Fina naglar, shopping & middagar i kvällssolen!

Hej vänner!

Hoppas att är bra med er!

Här går dagarna framåt – om än i långsamt tempo.

Jag opererade mig för Bråck i ett gammalt Gallstensärr innan midsommar, och tar det därför väldigt lugnt.

Får inte anstränga mig så att ärret går upp…!

a2e6e083-bab3-44cf-ad4c-596b275c3097.jpgSå jag ligger mest i skuggan och beundrar mina snygga färgglada naglar som jag gjorde innan jag åkte hit!
14db6b5c-d46c-41e7-bf40-2cc1c9b6b52f.jpg 7274eca8-ddd0-42f9-ac48-826c6680877d.jpg Minns inte när jag hade så långa naglar heller sist?!!

Jag kan knappt skriva på datorn längre när jag bloggar. Jag är liksom inte VAN, haha…! img_4710.jpg Jag och Emilia tog bilen ner till San Pedro och Marbella för lite ärenden och shopping…!img_4708.jpgBlev ett besök i vår favoritbutik! Man hittar alltid nånting fint där!

Sist jag var här blev det ett mintgrönt marmorbord och 4 stolar till min terass! :-)img_4735-1.jpgNär vi kom tillbaka  hem hade jag och Lasse Skype-möte med min producent Johan!

4 nya TV-produktioner och en lång Turné ska pusslas ihop i höstens schema , så det gäller att vara på tå redan nu, så ingenting krockar med varann..!   Men man blir altid glad av att prata med Johan, så tråkiga möten har vi INTE! 😉53a82cc1-3261-48db-abe1-ba6274703932.jpgPå kvällen mötte Theo och jag upp familjen Herrströms för middag på vårt älskade favoritställe Café Magna!img_5042.jpgVi blir några stycken med alla pojkvänner & kompisar till våra ungdomar! :-)3b72ac39-e301-473c-a74e-8e032fad1c92.jpgJag åt världens godaste Piggvar!

cc8525f3-8f08-482f-b8a7-e5be3ec807c8.jpgJag kör ju oftast bil här när vi ska ut och äta, så ett glas vin med is i till maten , brukar vara min lyx! img_4718.jpgI går blev det hemlagat på terassen,  och i kväll har jag egentid med Theo som fick bestämma middagen – och då blev det CFC framför TV´n! :-)

Det är det jag älskar med livet  här. Att ingen kväll är den andra lik.

Vi umgås antingen i flock vårat ”lilla gäng” här.  Eller så håller vi oss för oss själva om vi är sugna på det..! bab321fb-4de7-4738-9303-3bca68b9f53b.jpgMan tar dagen lite som den kommer.  Och det älskar jag!

Snart kommer nya gäster till Casa Rosa, och det längtar jag efter lite extra mycket just nu…! 😉

87 reaktioner på “Fina naglar, shopping & middagar i kvällssolen!”

 • Evelina skriver:

  Charlotte.
  Har du ingen relaton med vänner där man kan skämta och driva med varandra? Alla med nära vänner vet att det är helt normalt att man driver med varandra. Du kanske har missat några podavsnitt när Sofia visar hur glad hon är för Pernillas nyfunna kärlek. Eller den gången hennes hund blev påkörd, eller Theo skadade sig. Sofia var där varenda gång med stöd. Det finns ingen anledning för P att tro något annat än att Sofia är en bra vän för det är hon!

 • D skriver:

  Fan vad alla är rädda att kritisera på den här platsen. Det är ju precis det du gör och det är du helt berättigad att göra. P slutade blogga då hon träffade C och Insta är enklare och mer följare därför mer kärlek och likes än bloggen. Finns ju inte ens likes här. Kritisera på om ni vill. Livet kan inte bara bestå av handhjärtan. :)

 • Mallah skriver:

  Snälla N. Det märks tydligt att du jobbat med produktioner som inte gick nå vidare. Gå vidare. Med ditt liv. Allt kan väl ändå inte vara Penillas fel. Kan tyckas.

 • Eva olsson skriver:

  Nog för jag känner lite av det där med men såg nyss på insta att Mr C ankommit till Spanien så då lär det väl dröja innan hon slösar tid på o sitta o skriva här klart :-)
  Följer inte henne på insta men OM jag nu hade sett det innan så hade jag nog inte skrivit det jag skrev men Pernilla nu lättade en sten från mitt bröst här! Var rädd du hade åkt på en nit så att säga o därför inte ville skriva nåt.
  Var rädda om er o njut!

 • Eva olsson skriver:

  Jaha känns som något är galet för inget nytt här ännu :-(
  Att gå från 100-0 sådär var ju lite av en besvikelse får jag erkänna.
  Du har räddat så många dagar för mig med dina inlägg (fast de behöver ju inte vara så himla långa)
  Jag menar INTE kritisera dig men du har skämt bort oss så förut så den här omvändningen tog nog många på sängen så att säga.
  Jag unnar dig allt gott i livet o all lycka men hade önskat lite mer respekt från din sida att kanske slänga in nåt litet här o där istället för den här tvärvändningen som blivit.
  Fast menar inget illa! Vill verkligen påpeka det så himla svårt o skriva vad man känner o tycker utan det blir *fel*.
  Bara lite orolig för dig för detta är inte likt dig.
  Hoppas allt är bra med dig o de dina o du dyker väl upp igen när du känner dig redo.
  SAKNAR DIG!

 • D skriver:

  Sorry, glömde: P innan C: ”ni är sååå villktiga för mig mina fans – jag ska aldrig glömma er på bloggen. Ni är allt. ” Ergo: mitt bekräftelsebehov Och min längtan efter kärlek fylls så stort av er. Tack!

  Efter C: Vad är den där blogg?

 • D skriver:

  Fyra _nya_ TV produktioner. Alltså gammelmedia som ingen under 30 ens vet vad det är. TV gör vad de kan för att behålla de sista konsumenterna och går veteran-medverkande för att attrahera de över 50. Hoppas det finns köpkraft för allt kan väl inte vara skattefinansierat Wahlgrens indoktrinering? 😉

 • Ulrika Holmgren skriver:

  Vad heter butiken i san pedro?
  Är det den norska trevliga tjejen som äger den? Härliga bilder du lägger ut!

 • Marisol skriver:

  I SVENSK GHETTOT i Marbella umgås man bara med svenskar och pratar bara svenska, dom svenska barnen som bor där året om, går i svensk skola och umgås bara med svenska barn, och dom får flytta hem till Sverige igen efter högstadiet efter som ingen klarar av att plugga på spanska skolor, och ingen är speciellt intresserad av spansk kultur och att träffa spanska vänner eller att lära sig spanska. Spanjorerna är bara servitörer, trädgårdsmästare och tjänstefolk, typ statister och rekvisita till deras ”andra hem” i Spanien. Till och med paddel och gym instruktörerna är svenska så att dom slipper lära sig 4 ord på spanska. Vanliga spanjorer, alltså dom som tjänar 1000 euros på service jobben där i månaden, bor i städerna och byarna utanför Marbella, i riktiga Spanien. Dom rika spanjorerna som bodde i Marbella förut har flyttat upp till dom nya fashionabla trakterna (Denia, Javea, Altea) för att slippa turisterna, klimatförändringarna och den växande kriminaliteten i Marbella som bara blir värre och värre. Dom säger att om bara några år kommer Marbella vara Europas högkvarter för internationella kriminella ligor, där ibland dom svenska. Förutom det så har klimatförändringarna slagit hårt mot stora delar av Spanien. Det pratas mycket om det i spansk press och på spanska nyheterna, att om 15 – 20 år kommer hela Malaga området, Marbella och hela södra Spanien vara en öken eftersom det nästan har slutat regna. Spaniens vatten samlingar är nästan helt uttorkade och med höga temperaturer, upp till 40 grader i väldigt långa perioder på sommaren och ransonerat vatten till endast hemmabruk som matlagning, tvätt och dusch med skyhöga vatten räkningar, som man varken kommer kunna fylla pooler eller vattna gräsmattor med. Många rika spanjorer i Marbella har valt att sälja sina bostäder till bla. svenskar och flyttar uppåt i landet, och svenskarna, som nu äntligen får sitt ” casa svensson” att skryta med på Instagram och stolt säger, tänk 340 soldagar om året, utan att tänka långsiktigt på konsekvenserna av att det aldrig regnar.
  Ett litet tips till er:
  Ska man investera långsiktigt i en bostad i Spanien rekommenderar jag starkt att undvika Andalusien och södra Alicante som Torrevieja och istället satsa på södra delarna av Valencia regionen som Denia, Altea, Javea och norra delarna av Costa brava kusten, som Roses och Cadaqués. Mallorca kommer tyvärr bli en förorenad överbefolkad ö som inte kommer ha resurser att ta hand om varken sopor eller producera rent vatten till boende och turister, dom stora kryssningsbåtarna släpper ut enorma föroreningar i vattnet som bara blir skitigare för varje år som går, och det problemet finns redan idag och är ett stort problem för den spanska regeringen. Jag rekommenderar starkt, att om man vill bo i Spanien,eller vistas där en längre tid – att lära sig liiiiite spanska, ( typ som vi förväntar oss att invandrarna i Sverige ska göra) och gärna se på Spanska nyheterna, så man vet lite vad som händer i sitt ”andra hem”, Spanien.

 • Veronica skriver:

  Tänkte mest på att det vid båda tillfällena är nån okänd som pillar där😉

 • Helena skriver:

  Är det mest svenskar som bor där du bor i Spanien?

 • Anna B skriver:

  Jag tror att du vill skapa irritation här på bloggen med ditt inlägg. Totalt blåst inlägg. Väx upp och titta dig omkring så får du se vilka som är såååå värda semestrar. Som någon skrev så har vi lagstadgad semester här i Sverige. Om jag är värd sem? Jo, tycker jag nog. Pernilla värd sem? Jo det tycker jag oxå. Men är hon så himla mycket värd det pga att hon minsann har uppfostrat sina barn på egen hand? Och sen ge sig på hennes gamla ex som en galning :/

  Nädu, provocera är det du vill för ingen är så dum. Du lyckades lite med de så nu kan du luta dig tbax och njuuuta, smartass….

 • Bella skriver:

  Händer inte mycket här…

 • Eva olsson skriver:

  Kanske räcker med *Älskling* 😉

 • Eva olsson skriver:

  Hon kanske inte ens tänkte där utan bedömer personen utifrån det hon har upplevt.
  Som sig bör!
  Kanske kanske inte är det sant det vet nog bara de inblandade men varje mynt har 2 sidor så även om det var/är så ska man ha lov att gå vidare o få en ny chans o ändra sig isf utan att bli dömd för resten av livet.
  Vad är det bibeln säger * du som är skuldfri kan ju kasta första stenen*
  Alla gör vi misstag vissa lär sig av de andra är dömda upprepa de gång efter gång….

 • Klara skriver:

  Veronica, du fattar alltså inte skillnaden mellan att gå till en gynekolog eller köpa sex👜

 • Klara skriver:

  Veronika, jag tycker inte det är trevligt att gå till min gyn men kul att det går för dig då☺

 • Veronica skriver:

  Är det inte nån okänd som pillar där nät du går till gyn??

 • Klara skriver:

  Undelivsmassage? Vad sjukt, gör inte deras pojkvänner sitt jobb? Vem vill ha någon okänd som pillar där☺

 • M skriver:

  Bard: B är en h—a.
  B hotar lämna TV4 om de inte kickar Bard.
  B: Betald underlivsmassage Är värsta grejen
  Vi med nån jävla form av intelligens kvar i den infantila Wahlgenska världen:: Hold. My. Beer.

 • Sanna skriver:

  Ja verkligen! Varför hålla på att tala om för människor även i en blogg att man är ”värd” semester ( något) ? I Sverige har vi lagstadgad saker som semestrar och annat dyl. Jag har oxå semester nu:) 4 veckor och därför hänger jag här efter klockan 00 och ska nu lägga mig och sova 😉

 • Charlotte skriver:

  Jag anspelar återigen på Sofias dolda prat då hon förlöjligar dig Pernilla. Du har inte fattat detta än och förmodligen inte nu heller. Kan du Pernilla i luften utan att stava till cykel ? Bra där! Tyckte sofia😂 det tyckte vi alla !!!!!

 • Charlotte skriver:

  Lyssnade på podden i em:) ni är roliga och allvarliga, dock inte denna gång till hundra;) jag skrattade iofs högt när Sofia säger att ” ormen vet ju inte vad den biter i? Kanske en annan orm ”😂

 • Klara skriver:

  Dessutom har de väl sonen varannan vecka?

 • Klara skriver:

  Vet flera som är dåliga på inlägg. De verkar mer flitiga med Insta.

 • Lena skriver:

  Anna vad rätt mycket bra skrivet
  Men nu är väl detta pernillas blogg och då är de väl henne man höjer hon verkar glömmas bort oftast i sin egen blogg när folket går på villospår
  Hon personligen verkar ha glömt att hon har en blogg svarar knappt och slänger in några bilder med text lite snabbt nån ggr sen sköter folket resten till man till slut undrar vad hände och varför ja ni vet 🤪🤪🤪🤪

 • Elin skriver:

  Barnagan i Sverige togs bort sent -70 tal!

 • Anna skriver:

  Hårda ord om papporna som du inte har en aning om! Är det någon som är värd semester så är det alla som jobbar i sjukvården som knappt fått semester sen Corona bröt ut!

 • Viktoria skriver:

  Maria,
  Pernilla är verkligen värd allt gott! Men det verkar som att Theos pappa och Pernilla har ett fint samarbete så vi inte råkar slänga honom under vagnen av bara farten.

  Kram!

 • Maria skriver:

  Om det är någon som förtjänar välbehövlig semester så är det du Pernilla. Alla andra är bara avundsjuka på dig som påstår något annat och ingenting att bry sig om. Du är värd allt och har tagit hand om alla fyra barnen helt själv hela barnens uppväxt. Emilio och Jocke skall skämmas ta mig fan.

 • Klara skriver:

  Pernilla är jättefin och sjunger jättebra.

 • Charlotte skriver:

  Tänker inte börja med att säga hur vacker du är. Alla säger så både i ditt insta o annat. Klart att du söker det när du lägger ut bilder på dig och förklarar därefter att det är minsann utan filter. Det VET vi ! Det syns lång väg! Du behöver inte skriva det:)

  Perrelli borde se hur fin man kan se ut utan filter men det går nog inte pga att hon behöver det iofs. Henne är ju fruktansvärt att se. Vilka filter !

 • Pernilla skriver:

  Ricardo, var har jag skrivit att vara galen är en sjukdom?
  Jag kan inte se det!
  Fel igen, gör om gör rätt.

 • Bella skriver:

  Sant men ännu har jag inte hört honom klaga på att någon kvinna har tafsat på honom…

 • Marianne Danielsson skriver:

  De finns alltid två sidor av en historia. Tror inte du vet mer än vad våra kära tidningar skrev.

 • Ricardo skriver:

  PK är knappast relevant i samband med att köra bil och samtidigt ha druckit el. tagit någon form av drog, det var det som var min mening här. Och det är av två orsaker. Antingen kan det gå riktigt illa om du är mycket påverkad. Och även om du bara har snuttat på alkohol så kommer du ändå att riskera rätt mycket, speciellt också om du är känd person, tror också därför Pernilla W. kände sig tvungen att lägga ut en bild på sig själv som passagerare efter att en viss Anne? skrivit kommentaren ” är du alkoholist Pernilla”… så uttrycket PK är ju inte relevant alls … det är helt enkelt dubbelt idiotiskt att köra bil oavsett hur mycket du har druckit. Alla vet ju vad som händer med en kändis som hamnar i en kontroll och ha snuttat på lite stark öl… kan ni gissa vad som händer då med PW och er älskade Show som ni förmodlingen ser.. hon blir förmodlingen ruinerad.

 • Klara skriver:

  Ricardo. Du måste lägga in dig…

 • Christina skriver:

  Du har ju inte alla hästarna i hagen! Du är bara en mycket bitter kille!

 • Ricardo skriver:

  Om du är Pernilla som äger den bloggen? Då är det bättre att du gör din Show. Jag tror inte på dina kunskaper som någon doktor el. liknande ( möjligen någon sorts dr. ) … En galen lider av galenskap… det här låter som du är född under andra världskriget då man klassade folk lite hur som 😀 .. Galenskap är tamefan ingen sjukdom heller, däremot träffade du rätt på astma det är en sjukdom. 😀 😀 herregud, Jesus!

 • Bella skriver:

  Det är sant. Dom som fått fotona får väl jämföra om det är samma… storlek.

 • Ricardo skriver:

  Jag utgår att fegisarna här, de kärringarna som far med massa skitsnack, och försöker sänka andra med massa knivhugg i ryggen utan att de kan försvara sig, en rejäl örfil el. varför inte en rejäl omgång med vuxen aga på dessa häxorna. som kanske alla vet finns det i sv. lag något som heter barn aga. Det är dock på senare tid inte längre tillåtet ( togs bort på -90 talet ? ), däremot står det inget om vuxen aga, så pass på era vidriga jävla kärring fittor och ni som håller på med förtal vuxen aga är helt lagligt.

 • Sofia skriver:

  Men snälla människa. För det första, han är väl inte dömd. Sen vet man ju aldrig vad som stämmer när folk snackar, snack har ju en förmåga att hoppa runt bland folk och det ändras/överdrivs/hittas på/ då tio varv mellan allt folk det snurrar runt mellan. Sen finns det ju även något som heter att förlåta, att ändra, att gå vidare i livet. Men framförallt, låt folk prata med/umgås med vem dom vill!

 • Bella-klara skriver:

  Titti. Får man inte ha en åsikt?

 • Ricardo skriver:

  Är du bara ett ytterligare Ex. på idioter som sprider massa osanningar om andra utan att ens ha en vettig referens till källan det du pratar om? Det är bara idioter och psykfall som gör så. Är det så du vill framställa dig själv ? Och till er alla Nationalsocilister och Socialisteltister som hänger ut andra, förföljer andra, typ alla ni socialist arslen som inte respekterar den enskilda individen, ni som gottar sig åt det kollektiva skitsnacket och bara följer mainstream utan att aktivera hjärnan! Samhällsavskräden! död åt den politistiska Socialist elitismen.

 • Titti skriver:

  Går in här och kollar läget och ser att denna Klara och andra orerar här. Blir mållös! Sitter ni här dagarna i ända och kommenterar andras kommentarer? Det är ju på snudd tragiskt. Samtidigt är det ju bra att det finns något som gör dem glada i att funnit Pernillas blogg som huvudintresse.

 • Klara skriver:

  Nä vem vill se hans prinskorv…

 • Marie skriver:

  Ja fanns ju en anledning att han flydde landet .. liiite äckligt och hylla kanske .

 • Johanna Larsson skriver:

  Vilka fantastiskt härliga naglar Pernilla! Blir så glad av att läsa din blogg, du verkar må strålande. Ha en riktigt fin sommar☀️

 • Ricardo skriver:

  En liten trevlig melodi om den trevliga drycken Ron.. Ta lite Ron och koppla av.

  https://www.youtube.com/watch?v=ow5czQtQxq0

 • Bella skriver:

  Ricardo, det heter Rom och det är något du bör hålla dig borta från…

 • Klara skriver:

  Ok, läst på. Nä Pernilla, gör om gör rätt…

 • Klara skriver:

  Vem är det och vad har han gjort?

 • Ricardo i Kalmar skriver:

  Rom… det är en stad. Däremot den alkoholhaltiga drycken heter Ron el. Rum. Och det är namnet på en produkt som heter så. Jag har för mg att det är en prod. tillverkad i spanien och då bör den rimligen endast heta Ron. men givetvis sv. vill kalla den för Rom så får de ju göra det men det är inte det korrekta namnet på prod.

 • Anne skriver:

  Såg på Insta att du hyllar kocken som ju tyvärr har ett förflutet som riktig kvinnoförtryckare. Hur tänkte du där?

 • Lisa.N skriver:

  Go och Glad Sommar Pernilla, till Lidingös Häftigaste och Mysigaste tjej!!
  Lyssnade till ”Podden” när du och Sofia” böllar”fram och tillbaka VAD SKA DU KALLA Christian för, som ”smeknamn” ??
  Om, han nu vill bli kallad med ett ”smeknamn”? Annars blir det ju hans Namn Christian, man får säga till honom. Om han inte har ngt annat han kallas för sen tidigare?
  som han trivs med.
  Som vi säger Pernilla om dig. Är din Familj och ev. vänner som kallar dig ”Nilla” eller ngt annat.
  Kom på ett FÖRSLAG: Dom jag känner som heter Christian brukar de flesta kalla: ”Chrisse” (Krisse) ngr säger även ”Chris”
  dom som heter Christer/Krister, brukar vi kalla ”Krille”
  En liten TANKE bara som kom till mig, och som jag skickar vidare till dig Pernilla. När man lärt känna en ny människa väl, känner man ofta vad som passar in på
  han eller henne, beroende på hur den är som person.
  Är som med Namn på Djur och Barn. Man kan ha bestämt sig för ett Namn innan, för det tycker man om.
  Sen när man varit tillsammans och lärt känna varandra, så känns/stämmer inte det Namnet på Djuret eller Barnet.
  Det där löser du Pernilla, magkänslan kommer säga dig vad som känns bra och naturligt.
  Ta nu väl hand om dig, Huden har flera Lager som ska läkas, det tar sin tid. Fick lära mig det när jag Brännskadade mig.
  Huden är mkt skör, en i vår Familj har Opererats för Bråck, och fick ett Nät, det tog flera Mån innan det läkt och alla Hudlager mm.
  **Men det beror ju på hur stort Bråcket är, hur lång tid Läkningen ta
  Önskar dig allt det bästa, njut av tiden i ditt fina ROSA HUS med din så FINA FINA ÄLSKADE THEO.
  Härliga Sommar kramar Lisa N

 • Bella skriver:

  Han har inte ens ett adamsäpple…

 • Ann skriver:

  Skojar du. Eller har du inte alla äpple i Korgen Om inte skaffa hjälp😡

 • Pernilla skriver:

  Ricardo,
  Det var en sak till som jag ville berätta för dig och detta eftersom det verkar vara viktigt för dig att svenska språket används på rätt sätt.
  Du skriver att du dricker rum. På svenska är rum en del av en lägenhet, ett hus och så vidare. Det vill säga något du kan vistas i.
  Om du menar spritdrycken så heter den rom på svenska.
  Comprende?

 • Pernilla skriver:

  Ricardo,
  Här kommer en korrigering av ditt påstående att man kan inte vara alkoholist:
  Jo det kan man och en alkoholist lider av alkoholism.
  Comprende?
  Precis som att en:
  En astmatiker lider av astma.
  En galen lider av galenskap.
  En idiot lider av idioti.

 • Mia skriver:

  Men ni ser väl att det är Emilia som kör?! 💖För övrigt tycker jag det är härligt att kika in på din blogg Pernilla och inspireras av det goda du omger dig med och vilken fin man du fått, passar dig så bra 💖Hoppas på romantik för mig med. Kärlek har jag från min son m fl.
  Glad sommar fina Pernilla😊

 • Anna skriver:

  Den personen hade säkert druckit mer än ett glas tyvärr, dricka ett glas är ingen fara, knappt en dl

 • ricardo skriver:

  El grande Probleme es.. muchos svennebananos 😀 😀 som bor i Marbella men för gudsskull håll er kvar där flytta inte norrut.

 • Ricardo skriver:

  Men det finns inget PK med detta att inte sätta sig i en bil efter att man tagit sig ett glas. Tänk dig in i situationen att olyckan är frame och att du tagit dig ett glas som också ger utslag på en promille mätare… du kommer ju att bli totalt sågad och uthängd av samhället och du kommer bli förföljd resten av livet av den där dödsolyckan även om det bara var ett glas och du vet själv att det inte var det som var orsaken men ditt liv kommer att synas i sömarna av samhället, Speciellt i det Svenska samhället/myndigheter som älskar att registrera allt vad folk gör här, det är tamefan sjuklugt vad mycket kontroll svenskarna har skänkt bort till massa odugliga politiker.

 • Ingela skriver:

  Hej Pernilla
  Dina naglar var kanon tuffa och snygga 😀👌🏼Du ser ut att ha det underbart i Spanien och i ditt Casa Rosa🌸och ta det lugnt nu så att det inte blir nå tok med ärret.
  Kramar från mig

 • Klara skriver:

  Jag VET att alkoholism är en sjukdom och de ska inte köra bil! Vad är problemet?

 • Ricardo skriver:

  Det jag försöker få fram till alla imbecilla och okunniga idoiter är att sluta säga att någon ÄR Alkoholist det är tecken på att du inte fattar att alkoloism är en sjukdom.

 • Bella skriver:

  Ricardo. Det är många sjukdomstillstånd som gör folk olämpliga till bilförare…

 • Mallah skriver:

  Jag tror inte Pernilla kör bil efter ett glas vin så lättpåverkad som hon är. Hon menar nog att det är lyx när hon kan unna sig det de gånger hon INTE ska ratta.

 • Ricardo skriver:

  Eftersom alkohol är ett hett ämne här men bara för att skilja agnarna från vetet.. sabio y necio … nu ska jag göra en omskolning omprogrammering av era hjärncellsverksamhet…. Att säga att någon individ är en alkoholist.. då har man missat att alkoholism är något som är sjukdomsklasscificerat… Är du Cancer också ? … Comprende.. No ?? gentusas y idiotas!!

 • Klara-Bella skriver:

  Ricardo, gå och lägg dig. Bullibompa har varit för länge sedan☺

 • Bella skriver:

  Problemet med dom som kör bil på fyllan i Sverige är att dom är alkoholister. Dvs dom klarar inte av att ta ett el två glas…

 • Ricardo skriver:

  Om en Alkohol påverkad kör ihjäl en annan alkis i ett område där typ 100% som kör bil är påverkad av ett el. annat då är ju problemet med dem per automatik de succesivt minskar.

 • Anna B skriver:

  Jag kan nog förstå vad du menar och är ute efter, du skriver bara lite dumt och omoget tycker jag. Jag vet att övriga länder tycker att Sverige är lite för restriktiva vad gäller alkohol och bilkörning. Det sitter hårt inpräntat i oss att köra bil o alkohol är big no no.

  I många sydländer framförallt är det lika givet att ta ett glas vin på lunchen som ett glas vatten i Sverige. Saken är den att de dricker på ett annat vis än oss svenskar. De vet att det går att köra bil pga att det upphöjer inte nivån till den grad att det är farligt eller ger utslag i promillehalten för olovlig körning. Det är svårt att bryta ingrodda mönster och normer och det ska vi nog inte heller för vi klarar inte av. (många) att veta vad gränsen går just pga av det. Kan bli farligt. Är de det du menar med PK?

 • Katja skriver:

  PK folk, är du inte klok? Nån olycka kan ju ske!

 • Klara-Bella skriver:

  Ricardo: så du menar att alla ska köra ihjäl varandra då eller?

 • Ricardo skriver:

  Om typ 100% i det där svennebanan turistområdet i Marbella är alkoholpåverkade så spelar det ju ingen roll i domstolen 😀

 • Bella skriver:

  Hur fick du ens körkort, förstår pappa betalade…

 • Klara skriver:

  Ta en hel dunk vet ja, idiot…

 • Sofia skriver:

  Jag brukar också ta ett glas vin trots att jag ska köra. Ett glas mer eller mindre, brukar jag tänka. Det märks ju inte ens, det kommer väl knappt ens upp till lägsta nivån. Jag chansar lite, vad är oddsen att man ska bli stoppad liksom. Jag är sååååååå trött på allt PK-folk som hela tiden ska vara så spiknyktra när dom kör.

 • Charlotte skriver:

  Hon skrev nog fel, läser man inlägget ordentligt så står de ju att vatten i glaset är de som gäller. Eller så resonerar hon som så att ett glas vin kan man ta om man har några timmar innan körning? För min del är det nolltolerans som gäller så fort bil är i inblandat så blir det liksom inget att diskutera. Även om man förstår rent logiskt att du inte tappar omdöme eller andra slöa reaktioner vid bilkörning av ETT glad vin efter några timmar så är det ändå bäst att låta bli. Det finns ju alkoholmätare att köpa för att kolla sig och vara säker men såååå jäkla gott är det väl ändå inte så man pallar hålla på med sånt. Nä, bättre och ha som policy att alltid låta bli!

  För övrigt Pernilla, wow vilka fina och söta naglar👍Fräscht lagom långa för min smak iaf:) ha det nu fortsatt härligt innan allt kul och krävande även om det är roliga saker du ska göra brakar loss 🤗

 • Bella skriver:

  Hoppas jag verkligen inte, måste vara ett missförstånd. Har en nära vän vars son som dog av en idiot som körde med alkohol…

 • Nilla skriver:

  Hihi, unnar du dig ett glas vin när du kör bil? 😉

 • Gabriella skriver:

  <3 Tack för inlägg, älskar din blogg <3

 • Marianne Danielsson skriver:

  Låter supermysig och skönt att bara kunna ta de lugnt. Är de alltid bara svenskar ni umgås med? Tänkte de skulle vara kul att träffa lite inhemska spanska innevånare och lära sig språket. Men de är kanske mest utlänningar som bor där. Jag personligen tycker alltid de är intressant och se hur de bofasta lever och gör. Men de är nog inte så där. Ha en fortsatt mysig ledighet o ladda batterierna till höstens utmaningar. 🤗🇸🇪

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så härligt du verkar har det, förstår att du njuter av att bara vara och ta dagen som den kommer.
  Ja du får vara rädd om dig efter operationen.
  Jättefina naglar 😍
  Låter ju som det är ett efterlängtat kärt sällskap som är på gång till dig 😉
  Njut och ta hand om dig
  Kram Sandra 💗

 • Klara skriver:

  Så härligt ni verkar ha det och krya på dig. Kan det vara MR C som är på intågande😙

 • Lena skriver:

  Fina Pernilla💗 krya på dig.
  Det lyser om dig 😍…. Njut av härlig semester
  Kramar från Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram