Födelsedagsfrukost av ungarna!

Tänk vad många det är som tycker lite ”synd” om Julaftonsbarn…

Att vi bara får presenter en gång om året , och att vi aldrig får en ”egen” dag.

Men  sanningen är att jag ÄLSKAR att fylla år på Julafton! 🎈🎉🎂

Det är en dag som alla minns – till att börja med,  så man blir ordentligt firad, men utan att behöva bjuda hem folk – vilket jag tycker är lite skönt…! :-)

Julaftonsmorgon började med att ALLA min älskade barn kom och väckte mig med sång och tårta på sängen! 

img_8975.jpgKom ner till jättefint dukat frukostbord! 
img_8976.jpgimg_8979.jpgimg_8978.jpgÄlskade ungar som gjort så fint till sin lilla mami! 😍 Theo gjorde sin goda Äggröra! 

img_8980.jpgSååå många födelesdagspresenter!!! 🎈🎁🎁🎁

Både Emilia och Hanna hade varit förbi på morgonen med presenter, men då låg jag och sov och ungarna ville vara först med att väcka mig! 😅

img_8982.jpgBianca som alltid är så generös , skämde även detta år bort sin mamma REJÄLT!!! ☺️❤️

img_8983.jpg😍👏

img_8984-1.jpgFick världens finaste kappa av Benjamin!

img_8985-1.jpgimg_8986-1.jpgTänk att jag har dessa 4 älskade ungar – OCH två gulliga hundar! Vilken LYCKA!! ❤️🙏
img_8992-1.jpg

Glad födelsedags- Tjej! 🎈😋

I nästa inlägg får ni se mer från vår Julafton!

37 reaktioner på “Födelsedagsfrukost av ungarna!”

 • Jas skriver:

  Eller pricken under utropstecknet 😂

 • Elisabeth skriver:

  Haha, var väldigt inne i barnbarnsbubblan! Stort grattis även till dig på din dag (i efterskott)

 • Ulrika skriver:

  Tror nog Pernilla ger blanka f*n i att kolla upp ditt ip nr ”N”. Hon har nog annat viktigare för sig än att ägna sig åt dig o dina förbannade kommentarer här!!

 • Mia skriver:

  Han är 29 och bor med sin flickvän som han även snart ska få barn med!

 • Jesper skriver:

  Underbara avsnitt av dig och Thomas Sjögren! Ni är ett sånt karismatiskt par, sån
  kemi mellan er och man undrar ju…?! Syns i era ögon hur mycket ni tycker om varandra.
  Otroligt välgjort och underhållande avsnitt, njuter av varje minut av ert program.
  Ja, oavsett om du och Thomas har ihop det eller inte så älskar jag hela konceptet och
  programmet.
  Fortsätt så!

 • Therese skriver:

  🌟🎂🌟 Grattis i efterskott och god fortsättning!🎄
  Måste bara fråga vart det fina tårtfatet kommer ifrån.😍
  Hälsningar Therese

 • Sofie skriver:

  Skönt att du är bättre! Hoppas att du också får en present av Pernilla!😀

 • N skriver:

  Ber er notera att N nedan som pratar om att tycka synd om inte är jag. Pernilla kan gärna kolla up nummer om hon vill.

 • N skriver:

  Om man inte vill att vissa saker visas, varför då tala om det långt och länge inför kamerorna. Detta är bara ännu en omgång av ”stackars lilla Bianca”. Hon kan inte diskutera ett ämne inför kameror både i filmning och synk och sedan spela offer när det sänds. Det är självklart att produktionen visar det. Bianca ser sig själv som offer. Det är intrycket hon ger åtminstone, hela tiden.

