycket bättre bilder än vad jag gör…! 😉

Malins blogg hittar ni HÄR!


Jag fyllde på med nytt  Shampo och balsam från HEMPZ , som även har kommit ut med en underbar duschkräm och kroppspeeling som doftar ljuvligt!
20120616-033028.jpg

Jag känner mig alltid så himla LÅNG när jag står bredvid Malin, och det är jag ju inte riktigt är van vid om man säger så…! :-) Hela 8 cm längre är jag än söta lilla Malin. Men ni vet man säger ; BRA saker i kommer i SMÅ paket! ;-

29 reaktioner på “Fin i håret hos Malin på Moduline!”

1 2
 • Heléne skriver:

  Ha ha haaa eller hur Alvina, kärt barn har många namn 😉
  Kram / Heléne från norrbotten :)

 • Alvina skriver:

  Heléne, nu har jag hittat det på Susannes blogg, ”präst-Maggies lilla vita”, mycket käckt och roligt namn! Undrans var det kommer ifrån, nu vet jag i alla fal vad mitt armband heter; Cross Bangle på engelska och präst-Maggies lilla vita på svenska!

 • Heléne skriver:

  Eller Alvina!
  Gå direkt under Inredning och Design skrolla ner till överskriften presentdags, de blir nog en ”kortare”väg 😉

  Kram / Heléne

 • Heléne skriver:

  Hej Alvina!
  Om du går under inlägget Helkväll på East och present till min ”sugarmama” 13/6, skrollar ner tills det inlägget är slut, där kan du klicka för att se Susannes skor när du klickat dig in på den sidan ska du skrolla till överskriften presentdags. Susanne skriver att den heter så eller så kallar hon den bara så:) roligt namn iallafall 😀
  Kram / Heléne

 • Alvina skriver:

  Heléne!

  Det var så lite så, alltid roligt att kunna hjälpa till! Nyfiken undran, kallas armbanden för ”präst-Maggies lilla vita/svarta”? Roligt att veta eftersom jag har bägge två.

  Kram Alvina.

 • ida skriver:

  ser inte naturligt ut

 • Nicklas skriver:

  Är det inte långa ståtliga Maria Montazami på sista bilden? Hehe…. (fast du är ju såååå mycket snyggare förstås!!!) 😉

 • Heléne skriver:

  Tack snälla Alvina för hjälpen
  Kram / Heléne

 • Anna skriver:

  Du byter ganska ofta? Hur många slingor har du i ? Hade varit roligt att se en före och efterbild, undrar hur mkt eget hår du har!? tacksam för såna bilder! =)

 • Annika skriver:

  Sofia: Det är väl jättebra med extentions om man vill ha långt hår? Spela roll om det är ”ute” eller ”inne”,jag har alltid extentions för mitt hår blir inte långt och om det är inne eller ute bryr jag mig inte om och självklart är det fejk men vadå då? Sååå bra att man kan välja!

 • olivia skriver:

  Hej
  hur lång är Malin ?

 • Alvina skriver:

  Hej Hélene!

  Här kommer svar från mig så länge; armbandet finns i Pernillas webshob, gå in under Smycken – Plain Vanilla så hittar du det, finns både i svart och vitt, heter Cross Bangle och kostar 699 kr! Jättefina, har själv bägge färgerna!

 • Heléne skriver:

  Hej Pernilla!
  Jag har försökt hitta armbandet präst-Maggies lilla vita fast i svart från Plain Vanilla på nätet men inte lyckats. Var kan jag finna det och vad kostar armbandet.

  Mvh / Heléne

1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram