Första klänningen har landat i butik!

20130825-222207.jpg
Nu finns min nya klänning ” Breezy batwing ” att beställa på Provrummet.se , och på måndag levereras denna modell till 100 butiker runt om i Sverige!

20130825-223048.jpg

20130825-223056.jpg

20130825-223103.jpg

20130825-223111.jpg
Till hösten kommer jag att styla min klänning med mörka strumpor, stövlar eller boots och skinnpaj.
Klänningen kommer i tre olika färger : Blått, Rosa och Grönt.

20130825-224431.jpg

20130825-224440.jpg

Nu på onsdag torsdag, fredag den 28-29 aug kommer Tim o Mia att finnas på plats på hotell Vanilla i Göteborg för att visa hela min nya kollektion.

Har ni butik och vill boka tid så hör av er till dom på mia@tradeexpress.se eller tim@tradeexpress.se

51 reaktioner på “Första klänningen har landat i butik!”

 • Sussi skriver:

  Som man bäddar får man ligga.

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Svar till Anna: Jag kan höra musik bas genom min kroppen men jag kan inte uppfatta vad låtarna är trots att jag har alla Pernillas skivor men det är tack vare Pernilla att jag fått skivorna av henne, hon är fantastisk och omtänksam, tänk att hon bryr om sina fans och man blir bara lycklig!

 • Phian skriver:

  Nä, det var mest en observation. Ordet elakt var det du som tog upp. Men det är ett vanligt ord här inne numera.

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Malin vännen det är ingen som kommer att hota dig… Detta har bara blivit en olycklig soppa av det hela. Du får ha i tanke på att S också har en rädsla och hennes döttrar är oroliga.

  Var stark och stolt nu på lördag, säg tjenis från mig. Kram

 • Anna skriver:

  Malin, hoppas du inte tar illa upp nu, men kan du höra något? Tänkte eftersom du har Pernillas skivor.

 • Lisa skriver:

  Ja du Phian…. Var det elakaste du komma på ? Snark.

 • Madeleine skriver:

  Du har fått mail :-) Åh va kul att lära känna nya människor. Tänk va bra det skulle vara om alla höll ihop stötta varann och finnas där. Då skulle världen se annorlunda ut.

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Hej susanne!
  Oh jag kan inte klockan 09.00 däremot kan jag på torsdag eller fredag om det går bra för dig?

 • Phian skriver:

  Oj, Lisa har visst lånat ett nytt ord!

 • Berith skriver:

  Superfina klänningar. Ni hittar klänningarna hos mig!
  http://www.prettyhomeblog.se

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Gulligt av dig, har mailat dig nu känner jag mig gladare men livsrädd att någon ska hota mig på lördag när jag ska på grönan men tur är att jag kommer ha en vän med mig då behöver jag inte vara rädd för hot efter allt hemska som hänt här på bloggen, det är tragiskt tycker jag kram på dig

 • Madeleine skriver:

  Ni verkar stå varandra väldigt nära. Åh så kul att träffas ett gäng och åka och se Pernilla. Själv har jag alltid åkt själv då mina vänner inte har lust eller inte haft pengar. Hade varit kul att få vara med på ett hörn om man får. Du får gärna kontakta mig på min mail madeleine10@live.se

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Matte: Det är fult av dig skriva där :-(

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Oh vad glad jag blev, när Pernilla började på sin gamla blogg då har jag vanat med namn Pernilla Wahlgrens största fan och har svårt att ändra till något annat :-) Jag har några vuxna i min ålder som älskar Pernilla och vi är gänget som brukar samla ihop och träffa Pernilla, jag har fått äga Pernillas gamla annie manus och annie lackskor och cowboystövlar hon hade i melodifestivalen med Jan Johansen dom har Pernilla sänkt till mig för hon känner att de saker tillhör hemma hos mig då jag har en hel del av Pernilla saker i mitt hem, min dröm är att bilda Pernilla museum i framtid med hennes saker och kläder ( har hennes gamla scenjacka med glitter från 1985 ) Julkonsert klänning som hon hade när hon uppträdde med Christer sjögren och charlotte Perrelli och svarta hanske med spets från Melodifestivalen 1985, trots att jag är döv har jag alla hennes skivor singel cd och kassettband, Pernilla är fantastisk och rar som har betytt mycket för mig i alla år som gått kram till dig

 • Madeleine skriver:

  Vad roligt. Trodde inte du var så gammal om man får säga så 😉 Är inte van att vuxna skriver att man är det största fanset. Pernilla verkar vara helt underbar som person. Fattar inte varför det ska bli bråk för. Vi ska väl kunna diskutera och ha kul här tillsammans

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Ja jag håller med dig, men jag är absolut inte en stalkers, jag och Pernilla har känt sedan 1985 och hon har varit hemma hos mig 2 gånger och jag hos henne och vi har starka band som vi har hållit i flera år och ibland byter vi presenter med varandra och hon har varit fantastisk som skickade babypresent till min son när jag låg på BB och hon har alltid varit omtänksam och gullig mot mig i alla år som gått, jag har även följt med henne på hennes sommarturne med bröderna Ingrosso och det är tack vare expressen som uppfyllde min dröm att jag fick träffa min största idol hemma hos mina föräldrar då jag bodde i bålsta, Pernilla och jag hamnade med i expressens löpsedel och sen när jag fyllde 18 år ordnade tidningen OKEJ en överraskning till mig då kom dom med Pernilla och grattat min 18 års dagen och hon har betytt mycket för mig i alla år som gått och min familj avgudar Pernilla och har träffat henne genom mig och jag är absolut inte en stalkers vi alla är lika värda som gillar Pernilla Med vänlig hälsning Malin

 • Madeleine skriver:

  Tagga ner alla. Vissa inlägg är säkert raderade eftersom jag inte ser några inlägg som är så pass grova att man ska kunna göra en polisanmälan. Hon kanske bara är rädd att ”Malin” är en stalkers bara för att hon skriver att hon är det största fanset. Solveig inget att haka sig på jag förstår att är man i tonåren vill man vara det största fanset. Låt henne tro det och gå vidare. Alla är vi lika värda och Pernilla tar nog tag i saken om det är något som stör henne

 • Matte skriver:

  Fan vad jag vill ligga med dig.

 • E skriver:

  Tror du många av din mammas vänner Googlar hennes namn+hemstad (för att hitta just den kommentaren)?
  Känns som ni 3 blåst upp detta och gjort detta till det ”problem” ni tycker det är.
  Hade ni inte tagit upp detta hade inte en människa tänkt ngt på detta.

 • Annika skriver:

  Jag fattar heller ingenting,kan hitta nån kommentar där någon Solveig utpekas som mobbare!Snacka om att göra en höna av en fjäder,herregud! Tycker faktiskt lite synd om Malin nu,tycker hon får utstå lite väl mkt!!

 • Annika skriver:

  Men allvarligt,nu måste det bli slut på det här,detta är ju inte klokt!!!

 • Lisa skriver:

  Fina klänningar ! Jag gillar den blåa bäst.
  Vilken intressant ickediskussion som pågår om Solweig Johanssons vara eller icke vara utpekad som mobbare. Enligt Ratsit så finns det 717 stycken Solweig Johansson i Sverige. Men bara en känner sig felaktigt utpekad som mobbare. Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta så dum är denna diskussion. Stå på dig Malin.

 • Sofia skriver:

  Låter väldigt obehagligt det där! Be Pernilla plocka bort den. Dock är det ju redan försent. När det väl hamnat på google så försvinner det inte. Själva innehållet försvinner men inte länken på ”första sidan”. Den raden som kommer upp när man skriver in vad man söker den försvinner inte. Länken kommer stå kvar oavsett vad. Innehållet kommer dock vara borta om Pernilla tar bort den. För att ta bort länken också måste man kontakta google. Och det gör dom inte i onödan. Krävs oftast domstol osv. Väldigt tragiskt! Det är sånt här som är så farligt med internet.

 • Caroline skriver:

  Kommentaren har FELAKTIGHET hamnat under denna kvinna som heter Solveig, har du svårt att förstå svenska språket?
  Det drabbar henne som heter så och bor på den orten, fattar du nu?!

 • Amie skriver:

  Snälla Malin , vi har inte hoppat på dig som person, vi vill bara ett en kommentar du har skrivit ska raderas, den har råkat hamna på vår mamma som heter Solveig.
  Den kan man finna under hennes namn på sökmotorn Google, i den pekas hon felaktig ut som en mobbare.
  Alla i hennes omgivning kan missuppfatta kommenteren och tro att vår mamma Solveig är en mobbare, där för vill vi att den ska raderas!

  Du skrev den 20:27 kl.02.27 här på bloggen, kan du be Pernilla Wahlgren om radering, eftersom den har hamnat så frukansvärt fel!

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Snälla du kan du tagga ner när man googlar på solveig kommer inte ett skit upp om att du skulle vara nån mobbare! tack jag vet inte ens var ni bor, och jag har inte mobbat Solveig och förstår inte på hur ni kan hoppa på mig :-(

 • Britt Johansson skriver:

  Jag förstår att det är barn som skriver här, de förstår nog inte allvaret i att felaktigheter hamnar under ens namn på Google!

  Skriv till Pernilla direkt!

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Anna: Ja precis jag håller med dig, när man googlar hennes namn kommer inte ett skit upp om att du skulle vara nån mobbare, håller med dig Anna!

 • Solveig Johansson skriver:

  Det kommer visst upp kommentarer om mobbing från Pernilla W största fan Malin om man googlar på mitt namn och min hemort!

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Jag fattar inte, det finns många som heter Solveig så hur kan ni veta att det är din mamma väldigt konstigt tycker jag det, det var inte jag som började bråka här utan det var Annis, Sofi, Grill som började mobba mig och det vet Agneta Blomberg som stödjer mig även de andra också men jag förstår inte riktigt hur ni kan säga att det är din mamma som blev mobbad det finns många som heter Solveig! Jag har tyvärr mailat till Pernilla och mm om hjälp att stoppa det här och det måste bli slut med att mobba och vara petiga mot mig ang svenskaspråket det är inte okej för mig och min familj!

 • Anna skriver:

  Herregud Solveig! Ta å tagga ner, när man googlar på ditt namn kommer inte ett skit upp om att du skulle vara nån mobbare!
  Ta och boka tid hos en psykolog istället och glöm inte att aaaaandas mellan vredesutbrotten.

 • Anna skriver:

  Supersnygga klänningar!! Men när och var kan man köpa höstponchos??

 • Helené Johansson, Solveig andra dotter skriver:

  Pernilla W största fan Malin, kommentaren det gäller är fån den 20. 08 och är skriven kl. 02.27. Den har hamnat på en helt oskyldig Solveig på Google och det är därför vi önskar radering!

  Vi kommer att skriva till Pernilla och be om radering!

 • Linda Carlsson, Solveigs dotter skriver:

  Bara just den kommentaren raderas. så är allt över, Var vänlig gör det med omdelbar verkan!
  Det har drabbat min mamma Solveig!

  Kommentaren har på sökmotorn Google hamnar under min mammas namn!
  Kommentaren det inleds så här: Pernilla W största fan Malin: Annis, Sofi, Grill och Solveig är nog samma person som har mobbat mig…” Vi kan inte se exakt när den är skriven men det vet säkert den som har skrivit den och den har felaktigt hamnat under min mammas namn på Google!
  Om inte detta sker kommer det att bli polisanmälan både för ofredande och grovt förtal!

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Solveig: Fattar inte en dugg varför får jag inte skriva till Pernilla på blogg och varför ska du polisanmäla mig för att jag skriver till Pernilla!

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Solveig: Vad menar du med den där att polisanmäla mig, jag förstår ingenting och det har funnit en Solveig som mobbat mig och du har inte rätt anklaga mig för det, och nu är jag som sagt mycket trött på allt skit jag fått här på bloggen :-(

 • Katarina skriver:

  Solveig, var står dessa kommentarer? Jag har inte sett dessa. Var och när pekas du ut som mobbare? ”Pernilla W:s största fan” – Malin har ju aldrig skrivit något dumt om någon. Varför är du så upprörd? Tack annars för en superbra blogg!

 • Solveig Johansson skriver:

  Om inte denna kommentar raderas kommer du att bli polisanmäld!

 • Solveig Johansson skriver:

  Om inte radering sker av följande kommentar, där jag helt oskyldigt pekas ut som mobbare kommer det att bli polisanmälning både för ofredande och grovt förtal!
  Av någon anledning pekas jag ut av Pernilla W största fan Malin som mobbare:
  ”Annis, Sofi, Grill och Solveig är nog samma person som har mobbar mig då”

  Det kommer när man googlar på mig, jag har aldrig tidigare varit inne på din blogg, Pernilla och jag förstår inte varför denna Pernilla W största fan pekar ut mig som en simpel mobbare!

 • Emmy skriver:

  Hej Pernilla! Behöver verkligen din hjälp använde förut en av de hårfärger använde från loreal. Här på denna länk ser dy vilken jag menar https://www.google.se/search?q=pernill+wahlgren+hårfärg&client=safari&hl=sv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=PRIbUqqVKILX4ATg-oCoBw&ved=0CAgQ_AUoAA&biw=320&bih=416#biv=i%7C17%3Bd%7C0KvNqklw0jiHSM%3A jag försöker hitta den men vet inte hjr

 • susanne skriver:

  hej MALIN ,Pernilla w. största fan. förlåt att jag inte hört av mig men jag var sjuk. kan du träffas imorgon ,tisdag kl,10.30 på mc,donalds i globen ,jag ska ändå till försäkringskassan där kl,9,00 så efter det tänkte jag. kram,susanne

 • Sandra,Jkpg skriver:

  Snygg snygg!!!!
  Kommer sälja mycket tro jag :-)

  Kram Kram

 • SunnySandy skriver:

  Den blåa är ju pangfin! Älskar mönstret! Kolla gärna in min blogg om livet som flygvärdinna nere i Mellan Östern. 😀

 • pilotfrun skriver:

  Den gröna är heeeelt underbar! Du borde satsa på att sälja dina klänningar här i Spanien. Jag tror att de hade gjort succé! Så mycket färg, mönster, helt lovely!
  Kram

 • Browneyedgirl skriver:

  Du har gjort det igen =) Älskar denna klänningen. Superfin.
  Hoppas du får en härlig start på nya veckan <3 Kram fina

 • Eva-Lena skriver:

  Åh älskar den rosa
  Underbara klänningar

 • Maria H skriver:

  Åh så fina!!!! Ska föda vilken dag som helst och ser fram emot att få använda vanliga kläder igen. Dessa känns sköna, lediga och heeeelt i min stil. Hoppas dem inte är allt för dyra! Grattis till en toppenkollektion. Kram

 • Pernilla w största fan Malin skriver:

  Ohh älskar de färger, lila med mönster är min favorit den måste jag beställa, håller med Anette i Malmö/Delfinaste att mönstret påminner om de där glaslamporna som en svamp det kommer jag ihåg :-) Massor kramar

 • kristina skriver:

  kommer den att finnas i någon butik i täby

 • Cattis skriver:

  Suuuupersnygga!!! Har för mig jag läste om att dina kläder kommer finnas i en butik i Växjö… Vet du i vilken?
  Vill gärna ha en sån goding :-)
  Med vänlig hälsning, Cattis i Växjö

 • Anette i Malmö/Delfinaste skriver:

  Åhhh så mysiga och fina färger!!! Mrs W- jag tror du drömt dig tillbaka till din barndom, mönstret påminner ju om de där glaslamporna man hade som var formade som en svamp? Minns ni? Stod säkert brevid en skivspelare – LPskivor då alltså… Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Instagram