 • Sofia skriver:

  Bianca kommer krascha big time av att vara med i WV. Spelar ingen roll om det är av fri vilja…

 • N skriver:

  Jag har bakgrund inom TV. Chansen att de får bestämma över klippningen som P påstått för att ”allt som visas är sant” är typ noll. Produktionsbolaget har i uoodrag och får betalt för att skapa så mycket tittning till kanalen som möjligt så denna kan få så mkt tittare som möjligt så de kan sälja så mkt reklam som möjligt så ägarna kan tjäna så mkt som möjligt. Det finns det utbildat folk till i alla led ochbde heter inte Pernilla eller Bianca. De får betalt för att skapa dessa situationer som
  Medverkande i dramat. Ägarna av kanal 5 skiter totalt i hur Bianca mår bara pengarna kommer in. TV är rent tok-cyniskt. Ni skulle inte tro om jag berättade vad jag varit med om.

  Jag var själv tänkt detta då jag sett Bianca i Talang. En helt annan människa. WV klipper henne hårt och jag tror inte de ger hela henne. Att P o B skulle få bestämma klipp har jag aldrig trott givet ovan.

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  Hej igen!
  Äntligen ska jag bli utskriven från sjukhuset och ska åka hem nu denna vecka och väntar besked från kurator som har rond men som min mamma har meddelat mig har hon pratat med min boendestödjare att jag får 1 timme extra då blir det 6 timmar i vecka med stöd och hjälp efter jag haft covid-19 tacksam att jag överlever och det har varit jobbigt för mig och mina anhöriga och vänner men läkare sa i början att det var livshotande sen kritiskt och jag hade tur som överlever och det är helt otroligt och jag är tacksam att läkarna räddade mitt liv och jag hade sladd i halsen och söva 10 dagar och det är helt otroligt att jag överlever det är gud som har räddat mitt liv <3 Jag skickar present till dig när jag kommer hem puss fina du <3

 • Anna skriver:

  Jag också. Hemskt att läsa om hur illa hon mår efter att sett förhandsvisning av ett kommande avsnitt av Wahlgrens Värld. Varför kräver Bianca eller Pernilla att det jobbiga klipps bort något som de ju brukar berätta att de har möjlighet att krävs av produktionen.

 • Ursprungs-Mallah på riktigt skriver:

  Jag gillar Oliver mer och mer…

 • Lova skriver:

  Denna människa eller hybrid är rent äcklig som sitter o skriver kommentarer i andras namn. Hen har tydligtvis ingen kapacitet att ha ett liv utanför hemmet/datorn/mobilen. David – sök hjälp innan det barkar hän i andra avseenden.

 • Maja skriver:

  Vill skicka en kram till Bianca!

 • PERNILLAS STÖRSTA FAN MALIN skriver:

  GGGRRAAATTTTTIIIISSSSSS på din födelsedag i efterskott fast jag har redan grattat innan på din blogg och skrev att jag har en födelsedagspresent till dig och kommer skickar så fort jag blir utskriven det är inte bestämt när jag blir utskriven är fortfarande kvar på Stora Sköndal de är underbara och vänliga sköterskor och läkare och kurator fick otroligt stöd av dom och patienter och personaler visste vem jag var hahahahaha jag visade dom gammalt bilder på oss från Expressen och Okej de tycker det är COOL :-) Vilken fina födelsedagspresenter du fått och det ska bli kul och se vad du fick för födelsedagspresenter, ibland har jag svårt skriva så fort mina händerna darrar det förstår du :-) Har du läst mitt mail som jag skickade till dig sist? STOR KRAM till världens bästa Pernilla kram Malin

 • Sofia skriver:

  5000 kr gällde inte överallt, det var/är upp till varje region. Men chefer, vare sig arbete, som inte kan uppskatta sin anställda med mer än 200 kr har en del att lära sig.

 • Ylva skriver:

  Ja, det är äckligt…

  Nu fick vårdpersonal 5000kr mer i plånboken pga detta slit, kronor de skulle haft och ha hela hela tiden. En skymf!!

  Märk väl, detta är inget jag hade tänkt ta upp på dennas blogg och NEJ jag är inte avundsjuk eller bitter. Hängde bara på en kommentar som fick nåt i mig att reagera.

 • Socionom skriver:

  Sett på din instagram angående julklapparna ni fått av er arbetsgivare…alltså wow!! Snacka om att visa uppskattning! Själv jobbar jag på en underbemannad socialtjänst och hjälper människor som rammlar igenom vela vårt skyddsnät och ner till oss på socialtjänsten, botten. tjohoooo 200 kr I julklapp!! Inte ens liten jultårta, lussebullar, julsmörgås eller något. 200 kr som uppskattning för sin personal som sliter i en liten kommun i mellansevrige med otroligt dåliga förutsättningar, inom alla områden i kommunen…skitlöner har vi alla också…förutom kommunchefen, som jag för övrigt inte ens vet vem det är mer än till namnet.
  Haha nej jag ät inte bitter på era julklappar. Jag önskar bara att fler arbetsgivare hade vett nog att visa lite uppskattning till sin personal! Jag vet att min arbetsgrupp hade blivit glada bara av llte lussebullar, vi behöver så lite men icke icke…suck!
  Gott nytt år!

 • Magdalena skriver:

  Grattis i efterskott! Och god fortsättning 😀🎄. Blir spännande att se vad i presenterna och se resten av firandet av födelsedagen och jul. Jag har själv fortsatt se julserier och filmer för att hålla kvar i myskänslan.

 • Helena Eriksson skriver:

  Vilken härlig frukost, blir alltid på så gott humör när jag läser din blogg känns som man får hälsa på hos dig o din härliga familj en stund. Grattis i efterskott!

 • Lova skriver:

  <3
  Ja vill gärna se vad du fick ifrån dina barn!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Jo det kan jag absolut göra snart!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Alltså Benjamins nya svenska platta är MAGISK!!!! Och den låt som Nicke & Benjamin har skrivit tillsammans är Såååååå braaaa!!!!!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Vad fint! Stort grattis till ett litet Julbarnbarn!!!❤️🙌🏼

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Absolut! Tid är det finaste jag kan få av mina barn. Det andra är bara strösslet på kakan..!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Det brödet kommer från Sebastien på Söder ( ligger i Söderhallarna!)

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina! Ja, eller hur!! Ja, jag har sålt det vita och köpt ett nytt!

 • Sofia skriver:

  Grattis i efterskott 🥰. Så mycket kärlek från dina barn. Att de ger av sin tid är den absolut bästa gåva en förälder kan få.
  Har du bytt ut ditt matbord? Ser hemtrevligt ut.
  God fortsättning!

 • Bodil skriver:

  Grattis så här i efterskott! Blev nyfiken på det grova brödet, det ser så gott ut. Har du recept?, eller vad heter det?

 • Charlotte skriver:

  Att du får paket i de finaste märken är nog inte de som värmer mest kan jag tro. Det bästa är väl all denna kärlek de gör för dig i köket 😂💕

 • Elisabeth skriver:

  För alltid kommer denna jul att minnas med värme och så mkt kärlek eftersom mitt andra barnbarn valde komma ut 24/12 . Detta må vara ett annorlunda år men ALDRIG att det blir ett ”skitår” . Vi har alla på våra olika sätt jobbat för att göra allt då bra det nånsin går och nu ser iaf jag framåt !!

 • Nicklas skriver:

  På vägen hem från julfirande lyssnade jag på Bathina Philipssons pod där hon intervjuar Niclas, härlig intervju. Ska bli spännande att snart få höra låtar som han och Benjamin skrivit ihop 😁🎼

 • Åsa W skriver:

  Grattis lite i efterskott och på din sista bild var du väldigt lik din mor.
  Ha en god fortsättning och jag önskar dig och alla andra ett Gott Nytt bättre 2021 :)
  Åsa

 • Charlotta skriver:

  Vad kul! Kan du inte visa vad det var i Chanel paketet? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram