fina presenter, ny Pod, & Tårar & skratt i kvällens ”Wahlgrens Värld”!

Måste visa er min FINA  födelsedagspresent som jag fick av Benjamin i julas, och som faktiskt kom till användnig först nu när jag åkte till ÅRE…!

img_5452.jpg

img_5470.jpgimg_5471.jpg

HUR fina?!!!   Och eftersom vädret i Sthlm inte riktigt har tillåtit fodrade vinterkängor , så har dom legat i sin lilla låda ända sedan i Julas.  Men NU i Åre, fick jag ÄNTLIGEN lufta dom!!

 

e24f2613-725d-44e3-bc72-13d0b8980456.jpg

Love them!!  😍

60475044952__9008a0c4-95c5-455d-997a-9b69dba76f60.jpg

Har haft en lugn morgon,  och hann till och med lägga ansiktsmask!  Snygg som få! 😘

 

img_6039.jpg

Sofia och Kid var här och vi spelade in veckans POD!   Jag fick en ROLIG PRESENT av Sofia!

Ett JÄTTE-KÖRSBÄR….
img_6040.jpg

…som visade sig vara en TOABORSTE!  😅👍

img_6086.jpg

Min och Sofias eminenta och MYCKET ROLIGA POD med 1 miljon lyssningar i veckan –  kan ni höra HÄR!

Vi berättar allt om våra respektive Skidresor och både Benjamin och Kid är med och gästar! 

Och så är det ju TORSDAG – vilket betyder ett NYTT FULLMATAT AVSNITT AV ”WAHLGRENS VÄRLD”! 💥🎉🎈

img_6153.jpg

Jag renoverar mitt kök, Vi går på Hund-Café. Och så går jag och Bianca till det välkända norska mediet Anne Kristine Auegerstad!  Det blev både tårar och skratt när Anne Kristine tog sig ann oss…! 

 

 

 

 

Om ni INTE kan se filmerna jag lägger upp, så klicka bara in er på ”Pernillas Blogg” – under kategorin ”Bloggar” – uppe till vänster. 

 

Och har ni TELIA , och INTE kan se Kanal 5 just nu – pga konflikten de emellan – så finns alla avsnitt att se på Dplay. 

Det är GRATIS att titta – om du inte väljer Premium – där man kan se alla avsnitt innan de sänds på TV.

Se kvällens och alla andra  Avsnitt GRATIS HÄR!

39 reaktioner på “fina presenter, ny Pod, & Tårar & skratt i kvällens ”Wahlgrens Värld”!”

 • Sigrid skriver:

  Torsdagens avsnitt var lätt säsongens roligaste hittills!
  Dog av skratt när du försökte förklara Toblerone-affären.
  Och hur du gjorde sallad innan Jessica kom så att hon inte såg att den förbereddes på toaletten, haha.
  Du är underbar! Kram

 • Anna Mountain skriver:

  Fina presenter
  och viktigt ämnet
  du ta upp/kram

 • T skriver:

  Vet inte hur jag ska ställa frågan, utan att den inte ska låta elak, för det är den inte menad. Men är det av ren nonchalans som du parkerar där det passar dig, även om det enligt skyltning inte är tillåtet, eller struntar du helt enkelt i det?

  • T skriver:

   Ser att det vart ett ”inte” för mycket. Det är alltså inte meningen att frågan ska vara elak, inget annat.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Vet inte riktigt vad du syftar på, bara…?! Om det var gårdagens avsnitt när vi plockade upp hundarna utanför Lovisa, så parkerade jag inte utan stannade endast till?! Annars parkerar jag oftast där man får , annars skulle det bli ohållbart med alla parkeringsböter jag skulle få…! :-)

   • T skriver:

    Tack för att du svarar o jag menar, som sagt inte att vara elak. Nä, det såg jag o det är väl så det funkar i Sthlm om man bara ska lasta på/av lite snabbt – parkeringar växer ju inte på träd direkt. Jag menade parkeringen när ni skulle på hundfiket.

   • Pernilla Wahlgren skriver:

    Nu minns jag inte exakt, men tror att det var en tillåten parkering?! Om inte, kan det också vara så att ofta när vi filmar, så parkerar jag direkt utanför stället vi ska till – så att vi kan få en snabb utgång ur bilen och ingång till stället i samma bild. Och sedan parkerar jag eller någon annan om bilen.
    Jag HATAR parkeringsböter och gillar inte att chansa…! 😘😃

   • T skriver:

    Tack igen, för svar.
    Så det är så det funkar 🙂 Men då vart det galet av filmaren denna gång, då det såg ut som att h*n gick in för att filma skylten, när ni lämnar bilen o där fick man inte parkera – har för mig att det var lastområde. Dumt att mata ”folk”, tänker jag 🥴

 • M skriver:

  Hej såg lite då du satt hos mediet! Jag håller med om att det måste vara jobbigt då du inte haft den familj du velat med mamma pappa barn och inte hållt ihop..! Men det är aldrig försent tjejen du kan få en kille som du kan leva livet ut med även som äldre, och ha familj den har du ju kvar. Jag tror att det är bättre att du tar en enkel vanlig kille utan en massa stora muskler som bara går och spänner sig om dagarna och tycker dom är skitsnygga sådana killar är oftast osäkra och känner sig undanskuffade så med dom brukar det aldrig funka med och ha ett långt förhållande med. Visst kan killen träna och ha en snygg kropp som du nu verka gilla hos en karl hehe. Men när du nu ska dejta nästa gång om du nu gör det ta en med fötterna på jorden, och se till att han har självförtroende och inte någon fjant som tro för mycket om sig själv! Sedan att han skall acceptera ditt liv och dina vänner, men självklart skall du ge honom mycket uppmärksamhet också så att han inte känner sig utanför heller för du är ju en offentlig person..killar kan lätt fly då och blir osäkra..Lycka till och ge inte upp nu för du är värd någon du med och du finner honom inom sin tid..M

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   M : Tack för din omtanke , men har inte tid eller längtan efter en man i mitt liv, som det ser ut nu. Mår så bra som det är , och vill bara lägga den lediga tid jag har på mina vänner och familj. Angående att jag bara har dejtat muskelpaket , så stämmer det inte , haha. Jag har haft olika typer av killar , men utseendet är ju absolut viktigt om man ska bli attraherad av någon direkt. Annars har jag ingen specifik look eller specifika krav på killar, mer än att dom ska vara snälla, roliga och ha skinn på näsan.

 • Anni skriver:

  Hej eftersom ni tittar och godkänner avsnitten innan dom sänds, varför klipper ni inte bort vissa saker? Typ som när du så uppenbarligen bryter mot lagen och pratar i mobil när du kör? Är det för du/ni tycker det är häftigt att göra det? Snälla förklara för folk dör i olyckor där nån pratat i mobilen när dom kört?

 • christel skriver:

  Saknar wv kan inte titta på det nu pga Telia suck blir så trött på det alltid något tjafs Hoppas att det snart löser sig Kram bästa Pernilla

 • Telia skriver:

  Hallå i stugan!

  Vi håller alla våra tummar och tår om att vi kommer att komma överens med Discovery om ett nytt avtal, så vi kan fortsätta visa fantastiska Wahlgrens värld på Kanal 5. Vi gör allt för att komma överens!

  Med vänliga hälsningar
  Fredrik Björn
  Kommunikatör

  • Pernilla Wahlgren skriver:

   Det hoppas jag också…. Jag drabbades ju dessvärre av er konflikt även med TV4 när min Jubileumsshow ”Kort Glad & Tacksam” TV-sändes . Så det känns ju inte så kul alls att det blir så här igen, fast denna gång med min egen kanal , om jag ska vara ärlig.

 • Filippa skriver:

  Coolaste familjen är ni <3

  • Lena skriver:

   Är det coolt att prata i mobilen samtidigt som man kör bil? Är det coolt att gå ifrån huset under tiden ett levande ljus brinner? Är det coolt att stanna bilen mitt på en gata så att andra bilar inte kan passera? Förklara gärna för jag förstår inte.

 • Katja skriver:

  Roligt avsnitt med det är förbjudet att prata i mobil och köra bil samtidigt! Kram

  • Anna skriver:

   Men det var Pernilla som gjorde det. Vanliga trafikregler gäller inte henne. Det om något har vi fått lära oss som tittar på programmet

 • Mallah skriver:

  Tack. Ikväll fick jag flera härliga skratt. Man behöver inte bry sig hur du låter B behandla dig du är rolig ändå. Iallafall. Din klädstil blir bara roligare och roligare. Dessutom. 🤣

 • Charlotte skriver:

  Pernilla Pernilla, först vill jag börja med att säga att DU är fantastisk på alla de vis. Stor humor i min smak och många i Sverige verkar det som med tanke på dina utsålda shower 👍

  Har inte hunnit med att kolla Wahlgrens värld ikväll , men jag brukar kolla på helgen nån gång typ :/ vi har alla jobb o grejer men en wahlgrenare hinns alltid med:)

  För det första, så vet jag att detta är Pernillas blogg och inte nån annans. MEN ,jag kommer inte fram på Charlottes blogg och insta och tänkte att jag tar mig plats här då. Ja vaddå tänker många, går du inte plats så får du inte! Må så vara , men känner mig ledsen och kanske lite illa behandlad. Ja , inte ibland folk runt omkring mig som jag känner, mer lite via människor som Charlotte Perrelli och Anders Jensen.

  Såg ni programmet? Visst var det fint och bra? Tycker jag oxå !! De bjöds på mycket där, inte minst Anders och hans lilla tjej som vart sjuk. Mycket mycket fint program!

  MEN! Jag som inte har ett enda barn pga missfall på missfall och är snart 50 år tycker att Anders och charlotte borde i programmet vara lite mer ödmjuka. Att som charlotte säger ”kämpat” för lille Alvin och varit otröstlig enligt Anders är för mig nåt så ofattbart .

  Önskar dem all lycka såklart , men jag vill ändå belysa oss barnlösa och faktiskt försöka ingjuta i människor som är ledsna för att ni inte får ett tredje , fjärde barn att vara tacksamma❤️

  Ursäkta mitt långa inlägg.

  • Malin skriver:

   Nog den dummaste kommentar jag läst! För det första; vad är syftet med att skriva den här?
   För det andra; menar du på fullaste allvar att du inte förstår Charlottes sorg när hon fick 9 missed abortions i rad? Att nio gånger få veta att ett foster dött inne i magen. Vad spelar det för roll hur många barn man har innan? Är väl ingen som har monopol på att sörja missfall.
   Den där ödmjukheten du efterfrågar verkar du behöva en dos av själv.

   • Charlotte skriver:

    Ta hand om dig och läs rätt.

   • Tina skriver:

    Den dummaste kommentaren? Ok, så du tror att den som skrev kommentaren ville nåt illa? Du är SÅ JÄVLA DUM i skallen så att klockan stannar utan att börja…..

   • Jenny skriver:

    Pernilla, på tal om troll i alla de sociala medier. Kommer du att anlita ?

   • Malin skriver:

    Tina din kommentarer visar ju knappast på att du själv besitter någon högre intelligens. Och ja, det är förbannat dumt och egoistiskt att ta ifrån någon deras känslor i en så privat fråga som barn och missfall. Menar du att alla som lyckats få barn ska nöja sig med det och inte få längta efter fler eller bli ledsna när det inte fungerar? Och i Charlottes fall handlade det ju inte om att mensen kom månad efter månad (vilket bara det är skittufft när man längtar) utan om att hon blev gravid men förlorade barnet gång på gång. Hur kan man negligera det?
    Jag har en fantastisk liten pojke som jag fick kämpa för och längta länge efter. Nu försöker jag få ett syskon till honom och jag kommer bli jätteledsen om det inte blir så. Det betyder inte att jag älskar honom mindre. Hur kan man inte se bortom sig själv? Menar du att bara vissa har rätt att ”äga” frågan om ofrivillig barnlöshet?

   • Marie skriver:

    Men snälla nån ?.. lite fel forum eller ?

   • Karina skriver:

    Malin, jag tror inte att denna Charlotte menar att man ska bara nöjd, glad och tacksam att ”bara” skaffa 1 barn. Hon menar nog att har man redan 3 friska barn kanske man kan vara tacksam över det man har. Jag kan förstå Charlottes reaktion när man sitter och tittar på ett program där man ser någon gå ner sig och bli så himla ledsen över att barnproduktionen inte vill sig när man då ser alla fina barn som redan finns.

    Bara nåt som slår mig att de kan bara så. Jag har 1 barn och givetvis önskat mig henne ett syskon jag oxå. Nu blev det inte så , funkade inte mer. Önskar dig lycka o tur på att det kommer ett litet syskon framöver. 👋

  • Charlotte skriver:

   Jag igen:) kanske du och Sofia kunde ha i eran podd om barnlöshet och hur man i samhället bemöter detta? Jag iaf skulle uppskatta detta.

   Jag och min man försökte och försökte i så många år men icke! Man sa att män som är födda på 70 talet är typ extra drabbade pga nåt i luften? Ja, ni hör. Berätta nu Pernilla och sofia😄

  • Mia skriver:

   Förstår vad du menar Charlotte och jag tänkte faktist samma sak när jag såg programmet. Det fanns ju faktist redan barn i förhållandet både på var sitt håll och ett gemensamt. Självklart skittufft med så många missfall absolut MEN det fanns redan barn. Jag tänker ofta på det och lider så med alla ofrivilligt barnlösa som aldrig får bli mamma/pappa och som inte vill något hellre. Vet av egen erfarenhet hur svårt det är och den förtvivlan man känner varje gång mensen kommer. För oss tog det 6 år och 6 ivf behandlingar innan vi blev föräldrar så kanske därför även jag reagerade. Kan säga att det hade inte varit lika nattsvart om jag redan haft ett barn ….men det är jag det . Så till dig Charlotte❤️

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så snygga kängor. Kul att du fick användning för dom i Åre 😊
  Härligt med en lugn morgon och rå om sig själv.
  Det var svart i min ruta på kanal 5 så får bli Dplay. Tur det finns, rädda min kväll liksom 🙏🏽🤩
  Ha en fin kväll
  Kram Sandra

 • Cecilia I Vara skriver:

  Jag har sett veckans avsnitt redan på Dplay. Älskar att du ganska snabbt kan växla mellan skratt och tårar. Jag kan också göra det i den ordningen – hos tandläkaren. I tisdags var det så. Jag både skratta och grät. Idag var jag där och lagade samma tand som jag lagade i tisdags, men som jag lyckades bita hål på. Denna gång rann tårarna som aldrig förr.
  Jag försöker göra som du – använda mig av humorn i olika situationer. Det går till en viss gräns. Jag skrattar hellre än gråter, men ska jag göra något besök i vården så blir det lätt att jag gråter när jag pratar om sådant jag ogillar på plats. Jag lämnar aldrig utan att besöket blir gjort.
  Bamsekram till dig och vovvarna.

 • Cecilia skriver:

  Dooog av skatt när mediet sa vad du kommer träffa för man. Låter som en riktig hunk 😂😂😂
  Tack för att ni bjuder så frisk på er själva ❤️🤗

 • Anders skriver:

  Norsk allsång, det är på gränsen.
  Norskt medium, det är att gå över gränsen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram