Flyttbestyr!

Japp, det stämmer som många av er redan hade räknat ut.  Jag har bestämt mig för att sälja mitt älskade hus! Och jag gör det av den enkla anledningen att det är på tok för stort för mig! Jag har tänkt på det i flera år faktiskt, men vi har ju ändå trivts så himla bra här, att jag ändå ville vara helt säker innan jag tog beslutet att flytta.

Det var alltså det här som var det ”stora beslut” som jag skrev om på bloggen tidigare i år och som jag var glad åt att jag tagit, men som jag också visste skulle innebära en massa jobb…! Nämligen RENSA, RÖJA, STÄDA och framförallt FLYTTA…!! Och det vet ju alla som flyttat att det inget man gör i en handvändning direkt…!

Det är ett stort hus jag har , och många rum som jag lyckats fylla med möbler och grejer, så NEJ, det kommer inte att bli en enkel match att tömma det här huset direkt….! Men det känns helt rätt att göra det här!  För även om jag verkligen älskar mitt hus och vi har haft det så himla bra här, så behöver vi inte bo så här stort längre känner jag. Jag är heller ingen trädgårdsmänniska som ni vet , så att ta hand om en tomt är nog inte riktigt min grej. När jag flyttade in här blommade alla rabatter för fullt. Det gör dom inte längre kan jag säga.. 😐 . Så den som tar över efter mig hoppas jag gillar trädgårdpyssel mer än vad jag gör, så att blomsterrabatterna kasnke äntligen får nytt liv igen! 😛

Alla möbler kommer kanske inte få plats i nya boendet…?!

Och knappast alla mina skor…?!!

Kommer såklart att sakna mitt dressingroom…..

….där min guddotter Margo och lilla Linn har älskat att hålla till sen dom var små och prova gudmors/fasters alla roliga skor och kläder…!

En flytt innebär nya spännande möjligheter för hela familjen och vi ser fram emot en fräsch nystart i och med detta beslut!


74 reaktioner på “Flyttbestyr!”

1 3 4 5
 • Mia skriver:

  Super-fint hus o härligt inrett!! Det blir nog inte svårt att sälja! Håller tummarna o önskar lycka till med det o flytt mm.

 • Sara skriver:

  Hej Pernilla!

  Du råkar inte ha någon/några tapetrullar från Gucci kvar som ligger och skräpar på vinden? 😉 Har ”jagat” dem i flera år men får inte tag på någon/några… Så om du har så köper jag dem väldigt, väldigt gärna. Även om du bara har ngn liten bit så är det bättre än inget 😉

  Lycka till med flytten!

  Mvh

  Sara

 • Mary skriver:

  Galet fin… är du i den hårfärgen!

 • Caroline skriver:

  Du ser ut att ha lite onödigt många par skor. Skänk till Frälsningsarmén och sko de som är utan skor. Man kan väl aldrig använda sådär många? Själv har jag max fem par. Med sandaler och vinterskor inräknat.

 • veronica skriver:

  Var kan man se det som du svarat?

 • Karin B skriver:

  Jag gillar bilden på dig. Kanonfin bild!

  Kommer du flytta till en lägenhet eller till ett mindre hus?

  http://junitjejen.se

 • Ellali skriver:

  Wops. Blev lite paff när jag såg inlägget, trots att jag gissat förut på att det kanske var den stora förändringen i ditt liv….
  Har nu redan löst nytt boende? Var, ungefär…. 😉
  Förstår att det är tufft att rensa, men det blir skönt när det är gjort.
  Spännande nystart för dig nu! Låt oss hänga med!!!
  Lycka till!
  Kram!

 • alice skriver:

  Usch vad trist att lämna ett så superfint hus :/ men förstår dig, saker ska ju underhållas också.

 • Petra skriver:

  Neeeej ska du sälja ditt fina hus Pernilla?
  Åhhh det är sååå fint jue.
  Men stort är det och jag skulle nog inte våga vara ensam i det när barnen är bortresta;)
  Men det är så fint.
  Lycka till med allt,blir et nyt hus nu el lgh?
  Största kramar till dig.

 • Malin Andersson skriver:

  Det är säkert också för dyrt att bo så stort själv. Du kan väl lämna allt överflöd till tex insamling till dom fattiga i Afrika. Snälla bli fadder istället för att köpa alla dessa klädmassorna och berg av skor! Det skulle göra dig gladare och lyckligare och hjälpa! Vad ska man med allt själv till? Eller hur? Lycka till med flytten!

 • Cajo skriver:

  Helt rätt beslut tror jag – och det känns som om att det varit på gång ett tag.
  Ett hus är bara ett hus, och hemma är där hjärtat är. Jag vet för jag har nyligen lämnat ett fint hus med vacker utsikt. Familjen är mindre nu (skilsmässa) och jag och dottern har flyttat in till stan – vi håller fortfarande på att bo in oss men jag känner att det kommer bli hemma här också.

  Önskar dig all lycka till, nu börjar ett nytt kapitel i din bok.

  och till alla som tjatar om nystart med Jocke, lägg ned, snälla.

 • Monica skriver:

  Har kollat huset nu på Oscars:-) det är verkligen jättevackert både ut-och insida men jättestort och högt:-). Förstår dig, det är mycket jobb med så stort hus om inte annat ska alla skrymslen och vrår städas då och då, kanske något går sönder, inte så lätt att åtgärda alltid, och blommorna hade du ransonerat bort såg jag:-), det gjorde du rätt i, det tar tid att sköta allt sådant. Spännande med nystart, hoppas det blir riktigt bra, lycka till med allt!

 • Minna skriver:

  Hej Pernilla, oj det var lite chokade att ni ska flytta det känns lite konstigt för det huset känns verkligen som ditt, med pernillas jul och allt och man har blivit glad varje gång man får en bild från ditt hus då man kan få inspiration men det är ju ditt beslut och jag tycker också att det är bra för din skull så du slipper sköta det stora huset! Lycka till! <3

 • Ylvali Stjärnkvist skriver:

  Söta fina Pernilla, vart ska ni flytta och vilka ska flytta med? Hoppas J följer med och att ni får en nystart ….Stor Kram och Tack för din hääääärliga blogg <3

1 3 4 5

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram