Födelsedagsmiddag & Tripp till Falkenberg

I förrgår firade vi Linus som fyllde 44! 🎈

Det firade vi med middag på restaurang Stim med närmsta familjen.

Så mysigt att träffa mamma och pappa också!!

Gulliga lilla fina mamma…❤️

Och gulliga fina pappa! ❤️

I dag är vi på resa och filmar igen.

Befinner mig just nu i Falkenberg, där det bjöds på härlig middag igår!

Och i dag gick vi förbi det här otroligt gulliga stället som drivs av Lisa Lemke, där Benjamin var i somras , och Emilia var också här och hade Yoga!

Tyvärr var det stängt idag. Men tänk att sitta här en solig dag och äta pizza…!

Men i dag regnar det i Halland.

Så vi håller oss inomhus och filmar..!

87 reaktioner på “Födelsedagsmiddag & Tripp till Falkenberg”

1 2 3
 • Lotten skriver:

  Snälla Pernilla, lägg ner bloggen eller stäng av kommentarerna. Det har blivit en freakshow.

 • Kicki skriver:

  Kära Pernilla! Lägg ner bloggen! Dessa hemska kommentarer har Du verkligen inte förtjänat! Du klarar Dig ju utmärkt ekonomiskt ändå! Varm Kram!

 • Eva skriver:

  Saknar dina inlägg! Hoppas inte du bestämmer dig för att lägga ner bloggen pga alla skit kommentarer!

  • Lina skriver:

   Håller med! Att hon bara orkar blogga numera. Jag menar, hon lär ju inte behöva de pga ekonomi har man ju förstått utan som hon själv säger ”så länge jag tycker det är kul ” …

   Men om hon lägger ner bloggen så förstår jag henne verkligen för den är ju hemsk numera i kommentarsfältet. Visst, går ju låta bli att läsa dem men svårt att låta bli för man blir så förundrad av hur fruktansvärt folk skriver.

   Heja dig Pernilla 💕

 • Lena M skriver:

  Åh så mysigt det ser ut på ute- pizzerian…synd att det inte var öppet. Jag älskade det programmet som Lisa var med i… Timjan, tupp och tårta. Så härligt inspirerande. Ha en fin dag. Kram

 • Lilian skriver:

  Så mycket skit i det här kommentarsfältet. Kanske läge att ta bort möjligheten att kommentera ? Det är väl ändå det Pernilla skriver man vill läsa här ?

 • Linda skriver:

  Jag kan för mitt liv inte förstå hur vuxna människor orkar, har mage och tid att bete sig som flera av er gör!? Gömda bakom en skärm!?

  Ni behöver växa upp och skaffa er egna liv. Det är sjukt och fruktansvärt patetiskt att engagera sig så mkt i andra människors som ni gör.

 • Malin skriver:

  Biancas snack om att hon ska ha med sig filmteamet när hon föder barn och som du Pernilla verkar tycka är helt normalt, visar ju hur självupptagna och hybristänkande ni är. Vart är respekten för sjukvårdspersonalen som ska göra sitt jobb? Dra in ett filmteam på någon annans arbetsplats, dessutom ett sjukhus…?? Och nej, det är inte samma sak som inluensers som själva filmar sina förlossningar. Fotar och filmar gör alla föräldrar och vart man sen publicerar det är väl upp till var och en. Inte riktigt samma sak som att dra dit ett team.

  • Ursprungs-Mallah skriver:

   Det måste väl ändå ha varit ett skämt? Ironi?

  • Sara skriver:

   Malin , N, du hänger upp dig på något och tjatar och tjatar om det. Men tänk, INGEN TVINGAR DIG att kolla.

   Men det skulle du göra ändå… du är besatt!

  • Anna skriver:

   Det finns nog inget sjukhus som skulle tillåta ett filmteam i en förlossningsrum. Bianca får väl i sådant fall föda hemma.

   • Veronica skriver:

    Har du totalt missat alla andra som före Bianca har filmat sina förlossningar och lagt upp på Youtube och så har det varit i flera år och kommer att vara även efter Bianca har gjort det??

   • Malin skriver:

    Veronica, som jag skrev så är det viss skillnad på att filma själv (och sen publicera vart man vill) och att dra in ett filmteam med flera människor i en förlossningssal.
    Och Sara, jag heter Malin och inget annat. Pernilla har ju visat att hon har koll på hur man kollar upp identiteter så bara be henne checka det om du inte tror mig.

  • Anna skriver:

   Jag hoppas vi slipper se sådant i tv! Har aldrig fattat varför man lägger upp sådan som är så privat o intimt!!

  • Kan hjälpa skriver:

   Se där, ytterligare en utvecklingsstörd här på bloggen.

   • Anna skriver:

    Du borde nog tänka över ditt ordval som utvecklingsstörd då du uppenbarligen inte förstår ordets betydelse!!

   • Sara skriver:

    Malin, N, verkar faktiskt utvecklingsstörd. Annars hade personen förstått att skriva strunt dag ut, dag in är stört

  • Linda skriver:

   Men snälla att föda barn på tv är väl inget att hetsa upp sig över, gjorde ju Gudrun Schyman redan på 70-talet:)

 • Elli skriver:

  Ville bara tacka dig för din blogg! Älskar den och jag hoppas verkligen att du inte slutar på ett bra tag. Tack för att du är du <3

 • Lina skriver:

  Internet har nästan bara blivit skit i de mesta. Titta på hur människor mår:/ finns inget gott alls. Min egen utsago är att vi hade mått bättre utan. Integrerat med varann irl och inte låtit dessa ledsna människor med psykisk ohälsa sitta på nätet och må och få andra att må dåligt. Fy fan rent ut sagt! Måtte nätet krascha så vi får börja om.

  • Anne skriver:

   Bra skrivet👍 Att folk bara orkar. Folk lägger bara upp allt som e bra. Blir en fantasi-värld. Inte bra för alla våra yngre

  • Sara skriver:

   Anne O Lina, ni följer ju Pernilla här på bloggen. Ett första steg för er båda borde väl isåfall vara att sluta vara ute på diverse sociala medier

 • Charlotte skriver:

  Hej Pernilla! Det är så kul att kolla din blogg ska du veta 😀 massa roliga och fina bilder på allt möjligt. GLÖM inte det !!

 • Bettan skriver:

  Gårdagens Wahlgrens värld på 5:an var en repris, har jag förstått nu. Vad hade tjejerna så roligt åt? Själv tyckte jag inte att det var det minsta humoristiskt. Skratt åt att någon kom för sent o d. Trams och flams. Ett bottennapp.

  • Sara skriver:

   Ok N! Ge dig

   • Bettan skriver:

    Alla kritiska inlägg kommer inte från N. Vi måste få framföra åsikter som inte bara stryker medhårs. Läs Ebbas blogg t ex. Hon tillåter inlägg från dem som kritiserar henne för alltför mycket reklam t ex. Pernilla är också vidsynt men hennes fans hugger snabbt. Sedan är det självklart helt oacceptabelt att vara oförskämd och skriva elakheter stup i kvarten.

   • Sara skriver:

    Det är skillnad att skriva åsikter, och rena påhopp.

    Att tänka först och sen trycka på publicera knappen. Görs för lite

 • Anne skriver:

  Här är verkligen ett stort gäng som inte har alla knivar i lådan eller alla äpple i korgen När Pernilla slutar med sin blogg , får ni trakassera någon annan Att ni orkar , skaffa en hobby istället. 🤪

 • Kicki skriver:

  Vad har hänt med detta kommentarfält?
  Varm kram till Pernilla, Bianca och resten av familjen! Ni är så duktiga och roliga! Tack för allt ni gör för oss fans!

 • Mimmi skriver:

  Bianca var tyvärr otrogen på en kräftskiva – där fyllan för många tog över. Många influensers vet om detta.
  Men – varför döma? De har väl ett öppet förhållande – antar det eftersom både Bianca och Phillippe håller på
  med sitt på varsitt håll. Ingen är bättre än den andre om man säger så. Så Bianca har väl inte gjort något
  fel att tala om…
  Ingen av dem gör fel – de vill ju ha det så…hångla, knulla runt och messa med andra tydligen!
  Jag skulle själv aldrig vilja ha den typen av förhållande, aldrig i mitt liv.
  Mitt förhållande ska bygga på trygghet, lojalitet och ärlighet.

 • N skriver:

  Det här är vad som kommer hända. Inom en viss framtid kommer Bianca TOOOOOKKOLAPPSA. Troligen hamnar hon på sjukhus och blir sjukskriven och tappar samarbete efter samarbete eftersom att företagen behöver någon som arbetar och inte är sjuk – hur stor hon än blivit. Att sen komma tillbaka kommer bli tufft då företagen hittat nya samarbeten. Det går väldigt fort i mediavärlden.

  Jag är grymt oroad för B som söker en bekräftelse hon inte finner någonstans trots all kärlek hon får av fansen. Öppet förhållande låter som något hon absolut inte behöver även om det självklart ger bekräftelse för stunden men hur borde det med sann innerlig kärlek för den hon är inte som den hon framställer sig som i sitt varumärke. Det fin snog more than meets the eye i den tjejen. Kolla bara på Talang.

  Var är Pernilla? Jag är inte elak nu men jag ser inte att hon verkar vara särskilt oroad och då hoppas jag att jag har fel. Frågan är hur tankarna gick då det begav sig i första säsongen. B mådde inte bra då heller. Stjärna över en natt är sällan bra recpept. Kolla på Brittney. Carola. Kurt Cobain. Och särskilt inte om man mår dåligt. Jag frågar mig ibland hur P blev så barnslig men jag tror inte hon fick vara barn. Nånstans ville kanske C se sitt enda flickebarn ut i rampljuset som en förlängning av henne själv. P började jobba som barn och på den vägen har det varit. Och hennes liv har en del mörker också som vi vet. P tror jag eg mer vill se B lycklig – vem vill inte det med sitt barn. Men hur stora våningar B än köper. Hur lyxiga resor, hur stora bilar så hittar B aldrig hem. Det syns i programmet. Och jag är oroad. Jag tror hon behöver lugn och ro och veta att hon är älskad precis som hon är.

  • Lilly skriver:

   Börjar kraftigt på riktigt tro om ni ändå inte är vad man sa förr utvecklingsstörda som låter hemskt , nu låg begåvad. Låter bättre men är samma sak. Jo, nåt galet är det helt klart.

  • Veronica skriver:

   Om hon nån gång skulle komma att totalkollapsa är det snarare pga dina puckade kommentarer än annat. JAG är allvarligt talat oroad för dig och din psykiska hälsa med tanke på vad du skriver i dina kommentarer. Och hur vet du att Pernilla inte finns där?? Har du satt en kamera på dom allihopa så du följer varje sekund av deras liv?? Då är du ju riktigt läskig. Mitt råd till dig N är att söka vård, du verkar inte må helt ok

  • Sara skriver:

   Ironiskt att N skriver om bekräftelse när det är just det N dagligen söker.. fast på en blogg. Och igenom att skriva dumt om en kändis bara för att väcka reaktioner. Patetiskt.

   N, hela liv verkar vara att sitta på häcken skriva skit

1 2 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Instagram