Följ med på mammas 80-årsfest i kväll i Säsongsavslutningen av wahlgrens Värld!

Hello People!   I kväll är det TORSDAG och det är SÄSONGSAVSLUTNING för ”Wahlgrens Värld”! 

 

img_8901.jpg

 

I sista avsnittet för säsongen får ni följa med på mamma/mormor Christianas extrvaganta 80-årsparty!!! 🎉🎈🎁💥🎂😍

 

Ni får följa med på alla förberedelser , som t e x när jag beställde en fantastisk födelsedagstårta av ”Sherie Cake Land” som jag hittade på Insta!   Glömde dock bort att kolla upp adressen innan.  

Så när jag och Bianca lätt stressade skulle hämta tårtan i tid innan alla gästerna kom, så visade det sig att de höll till i Södertälje…! 😁😅
img_8067-2.jpg

img_8068-2.jpg
Men vi hann!   Och lilla mamma blev MER än nöjd , nöjd, nöjd –  med den här härliga tårtan dekorerad med fjärilar / ”mariposas” och en NU Skin-Ängel på toppen!  😂😘

 

img_8887.jpg

 

Det blev en väldigt lyckad fest i mamma och pappas trädgård i ett gigantiskt partytält där alla 140 gästerna fick plats!

 

img_8159-2.jpg

 

Många tal och sånger blev det för jubilaren!  Bland annat av barnbarnen Benjamin, Bianca och Oliver som höll ett spontant tal…!

 

img_8895.jpg img_8896.jpg img_8894.jpg img_8893.jpg

 

Vad talet handlade om får ni veta ikväll…!  😋😅

 

img_8888.jpgimg_8879.jpg

Nicke sjöng en egen sång till mamma, medan jag , Linus och Peter, Bianca och Benjamin sjöng en annan!

 

img_8884.jpgimg_8882.jpgimg_8883.jpg

 

Jag fick lite feeling kan man säga….!  😂

 

img_8303-1.jpg

 

Och gulliga pappa höll ett fint tal såklart….! ❤️

 

img_8899.jpg

 

Let the party begin!!!   

 

img_8900.jpgfacetune_27-06-2018-11-13-45-1.jpg img_8871.jpgfacetune_29-06-2018-02-12-45-1.jpg

 

Hip, Hip, Hurra för Världens vackraste 80-åring!!! ❤️🎉🎈🎂

 

Missa inte FESTERNAS FEST i kväll kl 21.00 på Kanal 5 & på Dplay.se kl 22.00!  

 

Sedan tar vi en paus i rutan ett tag, innan vi är tillbaka med en ny härlig säsong av  ”Wahlgrens Värld”!  😘👍👏

 

48 reaktioner på “Följ med på mammas 80-årsfest i kväll i Säsongsavslutningen av wahlgrens Värld!”

 • Sara skriver:

  Vet någon vart Biancas snygga byxdress kommer ifrån?

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Exakt. Är man med i vår serie så får man också bjuda på att bli lite retad med. Annars hade det blivit väldigt tråkigt, mesigt och tillrättalagt! Allt görs med kärlek och humor!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tack fina!!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Niclas hade skrivit en egen väldigt rolig och ironisk sång till vår mamma som han framförde själv! Mycket uppskattat och lyckat!

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Han har modellen PX- 860 ! Superbra!!

 • Pia skriver:

  Jag vet ej sjutton vad det är för siffror K5 serverar dig men mms online visar på knappt 100000 för avsnitt 13 iaf. KanKe inkluderar det inte premium. Iaf blir den summan lägre än premiären med ca 100000. Miljoner tittare har fan mellot svårt att få ihop.

 • Pernilla Wahlgren skriver:

  Tvärtom har vi ökat tittandet sedan premiärer eftersom de trogna tittarna inte vill vänta en vecka på nya avsnitt , utan ser hellre på Dplay premium . Tittarna där är enormt många! Så både Dplay och Kanal 5 är mer än nöjda.

 • Pia skriver:

  Den ironin passerade inte mellan ditt intellekts grindstolpar märker jag 😂 Jag tror att om du skulle älska P en millimeter mer så kommer männen i vita rockar att göra blixtutryckning till dig 😉

 • Charlotte skriver:

  Har du sett julkalendern Pia? Faktiskt lite mysig. Ta och titta på den! Kanske med dina barn. Ta lite glögg o en jäkla massa pepparkakor till dig, de krävs!

  Trevlig advent din häxa!

 • Charlotte skriver:

  Vad menar du aggressiva Pia? Tillhör inte Öland Sverige?

 • Pia skriver:

  Kan Sverige ansluta sig till Borgholm för de kan omöjligt vara en del av Sverige med den intellektuella höjden de har i ditt resonemang?

 • Charlotte skriver:

  Ja precis, eftersom de är utsålt överallt så är de ju ett bevis på att der är sååå många som vill se den. Dessvärre tror jag att Borgholm bara håller sig till gamla koncept. Der är liksom inte deras grej med denna slags humor o der är väldigt synd.

 • Pia skriver:

  Fast det här är som de ÄR. De har själva sagt att de är med och väljer ut klippen. Kan ni inte se genom alla säsonger att P ÄR genuint egoistisk och självförhärligande? Att kalla henne narcissist är ju en förklaring. Inget elakt. Se gärna Niclas i intervjun med Josefin Crafoord och läs mellan raderna. Bianca är ung och förstörd av uppmärksamheten som Britney Spears blev (INGA andra liknelser i övrigt). Men hon är vad 24? Väx upp och ta ansvar. En dag kommer dina tweenies överge dig och ditt instagram. Tom P har en talang att försörja sig på. Influencer är något som kommer braka genom golvet då lågkonjukturen kommer. P har däremot ingen ursäkt för sitt beteende alls. Hon är fö sin mor upp i dagen men det hon dissar sin mamma för hyllar hon sig själv för. So fuckin patethic.

 • Pia skriver:

  En halvering sen start. 👍👍👍 Drygt hälften såg säsongsavslutningen än första premiären. Folk är trötta på ansvarslösa vuxna. Då det här löggs ner dalar statusen på detta tack och lov. Må det ske snart. Kanske kollar folk tittarsiffror för att få ett hopp?

 • Elin skriver:

  Jag tycker det är jättekul med Wahlgrens värld och vill inte ändra på något!Bianca har sån härlig karisma och säger saker som får en att inte ta livet så allvarligt och dom två ihop.. den ena glömsk och virrig och den andra en helt annan generation, kul!

 • Katti Johansson Kommunpolis skriver:

  Kan ni inte ge showen i Borgholm nästa sommar?

 • Ingela skriver:

  Tusen tack för ännu en säsong av wahlgrens värld , längtar redan till nästa 😀
  Vilket kalas ni hade för din mamma , fina Christina , ser inte ut att vara 80 år , inte en chans , hon är så ungdomlig och fin 🌺
  Ha bra dag !
  Kramar till er alla 😀

 • Hedda skriver:

  Varför sitter man o kollar tittarsiffror? 🤔 Ok att denne Conny gör pga att han verkligen gillar pernilla, men att andra som inte verkar gilla P kollar upp :/

 • Lena skriver:

  Det var då. Nu ligger tittarsiffrorna på strax över 200 000.

 • Lucas skriver:

  Hej,nu när du skall resa till Bora Bora hoppas jag du skriver om dina intryck därifrån,funderar att åka dit nästa höst,mvh

 • Sophia skriver:

  Tack för den här säsongen av Wahlgrens värld!

  En fråga, jag ska köpa ett nytt piano. Jag vet att Benjamin har Casio Privia men vilken modell är det. Något nummer och eller bokstäver …?
  Skulle bli jätteglad om du meddelar.

  Kram

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Så bra avslutning på en fantastisk säsong av Wahlgrens värld 🎉💫
  Tack tack tack för ännu en kanon bra säsong.
  Älskar verkligen är allihopa ❤️

  Trevlig helg
  Stor kram Sandra

 • Lisa skriver:

  Det är inte negativa kommenterar utan mer att det är tråkigt att se och höra hur de pratar om Christina och mot alla egentligen. Alltid något negativt att säga, och att flamsa bort allt genom att säga att det är humor. Jag älskar familjen Wahlgren men gillar inte allt jag ser och i gårdagens avsnitt tyckte jag att de kunde ha hyllat Christina bättre. Och om det är produktionen som vinklar saker bara för att underhålla så kanske de kan tänka om lite. Och att sitta med sin telefon och sitta med en tröja över huvudet är rent oförskämt, hur tråkigt man än tycker att det är så måste man skärpa till sig. Bianca är vuxen nu. Som sagt jag älskar wahlgrens men ibland gillar man inte allt, precis som med alla tv-program.

 • Annica skriver:

  Man skulle aldrig tro att du snart blir 51! Eller att din fina mamma är hela 80 år. Ni blir båda bara vackrare du ser så pigg och fräsch ut! Din hårfärg passar dej.

 • Klara skriver:

  Men dom är ju visst med lite då och då. Der är ju först o främst pernilla o bianca som är huvudpersonerna. Den enda som inte har synts hittills är ju Pernillas bror niclas.

 • Lena skriver:

  Christina har ju själv sagt att hon blev sårad över hur hon framställs, som en senil gammal dam och över Pernillas och Biancas kommentarer.

 • Charlotte skriver:

  Ja din bror niclas håller verkligen vad han en gång sa när han blev tillfrågad om att synas i wv, ”det kommer aldrig hända”… Att han inte ens ville synas ihop med sina syskon o sjunga för sin mor utan framför en låt ensam säger inte lite de.

 • Ullis skriver:

  Jag håller med dig! Visst vinklas programmet för att göras underhållande, men det vi såg och hörde Pernilla och Bianca säga och göra, det har de ju sagt och gjort i verkligheten. Det är respektlöst! Både Christina och Hans verkar vara så trevliga, hjälpsamma och härliga personer och att då se det som vi såg i gårdagens program… jag förstår att Christina tog illa vid sig. All heder åt Benjamin, Oliver och Pernillas bröder som inte vill vara med i detta spektakel.

 • Conny Stavros skriver:

  Hello!
  😜 Mellandagarna Pernilla  ”Här är ditt liv”
  Exklusivt för Premium-kunder dplay.se
  Jag är förväntansfull & nyfiken på dig.
  Ha en skoj helg med gänget…

 • Elin skriver:

  Håller med att man kommer sakna Wahlgrens värld framöver och synd att det är så många som har negativa kommentarer, jag tycker iaf inte att någon sårar eller gör narr av någon och det tror jag inte deras mormor känner heller, vissa saker får man bjuda på det är ju inte så att de säger att de inte tycker om henne

 • Cia skriver:

  Ja, nån mormor Henny har jag aldrig hört nåt om…..

 • Lena skriver:

  Håller helt med. Jag kände mig illa berörd hela kvällen efter att ha sett och hört hur de baktalar Christina och gör sig lustiga på hennes bekostnad. Om nu inte Pernilla och Bianca förstår hur de sårar Christina så borde producenterna se till att vissa avsnitt klippa bort. Det var inte roligt.

 • Anna skriver:

  Så här står det på Wikipedia. Men Pernilla vet såklart mer och vore kul att höra direkt från en Wahlgren-/Schollinkälla :)

  ”Christina Schollin är yngst av sex barn till kamrer Gustaf Schollin och småskollärarinnan Henny, dotter till prosten Jakob Högfors. Hon är sedan 1962 gift med skådespelaren Hans Wahlgren. Paret har fyra barn: Peter Wahlgren, Niclas Wahlgren, Pernilla Wahlgren och Linus Wahlgren.”

 • Therese skriver:

  Ni är ju bara bäst och era poddar är ju sjukt roliga fortsätt som ni gör =)

 • Christina skriver:

  Jag kommer att sakna Wahlgrens på torsdagar! Dom är en härlig familj, som bjuder på sig själva. Och mormor Christina (vackert namn!) är en underbar livsnjutare. Ha det bra och hoppas det blir fler säsonger av Wahlgrens framöver.

 • Annika skriver:

  Christina var så strålande vacker!!

 • jimmie skriver:

  Kommer kännas konstigt på torsdagar nu men ska bli kul när nästa säsong börjar ha de bra bästa Pernilla

 • Lisa skriver:

  Håller med! Det är helt fantastiskt att Christina och Hans är så pass pigga och ungdomliga i 80 års ålder och att de har möjlighet att göra en sådan fest för att hylla livet. Vem vet hur länge det varar, titta bara på Lill-Babs så fort allt kan vända. Och att då göra narr av henne genom att prata om festen som de gör. Och att sitta och titta i sin telefon under talet är fruktansvärt oförskämt, oavsett om man tycker att det är långtråkigt. Tror inte Bianca vill att några gör så på hennes event hon håller. Sen Pernilla hoppas jag inte att du gav din mamma ett par strumpor i födelsedagsfest. Om detta görs för att det ska bli en rolig grej i programmet så blir det bara fel. Du framstår som fjantig och att du inte bryr dig, vilket jag tror att gör. Jag tror du kommer säga att vi ska se lite mellan raderna och att allt vinklas lite. Men allt kan inte skämtas bort jämt eller att man ska förstå att det ”bara” är ett program. Programmet blir inte helt äkta om ni måste tänka vad blir roligt i programmet.

 • Rosa skriver:

  Vilken fest hon ordnade din underbara mamma, så härligt att se henne njuta av att ha sin fina familj och alla vänner runt omkring sig. De är verkligen helt fantastiska dina föräldrar vilka snygga och härliga 80+’are och att se deras kärlek till varandra gör mig alldeles rörd.
  Ha en ny härlig turnéhelg finaste Pernilla.
  Kram Rosa

 • Anna skriver:

  Inget programm jag följer men såg igår, Bianca med tröja över huvudet när gästerna kommer o glo i mobil när mormor håller tal, hur trist det än är så får man bita ihop!

 • Ann skriver:

  Hon är ju en häftig 80 åring din mamma…härligt .va rädda om.era underbara föräldrar

 • Marianne skriver:

  Undrar om generna går i arv ännu längre tillbaka? Vem var Christinas mamma/Pernillas mormor? Hon har aldrig nämnts vad jag vet…..

 • Ann skriver:

  Sorgligt att se att både Pernilla och Bianca gör sig lustig över Christinas fest. Varför ska man alltid klank ner på andra. Läste att Christina blivit ledsen efter ha sett programmet.

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Härligt att se legenden Christina sprudlande glad i vanlig ordning❤️ Du är en sån sköning, Christina!
  Och Hans går inte av för hackor heller, vilken skojsig herre😃
  Kram på er❣️

 • Nettan skriver:

  Åhhh nej,,,sista för säsongen,,,Hur ska jag klara mej 😏 Jätteroligt avsnitt med världens snyggaste 80-åring,,,alltså WOW !!!! kram

 • Ann-Louise skriver:

  Tack för en underbar o framför allt en ännu fantastisk o rolig säsong😂🙏!! Vilken avslutning vi fick se.. Underbara Christina vilken vacker 80-åring💕 Åh du med dina sköööna kommentarer. Love IT! Ser fram emot nästa WV👏👏Ha en fin jul & njut av din underbara familj🎄⭐️🎄❤️

 • Conny Stavros skriver:

  🌟Hello Wahlgren Värld!
  Premiär på Kanal 5, 6 oktober 2016.
  Premiäravsnittet hade 396 000 tittare.
  2016- 2018 👉 53 underbara ansnitt och succén
  fortsätter 2019, love it.Hurra hurra hurra…

  Date med det lilla extra.
  Pernilla, torsdag varje dag dplay.se 😘

 • Maritha skriver:

  Som jag skrattade😂asså det gjorde min dag!!
  Christina Scollin for President 👊🏻 åsså härliga pappa Hans😀Det märks var du fått din humor ifrån🤣och det är då inte från Christina i alla fall😂 Och Biancas kommentarer är som pricken över i:et👏🏼 Vilken underbar säsongsavslutning👍🏻Jag känner mig så nöjd,nöjd,nöjd🙏🏽 Nu längtar man redan till nästa säsong och att få förmånen att följa er fantastiska familj❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram